-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
αμα θες με 2000ευρω παιρνεις το δικο μου .
απο τα ραλυ και τις αλλες μπουρδες , κουβαδες που κυκλοφορουν.μπούρδα και κουβάς ο ράλαρος...
πούλα πούλα
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
απο τα ραλυ και τις αλλες μπουρδες , κουβαδες που κυκλοφορουν.μπούρδα και κουβάς ο ράλαρος...
πούλα πούλα
Ελπιζω απλα να συμμετεχεις στο χαβαλε με αυτο που εγραψες...
-
Τελικά τι αυτοκίνητο θα πάρει το παλικάρι??
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
πούλα πούλα
Ελπιζω απλα να συμμετεχεις στο χαβαλε με αυτο που εγραψες...
προφανώς...
είχα 106 1.1 και μετά rallye 16ν...τα λατρεύω τα 106το αυτοκίνητο όσο αφορά την οδηγηκή συμπεριφορά , ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ
και μια χαρά αξιόπιστο ήταν ...(μιλάμε για 100%μαμά...)
-
με 3η και 220
το κοντέρ από που ξεκινάει?
-
Ignis Sport για σίγουρο fail
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Τελικά τι αυτοκίνητο θα πάρει το παλικάρι??Θα παρει το δικο μου φυσικα, Mercedes 15 χιλιαρικα φιλικη τιμη Θα φορτωνει ενα χαρεμι μεσα και θα εκτονωνεται εκει εκτος απο τις κοντρες Μια κοινωνικη προσφορα
-
Ο χρήστης screwdriver έγραψε:
με 3η και 220
Τωρα θα σε γελασω, δεν θυμαμαι παντως μου εμεινε η 3η με τα 220
-
και λιγα λες
-
Για να φτάσει η 3η στα 220 πρέπει το μοτέρ να πιάνει κάπου 10.000 στροφές
Ή να έχει βάλει το γρανάζι της 5ης στη θέση αυτού της τρίτης -
Ο χρήστης screwdriver έγραψε:
με 3η και 220
Οντως ρε θωμα ειναι υπερβολικο..φιδι...πως το λενε... εχει ο θειος του κολλητου dedra μετατροπη 2λιτρη integralle με τροπετο κομπλε χωρις τη τετρακινηση και με βελτιωση στο μοτερ στα 250 αλογα.. Με 3η βλεπει 190..
-
-
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Για να φτάσει η 3η στα 220 πρέπει το μοτέρ να πιάνει κάπου 10.000 στροφές
Ή να έχει βάλει το γρανάζι της 5ης στη θέση αυτού της τρίτηςΑντε να ταν 4η , θα το σιγουρεψω με επομενη βολτιτσα . Παντως ξκαπου το μπερδεψα πρωτη φορα σε Hf δεν ηθελα και πολυ οποτε ζηταω συγγνωμη
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Τελικά τι αυτοκίνητο θα πάρει το παλικάρι??
Θα παρει το δικο μου φυσικα, Mercedes 15 χιλιαρικα φιλικη τιμη Θα φορτωνει ενα χαρεμι μεσα και θα εκτονωνεται εκει εκτος απο τις κοντρες Μια κοινωνικη προσφορα
Μεγαλόψυχε!!!!
-
Ο χρήστης Artec έγραψε:
Γειά σας παιδιά. Σε λίγους μήνες γίνομαι 18 και θά αγοράσω το πρώτο μου αμάξι. Θέλω κάτι που να τρέχει μέχρι 5.000 ευρώ. Για κανά 106 rallye σκέφτομαι. Εσείς τι λέτε?Φίλε Artec κοίτα και για 1) Ford Fiesta 1.4 2) Peugeot 206 1.4 3) Seat Ibiza 1.4 μοντέλα κοντά στο 2003-04-05... αυτοκίνητα σχολεία!!! αν και έχουν όλα λιγότερα άλογα από το Rallye είναι καλά για αρχή
αν και το 106 rallye είναι ...προσοχή μην του έχουν πιεί το αίμα οι προηγούμενοι κάτοχοι αλλά τι λέω ...
