-
Είναι επίσης εντυπωσιακό (ανάλογο με αυτό του μικρού gap μεταξύ των οδηγών) ότι σε ένα τόσο μεγάλο γύρο -από πλευράς χρόνου- 18 στους 21 συμμετέχοντες μπήκαν στο +-1sec που δίνει βαθμούς.
Εκτιμώ ότι αύριο οι 12-14 βαθμοί θα δώσουν πρωτιά.
-
δυσκολα τα πραγματα
τα κατω πάνω με Μακλαρεν - Μπρον να μένουν εκτός δεκάδας
εκτιμώ ότι μόλις 10 βαθμοί θα δώσουν τον νικητή... κερδισμένοι όσοι πόνταραν στον Κιμι
Προσωπικά ένας Μπαρικέλος θα με σώσει -
-
3.742 βαθμούς αποκλειστικά από τους χρόνους Pole και fastest lap... και το πηγάδι δεν έχει βάθος...
Συγχαρητήρια στους 4 πρώτους που κατάφεραν διψήφιους βαθμούς στον πιο δύσκολο αγώνα από πλευράς προβλέψεων. Πάμε γι' άλλα!!
-
0/5 στους οδηγούς
πραγματικό ΒΑΤΕΡΛΩ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ ΤΩΝ ΑΡΔΕΝΩΝ
ευτυχώς με έσωσε η χαμήλη θερμοκρασία κατά τον αγώνα και τσίμπισα βαθμούς από τους χρόνους -
Ήταν ένας καλός αγώνας για μένα στην πίστα που ξεχωρίζει τους άντρες από τα παιδιά.
Οι κατακτήτριες του Σαββάτου δεν είχαν τα αναμενόμενα αποτελέσματα αλλά με τη σωστή στρατηγική στον αγώνα της Κυριακής και την αλάνθαστη οδήγηση μου κατάφερα να πάρω τους 10 βαθμούς για μένα και την ομάδα μου.
Να ευχαριστήσω τους μηχανικούς μου και όσους εργάστηκαν και βοήθησαν στο να έχουμε αυτό το αποτέλεσμα.
The King of Spa -
Bρε τον Κιμι ,ξύπνησε το παιδι!
Λέτε να φοβήθηκε τον Μπαντοέρ?
Που να κάνεις πρόβλεψη με αυτούς τούς χρόνους!
Πάλι καλά που είμαι σε αυτή τη θέση! -
-
Πληρης καταστροφή !!!!!!!!
Μοιάζει να χανω την επαφή από την 10αδα στους βαθμούς ( ισως εχω 1 ευκαιρία ακομα ) , ενω η υποθεση 5αδα εκλεισε οριστικα ( του χρόνου με υγεια )
Στο πρωταθλημα οδηγών μια τοπ 10 θεση ειναι ακομα πιθανη .....
-
Στα τελευταία αποτελέσματα έχει τοποθετηθεί ο πίνακας από τα Qual του Spa. Ελπίζω η πρόσθεση να μην έγινε με αυτούς τους βαθμούς.
-
Στα επίσημα αποτελέσματα, αντι για τα τελικά, έβαλες το starting grid.
Αν δεν ανέβαινε ο Vettel μέχρι την τρίτη θέση θα είχαμε πραγματικό ολοκαύτωμα στις βαθμολογίες.
edit: με πρόλαβε ο Phaethon
-
Fixed many thnx ... το ειδατε κουφαλες ... και εγω εψαχνα τροπο να σβησω απο την ιστορια του θεσμου την τελευταια μου θεση ...
-
Να ευχαριστείς τον Raikkonen που σε γλύτωσε από το τζακ ποτ!
-
-
κατάρα... περίμενα τουλάχιστον 1 δευτερόλεπτο πιο κάτω στο γυρολόγιο...
-
Ο χρήστης UnicornF1 έγραψε:
κατάρα... περίμενα τουλάχιστον 1 δευτερόλεπτο πιο κάτω στο γυρολόγιο...Ευτυχως ο Λούης έσωσε το παιχνίδι - και μάλιστα ειναι η πρώτη φορά που πιάνω τον poleman
-
Ναι ,μπορεί να είναι μπροστά ο Λούις ,αλλά ο Κιμις θα βρεί τα 2 δέκατα να το κάνει ντερμπι το παιχνίδι!
Το πλεονέκτημα εξακολουθεί να το έχει ο Λούις ,εστω και λίγο!
Έχει περισσότερο ταλέντο ο αις! -
Όλικη καταστροφή με τη στούκα Hamilton.
-
Μπρον ARE BACK από το πουθενά
Μετά την στούκα του Λούη ποίος θα περίμενε να σώσει την παρτίδα το νεο ανερχομένο αστέρι τησ Δύναμης της Ινδίας Adrian Sutil
-
Διαγ. Προβλεψεων 09 * AND THE WINNERS "ARE" ... (σελ.28)