-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Δεν είμαι γιος που να βουτάει χρήματα από τον father για να ικανοποιήσει τις γκάβλες του...
αυτο γιατι ειναι κακο?
σιγα μην περιμενω να βγαλω μονος μου 50 χιλιαρικα
(και μη μου πεις οτι θα το χαιρομουν περισσοτερο γιατι αυτα για μενα δεν ισχυουν )κάκιστο είναι...
και αν το επάγγελμα σου δεν είναι το ίδιο αποδοτικό με του προμηθετή ...,τότε θα πέσει πείνα από την καλοπέραση... -
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Δεν είμαι γιος που να βουτάει χρήματα από τον father για να ικανοποιήσει τις γκάβλες του...
αυτο γιατι ειναι κακο?
(και μη μου πεις οτι θα το χαιρομουν περισσοτερο γιατι αυτα για μενα δεν ισχυουν )κάκιστο είναι...
και αν το επάγγελμα σου δεν είναι το ίδιο αποδοτικό με του προμηθετή ...,τότε θα πέσει πείνα από την καλοπέραση...εγω ειμαι της λογικης να εκμεταλλευτω οτι μπορω σημερα..
αυριο δε ξερω τι θα μου ξημερωσει..απο τη στιγμη που δεν εχουν προβλημα αυτοι που μου τα δινουν δε βλεπω γιατι να εχουν οι υπολοιποι..
αλλωστε πολλες φορες αναρωτιεμαι ποσοι απο αυτους που κριτικαρουν εχουν παρει μονοι τους αμαξι
το αν εκανε 20 ή 40 ειναι το θεμα..?μακαρι να μπορεσω να παρω στον 25αρη γιο μου porsche ή ferrari , αυτη ειναι η λογικη μου, ετσι μεγαλωσα και δεν εχω κανενα σκοπο να την αλλαξω
το αν ειμαι αντιπαθητικος ή οχι λιγο με νοιαζει, παντα καποιος θα βρεθει να με συμπαθησει
-
αυτο γιατι ειναι κακο?
και αν το επάγγελμα σου δεν είναι το ίδιο αποδοτικό με του προμηθετή ...,τότε θα πέσει πείνα από την καλοπέραση...εγω ειμαι της λογικης να εκμεταλλευτω οτι μπορω σημερα..
αυριο δε ξερω τι θα μου ξημερωσει..απο τη στιγμη που δεν εχουν προβλημα αυτοι που μου τα δινουν δε βλεπω γιατι να εχουν οι υπολοιποι..
αλλωστε πολλες φορες αναρωτιεμαι ποσοι απο αυτους που κριτικαρουν εχουν παρει μονοι τους αμαξι
το αν εκανε 20 ή 40 ειναι το θεμα..?μακαρι να μπορεσω να παρω στον 25αρη γιο μου porsche ή ferrari , αυτη ειναι η λογικη μου, ετσι μεγαλωσα και δεν εχω κανενα σκοπο να την αλλαξω
Δεν με κατάλαβες ...
Προφανώς και δεν με ενοχλεί , ο καθένας ότι θέλει κάνει ...Ούτε εγώ έχω αγοράσει το αυτοκίνητο μου 100% μόνος μου(ούτε καν 50%) , το συντηρώ όμως εγώ ...
