-
sinudine.zoppas επισης..κ η acer ειναι ιταλο-αγγλο-ταηβανεζικη απο οσο γνωριζω..απλως στην αγγλια παει κατα διαολου κ την στηριζουν οι ''υπολοιπες 2''..κ απο οσο γνωριζω η τεχνογνωσια ειναι ειναι ευρωπαικη αλλα η συναρμολογηση γινεται στην ταηβαν..οπως κ να εχει,υπαρχουν αρκετες ιταλικες εταιριες..
αλλα ειμαστε εκτος θεματος.. -
Ο χρήστης italakias έγραψε:
oποτε ξεχναω την εκπτωση των 1000ευρωΕτσι κι αλλιως για να ισχυσει η αποσυρση, και να εχεις και επιδοτηση σε νεα αγορα, δεν πρεπει να παρεις το νωριτερο, αυτοκινητο πρωτης κυκλοφοριας απο 01/01/2005?
Δεν καταλαβαινω τον προβληματισμο σου...P.S Xτυπα μια 156 1.8 του 2005 , μην κοιτας τις 1.6, οι διαφορες ειναι πολυ μικρες,
στα λεφτα, αλλα τα +20αλογα αξιζουν με το παραπανω... -
Το ότι η Ιταλία έχει μια σοβαρή βιομηχανία δεν σημαίνει και ότι όλα προιόντα είναι αξιόλογα και οι κινέζοι παράγουν τα πάντα .
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Magneti Marelliμε αυτους συγκεκριμενα δεν ξερω αν θα χουμε καλο τελος με τα σαπια ηλεκτρικα τους που εχουν και τα αυτοκινητα μας (βλεπε xenon)
οι aprilia βγαζουν προβληματα ή μου φαινεται?
τα piaggio παντως ειναι σαπακια και σουπερ προβληματικα και για αυτο δε σηκωνω κουβεντα επειδη ξερω τι γινεται απο συνεργειοΤο ότι η Ιταλία έχει μια σοβαρή βιομηχανία δεν σημαίνει και ότι όλα προιόντα είναι αξιόλογα και οι κινέζοι παράγουν τα πάντα .
επισης αυτο δε σημαινει οτι οι ιταλοι δεν ειναι γλοιωδεις σαλιαρηδες
(ναι οι γερμανοι ειναι χειροτεροι μπλα μπλα μπλα... ) -
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
oποτε ξεχναω την εκπτωση των 1000ευρω
Ετσι κι αλλιως για να ισχυσει η αποσυρση, και να εχεις και επιδοτηση σε νεα αγορα, δεν πρεπει να παρεις το νωριτερο, αυτοκινητο πρωτης κυκλοφοριας απο 01/01/2005?
Δεν καταλαβαινω τον προβληματισμο σου...P.S Xτυπα μια 156 1.8 του 2005 , μην κοιτας τις 1.6, οι διαφορες ειναι πολυ μικρες,
στα λεφτα, αλλα τα +20αλογα αξιζουν με το παραπανω...μιλαγα με μαντρα σημερα και μου ειπε οτι αν εχει προδιαγραφες 4-5 παιρνει την εκπτωση ανεξαρτητως χρονολογιας.
συγκεκριμενα μου ειπε για μια μερσεντες του 2002 που επαιρνε εκπτωση. -
συμφωνω απολυτως..αυτο δεν ισχυει μονο για την ιταλικη βιομηχανια ομως..ισχυει για ολες..το θεμα ειναι να μη βλεπουμε τα πραγματα οπαδικα κ εθνικιστικα(να πει κανεις οτι ειναι κ ιταλος η γερμανος,παει κ ερχεται,αλλα ελληνες τετοιο φανατισμο? ).κ ιταλικα καλα κ κακα υπαρχουν κ γερμανικα αντιστοιχια κ ιαπωνικα κ απο ολα(χωρις κρεμμμυδι.. )..
