-
ΠΗΡΑ ΕΝΑ ΜΕΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ ΤΟΥ 2006 ΕΚΔΟΣΗ DYNAMIC//ΕΧΕΙ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΚΛΕΙΔΩΜΑ ΑΛΛΑ Η ΤΑΠΑ ΒΕΝΖΙΝΗΣ ΜΕΝΕΙ ΑΝΟΙΧΤΗ.ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΤΙ?
-
ΠΗΡΑ ΕΝΑ ΜΕΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ ΤΟΥ 2006 ΕΚΔΟΣΗ DYNAMIC//ΕΧΕΙ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΚΛΕΙΔΩΜΑ ΑΛΛΑ Η ΤΑΠΑ ΒΕΝΖΙΝΗΣ ΜΕΝΕΙ ΑΝΟΙΧΤΗ.ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΤΙ?
-
-
Κακά τα ψέμματα, γιατί έτσι.
Χωρίς τι, πώς και γιατί.
-
Πουλάει η αντιπροσωπεία τάπες που κλειδώνουν (με κλειδί).
Αυτοί ξέρουν. -
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Πουλάει η αντιπροσωπεία τάπες που κλειδώνουν (με κλειδί).
Αυτοί ξέρουν.Την πουλάνε ως extra.
Για το GPunto υπάρχει στη σελίδα τους 'ΤΑΠΑ ΡΕΖΕΡΒΟΥΑΡ ΚΑΥΣΙΜΟΥ ΠΟΥ ΚΛΕΙΔΩΝΕΙ: 55€'.
Στο Panda νομίζω ότι απο πέρσι την έχουν στον βασικό εξοπλισμό πλέον! -
Στα Panda ούτε το καπάκι ούτε η τάπα κλειδώνουν.
Μόνο τάπα με κλειδί μπορείς να πάρεις._
-
H μεγαλυτερη γυφτια που εχω δει ποτε σε αυτοβιομηχανια
Και σε εμενα ετσι ειναι.Επρεπε να βαλω εξτρα ταπα που κλειδωνει και να περιμενω 3 μηνες να το παραλαβω επειδη θα ηταν ειδικη παραγγελια.Και ολα αυτα για 50 ευρω Σιγα το κοστος ρε παιδια εκει στη Fiat
Tωρα με την αυξηση της βενζινης να ξερετε οτι μπορειτε να κλεψετε βενζινη απο Fiat
-
Ναι γιατι και στα παλιοτερα που κλειδωνε η ταπα μετα απο λιγο καιρο χαλαγε ο μηχανισμος και ηταν ξεκλειδωτη συνεχεια
-
Ακριβώς!
Λες και αν κλειδώνει η τάπα, θα αποτραπούν τα λαμόγια, που θέλουν να κάνουν την παπαριά τους στο αμάξι σου.
Κακά τα ψέμματα...
-
Στο 500 παλι η ταπα που κλειδωνει ειναι standard και μαλιστα το κλειδι δεν βγαινει απο την ταπα αν αυτη δεν πλειδωσει αλλα μου την εχει δωσει γιατι ειχα μαθει με ξεκλειδωτη την ταπα/πορτακι και δεν χρειαζοταν να περιμενω να τελειωσει το γεμισμα, οπως τωρα..
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Ναι γιατι και στα παλιοτερα που κλειδωνε η ταπα μετα απο λιγο καιρο χαλαγε ο μηχανισμος και ηταν ξεκλειδωτη συνεχειαΑκριβώς αυτό. Και προφανώς οι βενζινάδες το ξέρουν, γιατί κανείς ποτέ δεν απορεί που δεν του δίνω το κλειδί, παρότι βλέπει κλειδαριά στην τάπα!
-
μια απο τα ιδια κ για το δικο μου punto.αλλα την ταπα μου την εκανε δωρο ο αντιπροσωπος.
-
Ο χρήστης swift b.p.m έγραψε:
Ακριβώς!Λες και αν κλειδώνει η τάπα, θα αποτραπούν τα λαμόγια, που θέλουν να κάνουν την παπαριά τους στο αμάξι σου.
Κακά τα ψέμματα...
δεν θα αποτραπούν αλλά εάν σε έναν δρόμο υπάρχει παρκαρισμένο ένα σουιφτ κ ένα πάντα ποιο λες θα προτιμήσουν;
-
Σάββα, γιατί νομίζεις πως στο σουίφτ κλειδώνει η τάπα?
Ντέρμπυ!
ΣΤΑ FIAT PANDA Η ΤΑΠΑ ΒΕΝΖΙΝΗΣ ΚΛΕΙΔΩΝΕΙ?