-
οι ελληνες οδηγοι ειναι οι χειρωτεροι της ευρωπης.
και οπως λεει και ο ιαβερης ,δεν ξερουν οτι δεν ξερουν να οδηγουν. -
Ο χρήστης italakias έγραψε:
και οπως λεει και ο ιαβερης ,δεν ξερουν οτι δεν ξερουν να οδηγουν.να παμε στη σχολη του να του τα σκασουμε να μας μαθει
μπορει να μη ξερουμε να οδηγουμε συμφωνοι, στο να αποφευγουμε ατυχηματα ομως εχουμε αναπτυξει υπερικανοτητες / υπερδυναμεις
τον τελευταιο μηνα εχω παει να εμπλακω σε ατυχημα χαλαρα πανω απο 10 φορες παρολα αυτα ποτε μου δεν αγχωθηκα, ποτε μου δεν τρομαξα και ποτε μου δεν ξαφνιαστηκα..ολα ηταν υπο ελεγχο
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
μπορει να μη ξερουμε να οδηγουμε συμφωνοι, στο να αποφευγουμε ατυχηματα ομως εχουμε αναπτυξει υπερικανοτητες / υπερδυναμειςτον τελευταιο μηνα εχω παει να εμπλακω σε ατυχημα χαλαρα πανω απο 10 φορες παρολα αυτα ποτε μου δεν αγχωθηκα, ποτε μου δεν τρομαξα και ποτε μου δεν ξαφνιαστηκα..ολα ηταν υπο ελεγχο
Τι εννοείς 'έχω πάει να εμπλακώ σε ατύχημα'?...
-
οτι οπως πας για παραδειγμα αριστερα στην παραλιακη αποφασιζει ξαφνικα ενας ταξιτζης να σταματησει την κυκλοφορια χωρις προειδοποιηση για να μην περιμενει στην ουρα ενος φαναριου που εστριβε αριστερα.παραλιγο να γινει καραμπολα , ολοι σταματησαμε ισα ισα. εγω ουτε 10 εκατοστα απο τον προφυλακτηρα του μπροστινου μου
αλλο παραδειγμα παω να αλλαξω λωριδα με το φλας και τα ολα μου και ξαφνικα μηχανη αποφασιζει να με περασει απο δεξια πηγαινοντας με τα οσα..δε φτανει που πηγε να σκοτωθει (τον ειδα εγκαιρως και σταματησα) μου ζηταγε και τα ρεστα..
αλλο παραδειγμα παλι με μηχανη: ειμαι σταματημενος σε τιγκα κινηση σταματα-ξεκινα..
προχωραει ο μπροστινος μου και μολις πηγα να προχωρησω τα λιγα μου μετρα κι εγω, μου πεταχτηκε μπροστα μου στο καπο μου μηχανη που εκανε σφηνες και επειδη μαλλον δε του αρεσε ο χωρος αναμεσα απο τα αυτοκινητα για να κανει τις σφηνες του(λογω κυκλοφοριακου με μηχανες) αποφασισε να διασχισει το δρομο καθετα, να καβαλησει πεζοδρομιο και να συνεχισει απο κει
σταματαω και σε αυτον εγκαιρως , ομως φυσικα και αυτο το γιδι ζητουσε τα ρεστα..καθημερινα δε μπορεις να πας καπου ηρεμα εισαι ολη την ωρα στην τσιτα..κυρατσες ξεπαρκαρουν χωρις να κοιτουν αν ερχεται κανεις, κοσμος περναει τα στοπ σα να μην υπαρχουν..
πιο ασφαλης αισθανομαι οταν κυκλοφορω το βραδυ που τρεχουν οι καγκουρες, ομως οποτε κυκλοφορω βραδυ ολο και καποιος θα πεσει σε καμια κολωνα, δεντρο ..