ειμαστε ομως εκτος θεματος..κανενα νεο για μπρερα αυτοματη στα 1.75τβι-2.0πετρελαιο?απο χτες εχω που ρωταω,απαντηση πουθενα!! μαλλον δεν θα υπαρχουν νεα,γι'αυτο..υ.γ.
κιουσις τα ζηνον-ξενον σου βαλεο δεν ειναι?οπως σε ολο το βαγκ?αν οχι,να πεταχτω στο εργοστασιο να δω αν εχουν κ για το δικο μου βαγκ,να βαλω!! -
oποτε ξεχναω την εκπτωση των 1000ευρω
Ετσι κι αλλιως για να ισχυσει η αποσυρση, και να εχεις και επιδοτηση σε νεα αγορα, δεν πρεπει να παρεις το νωριτερο, αυτοκινητο πρωτης κυκλοφοριας απο 01/01/2005?
στα λεφτα, αλλα τα +20αλογα αξιζουν με το παραπανω...μιλαγα με μαντρα σημερα και μου ειπε οτι αν εχει προδιαγραφες 4-5 παιρνει την εκπτωση ανεξαρτητως χρονολογιας.
συγκεκριμενα μου ειπε για μια μερσεντες του 2002 που επαιρνε εκπτωση.Δεν το εχω ψαξει, δεν ξερω τι ισχυει, αλλα για να εισαι καλυμμενος καλυτερα ενημερωσου
μεσω Φ.Ε.Κ ή γενικα απο ιστοσελιδα του Υπ. Μεταφορων...
Ο μαντρας αυτο που λεει, το εχει αναλαβει προσωπικα (δηλ. να αναλαβει ο ιδιος την διαδικασια, και να παρει το οκ και την επιδοτηση φυσικα του κρατους για την αγορα
της merc πχ του 2002?) ή το λεει ετσι για να γινεται κουβεντα?
Γιατι η διαταξη ειναι σαφης: 2005 και μετα , για να εχεις εξτρα επιδοτηση... -
Ο χρήστης C.L.A.B. έγραψε:
sinudine.zoppas επισης..κ η acer ειναι ιταλο-αγγλο-ταηβανεζικη απο οσο γνωριζω..απλως στην αγγλια παει κατα διαολου κ την στηριζουν οι ''υπολοιπες 2''..κ απο οσο γνωριζω η τεχνογνωσια ειναι ειναι ευρωπαικη αλλα η συναρμολογηση γινεται στην ταηβαν..οπως κ να εχει,υπαρχουν αρκετες ιταλικες εταιριες..
αλλα ειμαστε εκτος θεματος..Απ'όλα τα laptop που είχα...το μοναδικό που μου χάλασε και έκαψε μητρική ήταν το Acer (Ferrari).
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
αλλα ειμαστε εκτος θεματος..Απ'όλα τα laptop που είχα...το μοναδικό που μου χάλασε και έκαψε μητρική ήταν το Acer (Ferrari).
Το επόμενο να είναι Siemens!! Στην Ελλάδα ειδικά δεν θα χαλάσει ποτέ!!
-
αστα να πανε..κ εγω τοα θεωρω προχειροδουλειες..πηραμε ενα net pc acer κ εχουμε χασει την ηρεμια μας..οτι του καπνισει κανει..
-
-
Ο χρήστης audipassion έγραψε:
Qsisvts γαιτί τους στενοχωρείς πικραμένους ανθρώπους;Φιλος αυτο το ποστ θα μπορουσα να το χρησιμοποιησω ως ανεκδοτι οταν ειμαι κατ ιδιαν με τον κιουση.. Γιατι αυτος ειναι που στενοχωριεται εχοντας αουδι,ουτε εγω ουτε ο στεφ.. Αν αμφιβαλλεις δεν εχεις παρα να δεις την υπογραφη μου και να τον ρωτησεις ποσες φορες εχει καψει πολ/στες..
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
οι aprilia βγαζουν προβληματα ή μου φαινεται?Δεν μπορεις να φανταστεις..........
