-
Οσοι απο εσας πήγαν κατά οπελ μεριά, αυτές είναι οι τιμές(των παρελκομένων); ή θέλουν κάτι παραπάνω εδώ στην επαρχία;
-
Ο χρήστης soch έγραψε:
Καλησπέρα και από μένα,
Επισυνάπτω για όποιον ενδιαφέρεται, αρχείο word όπου στην τελευταία σελίδα αναφέρει τι περιλαμβάνει κάθε έκδοση του Insignia.http://www.gmeurope.info/insignia/downloads/opel/gr/doc/06_GR_Equipment.doc
Πως βλέπετε το Insignia (sport 2,0/220) σε σύγκριση με τα Passat CC (1,8/160) & Octavia 5 RS (2,0/200)? Κάπου εκεί λέω να κινηθώ (30Κ-33Κ ευρώ) για ευρύχωρο & γρήγορο αυτοκίνητο.
SocΓια μένα δεν χωράει το Skoda.
Insignia (sport 2,0/220) |vs| Passat CC (1,8/160)
__29400______________28150Δεν υπάρχει λόγος για 1250 euro να χάσεις την φρεσκάδα το αρμονικό όμορφο σχέδιο και τα 60 άλογα του Opel
Αν όπως λες είσαι στα 30-33κ τότε στις επιλογές σου πρέπει να μπεί η 4κίνησηInsignia (sport AWD 2,0/220) |vs| Passat CC (2,0/200) |vs| Audi A4 1.8T
__31.400_________________34.400_______________33.900Ισως θα πρέπει να βάλεις στην λίστα και το Saab 2.0t απλό ή XWD με 210 άλογα.
Στις τιμές τιμοκαταλόγου χωράει πολύ νερό αν είσαι δύσκολος αγοραστής και δείς περισσότερους απο ένα αντιπροσώπους .
Σαν Value for Money και ομορφιά To Isignia 2.0/220hp AWD sport είναι η καλύτερη επιλογή.
Εχει και 6 χρόνια εγγύηση + 2 χρόνια δωρέάν service όπως μας λέει @ harrysvr -
τα 224 μεταφορά τι είναι? νταλίκα?
-
με το που αρχίσει να κυκλοφορεί και αφού ακούσουμε κριτικές από τους ιδιοκτήτες θα πάω να το κλείσω , είναι κουκλί το αμάξι , δεν ξέρω ακόμα για 1.6 ή 1.8 , μάλλον για 1.8 , έχω μια φοβία με τους turbo κινητήρες σε θέμα αξιοπιστίας..
Μιλά φυσικά για το Insignia.. -
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
με το που αρχίσει να κυκλοφορεί και αφού ακούσουμε κριτικές από τους ιδιοκτήτες θα πάω να το κλείσω , είναι κουκλί το αμάξι , δεν ξέρω ακόμα για 1.6 ή 1.8 , μάλλον για 1.8 , έχω μια φοβία με τους turbo κινητήρες σε θέμα αξιοπιστίας..
Μιλά φυσικά για το Insignia..Τώρα είναι η καλύτερη ευκαιρία να το πάρεις που υπάρχει και η προσφορά(1600ευρώ: gps, κλπ)...
-
1,8 ατμό στο ινσίγκνια όταν μπορείς να πάρεις ροπές;
-
Θέλει να πάρει ροπές καταρχήν?
-
Καλημερα σε όλους.
Νεος στο forum.
Ειδα και εγω το οχημα σε βιντεο ομως και ξετρελαθηκα.
Με την OPEL δεν ειχα ποτε επαφή.
Ειμαι της Γιαπωνεζικης σχολής. (ΤΟΥΟΤΑ-NISSAN-SUZUKI) κατα σειρα κατοχής.
Διαβασα οτι το 180 θα ερθει την άνοιξη και οχι τον Ιανουάριο.
Εχετε ακουσει κάτι?
Επίσης ακουγεται οτι θα κυκλοφορησει και 1.8 OPC
Ξερει κανεις κατι? -
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Θέλει να πάρει ροπές καταρχήν?Να πάρεις οικογενειακό αμάξι σεβαστού βάρους και να μην θέλεις ροπές; Πολύ S&M φάση μου φαίνεται...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Να πάρεις οικογενειακό αμάξι σεβαστού βάρους και να μην θέλεις ροπές; Πολύ S&M φάση μου φαίνεται...
S&M όπως λέμε Super Market
-
Πάρτο αλλιώς.
-
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΠΟΤΕ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΜΙΑ ΟΛΟΚΡΗΡΩΜΕΝΗ ΔΟΚΙΜΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΜΟΝΤΕΛΟΥ ΤΗΣ OPEL ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΧΡΙΣΤΗΚΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2009 ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΚΑΙ ΠΑΡ'ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΤΙΤΛΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΟΜΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ INSIGNIA ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΕΝΤΥΠΟΣΙΑΣΤΗΚΑ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗ ΕΠΙΛΟΓΗ. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΡΑΚΙΝΗΤΗ 2ΛΙΤΡΗ ΕΚΔΩΣΗ ΤΩΝ 220PS. ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΑΝ ΛΑΒΟΥΜΕ ΥΠΟΨΗ ΤΙΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΕΣ ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΙ, ΤΗΝ ΦΡΕΚΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΞΑΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ? ΕΛΠΙΖΩ ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ(?) ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΝΕΟΤΕΡΟ.
-
θυμιζει Chrysler πισω.Καλουλι φενεται.
-
Ο χρήστης petransfhp έγραψε:
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΠΟΤΕ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΜΙΑ ΟΛΟΚΡΗΡΩΜΕΝΗ ΔