-
Εγώ θυμάμαι ότι στην αρχή θεωρούσα χαμένο τον αγώνα για τη Ferrari-μια από τα ίδια για McLaren. Με το που μπήκε σχετικά νωρίς για ανεφοδιασμό κατάλαβα ότι θα πήγαινε για 3 (το δίδυμο Κόλιας-Πουρνάρας είχαν κατεβάσει ΟΤΙ μαλακία τους πέρναγε από το μυαλό...) αλλά λεω για να κάνει κάτι θα πρέπει να πάει κωλοφεράτζα. Και στους επόμενους γύρους είδα ακριβώς αυτό...
@ Unicorn
Ένας αγώνας δεν βγάζει πρωταθλητή. Ειδικά το '96 οι 3 νίκες της Ferrari ήταν φωτοβολίδες σε μια κακή χρονιά. -
.... το απολυτο ξεμουνι@σμ@ ...
-
Ο χρήστης KaragouniS έγραψε:
δε περίμενα άλλη απάντηση
αλλα ας δείξω και 2 ωραιες φωτογραφίες για τον φίλο μας

[/img]ετσι ρεεεεεε, γουσταρω σουμαχερ γιατι δε κολωνε πουθενα λεμε
http://www.youtube.com/watch?v=dfby7GaMXmo
ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΔΕ ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΝΑ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΚΤΕΛΕΙ ΕΝ ΨΥΧΡΩ -
+100000 για τον Σουμι
Ας μην εβαζε την μουρακλα της fw16 μεσα ο χιλλΣου συστηνω να δεις το βιντεο της Ουγγαριας '98, εκει ο ΣΟΥΜΙ δεν ειχε περιστροφο, αλλα .50αρι Μπαρετ . Τετοιους αγωνες ο βιλνεβ jr. τους βλεπει στον υπνο του και μονο. Περαστηκα στους πελατες μας
-
Ο χρήστης KaragouniS έγραψε:
+100000 για τον Σουμι
Ας μην εβαζε την μουρακλα της fw16 μεσα ο χιλλΣου συστηνω να δεις το βιντεο της Ουγγαριας '98, εκει ο ΣΟΥΜΙ δεν ειχε περιστροφο, αλλα .50αρι Μπαρετ . Τετοιους αγωνες ο βιλνεβ jr. τους βλεπει στον υπνο του και μονο. Περαστηκα στους πελατες μας
Σε ένα σημείο στον αγώνα της Ουγγαρίας η διαφορά με τον JV είχε φτάσει το λεπτό. Όσοι γνωρίζουν F1 είναι αδύνατον να μην αποδεχτούν την οδηγική εφυεία του Γερμανού. Υπερκέρασε κάθε οδηγό της γενειάς του και σκότωσε πρακτικά τους μισούς και παραπάνω οδηγούς της επόμενης.
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Υπερκέρασε κάθε οδηγό της γενειάς του και σκότωσε πρακτικά τους μισούς και παραπάνω οδηγούς της επόμενης.... αφού δεν μπόρεσε να πείσει τον ckastam , δεν έκανε τίποτα .
-
Τον θυμάμαι κι εγώ τον αγώνα της Ουγγαρίας '98. Κι εγώ είχα το συναίσθημα 'μια από τα ίδια, 1-2 οι McLaren, το πολύ να τσιμπήσουμε τον Κούλθαρντ με προσπέρασμα απ' τα pit'. Ήταν απίστευτο το πόση διαφορά έκανε. Και θυμάμαι ότι είχε κάνει και ένα μικρό λάθος στην τελευταία στροφή, αλλά η διαφορά που είχε κάνει του αρκούσε.