εθνικη ακομα θυμαμαι ενα sti στην Αθηνων-Πατρων που ειχε μπει στο ρευμα μου και πρεπει να πηγαινε με πανω απο 180
εκανε κοντρα και ο αλλος δεν του αφηνε χωρο να περασει, αρα τι να κανει το παιδι-ζωο? βγηκε στο αντιθετο ρευμα οπου εγω πηγαινα με 150
ριχνω ταχυτητα στα 70 και παω οσο πιο δεξια μπορω(σχεδον διπλα στη μπαριερα)
αυτος φυσικα δεν εκοψε ουτε λιγοπλεον δε μου κανει εντυπωση να βλεπω ατυχημα ακομα και σοβαρα και η στουκα σαν φαινομενο με αφηνει παγερα αδιαφορο..
λες και ειμαστε σε εμπολεμη ζωνη -
Μ.Σαββατο το 2005 10 και κατι το βραδυ....παταω χαλικια (Διπλατινση του δρομου με χαλικια )σε επαρχιακο δρομο στην ευβοια, και φευγω απεναντι, λιγο πριν ακουμπησουμε με τον απεναντι το αμαξι ακουει (ουτε σκεψη για φρενο η αφημα γκαζιου ευτυχως) και βαζει μουτρα μεσα (χιλιοστα απο το αλλο αμαξι) ενα μεγαλο μπαμ......ολα καλα, μονο λαμαρινοδουλειες (αρκετα €) οι γονεις του παιδιου που ηρθαν αμεσως εκει, δεν μου ειπαν ουτε ενα γαλλικο, παρα μονο οτι καθε μερα γινεται ατυχημα.....να ειναι καλα τα παιδια....
-
-
H EXEIς ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΕΣ αναρτησεις η απιτευτα σταθερο χερι!!!! σε μια φαση κολλησε η εικονα καμια σχεση με αλλα αυτοκινητα που πανε με 200 + και τρεμει το συμπαν
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
και οπως λεει και ο ιαβερης ,δεν ξερουν οτι δεν ξερουν να οδηγουν.να παμε στη σχολη του να του τα σκασουμε να μας μαθει
μπορει να μη ξερουμε να οδηγουμε συμφωνοι, στο να αποφευγουμε ατυχηματα ομως εχουμε αναπτυξει υπερικανοτητες / υπερδυναμεις
τον τελευταιο μηνα εχω παει να εμπλακω σε ατυχημα χαλαρα πανω απο 10 φορες παρολα αυτα ποτε μου δεν αγχωθηκα, ποτε μου δεν τρομαξα και ποτε μου δεν ξαφνιαστηκα..ολα ηταν υπο ελεγχο
στην εταιρεία που δούλευα, μαζευαν μια φορα τον χρονο όλους τους επαγγλματιες οδηγούς -υπαλλήλους της εταιρείας, και έκαναν εκπαιδευση, στο πως μπορεί ενα βυτιοφορο, να επανελθει στην πορεία του, οταν είναι μισογεματο, και ντεραπαρει,
ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΛΗΡΩΝΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥς ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΙ !
ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ,ακουσα ,ειναι κατι που γινεται !
στο κατω κατω ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΘΑ ΣΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ Η ΣΧΟΛΗ και η εμπειρία πρεπει να πληρωθει.
ΑΞΙΖΕΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ, αφου θα σε μαθει πως :ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΝΕΟΣ !!!!!!! -
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
Στην ελλαδα μια δυο φορες μονο 240 κοντερ(γενικα δεν τρεχω στους δρομους μας)
Στη γερμανια πολλες φορες (με την 911) κοντα στα 300( αλλη αισθηση φυσικα οι εκει autobahn)μμμμμμμ αλλη αισθηση ε???? σαν την αττικη οδο ενα πραγμα ε????
