-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
τρελος εισαι βρε να παρεις Λεον? Αποπνεει βαρβατιλα, πραγμα που θα κατεστρεφε τη προσπαθεια σου.
δε μπαινω στη λογικη ποιος φασονατζης πουλαει περισσοτερο γιατι καταλαβαινεις οτι δε με ενδιαφερει καθολου
Τέσπα, Leon δεν θα πάρω.
Αν με το καλό βρω Cooper S αυτόματο, να σε έχω μέσα για βόλτα, ή είναι πολύ trendy για σένα;ναι, γιαυτο κρατιωμουν με νυχια και με δοντια να μη το παρω
To ξέρω... Γι' αυτό σου λέω, πάρε Leon DSG , αμαξάρα.
-
Στο exeo κανανε αυξηση στις τιμες? Γιατι το 2.0 kanei 27.810 με την μειωση 10%, ποσο ειχε δηλαδη πριν?
-
*Ταυτόχρονα, δύο νέα μηχανικά σύνολα αποκτά το SEAT Exeo και το Exeo ST (το station wagon δηλαδή). Κατά πρώτον, ο 1.8 TSI των 160 ίππων παίρνει τη θέση του βετεράνου 1.8 Turbo με τους 150 ίππους. Η μέση κατανάλωση με τον συγκεκριμένο κινητήρα κυμαίνεται στα 7,3 λίτρα για κάθε 100 χλμ. (7,4 για το ST). Επίσης, ο 2.0 TSI των 210 ίππων τοποθετείται στην κορυφή της γκάμας του Exeo. Οι επιδόσεις της συγκεκριμένης έκδοσης είναι αρκετά? εκρηκτικές, καθώς τα πρώτα 100 χλμ. / ώρα από στάση έρχονται σε 7,1 δευτερόλεπτα, ενώ η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 244 χλμ. / ώρα (τα ντίστοιχα νούμερα στο ST είναι 7,3 και 239).
Μαζί βεβαίως με τους νέους κινητήρες στο Exeo υπήρξαν και ελάχιστες αισθητικές αλλαγές που εντοπίζονται κυρίως στα πίσω φωτιστικά σώματα τα οποία είναι πλέον τεχνολογίας LED.*
http://www.e-go.gr/wmotors/article.asp? ... id=3685002
-
αλήθεια τι πωλήσεις έχει το Exeo (σε οποιαδήποτε έκδοση) στην Ελλάδα; Δνε έχω δει ποτέ κανένα
-
Ο χρήστης elvet έγραψε:
αλήθεια τι πωλήσεις έχει το Exeo (σε οποιαδήποτε έκδοση) στην Ελλάδα; Δνε έχω δει ποτέ κανέναΕχω δει εγω ενα εδω .
-
Μηπως να το μεταφερετε στους 'κατασκευαστες'??? Οχι μονο βγηκε, παλιωσε κιολας
-
Ο χρήστης efthymis έγραψε:
Μηπως να το μεταφερετε στους 'κατασκευαστες'??? Οχι μονο βγηκε, παλιωσε κιολαςΔεν το προσεξα οτι ηταν στα μελλοντικα μοντελα
-
Συνηθεια ε??
Δε νομιζω βεβαια να μας πει καποιος κατοχος τις εντυπωσεις του ουτε εδω
-
Ο χρήστης elvet έγραψε:
αλήθεια τι πωλήσεις έχει το Exeo (σε οποιαδήποτε έκδοση) στην Ελλάδα; Δνε έχω δει ποτέ κανένα18 ταξινομίσεις το 2009 (όταν το 2008 το Toledo πριν το τέλος του είχε 15) και 21 φέτος μέχρι και τον Ιούλιο!
Ενα μπλε σκούρο έχω δει στη Θεσ/νίκη με πινακίδες όμως Αθήνας!
-
Εγω δεν το εχω δει ουτε σε διαφημιση στην tv!
Προωθηση μηδεν!! Ελπιζω τωρα με τους νεους κινητηρες να το δουν αλλιως το θεμα. -
Σωστός ο Biskoto10 !
Αν και έχω την αίσθηση ότι η ελληνική αντιρποσωπεία μάλλον δε θέλει να το προωθήσει και ιδιαίτερα
στην έτσι κι αλλιώς αφιλόξενη για τη μάρκα αγορά
(στο εξωτερικό το μοντέλο τα πάει κάπως καλύτερα,
και σίγουρα πολύ καλύτερα απ'ό,τι στην Ελλάδα).Μάλλον η Κοσμοκάρ θα δίνει μίζα στην Τεχνοκάρ
για να μην το δείξουν και καθόλου αν και όσο γίνεται στην ελληνική αγορά,
από φόβο μην τρωθεί το κύρος του Α4...Πωλήσεις D-segment Ιούλιος 2010 Ελλάδα (ΣΕΕΑ)
1.Opel Insignia : 202
2.Volkswagen Passat : 98
3.Toyota Avensis : 74
4.Citroën C5 : 68
5.Mercedes C : 55
6.Audi A4 : 45
7.Volvo S40 : 37
8.Ford Mondeo : 36
-.BMW 3 : 36
10.Skoda Superb : 29
11.Toyota Prios : 26
12.Saab 9-3 : 14
13.Mazda 6 : 12
14.Chrysler Caliber : 11
15.Alfa romeo 159 : 8
16.Volvo S60 : 7
17.Volvo V50 : 6
18.Peugeot 407 : 1
-.Renault Laguna : 1
-.SEAT Exeo : 1
21.Chevrolet Epica : 0
-.Chevrolet Evander : 0
-.Chevrolet Nubira : 0
-.Honda Accord : 0
-.Lexus IS250 : 0
-.Volvo V70 : 0
-.Volvo XC70 : 0 -
Με το δίκιο τους να μην το προωθούν. Μιλάμε για ένα μπαγιάτικο σασί (Α4) με κινητήρες που περίσσεψαν (1.8Τ 20V) , έλεος σε χαζούς νομίζουν ότι απευθύνονται;
Σκορδοκαήλα είχαμε το σεντανοειδές; Υπάρχει και το tiida ή το lancer για τους παππούδες που θέλουν κούρσα.
