-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
ναι αλλα εγω για τη δικια μου πχ εδωσα γυρω στο χιλιαρικο, δε μπορω να τη πεταξω σε τοσο λιγα χρονια χρονια επειδη δε παιζει mpeg4
αν έχει υποδοχή για CI κάρτα (σαν την υποδοχή του laptop για PCMCIA κάρτες είναι οπτικά απλώς λιγότερο πλατιές), που θα έχει για να κάνει 1000€ , δεν χρειάζεται να την 'πετάξεις'.
Το κόστος βέβαια μίας CI κάρτας που μετατρέπει το mpeg4 σε mpeg2 δεν ξέρω...
δεν εχει , μιλαμε για 3 χρονων+ bravia
-
Λοιπόν, με μια πρόχειρη αναζήτηση που έκανα σε διάφορα sites, αρκετοί άνθρωποι βάλανε κάρτα CI και δουλεύει μια χαρά. Με μια πρώτη έρευνα βρήκα τιμές από 50-65€. Θεωρώ πως όποιος έχει μια καλή τηλεόραση, ή ακόμα οποιαδήποτε τηλεόραση με τη συγκεκριμένη υποδοχή, καλά θα κάνει να σκεφτεί τέτοιο ενδεχόμενο.Μπορεί το κόστος να είναι όσο ένας αποκωδικοποιητής, αλλά έχεις την ευκολία να πιάνεις χωρίς να έχεις μία ακόμα συσκευή, και ένα λιγότερο τηλεκοντρόλ. Για θεσσαλονίκη διάβασα ότι βρήκανε και σε mediamarkt.
http://www.skroutz.gr/c/243/aksesouar-doryforikwn.html?keyphrase=np4+cam -
NAIAIAIAIAIAIAIAIAIAIAIAIAAI
Εχω υποδοχη για καρτα CI καλα τα λεγε το καβουρι, τα 1000 μου ευρω πιασαν τοπο
-
Δυστυχώς τα δικά μου 1000 δεν έπιασαν τον ίδιο τόπο.... δεν έχει σχισμή...
Έχω όμως ακριβώς τον χώρο που χρειάζεται ο αποκωδικοποιητής..... και μου την έδινε που έδειχνε λίγο άδειος!
Τα επιπλέον καλώδια δεν τα φοβάμαι, τα καλώδια είναι φίλοι μας.... Με τα τηλεχειριστήρια κάτι θα γίνει, όχι για μένα (κι αυτά φίλοι μου είναι) αλλά για τη φουκαριάρα τη γυναίκα μου...!Α και επειδή το αντέγραψα και έστησα πιο πάνω ότι ως αρχές Ιανουαρίου θα είχε κρατικά ψηφιακά στην Αλεξανδρούπολη στο κανάλι 41 σας ενημερώνω ότι μέχρι χθες δεν είχε... (πάντως από παλιά στο 47 κάτι πρέπει να έχει που κάνει την τηλεόρασή μου να καθυστερεί...)
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
NAIAIAIAIAIAIAIAIAIAIAIAIAAI
Εχω υποδοχη για καρτα CI καλα τα λεγε το καβουρι, τα 1000 μου ευρω πιασαν τοποευτυχώς και οι 2 δικές μας (και η 40άρα και η 26άρα) έχουν υποδοχές Ci, οπότε τελικά γλιτώσαμε το επιπλέον τηλεκοντρόλ (το οποίο δεν είναι τόσο πρόβλημα όσο ο αποκωδικοποιητής που δεν υπάρχει χώρος για να μπει πάνω στο έπιπλο και να μην δείχνει παράταιρος.
Με ενοχλεί που πρέπει να αγοράσω τηλεόραση στο δωμάτιό μου σε 3 χρόνια (έχω ακόμα μία CRT 22άρα ).
δεν είναι ότι βλέπω τηλεόραση στο κρεβάτι συχνά αλλά αυτές τις λίγες φορές το μήνα που θέλω να δω, θα μου τη σπάσει...Από την άλλη 500 ευρουλάκια είναι αυτά.
Ξέρω γω...Ας έρθει πρώτα με το καλό το ψηφιακό σήμα και...βλέπουμε. -
κατσε γιατι μπορει να χαρηκα αδικα
η CI ειναι αυτου του μεγεθους?
γιατι εμενα αυτο το μεγεθος το εχει σκεπασμενο και λεει service only και εχει σχισμη για πιο μικρη καρτα (στο μεγεθος περιπου SD)
με λιγα λογια το αντιθετο απο αυτο που βλεπεις
διαβασα σε ενα review της δικιας μου που λεει οτι δεχεται CI , μηπως πρεπει να βγαλω το σκεπασμενο σκληρο πλαστικο? ή κατι δεν εχω δει καλα?
-
Αυτό που βλέπω εγώ είναι σαν να έχει ήδη κάρτα μέσα...
Τώρα αυτό που λέει service only είναι το ακριβώς απο πίσω που έχει όπως είπες μέγεθος sd. -
εμενα ειναι λιγο αναποδα αυτη ειναι αλλη φωτο που βρηκα στο νετ, κατσε να βγαλω φωτο να δεις πώς ειναι η δικη μου
-
Για βγάλε και δείξε μας
-
θες να μας πεις οτι αυτό το πλαστικό δεν βγαίνει και φανερώνει την είσοδο για τη κάρτα?
οτι δεν είναι εκεί για να προστατεύει απο τη σκόνη?
αυτό θέλεις να μας πεις? -
ε ε ε για πες μας αν τολμας! ε!
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
θες να μας πεις οτι αυτό το πλαστικό δεν βγαίνει και φανερώνει την είσοδο για τη κάρτα?
οτι δεν είναι εκεί για να προστατεύει απο τη σκόνη?
αυτό θέλεις να μας πεις?νταξει ειπα μαλακια τα μπερδεψα καπως
τελικα μαλλον ειμαι οκ δειτε και πειτε μου
ανοικτα τα slots
κλειστα τα slots
απλα αυτο της καρτας που εχει σκληρο πλαστικο νομιζα οτι ειναι το service και σπαει για να ανοιξει, αλλα τελικα ανοιγει κανονικα και ειμαι λιγο ζωο
-
επίσης αν έχεις την KDL40Z4500 τότε σύμφωνα με το ελληνικό site της Sony ΕΧΕΙ αποκωδικοποιητή για mpeg4
edit
θα σε βγάλουμε ένα απλό Ι3 για να κάνει ρίμα με το S3 και για να μπορείς να πιάνεις κάτι σαν όπλο(τηλεκοντρόλ) -
Qsis οκ είσαι. Και η δικιά μου η bravia που έχω στο σαλόνι ακριβώς το ίδιο έχει, και τσέκαρα και το manual που το έχω κοντά και γράφει υποδοχή cam, οπότε μια χαρά.
-
@wanabbe
εχω kdl 32v2500 και δε θελω αλλο κοντρολΟ χρήστης Mark έγραψε:
Qsis οκ είσαι. Και η δικιά μου η bravia που έχω στο σαλόνι ακριβώς το ίδιο έχει, και τσέκαρα και το manual που το έχω κοντά και γράφει υποδοχή cam, οπότε μια χαρά. -
εμένα είναι η 32U2500... Δεν έχω ιδέα όμως τι διαφορές μπορεί να έχει
-
Μια χαρα είσαι τότε
Εμείς όταν έρθει η ώρα θα αλλάξουμε όλες τις τηλεοράσεις...
3 κάτω και μια πάνω, όλες crt...Την αρχή με κόβω να την κάνω εγώ
-
Εγώ αυτή τη στιγμή στο σπίτι έχω 2 32άρες. Η μία είναι η Sony που λέγαμε, και η άλλη είναι μια samsung σειρά 6 full hd που χρησιμοποιώ σαν monitor στον υπολογιστή. Προς το παρόν η sony δεν έχει ανάγκη γιατί έχει και Nova στο σαλόνι και πιάνει από εκεί. Αλλά όταν με το καλό ξεκινήσουν τα ψηφιακά στην Αθήνα θα πάρω μια κάρτα να δοκιμάσω στη μία, και αν όλα πάνε καλά θα πάρω και 2η για την άλλη, καθώς σκέφτομαι να τις στείλω στο εξοχικό, και να τις αντικαταστήσω με μία καινούρια 40άρα που θα έχει mpeg4 στο σαλόνι, και με ένα κανονικό monitor στον υπολογιστή.
-
32αρά για τον υπολογιστή;!
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
32αρά για τον υπολογιστή;!και γω 32 εχω τηλεοραση και ειναι μικρη , αλλα ηθελα και καλα ποιοτητα παναθεμα με
καλη ειναι στο χωρο μου , αλλα μια 40+ θα ηταν το σωστο
αυτη τη στιγμη εχω 23 ιντσες στο pc μου και οι 32 της τηλεορασης δε μου φαινονται κατι σπουδαιο
α ρε γαμωτο ειχε παρει σε εγκαινια πολυκαταστηματος φιλος μου μια bravia 47' full hd μολις 800 ευρω , εγω ο παπαρας δεν κυνηγαω τις προσφορες
μονο ενα φλασακι 8 γιγα του ειπα να μου παρει που εκανε 9 ευρω (θεικη τιμη) , αλλα σιγα το κερδος
Ψηφιακή τηλεόραση - Αυτό που δεν λένε οι διαφημίσεις