-
-
Ο χρήστης Nick-K έγραψε:

ΜεγαλύτερηΛΑΤΡΕΥΩ!!!!
-
Ευχαριστώ! Νομίζω πάντως πως και ασπρόμαυρο πάντως θα ήταν πολύ καλή αλλά ήθελα να φαίνεται το κίτρινο του άχυρου με το φόρεμα!
-
Ο χρήστης Nick-K έγραψε:
Ευχαριστώ! Νομίζω πάντως πως και ασπρόμαυρο πάντως θα ήταν πολύ καλή αλλά ήθελα να φαίνεται το κίτρινο του άχυρου με το φόρεμα!Περνάνε διάφορες διεστραμένες σκέψεις απο το μυαλό μου τώρα...
-
Ο χρήστης Nick-K έγραψε:

ΜεγαλύτερηΈσύ όσο πας προκαλείς και περισσότερο
-
Εξαιρετικές όλες!!!
@ teox Η βόλτα με ποδήλατο σε κείνα τα μέρη και με τέτοια χρώματα πρέπει να είναι εμπειρία!
Στις φωτό με το ενυδρείο, πριν δω που ήταν και γω τα 'χρειάστηκα'
Νίκο όπως πάντα υπέροχη!
-
-
Νικο φοβερές. Μπράβο χαιρομαι να βλεπω φωτογραφίες σου.
Cruzakia τέλειο το ενυδρείο.
Fog οτι και κέφια να έχεις τα καταφέρνεις τέλεια. -
-
Ευχαριστώ πολύ!
Ο χρυσομπούρμπουλας η κορυφαία? Χεχε! Έχουμε διαφορετικά γούστα φαίνεται! Έχει ωραία χρώματα πάντως!Για την τρίτη με την εκκλησία δεξια και τα χρώματα που λες πως πέτυχα, ήταν έτσι ακριβώς! Μετά το ηλιοβασίλεμα που μέχρι να πέσει ο ήλιος για κάποια ώρα κρατάει αυτά τα απίστευτα χρώματα! Κι όταν είσαι σε νησί, φαίνεται ακόμα καλύτερα, όπως στη φωτογραφία. Περνούσα κάθε μέρα περίπου εκείνη την ωρα πηγαίνωντας σπίτι, οπότε το έβλεπα καθημερινά και το φωτογράφισα.
Για τον ουρανό που λες με το Audi TTS στην πίστα των Σερρών. Εκείνη τη μέρα στο trackday είχε εκπληκτικό ουρανό με πανέμορφα σύννεφα! Η χαρά του φωτογράφου! Η φωτογραφία είναι HDR και ίσως γι' αυτό φαίνεται τόσο έντονα ο ουρανός και τα σύννεφα. Αλλά και πάλι χωρίς HDR δείχνει πολύ ωραία. Όπως στην πρώτη που έβαλες, με το πάρκο της Κοζάνης που έχει πολύ όμορφα σύννεφα, μιας και είχε βρέξει νωρίτερα φαίνονται πάρα πολύ έντονα χωρίς επεξεργασία!
Αυτά πάνω κάτω.
-
Με την ευκαιρία έριξα για ακόμη μια φορά μια ματιά στο άλμπουμ του Nick στο Flickr. Αυτό που μου έκανε πιο πολύ εντύπωση είναι το πόσο έχει εξελιχθεί. Τόσο ως προς την σύνθεση, όσο και προς αυτό που εκπέμπουν οι φωτογραφίες του. Οι πρώτες μοιάζουν αρκετά με αυτές που βγάζω εγώ! Πλέον όμως, οι φωτογραφίες του έχουν μια ζωντάνια στο χρώμα και μια 'καθαρότητα' που τις κάνουν να ξεχωρίζουν. Προσωπικά όσο και αν έχω παιδευτεί στο Lightroom δεν το έχω καταφέρει
Θυμάμαι μια ημέρα που χάζευα στο Google Earth και πατούσα τυχαία τις φωτογραφίες που εμφανίζει. Οπότε πατάω σε μια η οποία ξεχώριζε με διαφορά από τις άλλες. Κοιτάω καλύτερα και ήταν αυτή του Nick που δείχνει βράδυ τον δρόμο για Πτολεμαίδα!
Συγχαρητήρια Nick! -
Ευχαριστώ πολύ axel! Το έχω κάνει κι εγώ αυτό που λές στο flickr, βλέποντας τις πρώτες φωτογραφίες που άρχισα να ανεβάζω, παρατηρώντας τα λάθη και σιγά σιγά να βλέπω την εξέλιξη στις ποιό πρόσφατες. Να φανταστείς πως έσβησα και πολλές πρόσφατα που ειλικρινά δεν βλεπόταν!
Εγώ πάλι στο google earth, ποτέ δεν βρήκα δική μου!
-
Παιδεύτηκα λίγο αλλά την βρήκα
http://www.panoramio.com/photo/28781665 -
Thanks!!
Ευκαιρία να ανεβάσω και καμιά καινούργια.
-
-
Top!!!
-
@hunter, αψογες...!!! μπραβο.
-
-
Δωσε διασταση οθονης,να σου φτιαξω ενα τσακα-τσακα
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Δωσε διασταση οθονης,να σου φτιαξω ενα τσακα-τσακα1366 x 768
Merci
Πόσταρε δικές σου φωτογραφίες!Σχολιασμοί & κριτικές εντός...