-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Μ αρεσε που πήγα για σκι (λέμε τώρα) σήμερα και κατάφερα να κατέβω και αρκετά όρθιος την πίστα εκτός από κουτρουβαλώντας Για πρώτη φορά πλάκα είχε. Του χρόνου πάλι.Που;
Χτες ήμουν Παρνασσό, αλλά δεν το πολυευχαριστήθηκα γιατί είχα baby sitting.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Μ αρεσε που πήγα για σκι (λέμε τώρα) σήμερα και κατάφερα να κατέβω και αρκετά όρθιος την πίστα εκτός από κουτρουβαλώντας Για πρώτη φορά πλάκα είχε. Του χρόνου πάλι.
Που;
Καϊμάκ
-
Πολύ ωραίο βουνό, αλλά η πιο ενδιαφέρουσα πλαγιά του... είναι στα Σκόπια.
-
M'αρέσει ο ιταλάκιας και ας έχει ιταλικό
Τα σπάει -
Δε μ'αρέσει που χθες κάναμε το λάθος και πηγαμε Ψυρρή για ρακόμελο.
Δε μ'αρέσει που κλασσικά γινόταν πανικός.
Δε μ'αρέσει που είχε και πάλι αμάξια ενώ υποτίθεται οτι υπάρχει πιλοτικό πρόγραμμα που απαγορεύει τα αμάξια το ΣΚ μετά απο κάποια ώρα (αλήθεια, αυτό τι έγινε;).
Δεν μου αρέσει που το 'ρακόμελο' που πήραμε ήταν αηδιαστικό, ένα σιχαμερό θολό κίτρινο υγρό, δεν πινόταν. Πληρώσαμε και 16 ευρώ το μισό λίτρο.
Μου αρέσει η παρέα που είμασταν, απο τη θεατρική, και κάνουμε απίστευτο χαβαλέ, πολλή ενέργεια.
Δεν μου αρέσει που έχουμε μείνει πίσω στις πρόβες και σε 1 μήνα ανεβάζουμε παράσταση.
Δεν μου αρέσει που έκλεισε το 'Προδόρπιο' στην Ακαδημίας (η θεατρική το'χει χτίσει αυτό το μαγαζί), υποθέτω για το Πάσχα.
Που θα τρώμε κεμπάπ της προκοπής τώρα; -
μαρεσουν οι μελαχρινες
δεν μαρεσουν οι ξανθιες -
Ο χρήστης italakias έγραψε:
μαρεσουν οι μελαχρινες
δεν μαρεσουν οι ξανθιεςΕπ! Δικός μου είσαι εσύ, με τη διαφορά ότι εμένα μου αρέσουν και οι κοκκινομάλλες (οι βαμμένες μόνο, γιατί το φυσικό κόκκινο είναι αίσχος).
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Επ! Δικός μου είσαι εσύ, με τη διαφορά ότι εμένα μου αρέσουν και οι κοκκινομάλλες (οι βαμμένες μόνο, γιατί το φυσικό κόκκινο είναι αίσχος).Το αυτό
-
Δεν μ αρεσει:
Και το αυτοκινητο αντικαταστασης.....
-
πώς έπεσε πάνω ο κουλός ρε γμτ?
-
Οχι ρε γμτ.
Κ*λοαληταράδες. Κάνουν τη ζημιά και την κοπανάνε.
Όλα δανεικά είναι όμως σε αυτή τη ζωή. Ότι κάνεις θα το πάθεις.
Που το είχες παρκαρισμένο Αλέξανδρε; Σε κεντρικό δρόμο/ γωνία/ προεξείχε; Δεν είχε άλλα παρκαρισμένα μπροστά ή πίσω από το δικό σου; Εκείνα δεν έπαθαν ζημιά;
-
τί σχίσιμο είναι αυτό?
Φορτηγό ήταν? -
Γλυφαδα, απεναντι στα Floca.
3~3.30 το βραδυ το παρκαρα κανονικα και οταν ηρθα το πρωι κατα τις 7 ηταν ετσι
Μαλλον φορτιγο που παραλαμβανει τα κοντεϊνερ με μπαζα, η σκουπιδιαρα του Δημου.
Ρωτησα μηπως ειδε κανενας τιποτα... @@ -
Check right mirror
Νταξ, λαμαρινοδουλειά ευτυχώς, καινούργια ανταλλακτικά, πλερώνει η ασφάλεια οπότε πρόσεχε τώρα...μη φας κάνα κόλλημα με την άλφα -
οχι ρε μλκ
αναρωτιεμαι ποσο θα κοστισει αυτη η επισκευη...
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
οχι ρε μλκαναρωτιεμαι ποσο θα κοστισει αυτη η επισκευη...
Πραγματικα ....δεν θες να μαθεις... Εμενα μου παν κατι για 7.000~7.500
-
ΜΕ αρεσει το αβαταρ στο group των fan του φορουμ στο facebook
-
Blink;
-
http://profile.ak.facebook.com/object2/ ... 4_6918.jpg
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Γλυφαδα, απεναντι στα Floca.
3~3.30 το βραδυ το παρκαρα κανονικα και οταν ηρθα το πρωι κατα τις 7 ηταν ετσι
Μαλλον φορτιγο που παραλαμβανει τα κοντεϊνερ με μπαζα, η σκουπιδιαρα του Δημου.
Ρωτησα μηπως ειδε κανενας τιποτα... @@Φιλαρακο στα τσιλιμπιθρονια σου.....η μικτη να ειναι καλα!
Παντως ρε φιλε αν τα βαλεις κατω τα μερκεντε δεν σε πανε ρε φιλε, οτ προηγουμενο ηταν δαιμονισμενο και στο κλεψανε κιολας (ευτυχως δλδ) αυτο εδω ολο φαναρτζηδικο για μαλακοδουλειες παει, δεν παιρνεις μια αλλη μαρκα μπας και σωθεις?
Μ'αρέσει - Δε μ'αρέσει.. [#7]