Επίσης θεωρώ απίστευτο και το Μονακό 2004, σ' έναν αγώνα που είχε κυριαρχίσει ο Τρούλι τόσο μ' έναν εκπληκτικό γύρο στα δοκιμαστικά όσο και μ' ένα σταθερό αγώνα. Ο Schumacher κατετάγη 5ος (και μετά από ποινή του αδερφού του 4ος) με χρόνο 1:14.516. Όταν σε κάποια φάση μέσα στον αγώνα βρήκε μπροστά του άδειο δρόμο και έμεινε άδειος από καύσιμα έκανε κάτι γύρους σαν αφηνιασμένος. Ο ταχύτερος γύρος σταμάτησε στο εξωπραγματικό 1:14.439 του 23ου γύρου... Λίγο αργότερα βγήκε safety car και ένας τύπος, Μοντόγιας νομίζω λεγόταν -can't remember his face- τον κοπάνησε μέσα στο τούνελ.
-
Τι σας έπιασε και θυμηθήκατε τον Schumacher τώρα;(και σε άσχετο τόπικ, πάμε καφενείο;)
Ούτε όταν ήταν να επιστρέψει δεν κάναμε τόσα flash back.Όλοι ξέρουμε ότι ήταν τεράστιος οδηγός, όλοι ξέρουμε ότι δεν ήταν και το καλύτερο παιδί.
-
εντελώς sorry..!
Απλώς είναι αυτό το ρημαδοσυναίσθημα που τελειώνει το πρωτάθλημα και σε πιάνει μια μελαγχολία κι όλο αναπολείς
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Όλοι ξέρουμε ότι ήταν τεράστιος οδηγός, όλοι ξέρουμε ότι δεν ήταν και το καλύτερο παιδί.
Όχι όλοι ...
Εν τω μεταξύ .... η Force India κατηγορεί την Lotus για αντιγραφή μονοθεσίου ( το γράφω μονο και μονο για να αλλάξουμε θέμα ).
Δεν ξέρω κατά πόσο έχουν βάση οι ισχυρισμοί της F.I ... αλλά έχω την αίσθηση ότι αυτοκολακεύονται.
-
Ο χρήστης St.Devote έγραψε:
Όλοι ξέρουμε ότι ήταν τεράστιος οδηγός, όλοι ξέρουμε ότι δεν ήταν και το καλύτερο παιδί.
Όχι όλοι ...
Εν τω μεταξύ .... η Force India κατηγορεί την Lotus για αντιγραφή μονοθεσίου ( το γράφω μονο και μονο για να αλλάξουμε θέμα ).
Δεν ξέρω κατά πόσο έχουν βάση οι ισχυρισμοί της F.I ... αλλά έχω την αίσθηση ότι αυτοκολακεύονται.
και η Aerolab που έχει την σήραγγα της κάνει αγωγή γιατί «την έκανε» χωρίς να τακτοποιήσει τις υποχρεώσεις της.
πονηρός ο ινδός...
-
Υπερκέρασε κάθε οδηγό της γενειάς του και σκότωσε πρακτικά τους μισούς και παραπάνω οδηγούς της επόμενης.
... αφού δεν μπόρεσε να πείσει τον ckastam , δεν έκανε τίποτα .
http://www.youtube.com/watch?v=6XZxGvH6Asw
Where is Hungary?
Youtube Video -
-
παιδιά το ΚΟΥΡΑΣΑΤΕ ΠΟΛΥ. Είστε οφτοπικ. ΕΛΕΟΣ!
-
-
... η πρωτη τον Ναντο στο Φιορανοακριβή μετάφραση αυτού -> http://www.autosport.com/news/report.php/id/80046
-
Αυτα ειναι..η αρχη της νεας era...!!!!
Μεχρι τον Φλεβαρη θα περιμενουμε για δοκιμες δλδ??
-
Αυτό ποτέ δεν το κατάλαβα. Γιατί να μην λήγει το συμβόλαιο με το τέλος του πρωταθλήματος;
-
.... νομίζω υπάρχει ( γενικώς ) μια ρήτρα για την αποφυγή ( άμεσης ) μεταφοράς τεχνογνωσίας από την μια ομάδα στην άλλη ( ή αυτό ισχύει μονο για το τεχνικό προσωπικό ? )
-
Αυτό που λέει ο St.Devote είναι. Ισχύει και για τους οδηγούς.
Οι πρώτες δοκιμές πότε είναι;
Διάφορα Νεα-Νοέμβριος 2009