Δεν είναι εκεί το θέμα , μπορούσα να έχω αυτοκίνητο πολλ/σιας αξίας αλλά απλά δεν ταιριάζει σε ένα φοιτητή με παρτ τιμε (με καλά λεφτα βέβαια ) τζομπ...Μακάρι να σου πάνε όλα καλά και να συνεχίσεις να έχεις αυτή την άποψη για πολλά χρόνια
-
οκ καταλαβαινω τι θες να πεις..και η αληθεια ειναι οτι εγω εχω ζοριστει τρελα αλλα ειναι η τρελα μου οποτε κανω θυσιες
το βλεπω κι αλλιως..λεω ας μου φυγει τωρα η καυλα για να μη τρεχω μεγαλος που θα εχω αλλες υποχρεωσεις..ή να μην μεινω μια ζωη με τον καημο γιατι το μελλον μου σε καμια περιπτωση δεν ειναι εξασφαλισμενο (δυστυχως )
ελπιζω καποια στιγμη αφου μεγαλωσω να συμβιβαστω με κανα passat με 160 αλογα και να αγοραζω στη γυναικα μου ψυγεια και καναπεδες για να μη με πρηζει
(αν και δεν ειμαι πολυ σιγουρος μαλλον πρεπει να εξετασω το ενδεχομενο του εργενη ) -
(αν και δεν ειμαι πολυ σιγουρος μαλλον πρεπει να εξετασω το ενδεχομενο του εργενη )Welcome in da club
viewtopic.php?f=13&t=35863&p=1640152#p1640152 -
να φανταστω οτι η κοπελα σου δεν παρακολουθει το φορουμ ε?
οταν λειπει η γατα,χορευουν τα ποντικια..
πλακα κανω.. -
Ο χρήστης C.L.A.B. έγραψε:
να φανταστω οτι η κοπελα σου δεν παρακολουθει το φορουμ ε?
οταν λειπει η γατα,χορευουν τα ποντικια..
πλακα κανω..ευτυχως οχι
ή μηπως παρακολουθει ?
-
Ο χρήστης vellerefontis έγραψε:
οπότε το Golf R είναι το νεότερο από τα δύο, έχω την δυνατότητα να το πάρω full extra... το S3 είναι ακριβώς το ίδιο με αυτό που έχω... Το Q5 δεν μου αρέσει σαν ιδέα ενώ το allroad μου γυαλίζει στο μάτι. Το δε A5 είναι ιδιαίτερα ακριβό ξεκινώντας από τα 53χιλιάρικα άδειο στην έκδοση που το θέλω! (2.0 TFSI DSG Quattro S-Line) Το ΤΤ είναι μόνο για δεύτερο, το Α4 βαρετό και πολυφορεμένο και το Α5 σπορτμπακ πολύ σικ και μεγαλίστικο.
Ο μόνος κίνδυνος που διατρέχω με το Golf R είναι η Audi να φτιάξει καινούργιο σασσί και τελικά η Volkswagen να κράτησε το ίδιο για οικονομία και λόγους ευταξίας εσωτερικά του Group γιατί συνήθως αυτή έπαιρνε πρώτη το κάθε νέο σασσί των hatchback...
To Golf R επίσης είναι ουσιαστικά ένα S3 με άλλο καλούπι...
Δηλαδή αλλάζεις ένα αμάξι που έχεις ήδη (και μάλιστα αρκετά πιο γρήγορο και κυρίως πιο κοντά στις δικές σου απαιτήσεις-ανάγκες) για να πάρεις ένα ίδιο που έχει διαφορετικό περίβλημα.
Έχω άδικο?
Επίσης το δικό σου S3 το έχεις φέρει στα μέτρα σου.Στο Golf R (έχοντας συνηθίσει το S3 το δικό σου) θα πρέπει να του ρίξεις σύντομα άλλα χρήματα για βελτίωση κτλ ώστε να έρθει στον ίδιο παρανομαστή με το S3 σου.
Για κάποιον που έχει ήδη S3, νομίζω ότι είναι πιο 'άκυρη' κίνηση να αλλάξει το αμάξι του με το Golf R.Για κάποιον όμως που δεν έχει ήδη S3, ίσως είναι η επιλογή της 'λογικής' (αν υπάρχει κάτι τέτοιο σε αυτά τα λεφτά και άλογα ).Το S4 και S5 με τον 3.0ΤFSI με τα 300++ άλογα λέει, αλλά από την άλλη τα 3000cc είναι πολύ 'βαριά' στη φορολογία... Καλύτερα από τα 4,2lt προφανώς αλλά πιστεύω ότι με την παρούσα φορολογία/νομοθεσία οτιδήποτε πάνω από 2000lt είναι 'πάρτυ' για την εφορία.
