-
Και τους κρόκους να τρως δεν τρέχει τίποτα, εκτός άμα κατεβάζεις ένα κοτέτσι τη μέρα ή αν έχεις ψιλοθέμα με χοληστερίνη.
-
To ασπραδι εχει προστατευτικο για την χοληστερινη που εχει ο κροκος,ομως 10 αυγα δεν παυουν να ειναι πολλα,μονο Ολυμπιονικες αρσης βαρων καταναλωναν τετοιες ποσοτητες
-
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
λες και είναι φυσιολογικό να τρως 10 αυγά τη μέρα...
Άμα δεν έχεις πρόβλημα με χοληστερίνη μια χαρά είναι.
ρε οργια οταν λεμε για καποιον που γυμναζεται για 10-20 αυγα,εννοουμε τα ασπραδια και οχι τους κροκους
10-20 ασπραδια την ημέρα είναι φυσιολογικό??
και το σκευασμα που αγόρασες είναι και αυτό φυσιολογικό??
έχεις μπει στο τρυπάκι και καλά κάνεις... αλλά μην κοροιδεύεις και τον εαυτό σου...
-
delete
-
Ο χρήστης Nozomi έγραψε:
Το πρόβλημα ξέρετε ποιοί το έχουν ?
Τα 18χρονα που πάνε στα γυμναστήρια με σκοπό να φτιάξουν σώμα που θα τους επιτρέψει να ρίξουν τα γκομενάκια της τάξης τους στην 5ήμερη (πραγματική ιστορία) και εκεί συναντούν κάποιους τύπους που ο μυϊκός τους όγκος είναι αντιστρόφως ανάλογως των εγκεφαλικών τους κυττάρων, και οι οποίοι επίσης έχουν μάθει την επιστήμη του bodybuilding από παλιότερους και απ' τα περιοδικά !
Τα παιδιά αυτά, είναι λογικό να βλέπουν τους 30-40άρηδες σαν πρότυπα, αγνοούν όμως τις μακροπρόθεσμες βλάβες που μπορούν να προκαλέσουν στην υγεία τους τα διάφορα σκευάσματα...
Πάρτε ένα περιοδικό bodybuilding.
Είναι πήχτρα στις διαφημίσεις διαφόρων ουσιών.
'Όπως καταλαβαίνετε, είναι πολύ επικερδής η σχετική βιομηχανία στο Αμέρικα...'Εχεις δίκιο φίλε.
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Και τους κρόκους να τρως δεν τρέχει τίποτα, εκτός άμα κατεβάζεις ένα κοτέτσι τη μέρα ή αν έχεις ψιλοθέμα με χοληστερίνη.είναι τίγκα στα λιπαρά, θα τρέξει κάτι σε λίγο καιρό (η LDL σου στα ύψη)
δεν θυμάμαι αν το συζητούσαμε εδώ, αλλά οι τελευταίες αντιληψεις δεν περιλαμβάνουν τεράστιες ποσότητες πρωτεινης για χτίσιμο όγκου (γύρω στα 0,8gr πρωτείνης / κιλό βάρους, αντί για 2-3gr που λέγαν παλιότερα)
btw, o όγκος (μυικός) δεν μπορεί να γίνει λίπος, όπως αναφέρθηκε κάπου πιο πάνω
-
Το ασπράδι του αυγού είναι καθαρή πρωτεϊνη;
Αν για παράδειγμα ένα ασπράδι είναι 10gr έχει 10 gr πρωτεϊνη;
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Το ασπράδι του αυγού είναι καθαρή πρωτεϊνη;Αν για παράδειγμα ένα ασπράδι είναι 10gr έχει 10 gr πρωτεϊνη;
Προαφανώς όχι. Έχει μεγάλη περιεκτικότητα σε πρωτεϊνη, δεν ΕΙΝΑΙ πρωτεϊνη
-
ειναι απο τις πιο καθαρες πηγες πρωτεινης παντως
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
λες και είναι φυσιολογικό να τρως 10 αυγά τη μέρα...
Άμα δεν έχεις πρόβλημα με χοληστερίνη μια χαρά είναι.
θα αποκτήσεις...
απλά τα πράγματα...οποιαδήποτε υπερβολής κάνεις στο σώμα σου είναι επιζήμια και κάποια στιγμή θα την καταλάβεις...
υποτιθεται οτι τρως τα ασπραδια οχι τον κροκο
αν και προσφατη ερευνα εδειξε οτι τα αυγα δεν πειραζουν τη χοληστερινη
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
για αυτο οσοι παρατανε τι γυμναστικη γινονται μπουρεδες?
τα κιλα απο τα συμπληρωματα παντως με βαση τα οσα εχω δει δεν χανονται καθολου ευκολα
-
Για να πούμε ότι μια ουσία είναι ασφαλής θα πρέπει να έχει δοκιμαστεί σε μελέτες 5 σταδίων πριν πάρει το ΟΚ για διάθεση και πάλι στην ένδειξη που πρέπει και πάλι ισχύει αυτό που είπε ο γιατρός για σχέση κόστους/όφελους από ανεπιθύμητες ενέργειες.
Αυτή τη στιγμή αν μάζευα 80.000 με άλλους 4-5 θα παίρναμε την έγκριση του ΕΟΦ και μετά αν βάζαμε λουκουμόσκονη ή νερό από το καματερό στις συσκευασίες δεν μας ελέγχει κανένας. Άρα το έγκριση από τον ΕΟΦ δεν λέει και πολλά.
Νταξ, η πρωτεϊνούλα ακίνδυνη είναι (το έχω δει σε μένα) αν και θέλει πολύ νερό για να μην επιβαρύνει τα νεφρά και φυσικά ισχύει αυτό που είπε ο Νάσος. Θέλει πολύ προσοχή και συντήρηση ενός ρυθμού στο γυμναστήριο για να μην γίνει ο όγκος λίπος.όταν έπαιζα μπάλα μου λέγαν οτι η πρωτείνη είναι αθώο πράγμα...
υπάρχει στην φύση άφθονη , και τα σκευάσματα απλώς την συγκεντρώνου...
είναι λέει σαν να τρως 10 αυγά την μέρα... κλασσική ατάκα ...
λες και είναι φυσιολογικό να τρως 10 αυγά τη μέρα...το σώμα το φτιάχνεις για τον εαυτό σου , για να νιώθεις εσύ καλύτερα τόσο σωματικά (ανέβηκα 4 ορόφους χωρις να μου βγεί η γλώσσα/κούτουπωσα την μικρή 6 φορές ...) όσο και ψυχολογικά...
αν δεν το θες πραγματικά, μετά από λίγο τα παρατάς και φτου από την αρχή...σώμα ένα μήνα πριν το καλοκαίρι δεν φτιάχνεις ότι και να σου τάξουν...
το βασικό είναι να έχεις πρόγραμμα τόσο στην διατροφή , όσο και στην άσκηση...
3-4 φορές την εβδομάδα προπόνηση και τουλάχιστον 3-4 μήνες ξεκούραση...το πιο σημαντικό είναι η διατροφή που είναι περίπου το 70% του αποτελέσματος...
Συμφωνω απολυτα με το παραπανω ποστ..
Πηγαινω γυμναστηριο απο τον ιανουαριο του 2009..for the history το ξεκινησα για τους λογους που λες ,δλδ να νιωθω πιο καλα σωματικα και ψυχολογικα γιατι οποιος δε το παραδεχεται το ψυχολογικο κομματι ειναι ψευτης..
Διαφωνω μονο στο κομματι της ξεκουρασης που αναφερεις..τους 3-4 μηνες..δε κανεις δουλεια αν θελεις να κανεις σωστη δουλεια με ενα τοσο μεγαλο διαστημα αποχης..
Σταματησα το προηγουμενο καλοκαιρι για 2,5 μηνες και οταν ξαναρχισα μου πηρε πανω-κατω 1,5 μηνα να φτασω εκει που ημουν..
Επισης ειναι καλο να πηγαινεις 4 φορες και οχι 3..μοιραζεις πιο καλα τις μυικες ομαδες και κανεις πιο καλα τους κοιλιακους-ραχιαιους..Επισης δε πρεπει να εισαι με το ρολοι απο πανω οταν κανεις γυμναστικη οποτε ειναι καλυτερη μια επιπλεον μερα +καποια αεροβια..Αλλο σημαντικο η διατροφη,το πιο σημαντικο απ ολα..και το πιο μεγαλο προβλημα για μενα που εχω κουλο προγραμμα σχολης-ζωης και δεν ειμαι σπιτι μου να το βρισκω το φαι στο τραπεζι..Αν ειχα φροντισει να ειναι ανταξια της γυμναστικης ειμαι σιγουρος οτι μπορει να ειχα και το διπλο αποτελεσμα απ οτι εχω..
