-
Δεν μπορω να δω πως σχετιζονται αυτα τα δυο.Ισως να εχεις δικιο.Παμε παρακατω
-
...
-
Άουτς...
-
Υπεγραψες;
-
Ελπίζω να μην το θεωρείς παράσημο που το πόσταρες εδώ!
-
-
Ελατε ρε παιδια, ποιο πολλες ερωτησεις απο το 'οργανο' κανετε...
Κανα μπαντιλικι θα εκανε με το ΜΧ5 και προφανως το 'οργανο' ειχε εφεση στην Εκθεση δεσμης. -
Σιγα ρε αναμαρτητοι...Το εβαλε εδω γιατι ετσι λεει το τοπικ.
Καλα ρε κ εσυ, Σαββατιατικα 9 παρα το βραδυ? Newbie εισαι?
ΥΓ Τουλαχιστον ασε αυτην την φωτο για να βγαλω κατι καινουρια χαρτια που χρειαζομαι, με αυτα τα νουμερα
-
Μπορεί να μην είναι δική του κλήση...
-
το 'οδηγει χαρην επιδειξης' με δε συνεπαγεται και 'επικινδυνους ελιγμους' αρα και 'προκληση κυκλοφοριακης αταξιας' ?
-
Η κυκλοφοριακή αταξία ίσως έχει να κάνει με την παρουσία άλλων αυτοκινήτων ή πεζών στην εγγύς περιοχή.
-
Πεη κυανα...
Δεν μπορει να σε γραφει ΚΑΙ για επικινδυνους ελιγμους, ΚΑΙ για επικινδυνη οδηγηση, ΚΑΙ για 'προκληση αταξιας' (αληθεια αυτο πολυ θα ηθελα να το δω στον ΚΟΚ).
-
Πολυ γενικες περιγραφες οι παραπανω. Οτι πρεπει για να βγαλει τα αποθημενα του το οργανο.
Υπαρχει συγκεκριμενος ορισμος για την επικινδυνη οδηγηση, αταξια κτλ ή επαφιεται στη κριση του 'οργανου'. -
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Πολυ γενικες περιγραφες οι παραπανω. Οτι πρεπει για να βγαλει τα αποθημενα του το οργανο.
Υπαρχει συγκεκριμενος ορισμος για την επικινδυνη οδηγηση, αταξια κτλ ή επαφιεται στη κριση του 'οργανου'.Εχχμ, ολος ο ΚΟΚ, η επιβολη ποινων κ η καταδικαστικη αποφαση, ολα αυτα επαφιονται στο οργανο...
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Υπαρχει συγκεκριμενος ορισμος για την επικινδυνη οδηγηση, αταξια κτλ ή επαφιεται στη κριση του 'οργανου'.Εχχμ, ολος ο ΚΟΚ, η επιβολη ποινων κ η καταδικαστικη αποφαση, ολα αυτα επαφιονται στο οργανο...
Ε ενταξει, το παρανομο παρκαρισμα, το κοκκινο, το στοπ, η διπλη λωριδα, η παραβιαση του οριου ταχυτητας ειναι κατι στανταρ.
Η επικινδυνη οδηγηση τι ακριβως σημαινει? Ποιος εκτιμα τι ειναι επικινδυνο και τι οχι? -
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Πεη κυανα... -
Να ρωτήσω, εάν δνε πληρωθεί πάει εφορία ή έχει δικαστήριο;;;
-
Εφορια. Για να παει δικαστηριο, πρεπει να παει δικαστηριο (να το κυνηγησει ο ιδιος).
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Καλα ρε κ εσυ, Σαββατιατικα 9 παρα το βραδυ? Newbie εισαι?
αστο , στη γυρω περιοχη πλεον δεν εισαι ποτε ασφαλης κυκλοφορουν και τις πιο ακυρες ωρες και μερες
η λυση ειναι να τρεχεις σε δρομους που κανονικα δε θα πρεπε...
κριμα παντως 600 ευρω για το τιποτα
σημερα ειχαν στησει ενα ωραιο μπλοκο στη βουλιαγμενης 5 το μεσημερι (για μηχανακια κυριως)
Υπεγραψες;
δεν εχει σημασια , αν δεν υπογραψει απλα παει σπιτι με τον νεο κοκ δεν εχει αυτοματο δικαστηριο, πρεπει εσυ να κινησεις διαδικασια
με λιγα λογια πλεον η αστυνομια ειναι δικαστηριο (απολυτα δημοκρατικο )ο μονος λογος για να μην υπογραψεις ειναι για να τον ταλαιπωρησεις λιγακι.. που δεν ειναι κακη ιδεα τωρα που το σκεφτομαι
βεβαια μετα μπορει να σου παιξει κι αυτος καποιο σχετικο πακετο λογικα και να σκασει το 1200αρι μεσω εφοριας
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
το στοπ...το στοπ με συγχωρεις αλλα δεν ειναι.. εχω φαει κληση απο κομπλεξο-μπατσο για στοπ (το ειχα ποσταρει και με κραζατε ολοι οι ειδημονες ) η οποια δεν ειχε καμια απολυτως λογικη υποσταση
υπενθυμιζω... σταματησα κανονικα(με ελαχιστο ρολαρισμα οκ ) , κοιταξα, το μπατσικο ηταν πολυ μακρια μου και οταν πηγα να περασω αυτος επιχταχυνε για ερθει και καλα κοντα μου παιζοντας μου τη μπατσο-κορνα του .. δεν μπορεσε ομως γιατι εγω τη πρωτη σε τετοιες περιπτωσεις τη σκιζω αφοβα και παρολο που περασα καθαρα μου αναψε φαρο και μου φωναζε οτι πηγαμε να τρακαρουμε
του λεω τι λες? μου εκοψε κληση φυσικα το βλαχαδερο και οταν πηγα στο διοικητη του να παραπονεθω με εγραψε στα τετοια του λεγοντας μου οτι απλα δε θα μου βαλει ποντους..
το ολο θεμα ειναι οτι αυτος ειδε τη προθεση μου να περασω και επειδη οι 'αρχοντες του δρομου' δε μπορουν να περιμενουν να τους καθυστερουν οι κοινοι θνητοι με προειδοποιησε να μην τολμησω με τη μπατσοκορνα του κι επειδη εγω τον εγραψα στα @@ μου , κατι που δεν εχει συνηθισει το οργανο, αποφασισε να με γραψει για να με εκδικηθει..
θα μου πεις αξιζε το κοπο? ισως οχι αλλα σε κατι τετοια γινομαι λιγο kacey
Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.