Επίσης ένα S5 ή S4 κάτω από 90+ χιλιάδες ευρώ δύσκολα θα σου βγει αφού μερικά extra είναι 'απαρραίτητα'. (βλέπε 'ψαγμένο' μπλοκέ διαφορετικό στα extras κτλ)Επίσης...το Q5 είναι βασικά suv ενώ το allroad υπερυψωμένο Α4 (όσο κι αν δε θέλουμε να το δούμε ).
Προσωπικά μου φαίνεται πιο ωραίο το allroad (ειδικά με τα led πίσω φώτα ).
ΑΝ κοιτάς προς τα εκεί (allroad ή Q5 κτλ) να ξέρεις ότι θα χάσεις σε στρίψιμο και σπορ αίσθηση και μπαίνεις σε χωράφια πιο...lux...πιο χαλλλλαρά ( παχύ 'λ' ).Δεν είναι απαρραίτητα κακό αυτό.Θυσιάζεις την 'πολεμική αίσθηση' που έχει το S3 με κάτι άλλο.
Δεν σε ξέρω όμως πολύ καλά και δεν ξέρω τι ψάχνεις σε αυτή την περίοδο της ζωής σου.Για μένα βέβαια αυτό θα ήταν κακό!η πολεμική αίσθηση -ακόμα- δεν μπορεί να αναπληρωθεί με κάτι άλλο. Επίσης...εγώ είμαι -ακόμα- 26 ενώ εσύ γύρω στα 30+ (υποθέτω). Όταν φτάσω στην ηλικία σου (δηλαδή σε πολλά-πολλά χρόνια ) ίσως τα δω τα πράγματα 'αλλιώς'.
-
οκ καταλαβαινω τι θες να πεις..και η αληθεια ειναι οτι εγω εχω ζοριστει τρελα αλλα ειναι η τρελα μου οποτε κανω θυσιεςτο βλεπω κι αλλιως..λεω ας μου φυγει τωρα η καυλα για να μη τρεχω μεγαλος που θα εχω αλλες υποχρεωσεις..ή να μην μεινω μια ζωη με τον καημο γιατι το μελλον μου σε καμια περιπτωση δεν ειναι εξασφαλισμενο (δυστυχως )
ελπιζω καποια στιγμη αφου μεγαλωσω να συμβιβαστω με κανα passat με 160 αλογα και να αγοραζω στη γυναικα μου ψυγεια και καναπεδες για να μη με πρηζει
(αν και δεν ειμαι πολυ σιγουρος μαλλον πρεπει να εξετασω το ενδεχομενο του εργενη )Είναι αυτό που λέγαμε ότι οι Audisti είναι καλοπερασάκηδες...καλά στέφανα...
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
οκ καταλαβαινω τι θες να πεις..και η αληθεια ειναι οτι εγω εχω ζοριστει τρελα αλλα ειναι η τρελα μου οποτε κανω θυσιες
το βλεπω κι αλλιως..λεω ας μου φυγει τωρα η καυλα για να μη τρεχω μεγαλος που θα εχω αλλες υποχρεωσεις..ή να μην μεινω μια ζωη με τον καημο γιατι το μελλον μου σε καμια περιπτωση δεν ειναι εξασφαλισμενο (δυστυχως )
(αν και δεν ειμαι πολυ σιγουρος μαλλον πρεπει να εξετασω το ενδεχομενο του εργενη )Είναι αυτό που λέγαμε ότι οι Audisti είναι καλοπερασάκηδες...καλά στέφανα...
μα και βεβαια ειναι..
-
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
Το δε A5 είναι ιδιαίτερα ακριβό ξεκινώντας από τα 53χιλιάρικα άδειο στην έκδοση που το θέλω! (2.0 TFSI DSG Quattro S-Line)
Been there ............ Cayman μτχ με ~50χιλ
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/341732/
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/376705/
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/376238/
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/338330/Οσο για το Α4 allroad θα σας πω συντομα....το εκλεισε ενας ξαδελφος..