-
έχεις μπει στο τρυπάκι και καλά κάνεις... αλλά μην κοροιδεύεις και τον εαυτό σου...
Πρωτον δεν ειπα οτι προσωπικα τρωω 10-20 ασπραδια αυγου
Δευτερον δεν εχω μπει σε κανενα τρυπακι
Τριτον σιγουρα δεν κοροιδευω τον εαυτο μου
Τεταρτον ισως κατι παραπανω να ξερεις εσυ που γνωριζομαστε και τοσα χρονια -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
τα κιλα απο τα συμπληρωματα παντως με βαση τα οσα εχω δει δεν χανονται καθολου ευκολα
Φιλε χωρις παρεξηγηση αλλα λες τεραστιες παπαριες
-
Εεεχμ, βασικά είναι τελείως ηλίθιο ακομη και ως σύλληψη, οτι ο μυικός ιστός μπορέι να μετατραπεί σε λίπος...!!!
Συνήθως όσοι παρατάνε (και κυρίως απότομα) τη γυμναστική, παρατάνε και τη διατροφή....!!!! Eίναι λογικό οταν έχεις βάλει τον οργανισμό σου και τον μεταβολισμό σου σε μια 'σειρά', να τον αποπροσανατολίζεις παρατώντας τα όλα ξαφνικά....! Ο μυικός όγκος σίγουρα μειώνεται ως ενα βαθμό, ενω απο την άλλη, παρατωντας και διατροφή και προπονηση, το λίπος αρχίζει καί δεν καιγεται, καί συσσωρεύεται.
-
Γυμναστικη σημαινει καμμενες θερμιδες,και μυες σημαινουν αναγκη για περισσοτερες θερμιδες.
Οταν ο οργανισμος τα χασει αυτα,προφανως το ισοζυγιο θερμιδων ειναι εξοχως θετικο και το λιπος αρχιζει και συσσωρευεται,το συνηθες ειναι οτι ο πρωην ασκουμενος συνεχιζει και τρωει τις ιδιες θερμιδες με πριν κατι που επιταχυνει την συσσωρευση λιπους. -
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
Τεταρτον ισως κατι παραπανω να ξερεις εσυ που γνωριζομαστε και τοσα χρονιαΣυ είπες για τα10-20 ασπραδια παρουσιάζοντας τα σαν κάτι ΠΟΛΥ φυσικό για την διατροφή...
δεν μας εδειξες ένα σκευάσματα και μας είπες καλή μου αρχή;;
Άρα έχεις μπει στο τρυπακι ότι και να λες...απλός παίζεις με τις λέξεις... -
@none
όταν λέω αποχή δεν εννοώ να πέσεις και σε νιρβανα
προφανώς και η διατροφή συνεχίζεται (οσο τουλάχιστον είναι δυνατόν...) και η άσκηση υπάρχει με μορφή μπανιου, μπάλας κλπ, απλός δεν τυποποιειται και δεν έχεις αυστηρό προγραμμα...Αν μένεις μόνος είναι αγγουρι να κανείς σωστή διατροφή... Το βλέπω σε φίλος μου... Οσο καλή διάθεση και να εχεις υπάρχουν πρακτικοι λόγοι που σε φρενάρουν...
-
ειναι απο τις πιο καθαρες πηγες πρωτεινης παντωςτο βασικό είναι ότι είναι αρκετά απορροφησιμη Απο τον οργανισμό...
-
Τεταρτον ισως κατι παραπανω να ξερεις εσυ που γνωριζομαστε και τοσα χρονιαΣυ είπες για τα10-20 ασπραδια παρουσιάζοντας τα σαν κάτι ΠΟΛΥ φυσικό για την διατροφή...
δεν μας εδειξες ένα σκευάσματα και μας είπες καλή μου αρχή;;
Άρα έχεις μπει στο τρυπακι ότι και να λες...απλός παίζεις με τις λέξεις...Οτι πεις...
Γυμναστήρια και άλλα