-
50 λεπτά της ώρας Χανιώτη Καλαμαριά. Η επιστροφή ξεκίνησε χθες στις 01:20. Ήρθα καρφί. Όσοι έχουν σπίτια είναι κρίμα να φεύγουν νωρίς και να υφίστανται αυτήν την απίστευτη ταλαιπωρία. Όσοι δεν έχουν μπορούν να πάνε στον Kyr να τους φιλέψει
-
απ ότι υποθέτω δεν κάθονται ούτε για σουβλάκι (αθηναϊκά) και μόλις πεινάσουν επιστρέφουν...
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Και από εμένα ...δυστυχώς 4 ώρες από Γλαρόκαμπο (18:00') στη Πυλαία (21:50')!
Last time I checked, κάβο έχει εκεί, όχι κάμπο...
Μετά απο 4 ώρες σταμάτα-ξεκίνα και τις ιλιγγιώδεις ταχύτητες των 10 και 20 χλμ/ωρα ... πάλι καλά αφού θυμώμουν απο που ξεκίνησα!
... είναι απο τα 'μπερδέματα' της Χαλκιδικής. Γλαρόκαμπος ή Γλαρόκαβος, Άθυτος ή Άφυτος κλπ!
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
50 λεπτά της ώρας Χανιώτη Καλαμαριά. Η επιστροφή ξεκίνησε χθες στις 01:20. Ήρθα καρφί. Όσοι έχουν σπίτια είναι κρίμα να φεύγουν νωρίς και να υφίστανται αυτήν την απίστευτη ταλαιπωρία. Όσοι δεν έχουν μπορούν να πάνε στον Kyr να τους φιλέψειΚαι να τους κοιμήσει...
απ ότι υποθέτω δεν κάθονται ούτε για σουβλάκι (αθηναϊκά) και μόλις πεινάσουν επιστρέφουν...
Γκρίνια-γκρίνια-γκρίνια.....
-
Κατέβηκα στο κέντρο για δουλειές... ζαλάδα και από τη ζέστη και από το θέαμα...
-
Λέγε τέτοια και πρέπει να κατέβω για δουλειά.
-
Θα σε αποζημιώσει το θέαμα... ή θα σε εκνευρίσει (ξέρεις, do not touch... ).
-
Μάλλον το δεύτερο, είμαι σε φάση νηστείας και προσευχής.
-
σήμερα ο φάνκυ πρόλαβε κ μου πήρε τη θέση στην Καλαμαριά, κάτω από το σπίτι μου (sic)
δεν με κατάλαβε μάλλον, γιατί ήμουν undercover πολίτης
Πήγε να κάνει τις καταναλωτικές του κρεπάλες, κ δεν θέλει να πληρώνει παρκόμετρο
-
Ιτ ντίντεντ μπρέικ γιου ντάουν...
Τραπεζικές κραιπάλες έκανα! Παρκόμετρο στην Καλαμαριά θα πληρώσω; Τρεις δρόμοι όλοι κι όλοι;
Σήμερα πάλεψα με τον κρατικό μηχανισμό και βγήκα νικητής! Ήτο εμφανώς αποδυναμωμένος βέβαια, απόκαμε από τις συνεχείς μειώσεις μισθών και επιδομάτων όπως και από την έλευση της τεχνολογίας με αυτά τα διαδικτυακά της κόλπα...
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Όσοι έχουν σπίτια είναι κρίμα να φεύγουν νωρίς και να υφίστανται αυτήν την απίστευτη ταλαιπωρία. Όσοι δεν έχουν μπορούν να πάνε στον Kyr να τους φιλέψει+1 Ακομα και νωρις το πρωι Δευτερας, μας κανει
-
Εγώ λέω ότι είναι κρίμα να φύγετε.... Καθίστε στις καταγάλανες παραλίες μας. Πιείτε τα καφεδάκια σας, φάτε τα παγωτάκια σας.... Αφήστε κανα φράγκο.... Τσίπηδες
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Όσοι έχουν σπίτια είναι κρίμα να φεύγουν νωρίς και να υφίστανται αυτήν την απίστευτη ταλαιπωρία.που μειώνω το 'ποιοτικό status' του forum αλλά ...
Επρεπε να γυρίσουμε πίσω υπέρ-επειγόντως διότι ... είχε χαλάσει η κεραία και θα χάναμε το Dancing with the stars!!! Αλλιώς νωρίς το πρωί με τη δροσούλα θα ήταν η επιστροφή μου!
Και τελικά τι έγινε? Ταλαιπωρία, γκρίνια και ... χασαμε και μια ώρα εκπομπής! -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Και τελικά τι έγινε? Ταλαιπωρία, γκρίνια και ... χασαμε και μια ώρα εκπομπής!Έφυγε και Milfωλίδου!
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Και τελικά τι έγινε? Ταλαιπωρία, γκρίνια και ... χασαμε και μια ώρα εκπομπής!
Έφυγε και Milfωλίδου!
Άσε! Η ... κορύφωση του χθεσινού δράματος!
-
Στην οδό Εθν.Αντιστάσεως σκάβουν το δρόμο και περνάνε σωλήνες αποχέτευσης. Πρέπει να φτάνουμε τους δύο μήνες πρπ και έχουν δεν έχουν προχωρήσει 500 μέτρα
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Στην οδό Εθν.Αντιστάσεως σκάβουν το δρόμο και περνάνε σωλήνες αποχέτευσης. Πρέπει να φτάνουμε τους δύο μήνες πρπ και έχουν δεν έχουν προχωρήσει 500 μέτρατο δουλευουν....δεν καθονται.
-
Όλο γκρινιάζετε. Πάτε να βάλετε και σεις ένα χεράκι ρεεεεεεεεεεεεεεεεεε
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Όλο γκρινιάζετε. Πάτε να βάλετε και σεις ένα χεράκι ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεhttp://www.youtube.com/watch?v=jrZ0EL1H ... re=related
-
Posts προς Θεσσαλονικείς