+1
Λυση 'μονοδρομος' για τον 'γνωστη' σε αυτα τα λεφτα...Σε αδρεναλινη το S3 σιγουρα και με την βελτιωση που εχει, θα υπερεχει, σε συνολικη αισθηση ομως χειριστηριων, ελεγχου του αυτοκινητου υπο πιεση, η Cayman S υπερεχει ΜΑΚΡΑΝ.
Απλα πρεπει να υπολογισεις στο συνολικο budget που θα διαθεσεις, να εχεις και ενα δευτερο πολυ πιο νορμαλ και φθηνο, για 'μουλαρι'
των καθημερινων ή εξτρα αναγκων για χωρους, αποσκευες, κτλ... -
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
[u][b]Cayman μτχ με ~50χιλ
+1
Λυση 'μονοδρομος' για τον 'γνωστη' σε αυτα τα λεφτα...Σε αδρεναλινη το S3 σιγουρα και με την βελτιωση που εχει, θα υπερεχει, σε συνολικη αισθηση ομως χειριστηριων, ελεγχου του αυτοκινητου υπο πιεση, η Cayman S υπερεχει ΜΑΚΡΑΝ.
Απλα πρεπει να υπολογισεις στο συνολικο budget που θα διαθεσεις, να εχεις και ενα δευτερο πολυ πιο νορμαλ και φθηνο, για 'μουλαρι'
των καθημερινων ή εξτρα αναγκων για χωρους, αποσκευες, κτλ...για αυτό ακριβώς τον λόγο σκέφτομαι πολύ σοβαρά (πια) να κρατήσω το S3 μέχρι θανάτου (δικού του!) και να βρώ μια Boxster S μεταχειρισμένη (έχω φίλους που θα την βαρεθούν οσονούπω) με 45κ!
Βλέπετε είμαι συναισθηματικά δεμένος με το ασημί βέλος/ γερμανικό τανκς ή ό,τι άλλο θέλετε να το πείτε... πολύ δεμένος. Αφού, για να καταλάβετε ότι δεν σας παίζω, τις τελευταίες μέρες που συζητάω την αλλαγή και πήγα να δω μερικά υποψήφια αυτοκίνητα, όταν απομακρύνομαι κλειδωνοντάς το, γυρίζω και το κοιτάω μια δυο φορές...
είναι ομορφούλι το άτιμο. και γρήγορο. αρκετά τέλος πάντων.
Άρα.
Πηγαίνω αρχή του επόμενου μήνα να επεκτείνω την εγγύηση μου... Παραγγέλνω το ανταλακτικό set δίσκο, πλατό (το βολάν δεν νομίζω ότι θα έχει πάθει κάτι), προσθέτω και ένα πιο γερό ρουλεμάν γιατί αυτό της Audi μάλλον δεν αντέχει να σπρώχνει τα χτένια του ενισχυμένου μου πλατό... και τέλος αλλάζω σύντομα τα αμορτισέρ (μαμίσια) γιατί με βλέπω να χάνω το ένα σφράγισμα που έχω
Απο Ιανουάριο και μετά, ψάχνω για Boxster...
-
Ο χρήστης vellerefontis έγραψε:
[u][b]Cayman μτχ με ~50χιλ
+1
των καθημερινων ή εξτρα αναγκων για χωρους, αποσκευες, κτλ...για αυτό ακριβώς τον λόγο σκέφτομαι πολύ σοβαρά (πια) να κρατήσω το S3 μέχρι θανάτου (δικού του!) και να βρώ μια Boxster S μεταχειρισμένη (έχω φίλους που θα την βαρεθούν οσονούπω) με 45κ!
Βλέπετε είμαι συναισθηματικά δεμένος με το ασημί βέλος/ γερμανικό τανκς ή ό,τι άλλο θέλετε να το πείτε... πολύ δεμένος. Αφού, για να καταλάβετε ότι δεν σας παίζω, τις τελευταίες μέρες που συζητάω την αλλαγή και πήγα να δω μερικά υποψήφια αυτοκίνητα, όταν απομακρύνομαι κλειδωνοντάς το, γυρίζω και το κοιτάω μια δυο φορές...
