-
-
-
Ο χρήστης GiwrgosFocus έγραψε:
Με devil εξατμιση??Μονο σε μηχανακια ηξερα πως βγαινουν!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Να σε ρωτησω αυτες ειναι καλυτερες σε σχεση με τις remus η μια αλλη χειροποιητη?
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Kανε scroll down και θα δεις τις Devil για Alpine
http://www.simon-auto.de/alpine/englisc ... tuning.htm
και
-
Καποιος πρεπει να κανει λιγο κρατι στις φωτο .....γιατι εκθετει μαιμουδιες κοριτσιααααααα
-
Για καντο μας λιανα τι εννοεις ; Eκτος αν σε μπερδευουν τα πιστονια πουναι στον παγκο του Κωβαιου .
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Καποιος πρεπει να κανει λιγο κρατι στις φωτο .....γιατι εκθετει μαιμουδιες κοριτσιααααααανα κάνω κράτη γιατί, η μηχανή είναι στο ωμέγα από εκεί περνάς μπορείς να την δεις στο άνετα.
άλλωστε τι είδους μαιμουδια μπορείς να κάνεις σε μια 812 gordini
αν παρεμπιπτόντως λόγω πείρας ξέρεις κάτι για να καταφέρουμε να φτάσουμε τα 110 αλογάκια η και να τα ξεπεράσουμε σφυριξετο μου με ΠΜ (μη μας πάρουν χαμπάρι οι άλλοι) για να πουλάω εξυπνάδα στον καρολο.ΥΓ. σοβαρολογώ όταν γράφω αν ξέρεις κάτι
-
http://www.racecarsdirect.com/searchres ... ult&page=6
http://www.racecarsdirect.com/searchres ... ult&page=7
-
εμένα με έχεις ξεχάσει.
-
-
Ο χρήστης GeZ έγραψε:
Ρε παιδια μιας και εσεις εχετε δοκιμασει αρκετα παραπανω την καπνα απο τους αυλους εισαγωγης και εξαγωγης πως την βγαζετε? Εχω δοκιμασει οτιδηποτε (βουρτσα με βενζινη, συρμα με βενζινη, διαλυτικο νιτρου σουαζ και οτι αλλο υπαρχει σε αγορα χημικου) χωρις αποτελεσμα
επισης καλο θα ηταν αν μπορουσατε να μου πειτε πω βγαζω τα καμμενα λαδια που εχουν κολλησει (και πολυ καλα κιολας) πανω σε δυσκολα σημεια για το χερι (μιλαω για πτερυγια ψυξης κεφαλης και κατι περιεργες κοιλοτητες στην μεση της).
Μου βγηκαν τα χερια σημερα ολη μερα και δεν εχω φτασει ουτε στο 10%!!!!!!!με rimuver.και δεν κανω πλακα.
-
-
Ομορφιές !
-
Πολλά πολλά συγχαρητήρια και από εμένα!!!!!
Είναι πανέμορφα....Ίσως κάποιοι να είχαν δει πριν από περίπου μία δεκαετία μία Alpine που φαίνονταν παρατημένη πάνω στην 3ης Σεπτεμβρίου στο ύψος της πλατείας Βικτωρίας.Οι μεγαλύτεροι ίσως να το θυμούνται το συγκεκριμένο αυτοκίνητο.Όταν περνούσα με τον πατέρα μου το χάζευα...
Ξέρεις κανείς τίποτα για αυτό? -
Γεια σου Σηφη και χρονια πολλα . Το 310 προχωρει καλα .Βρισκεται στο σταδιο του τριψιματος και επειτα το βαψιμο. Εδω χρειαζεται πολυς χρονος. Μηχανικα ειναι ετοιμο εκτος απο τα φρενα που ενω ειναι ολα καινουρια -αντλια -δαγκανες κ.λ.π.δεν μπορω να εξαερωσω . Δεν μπορω να καταλαβω τι φταιει.
Α και μια που μιλαμε .το χρωμα το μπλε της ρενω τι κωδικους εχει? -
ψάχνουμε και εμείς τον κωδικό χρώματος για το gordini θα σε ενημερώσω μολις το μάθουμε.
ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΜΠΛΕ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΜΗΝ ΤΟΝ ΒΑΣΤΑΕΙ ΓΙΑ ΠΆΡΤΗ ΤΟΥ.
-
Ο χρήστης a310 έγραψε:
................................................................................
Α και μια που μιλαμε .το χρωμα το μπλε της ρενω τι κωδικους εχει?Λεγεται BLEU ALPINE 331 και αν δεν τοχει ο χρωματάς σου στους καταλόγους του ,εχω τις αναλογίες .
Αλλα γιατί ρε παιδί μου δεν την κάνεις κιτρινη ;....!!!
-
Είναι σίγουρο αυτό? Τα '3χχ' στα Renault του τότε αναφερονται σε λευκές/κίτρινες αποχρώσεις. Κάπου θυμάμαι ένα 418 για τον κωδικό αυτού του μπλε, αλλά φυσικά μπορεί να αλλάζει απο μοντέλο σε μοντέλο, δηλάδή άλλος για R8, άλλος για Α310.
-
Classic Alpine & Gordini