1000 φορές το πολυμορφικό Toledo...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Με το δίκιο τους να μην το προωθούν. Μιλάμε για ένα μπαγιάτικο σασί (Α4) με κινητήρες που περίσσεψαν (1.8Τ 20V) , έλεος σε χαζούς νομίζουν ότι απευθύνονται;Σκορδοκαήλα είχαμε το σεντανοειδές; Υπάρχει και το tiida ή το lancer για τους παππούδες που θέλουν κούρσα.
1000 φορές το πολυμορφικό Toledo...
Ε όχι! Το Toledo ούτε στον εχθρό μου! Μια χαρά είναι το Exeo. Ειδικά με τον νέο 1.8 Tsi.
-
Για τα δεδομένα του VAG group,
το μόνο 'foul' της SEAT ήταν που άφησαν απαράλλαχτο το Α4
και δεν έφεραν κάποια επιμηκυσμένη κινέζικη εκδοχή του Α4 Β7
για να την παρουσιάσουν μετά ως ισπανικό επίτευγμα!Κατά τα λοιπά και οι υπόλοιποι εκπρόσωποι του VAG (πλην AUDI) στην κατηγορία
δεν προβλέπεται να πατάνε σε πολύ νεώτερα σασί, για τα επόμενα αρκετά μάλιστα χρόνια(βλέπε πχ επόμενο Passat = facelift του σημερινού Passat , στα πρότυπα Golf V/VI !)
τη στιγμή που και εκτός VAG πάμπολλα μοντέλα πατάνε σε σασί με ...αρχέγονη προέλευση.
Επίσης και η κριτική για τους κινητήρες είναι πια ξεπερασμένη
[όλοι οι diesel είναι σύγχρονοι common rail,
οι δε βενζίνης είναι σχεδόν ό,τι καλύτερο μπορούσε να μπει
σε νέο ή παλιό σασί του VAG με εγκάρσια τοποθετημένο κινητηρα
βλέπε 1.8TSI 120/160 ίπποι, 2.0TSI 200/211 ίπποι (valvelift από την AUDI),
ο δε 1.6 θα μπορούσε να λείπει και τελείως από τη γκάμα
όμως υπάρχει για να λειτουργεί συμπληρωματικά
αφού η SEAT δεν έχει να βρει κάτι αξιόλογο σε κινητήρα 1.6 και κάτω από το VAG
το οποίο και να μπορεί να τοποθετηθεί εγκάρσια,
ενώ και η ίδια η AUDI που λογικά θα προμήθευε τον αντίστοιχο 1.6 κινητήρα
στο νέο Α4 δε βάζει καθόλου 1.600άρι μοτέρ]και εξ' αρχής ίσως πιο άδικη απ' ό,τι φαινόταν...
(τί πρέπει να πει κανείς δηλαδή για πόσα άλλα μοντέλα εντός και εκτός VAG με 'ξεπερασμένους' κινητήρες,
δεδομένου κιόλας πως στο πάτωμα του Α4 δεν μπορούσαν ούτως ή άλλως να μπουν οι μικροί TSI,
ενώ και οι όποιοι κινητήρες μπήκαν και προήλθαν αυτούσιοι από το Α4 Β7
τελικά δεν χαρακτηρίζουν το συγκεκριμένο μοντέλο
μια και χρησιμοποιούνται ακόμη και σήμερα σε πολλά άλλα μοτέλα του VAG)Στην τελική κανείς δεν αρνείται ότι το μοντέλο δε διεκδικεί πρωτεία,
εξυπηρετεί συγκεκριμένη στόχευση της μάρκας
οι πωλήσεις στο εξωτερικό δε σκίζουν
αλλά ιδιαίτερα σε συγκεκριμένες αγορές είναι τουλάχιστον αξιοπρεπείς για την περίπτωση,
ενώ και το διάδοχο μοντέλο (προσοχή! με αυτούσιο σχέδιο ) που προετοιμάζεται
αναμένεται να είναι πάνω σε νέα βάση-σασί premium προέλυσης. -
τι παραπάνω φέρνει από το πολυμορφικό toledo? το σχήμα της κούρσας; να το βράσω με το συμπάθειο.