είναι ομορφούλι το άτιμο. και γρήγορο. αρκετά τέλος πάντων.
Άρα.
Πηγαίνω αρχή του επόμενου μήνα να επεκτείνω την εγγύηση μου... Παραγγέλνω το ανταλακτικό set δίσκο, πλατό (το βολάν δεν νομίζω ότι θα έχει πάθει κάτι), προσθέτω και ένα πιο γερό ρουλεμάν γιατί αυτό της Audi μάλλον δεν αντέχει να σπρώχνει τα χτένια του ενισχυμένου μου πλατό... και τέλος αλλάζω σύντομα τα αμορτισέρ (μαμίσια) γιατί με βλέπω να χάνω το ένα σφράγισμα που έχω
Απο Ιανουάριο και μετά, ψάχνω για Boxster...
Tο καθοριστικό για να αλλάξεις το S3 είναι η πιθανή έλλειψη χώρων για την οποία θα πουλήσεις λίγο γκάζι. Εγώ για αρχή σε ότι αφορά τους χώρους θα έπαιζα με μπαγκαζιέρα στις 2-3 μετακινήσεις κάθε χρόνο που δεν θα χωράς. Απο κει και πέρα πιο κοντά σε οδηγικά χαρακτηριστικά S3 και κλιμακωτά σε ότι αφορά το πορτοφόλι σου, παίζεις με Α4 Avant Quattro S-line και μετά S4 Avant.
Επίσης σε ενδεχόμενη αλλαγή θα κάψεις πολύ χρήμα.
Για ρώτα σε τι τιμή παίρνουν πίσω το S3 στην αντιποροσωπεία και θα εκπλαγείς!
Κάτσε στα καυτά αυγά σου!
Και γώ όταν ήμουν ανήσυχος οδηγούσα GTI και με την οικογένεια πλέον άλλαξα σε Α4 Avant Quattro S-line και δεν το έχω μετανιώσει ούτε λεπτό.
Επόμενη στάση όταν παλιώσει το B8 και θα απέρχεται S4 Avant -
κανα 35αρι το πολυ ομως μπορει να το διεκδικησει απο ιδιωτη το οποιο ειναι φυσικα λιγο σε σχεση με αυτα που εδωσε..
το 32αρι το χει σιγουρο παντως
-
κανα 35αρι το πολυ ομως μπορει να το διεκδικησει απο ιδιωτη το οποιο ειναι φυσικα λιγο σε σχεση με αυτα που εδωσε..το 32αρι το χει σιγουρο παντως
πες καλύτερα κοντά στα 30κ... άσε φίλε, πολύ ξέπλυμα χρήματος σου λέω, πολύ! Όλο και δυσχεραίνεται η οικονομική κατάσταση των πολιτών κι όλο καινούργιες ταξινομήσεις κάνουν οι αντιπροσωπείες!
γι'αυτό σου λεώ, θα κάτσω πάνω στην καυτή μου ασημένια πατάτα! όπως προτείνει και ο cpp...
-
ναι αυτο ειναι το καλυτερο..
αλλωστε και οικογενεια να εχεις δεν παιζει προβλημα...
εδω ξερω παπα παρακαλω που εδωσε την octavia του με φιμε και μπουρι για να παρει s3
-
παπα με φιμε και μπουρι να παρει s3 -
Eχω δει ελληνα κοντα στο σπιτι μου στο λονδινο με ελληνικες πινακιδες ΙΚΟ-**** ειναι κανεις απο εδω μεσα?
-
προς το παρόν αποφάσισα να δοκιμάσω ένα σετ Bilstein κίτρινα sprint με κωδικό παραγωγής το τωρινό S3...
έτσι, για να έχουμε κάτι να μιλάμε... μια εμπειρία θα είναι κι αυτή. Για να δούμε τι θα γίνει στον δρόμο. Θα πατάει κάτω ή θα γίνει κατσίκι και θα πηδάει από την μια ανωμαλία στην επόμενη!?!?
από βδομάδα το βλέπω για την τοποθέτηση γιατί περιμένω παραγγελία.
-
AUDI S3