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Το δίχαλο είναι τουλάχιστον Havaianas ή εσεις με τα Audi έχετε μείνει στα σανδάλια με λευκή κάλτσα και στις solve??εδιτ: Μόλις με πήρε ο κολλητός με το Golf GT(P) τηλέφωνο χεσμένος απτη χαρά του!! Ο λόγος...παρήγγειλε λευκό 120αρι Mito...
Από συνομιλία msn με τον κολλητό:mauro thela na einai..
alla de gamietai..
tha ginw alfisti pleon!!!!!!!!!Είδε το φως το αληθινό ο άνθρωπος! Μου πήρε μερικά χρόνια να του δώσω να καταλάβει αλλά άξιζε ο κόπος!!** Έρχεται και η δικιά σας ώρα αλλόθρησκοι!!!!**
Γιατι τους στενοχωρεις ρε τους πικραμενους;
Ο φιλος εσπαγε τουρμπινες σαν τον vasgti; Καθε δευτερη δευτερα πηγαινε για τουρμπινα-πολλαπλη στην καρεντα; Ο vasgti πλεον εχει καιρο να καψει τουρμπινα,πανω απο μηνα.
Ναι σωστα σκεφτεσαι,δεν το εχει κουνησει καθολου,μονο του youdie παιρνει..
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Ε καλά με την ίδια λογική οι Ιταλοί δε βγάζουν ψυγεία και πλυντήριαTα καλύτερα κιόλας....και πανάκριβα...
Τα καλύτερα και πιο design-ατα ψυγεία είναι τα SMEG
http://www.smeg.gr/Kαι πλυντήρια τα Candy....Πρωτοπόρος στο είδος
http://www.candy.gr/company/company.htmΑς μην κρυβόμαστε, η Ιταλική βιομηχανία κατασκευάζει τα πάντα και τα προιόντα της θεωρούνται κορυφαία σε κάθε είδος....Είτε είναι παπούτσια είτε είναι διαστημικό υλικό, είτε γεωργικά μηχανήματα
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Ε καλά με την ίδια λογική οι Ιταλοί δε βγάζουν ψυγεία και πλυντήρια
Tα καλύτερα κιόλας....και πανάκριβα...
http://www.candy.gr/company/company.htmΑς μην κρυβόμαστε, η Ιταλική βιομηχανία κατασκευάζει τα πάντα και τα προιόντα της θεωρούνται κορυφαία σε κάθε είδος....Είτε είναι παπούτσια είτε είναι διαστημικό υλικό, είτε γεωργικά μηχανήματα
Συγνωμη αλλα μπορεις να μου εξηγησεις τεχνικα πως ειναι καλυτερο ενα ψυγειο Smeg απο ενα Bosch? Και ακομα καλυτερα ενα πλυντηριο ρουχων Candy απο ενα Miele?
...Ελεος ρε παιδια ουτε οι Ιταλοι δεν εχουν τοσο παθος για τα προιοντα τους.... -
αν και τα καλυτερα ψηγεια ειναι της liebherr δλδ γερμανικα
-
αν και τα καλυτερα ψηγεια ειναι της liebherr δλδ γερμανικασυνέχεια...
Ό,τι ακριβότερο σε 'λευκές' συσκευές, Gaggenau.Eπιλογή όλων των εχόντων και κατεχόντων!
Πάντως είναι λίγο εθελοτυφλία, να λες την Candy καλύτερη της Miele...
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Ε καλά με την ίδια λογική οι Ιταλοί δε βγάζουν ψυγεία και πλυντήρια
Tα καλύτερα κιόλας....και πανάκριβα...
Καλά τα SMEG μαμάνε! Και δεν είναι τυχαίο που ακριβώς δίπλα είναι η αντιπροσωπεία των Abarth...
Έχει ένα vinatge ψυγείο η Smeg με την Ιταλική σημαία το οποίο ήθελα να το πάρω να το βάλω στο studiaki μου, αλλά μόλις έμαθα τιμή είπα άσε καλύτερα...και έμεινα με αυτό...

-
Tι σχεση εχουν τα ψυγεια και τα πλυντηρια με το θεμα της Alfa Romeo;
ΑLFA ROMEO FORUM