ας άφηναν ξαναλέω το toledo με τους tsi. πολύ πιο πρακτικό, σύγχρονο και ευρύχωρο.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
τι παραπάνω φέρνει από το πολυμορφικό toledo? το σχήμα της κούρσας; να το βράσω με το συμπάθειο.ας άφηναν ξαναλέω το toledo με τους tsi. πολύ πιο πρακτικό, σύγχρονο και ευρύχωρο.
Ευρύχωρο ναι. Κατα τα άλλα το toledo ήταν ΚΑΚΑΣΧΗΜΟ και στο δρόμο μέτριο... απορώ ποιά διάνοια το ενέκρινε για παραγωγη... Το Exeo είναι πολύ πιο 'αυτοκίνητο'.
-
Σίγουρα είναι οι απόψεις μας που συγκρούονται
αλλά κανείς δε νομίζω θα μφισβητήσει ότι το Toledo III όσο και αν ήταν αξιόλογο σε αρκετά σημεία (και οδηγικά),
εμφανισιακά ήταν οικτρό
και τόσο μάλιστα που γι' αυτό εμπορικά όχι απλά δεν απέφερε αποτελέσματα
αλλά απλούστατα απέτυχε παταγωδώς!Το Toledo III ήταν αποτέλεσμα μιας εσωτερικής μοιρασιάς ρόλων εντός VAG
που εν πολλοίς καθόρισε την εμπορική και όχι μόνο πορεία των διαφόρων brands του:
οι υπόλοιπες εναλλακτικές προτάσεις της SEAT που είχαν δοθεί αρχικά για το Toledo III
απορρίφτηκαν άνωθεν (VW), μια και ζητούσαν από τη SEAT κάτι 'ρηξικέλευθο'
και όχι μια 'συμβατική' 4πορτη ή 5πορτη πρόταση για την κατηγορία
όπως υπήρξαν τα Toledo 1ης και 2ης γενιάς. -
γειά σας παίδες .... οδήγαω αυτή τη στιγμή στην ισπανία ένα τέτοιο σε ντίζελ έκδοση και καραβάν.... Και εχω να πω ότι το αυτοκίνητο είναι παρά πολύ καλό !.... Είναι ένα μετάμφιεσμενο α4 αβαντ και ότι και να κάνω η κατανάλωση δεν πέρασε τα 6.5 λίτρα ! Συγγνώμη που το λέω αλλά στην ελλάδα είμαστε πολύ βλάκες . Τέλος . Και σε όσους αρέσουν τα νούμερα .... Όταν το γεμίζεις (άσε που ξεχνάς να το ξαναγεμίσεις ) σου δείχνει αυτονομία 1.000 χιλιόμετρα ..... ΟΛΕ ! Και το ντίζελ κοστίζει 1.11 ευρώ το λίτρο ......
-
Ο χρήστης leftgalan έγραψε:
γειά σας παίδες .... οδήγαω αυτή τη στιγμή στην ισπανία ένα τέτοιο σε ντίζελ έκδοση και καραβάν.... Και εχω να πω ότι το αυτοκίνητο είναι παρά πολύ καλό !.... Είναι ένα μετάμφιεσμενο α4 αβαντ και ότι και να κάνω η κατανάλωση δεν πέρασε τα 6.5 λίτρα ! Συγγνώμη που το λέω αλλά στην ελλάδα είμαστε πολύ βλάκες . Τέλος . Και σε όσους αρέσουν τα νούμερα .... Όταν το γεμίζεις (άσε που ξεχνάς να το ξαναγεμίσεις ) σου δείχνει αυτονομία 1.000 χιλιόμετρα ..... ΟΛΕ ! Και το ντίζελ κοστίζει 1.11 ευρώ το λίτρο ......Αυτό δεν κάνει καλό το Exeo αλλά όλα τα diesel της VAG που και τα αντίστοιχα (diesel) Touran ή Octavia Combi να οδηγούσες τα ίδια χαρακτηριστικά θα είχαν.
... αλλά κανείς δε νομίζω θα μφισβητήσει ότι το Toledo III όσο και αν ήταν αξιόλογο σε αρκετά σημεία (και οδηγικά),εμφανισιακά ήταν οικτρό
Οικτρό δεν το θεωρησα! Ξεχωριστό και λίγο παραξενο απο μια εταιρία που βρισκόταν υπο αναπτυξη και ήταν πρόσκαιρη η εμφανιση του. Σε τιμές και προσφορες απείχε απο την ελληνική πραγματικότητα, ενώ η τυχη του ήταν 'λίγο' χειρότερη απο το πρώτης γενιάς Superb που 'Skoda' και 'μεγάλο' δεν ήταν συνδυασμένα στο μυαλό του κόσμου.
Μάλλον κάποιες 'διορθώσεις' αν γίνονταν εξαρχής να μπορούσε να έχει καλύτερη τύχη. -
....όπως το να μην λέγονταν Toledo, ένα όνομα που στο άκουσμά του σου έρχονταν στο μυαλό 'κούρσα'...
Seat Exeo