Σου απαντησε ο johnkyr,καλη η ατικη οδος,πολυ καλη θα ελεγα,αλλα αλλο autobahn με freifahrt(οσο αντεχει κανεις )
-
Ο χρήστης irou37 έγραψε:
στην εταιρεία που δούλευα, μαζευαν μια φορα τον χρονο όλους τους επαγγλματιες οδηγούς -υπαλλήλους της εταιρείας, και έκαναν εκπαιδευση, στο πως μπορεί ενα βυτιοφορο, να επανελθει στην πορεία του, οταν είναι μισογεματο, και ντεραπαρει,
ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΛΗΡΩΝΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥς ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΙ !
ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ,ακουσα ,ειναι κατι που γινεται !
στο κατω κατω ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΘΑ ΣΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ Η ΣΧΟΛΗ και η εμπειρία πρεπει να πληρωθει.
ΑΞΙΖΕΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ, αφου θα σε μαθει πως :ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΝΕΟΣ !!!!!!!δε διαφωνω οτι κατι παραπανω θα μαθω, απλως αμφισβητω αφορισμους του τυπου οτι ειμαστε οι χειροτεροι οδηγοι τις ευρωπης
(αφορισμος με απωτερους στοχους.. )καλη η σχολη, αλλα η εμπειρια στο δρομο ειναι πολυ πιο εποικοδομητικη.
αν ηταν να πεθανω νεος θα ειχα πεθανει ηδη..απο μια ηλικια και μετα ξεπερνας την 'επικινδυνη φαση' σου ως οδηγος και εισαι πλεον πολυ πιο ωριμος και εμπειρος.Σαν οδηγος εχω να μαθω ακομα πολλα, αλλα το να οδηγω με αρκετη ασφαλεια για μενα και τους γυρω μου πιστευω οτι εδω και 6 χρονια το χω μαθει μια χαρα.
με ασχημο τροπο μεν γιατι ο,τι εμαθα το εμαθα στο δρομο κινδυνευοντας.οι υποψηφιοι νεοι οδηγοι παντως αντι να μαθαινουν μ@λακιες οπως οπισθογωνιες και παρκαρισμα με συγκεκριμενες μανουβρες θα πρεπε να εκπαιδευονται σε ελεγχομενο περιβαλλον για τι τους περιμενει εκει εξω..
το να σωζεις υπερστροφη με το ενστικτο σου (και τη κωλοφαρδια σου) δεν ειναι εκπαιδευση ειναι κοροιδια
α ναι ξεχασα! το εχει ως θεωρητικη ερωτηση στα πολλαπλης , μπορει να το ανεφερε και μια φορα ο δασκαλος στα **θεωρητικα ** μαθηματαευτυχως που τα καινουρια αυτοκινητα προστατευουν πολυ περισσοτερο τους νεους οδηγους απο ολες τις αποψεις κι ας ειναι 'φλωρικα' και ας μην εχουν τιμονι και αισθηση σαξοραλου..
-
Kαλημέρα φίλε μου.
βλεπω πως συμφωνεις, ότι ΄κάτι παραπάνω μαθαίνεις σε σχολή. ΠΡΟΣΕΞΕ! δεν μιλάμε για σχολή οδηγών του τύπου - L- αλλά για κάτι πιο εξειδικευμένο.
Τώρα, η εκπαίδευση στον δρόμο , όσο νάναι στοιχίζει και σε χρήμα και σε ψυχική υγεία.
Εγώ ας πούμε , ήμουν ήδη καράφλας , στα 30 ΜΟΥ με αυτά που ζούσα, καθε μερα σ τον δρομο.... .... -
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
φυσικα ετη φωτος απο την σταθεροτητα της cls63 amg (καταπληκτικο αμαξι) ή οποια ομως ... μάλλον θα ειναι αυτη που θα φυγει ντροπιασμενη (επειδη αναφερθηκες σε ντροπες) ετσι και ερθει να κανουμε παιχνιδακια σε καμια ευθεια
ειληκρινα θα σκασω τι εχεις που θα ντροπιασει την 63 amg??????
Δεν χρειαζεται να σκασεις, δεν το κρυβω. Το λέει το nickname μου , ειναι στο avatar μου και συμπληρωνει η υπογραφη μου
Φερε την cls63amg οποτε μπορεις και θέλεις να κανουμε παιχνιδακια αν νομιζεις οτι δεν γινεταιΠολυ δυνατο......πληκτρολογιο...
Κανε μας την χαρη βρε κακομοιρη που θα μας πουλησεις και ειρωνια.
Θέλεις να μου αποδειξεις εσυ ποσο γρηγορος εισαι με την alfa gt σου ?
Οχι ε ? Το φανταστηκαb]μου τελειωνει το κοντερ και δεν εχει νοημα[/b].
Καλά, έριξες τόσο χρήμα να το τουρμπίσεις και δε μπορείς να βάλεις ένα κοντέρ της προκοπής?....
Δεν υπαρχει καποιο ετοιμο απο βελτιωτικο οικο για το αμαξι μου, αν υπηρχε θα το παραγγελνα αυριο κιολας.
Δεν με πολυνιαζει κιολας, δεν ειναι οι τελικες ο λογος που ασχοληθηκα να φτιαξω αυτο το αμαξι . Αλλωστε μετα τα 260 σιγουρα θα αρχισει να με αγχωνει αν οχι απογειωνει μην ειμαστε και πλεονεκτες Εχω δυο τρεις γνωστους που εχουν περασει τα 300χλμ με τουρμπατο honda , rallye , sunny . Δεν ειναι οι πλεον λογικοι ανθρωποι του πλανητη και παρολη την τρελα τους την ακουσανε μια χαρα . Δεν ψυνονται να το ξανακανουν -
Ο χρήστης italakias έγραψε:
και οπως λεει και ο ιαβερης ,δεν ξερουν οτι δεν ξερουν να οδηγουν.Ποιος Ιαβερης και τριχες κατσαρες ? Πως την εχει δει αυτος ετσι στραβα ?Ας του πει καποιος οτι μας εχει ζαλισει τα @@@ με το στυλακι και τον τροπο που μιλάει . Μεγαλοποιει και φουσκωνει τα παντα , κρινει τους παντες, νομιζει οτι ειναι ο φωτεινος παντογνωστης της αυτοκινησης στην Ελλαδα κλπ κλπ κλπ. Νταξ πεστου, κανει την διαφημιση του τσαμπα στην τηλεοραση , ας μην γαυγιζει σαν λυσασμενο σκυλι καθε φορα ομως γιατι κουραζει και αλλαζουμε καναλι
Ασχετο σχετικο . Σε τοπικ που ειναι για την υψηλοτερη ταχυτητα που εχουμε πιασει , δεν ειναι τρολαρισμα το να μπαινει η καθε Λουκά να μας κανει κυρηγμα ? Την στιγμη που ολοι σχεδον εχουμε αναφερει οτι αναφερομαστε σε κλειστους αυτοκινητοδρομους χωρις κινηση κλπ κλπ Μερικοι εχω την εντυπωση οτι περιμενουν στην γωνια να κραξουν ακομα και αν αναφερθεις σε τελικη που επιασες στο playstation
-
ΚΟΥΛΑΡΕ!!! κυριε γρηγορε !!!
Μεσσια μας!!!! εσενα περιμεναμε!ρε φιλε κουλαρε λιγο ακου και τους αλλους λιγο δεν ειναι κακο, για σενα τα λεγαμε και τους ομοιους σου μην ακουσουν οτι αν φτιαξεις το αυτοκινητο σου μπορεις να πας με 300 σε ελληνικους δρομους και παρουν στον λαιμο τους και αλλες ζωες! !!! ξεκολλα! δεν εχει να κανει τοσο με το αυτοκινητο που οντως μπορει να ειναι ελπληκτικο αλλα με τις δυνατοτητες σου !!!!
