-
μια χαρα βλεπω.αν δεν μπορουσα να δω δεν θα τις εβαζα.κ στ@@@@ μου αν τον ενοχλει τον αλλον.και δεν ειναι πολυ σκουρες,οι φωτο που εβαλα ειναι τραβηγμενες στον ηλιο γιαυτο κ σας φαινονται πολυ σκουρες.με λιγα λογια μπορεις να διακρινεις ποιος ειναι μεσα.αυτα.
-
Ο χρήστης GiwrgosFocus έγραψε:
Ποσο πανε περιπου ολες οι μεμβρανες να τις περασω στο focus??Για ολα τα τζαμια μαζι με την αδεια.Nα τις περασεις στο focus???
Εσυ? -
Ποσο πανε περιπου ολες οι μεμβρανες να τις περασω στο focus??Για ολα τα τζαμια μαζι με την αδεια.viewtopic.php?f=6&t=5551
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Ποσο πανε περιπου ολες οι μεμβρανες να τις περασω στο focus??Για ολα τα τζαμια μαζι με την αδεια.
Nα τις περασεις στο focus???
Εσυ?To μπαμπα μου! Αλλα μαλλον merde δε ψηνεται.Καθολου ψαχνο τι περιμενεις,
-
Kατσε να προσπαθησω να βγαλω νοημα.Οταν λες του μπαμπα λογικα ανεφερεσε στο αμαξι αλλα η ερωτηση ηταν για το αν θα τις περασεις μονος σου απο το να το πας σε ειδικο.Το merde δεν ξερω τι σημαινει αλλα οταν λες δεν ψηνεται εννοεις οτι δεν τον ενδιαφερει το φιμε η οτι δεν ψηνεται απο τον ηλιο γιατι συνεχιζεις λεγοντας πως δεν εχει καθολου ψαχνο....
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Kατσε να προσπαθησω να βγαλω νοημα.Οταν λες του μπαμπα λογικα ανεφερεσε στο αμαξι αλλα η ερωτηση ηταν για το αν θα τις περασεις μονος σου απο το να το πας σε ειδικο.Το merde δεν ξερω τι σημαινει αλλα οταν λες δεν ψηνεται εννοεις οτι δεν τον ενδιαφερει το φιμε η οτι δεν ψηνεται απο τον ηλιο γιατι συνεχιζεις λεγοντας πως δεν εχει καθολου ψαχνο....Το θεμα ειναι οτι ψηνεται απο τον ηλιο.
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Ο καθένας μας μπορεί να λέει ότι θέλει και κατά τι γνώμη του να κάνει το σωστό και το όμορφο. Οι μεμβράνες στο εμπρός παρμπρίζ είναι ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ όλα τα άλλα είναι, άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.
Δεν ειναι παρανομες.
Εχω στο Smart, στο παρμπριζ, μια που δεν εχει σχεδον καμια αποχρωση και εχει εγκριση τυπου.
Το βραδυ καμια διαφορα, απλα την ημερα οταν εχεις τον ηλιο φατσα καρτα, γινεται λιγο γαλαζια.Μαλλον εχεις διαφανη μεμβρανη γι αυτο φυσικα και δεν ειναι παρανομη.Οι σκουρες ομως στο παρ-μπριζ ειναι.
απ'οσο θυμαμαι, ο νομος απλως λεει οτι πρεπει να φαινονται σε καθε περιπτωση ο οδηγος και οι επιβατες, δεν αναφερει καν τις μεμβρανες. φυσικα αυτο αφηνει πολλα κενα γιατι αν ειναι νυχτα σε δρομο χωρις φωτα ενδεχεται και χωρις φιμε να μη βλεπεις την τυφλα σου...
δε νομιζω οτι το ζητημα του μπροστινου παρ μπριζ ειναι (δεν πρεπει να ειναι) νομικο, πρεπει να εχει να κανει περισσοτερο με την.. κοινη λογικη, γιατι η ορατοτητα μειωνεται. σκεψου να'ναι νυχτα, να χει καταιγιδα, να'σαι σε δρομο που δεν ξερεις και να'χεις και φιμε μπροστα. deadly mothafakin combo -
στο κτεο μου εβγαλαν τις μπροστινες απο τα πλαγια παραθυρα οδηγου/συνοδηγου.....αλλιως δεν το περναγαν
-
Στο θρεντ με τις μεμβράνες θα βρείτε όλες τις απαντήσεις που ψάχνετε
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Στο θρεντ με τις μεμβράνες θα βρείτε όλες τις απαντήσεις που ψάχνετεNew moderator alert....
-
Σκέφτηκες πως θα τσακωνομαι με τον μάνο και τον ιλιλια μετά?
-
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
στο κτεο μου εβγαλαν τις μπροστινες απο τα πλαγια παραθυρα οδηγου/συνοδηγου.....αλλιως δεν το περναγανΕυτυχώς που υπάρχουν και κάποιοι που κάνουν καλά τη δουλειά τους...
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
στο κτεο μου εβγαλαν τις μπροστινες απο τα πλαγια παραθυρα οδηγου/συνοδηγου.....αλλιως δεν το περναγαν
Ευτυχώς που υπάρχουν και κάποιοι που κάνουν καλά τη δουλειά τους...
Τι δουλεια να σου βγαζουν τα φιμε??Γιατι απαγορευονται στην Ελλαδα ΜΟΝΟ και οχι εκτος χωρας?
-
Ποιός σου είπε ότι επιτρέπονται αβέρτα κουβέρτα?
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Ποιός σου είπε ότι επιτρέπονται αβέρτα κουβέρτα?Τουλαχιστον επιτρεπονται
-
Ποιός σου είπε ότι επιτρέπονται αβέρτα κουβέρτα?
Τουλαχιστον επιτρεπονται
Για πες μερικές χώρες που ΞΕΡΕΙΣ ότι επιτρέπονται στα μπροστινά παράθυρα.
-
Γιατι δεν επιτρεπεται στη Γερμανια η εγω κανω λαθος που ΦΩΝΑΖΕΙΣ ΚΙΟΛΛΑΣ!
-
Δεν ειπε κανει οτι δεν επιτρεπονται αλλα παντα με προυποθεσεις.Τα πισω παραθυρα και τζαμια τα κανεις οτι θες,αμα θες ασβεστοσε τα κιολας δεν θα σου που τιποτα.Τα παραθυρα οδηγου/συνοδηγου ομως πρεπει να εχουν εναν συγκεκριμενο βαθμο σκουροτητας,δεν μπορεις να βαλεις οτι θες εσυ αλλιως θα εισαι παρανομος , και φυσικα στο παρ-μπριζ απαγορευεται οποιαδηποτε μεμβρανη(για τη διαφανη βεβαια δεν μπορουν να το καταλαβουν παρα μονο αν μπουν και το δουν απο μεσα).Ο μονος νομιμος τροπος για να βαλεις οτι βαθμο σκουροτητας θες στα μπροστινα παραθυρα ειναι να παρεις χαρτι απο δερματολογο που να λεει οτι εχεις προβλημα στον ηλιο η κατι τετοιο τελως παντων.
-
Εγω τι λεω δηλαδη???Λες και δε ξερω.Μαλλον πρεπει να ασυμωσω τα παραθυρα μου και οχι να τα ασβεστοσω.
-
οτι να'ναι...
Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!