-
Ο χρήστης jean29 έγραψε:
Καλά τα λέτε ρε παιδιά, πριν αγοράσουμε αυτοκίνητο θα πάμε στη σχολή ασφαλούς οδήγησης του Ιαβέρη, του Ντε Άνταμιτς (έτσι δεν τον λένε αυτόν στην Ιταλία?) και σε κάνα 2 αγωνιστικής οδήγησης για να αγοράσουμε ένα ραλλύ .Δεν διαφωνώ να πάει κάποιος σε όλα αυτά και σίγουρα κέρδος είναι αλλά λέω μήπως έιμαστε λίγο υπερβολικοί ? Μπα ...Σε λίγο θα βγει και η Λουκά στη τν και θα αρχίσει ουυυυυυυυυυυυυυυυ ραλλύ ουυυυυυυυυυυυυ μηχάνημα του διαβόλου,ουυυυυυυυυυυυ φίλοι του Πανούση.....
Aρχηγε τι πινεις??
Για κοιτα την ημερομηνια σε παρακαλω μηπως εχουνε ληξει...Το να παρακολουθησει ενας 18χρονος σεμιναρια ΑΣΦΑΛΟΥΣ οδηγησης ειναι ΕΠΕΝΔΥΣΗ.
Και ποσώς εχει να κανει αν το αμαξι που θα οδηγησει μετα ειναι Ραλύ ή Viper.Aν ποτέ πολλοι απο ολους αυτους που λενε οτι αυτα ειναι υπερβολες ξεκαβαλησουν το καλαμι της αγνοιας και του ξερολισμου και παρακολουθησουν μια τετοια σειρα μαθηματων ελα να το συζητησουμε αν ειναι υπερβολες 'η οχι.
Μεχρι τοτε ομως προσοχη στις...ημερομηνιες!!
-
ΧΩΣΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Χώστα το μαλάκα τον νεοέλληνα που επιμένει να σκοτώνεται και να είναι υπεράνω όλων.Ποιός το είχε πει,ο Ιαβέρης νομίζω 'στον Ελληνα το πρόβλημα δεν είναι ότι δεν ξέρει να οδηγεί αλλά ότι δεν ξέρει ότι δεν ξέρει να οδηγεί'
-
Ο χρήστης 888888 έγραψε:
Καλά τα λέτε ρε παιδιά, πριν αγοράσουμε αυτοκίνητο θα πάμε στη σχολή ασφαλούς οδήγησης του Ιαβέρη, του Ντε Άνταμιτς (έτσι δεν τον λένε αυτόν στην Ιταλία?) και σε κάνα 2 αγωνιστικής οδήγησης για να αγοράσουμε ένα ραλλύ .Δεν διαφωνώ να πάει κάποιος σε όλα αυτά και σίγουρα κέρδος είναι αλλά λέω μήπως έιμαστε λίγο υπερβολικοί ? Μπα ...
Σε λίγο θα βγει και η Λουκά στη τν και θα αρχίσει ουυυυυυυυυυυυυυυυ ραλλύ ουυυυυυυυυυυυυ μηχάνημα του διαβόλου,ουυυυυυυυυυυυ φίλοι του Πανούση.....
Aρχηγε τι πινεις??
Για κοιτα την ημερομηνια σε παρακαλω μηπως εχουνε ληξει...Το να παρακολουθησει ενας 18χρονος σεμιναρια ΑΣΦΑΛΟΥΣ οδηγησης ειναι ΕΠΕΝΔΥΣΗ.
Και ποσώς εχει να κανει αν το αμαξι που θα οδηγησει μετα ειναι Ραλύ ή Viper.Aν ποτέ πολλοι απο ολους αυτους που λενε οτι αυτα ειναι υπερβολες ξεκαβαλησουν το καλαμι της αγνοιας και του ξερολισμου και παρακολουθησουν μια τετοια σειρα μαθηματων ελα να το συζητησουμε αν ειναι υπερβολες 'η οχι.
