-
Θα έχει 1.2αρι με 105 άλογα. Τέτοιο κινητήρα δεν θα βρεις πουθενά αλλού, τόσο ανάγκη υπάρχει πια να μπει ο 1.4αρης;
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Θα έχει 1.2αρι με 105 άλογα. Τέτοιο κινητήρα δεν θα βρεις πουθενά αλλού,Μην ξεχναμε και τον 1,2 tce της renault με 100ps, ειναι επισης αξιολογος...
Το polo επισης μεγαλωσε και βαρυνε ελαφρως σε σχεση με το προηγουμενο, γι' αυτο πολλοι περιμενουν ποτε θα βγει με τον 1.4tsi, οπως και στο ibiza για να εχουν πολυ καλες επιδοσεις...
-
Με 105 δεν είναι όμως.
-
εγώ κόλλησα με το εσωτερικό του...δεν έχω ξαναδεί κάτι παρόμοιο
-
Ο χρήστης Stergios 7K έγραψε:
Θα έχει 1.2αρι με 105 άλογα. Τέτοιο κινητήρα δεν θα βρεις πουθενά αλλού,
Μην ξεχναμε και τον 1,2 tce της renault με 100ps, ειναι επισης αξιολογος...
Το polo επισης μεγαλωσε και βαρυνε ελαφρως σε σχεση με το προηγουμενο, γι' αυτο πολλοι περιμενουν ποτε θα βγει με τον 1.4tsi, οπως και στο ibiza για να εχουν πολυ καλες επιδοσεις...
το νεο ibiza ειναι πιο ελάφρυ απο το παλιο αν δε κανω λαθος το νεο polo πώς και βαρυνε??
ο 1.4 tsi 122 θα βγει σιγουρα, δεν παιζει να μη βγει..στο ibiza ομως καθυστερησε πολυ
-
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
στο ασημενιο ειναι πολυ κομψο....θα πουλησει σαν ζεστο ψωμι!!! ειδικα για νεες οικογενειες θεωρω πως θα εχει και καλους χωρους και θα ειναι οτι πρεπει για καποιον που θελει να αγορασει κατι (γερμανικο)αχ οχι ασημενιο ρε παιδια ! Πηξαμε πια.Το ασημογκρι ειναι το χρωμα του δρομου....Εχει και αλλα χρωματακια. Σε λευκο τι να λεει ?
Ουτε εμενα μου αρεσει που ειναι γερμανικο...χαθηκε να βγαλει η peugeot κανενα αναλογο μοντελακι ? Πχ 206+ με 1.2 ή 1.3 , 100 αλογα, στανταρ esp ? Α και να μην τριζει μετα απο καποια χρηση Θα επαιρνα ... δυο !!
-
Ελάφρυνε το νέο Polo.
-
Ο χρήστης Lord_Rutherford έγραψε:
Ελάφρυνε το νέο Polo.ε ναι αφου ελαφρυνε το ibiza που ειναι το ιδιο πατωμα, δε γινεται να βαρυνε το polo.
λεω και γω θελουν σουπερ στιβαροτητα και ηχομονωση σε super mini??
-
Ο χρήστης thymios έγραψε:
εγώ κόλλησα με το εσωτερικό του...δεν έχω ξαναδεί κάτι παρόμοιο -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Θα έχει 1.2αρι με 105 άλογα. Τέτοιο κινητήρα δεν θα βρεις πουθενά αλλού,
Μην ξεχναμε και τον 1,2 tce της renault με 100ps, ειναι επισης αξιολογος...
το νεο ibiza ειναι πιο ελάφρυ απο το παλιο αν δε κανω λαθος το νεο polo πώς και βαρυνε??
ο 1.4 tsi 122 θα βγει σιγουρα, δεν παιζει να μη βγει..στο ibiza ομως καθυστερησε πολυ
Oντως εκανα λαθος τελικα, το διαβασα χθες σε περιοδικο και μαλιστα ανεφερε οτι ελαφρυνε κατα 7,5% σε σχεση με το προηγουμενο !!
-
Από την δική μου οπτική γωνία και δεδομένου ότι έχω για δεύτερο αυτοκίνητο ένα Golf IV 1.6 του 98, το οποίο κάνει πλεον 1,500 χλμ τον χρόνο για γυμναστήριο, λαϊκή, ψώνια, και το παίρνω στα νησιά το καλοκαίρι, δεν με απασχολούν τρελά οι επιδόσεις και η απόλυτη οδική συμπεριφορά και στα πλαίσια του dwownsizing μου άρεσει παρα πολύ το σχεδιο του και στα 1.2 αυτόματο θα μου κάνει την δουλειά μου super.
Ψήνομαι! -
Η GTI έκδοσή του;
-
Ο χρήστης chevroletcorvette έγραψε:
Η GTI έκδοσή του;λογικα θα αργήσει
-
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
Η GTI έκδοσή του;
λογικα θα αργήσει
Aπ' το motorauthority
http://www.motorauthority.com/first-det ... o-gti.html
-
Ο χρήστης Stergios 7K έγραψε:
Aπ' το motorauthorityhttp://www.motorauthority.com/first-det ... o-gti.html
Θα ξεκινάει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από 180 άλογα; Δε θά'ρθει 150άρι; Οι ζάντες του, 17άρες, ή 18άρες είναι;
-
Aπ' το motorauthority
http://www.motorauthority.com/first-det ... o-gti.html
Θα ξεκινάει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από 180 άλογα; Δε θά'ρθει 150άρι; Οι ζάντες του, 17άρες, ή 18άρες είναι;
Δεν αναφερει δυστυχως κατι απο αυτα που ρωτας, οποτε ειναι καπως δυσκολο να ξερω και γω τι θα ισχυει...και η φωτο δεν ειναι επισημη, photoshop πρεπει να ειναι...
Απλα αναφερει οτι θα αποδιδει καπου στα 180ps, και δινει λιγες πληροφοριες για τη μεταδοση, καποιες εκτιμισεις επιδοσεων και για το ποτε θα κυκλοφορισει... -
Θα ξεκινάει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από 180 άλογα; Δε θά'ρθει 150άρι; Οι ζάντες του, 17άρες, ή 18άρες είναι;Γιατί σου κάνει εντύπωση?
Και το (ibiza) Cupra με τόσα άλογα δεν έρχεται? Νομίζω μάλιστα ότι το cupra έρχεται και με στάνταρ DSG 7άρι!
Ειδικά αν θεωρήσουμε ότι είναι και ανταγωνιστικά μοντέλα, αν το βγάζανε με λιγότερα άλογα, ουσιαστικά το χαντακώνανε (βλέπε προηγούμενες γενιές Polo-Ibiza)
Μη σου πω ότι θα θεωρήσω φυσιολογικό να έχει κι αυτό DSG στάνταρ...(σκεπτόμενος ότι είναι και λίγο πιο premium από το ibiza ) -
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Με 105 δεν είναι όμως.δεν εχει overboost και μεταμορφώνεται σε 105..??
-
Όχι ρε γμτ, το είχα ξεχάσει...
Περίμενε να βρω κάτι άλλο που δεν θα έχει το Clio και θα έρθω να το γράψω.
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Γιατί σου κάνει εντύπωση?
Και το (ibiza) Cupra με τόσα άλογα δεν έρχεται? Νομίζω μάλιστα ότι το cupra έρχεται και με στάνταρ DSG 7άρι!Έλεγα μην ξεκίναγε από 150 άλογα. Και το 6άρι χειροκίνητο κιβώτιο;
VW Polo 2009