κ η ενσταση μου ηταν ενας απο εδω που το εκανε με ενα (οντως εκπληκτικο αυτοκινητο)να μην το αναγει σε ηδονη και το δοκιμασουν και αλλοι με τα........ rallye τους!!
(ακου rallye με 300 )υπαρχουν ορια!!!
ΔΕΝ εχουν ολοι χερια και εμπειριες σαν εσας!!!!!και ουτε ολοι εχουν μια Αττικη οδο κοντα τους που αν και δεν φτιαχτηκε για τετοιες ταχυτητες ειναι πιο ασφαλης απο αλλες ευθειες στην ελλαδα!!!
τσπ επειδη κατι τυποι σαν εσενα ειμασταν και εμεις λιγα χρονακια πριν και ακουγαμε τετοια και τα σκιζαμε πανω απο τα ορια του το σασι και γενικα απο αυτα που μπορουσε το αυτοκινητο επειδη βαζαμε αγωνιστικες αναρτησεις κ αλλα πολλα ....και πολλα παλικαρια εχουν φυγει επειδη πιστευαν οτι το rallye τους ηταν κατι το φοβερο για αυτο εγω φωναζω!!! δεν ειναι ιδιωτικη συζητηση ειναι δημοσιος διαλογος που μπορει να τον διαβασει ο καθενας και να βαλει οτι θελει με το μυαλο του!!!
ενταξει κανουμε μια συζητηση για την τελικη (κακως )αλλα την κανουμε...μην κοροιδευουμε ομως οποιον προσπαθει να πει οτι ειναι κακο πραγμα η τελικη σ ενα αυτοκινητο και σε δρομους οπως στην Ελλαδα !!!u.γ αλλος ενας που εχει ενα εκπληκτικο αυτοκινητο....honda .....αντε να δουμε ποσοι ακομα θα μαζευτουν!!!
-
περιμενουν στην γωνια να κραξουν ακομα και αν αναφερθεις σε τελικη που επιασες στο playstation
B16A EXTREME TURBO
delsol.vti
4TF N1 DriverΖΗΛΕΥΟΥΜΕ μάλλον....αφού τωρα, μόνο σε playstation, μπορούμε να πιάσουμε τελικές...
η Λουκά, μιλάει για την μετα θάνατον ευτυχία,
κάποιοι άλλοι εδώ μέσα, για την -προ ΄θάνατον -ευτυχία !
εγω, προσωπικά, μιλάω για διάρκεια ζωής -και αρκετοί άλλοι- ευτυχώς ,συμφωνουν !
ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΥΡΗΓΜΑ, φιλε, καταθέτουμε εμπειρίες και βάσανα, που δυστυχως παραμονευουν .......... -
παιδια μην τρεχετε πολυ ,περπατηστε και λιγο,κανει καλο στην υγεια
-
-
Υπαρχουν τα θηρια που ειπε πιο πριν ο φιλος, ραλυ και ταπερ και σανι, τα οποια πραγματικα ξυλωνουν την ασφαλτο! Περνανε πολυ δυνατα αμαξια (M3 996 turbo tuned etc), αυτο απλα για το οτι καποιοι ειπαν οτι λεει φιδια, ουτε συμφωνω με την υπαρξη τετοιων αυτοκινητων ουτε τπτ, απλα υπαρχουν και υπαρχουν και ατομα που τα πανε, με οτι δυσκολια εχει αυτο στους Ελληνικους δρομους, χωρις ν εχουν τρακαρει κανεναν.
-
-
220 κοντερισια 212 πραγματικα στην Κορινθου-Τριπολεως.
κινουμαι παντα απο +20 και πανω απο τα ορια ταχυτητας με καποιες εξαιρεσεις βεβαια.
Μεγαλύτερη ταχύτητα που έχετε πιάσει σε δημόσιο δρόμο?