Όπως σου έγραψα και πριν εδώ: viewtopic.php?p=1760114#p1760114 ...δε πιστεύω ότι ο 18χρονος μπορεί αφενός να εκτιμήσει ένα τέτοιο σεμινάριο και αφετέρου να απορροφήσει κάτι από αυτό.
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Καλά τα λέτε ρε παιδιά, πριν αγοράσουμε αυτοκίνητο θα πάμε στη σχολή ασφαλούς οδήγησης του Ιαβέρη, του Ντε Άνταμιτς (έτσι δεν τον λένε αυτόν στην Ιταλία?) και σε κάνα 2 αγωνιστικής οδήγησης για να αγοράσουμε ένα ραλλύ .Δεν διαφωνώ να πάει κάποιος σε όλα αυτά και σίγουρα κέρδος είναι αλλά λέω μήπως έιμαστε λίγο υπερβολικοί ? Μπα ...
Σε λίγο θα βγει και η Λουκά στη τν και θα αρχίσει ουυυυυυυυυυυυυυυυ ραλλύ ουυυυυυυυυυυυυ μηχάνημα του διαβόλου,ουυυυυυυυυυυυ φίλοι του Πανούση.....
Aρχηγε τι πινεις??
Όπως σου έγραψα και πριν εδώ: viewtopic.php?p=1760114#p1760114 ...δε πιστεύω ότι ο 18χρονος μπορεί αφενός να εκτιμήσει ένα τέτοιο σεμινάριο και αφετέρου να απορροφήσει κάτι από αυτό.
Στη Γερμανία αγαπητέ (το έχω ζήσει) από δευτέρα δημοτικού τα παιδιά παρακολουθούν ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ μαθήματα κυκλοφοριακής αγωγής σε πάρκα κυκλοφοριακής αγωγής που ούτε στο όνειρό σου θα δεις ποτέ στη χώρα της λαμογιάς των μπουζουκιών και της ξερολιάς.
Και μιλάω για πάρκα εν έτη 1977,σήμερα δεν ξέρω τι έχουν κάνει οι άνθρωποι.
Στα 18 σου ΕΚΕΙ πέραν απ το τυπικό του διπλώματος ξέρεις να οδηγείς,ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ.Αλλά αυτοί είναι ξενέρωτοι δεν έχουν μπουζούκια και τσίπουρα σαν εμάς
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Στη Γερμανία αγαπητέ (το έχω ζήσει) από δευτέρα δημοτικού τα παιδιά παρακολουθούν ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ μαθήματα κυκλοφοριακής αγωγής σε πάρκα κυκλοφοριακής αγωγής που ούτε στο όνειρό σου θα δεις ποτέ στη χώρα της λαμογιάς των μπουζουκιών και της ξερολιάς.
Και μιλάω για πακα εν έτη 1967,σήμερα δεν ξέρω τι έχουν κάνει οι άνθρωποι.
Στα 18 σου ΕΚΕΙ πέραν απ το τυπικό του διπλώματος ξέρεις να οδηγείς,ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ.Το ίδιο και στην Αμερική. Το γνωρίζω...μην αγχώνεσαι.
Δεν μπορείς όμως να αλλάξεις τον κόσμο δυστυχώς. Το γεγονός είναι τη στιγμή που ζούμε σε μια κοινωνία που λαδώνεις για να πάρεις δίπλωμα δεν μπορείς να έχεις την απαίτηση ο 18χρονος να πάει σε τέτοιο σεμινάριο, να το εκτιμήσει και ΚΥΡΙΩΣ να μάθει από αυτό!
Ας ξεκινήσει από τα βασικά...δηλαδή απλή κυκλοφοριακή αγωγή και σεβασμό του συναθρώπου στο εμπρός και πλαϊνό αυτοκίνητο.
Για να εκτιμήσει τα σεμινάρια κλπ...πρέπει πρώτα να έχει αποκτήσει κάποιες εμπειρίες ώστε να εφαρμοστούν κατάλληλα.
Πρώτο αμάξι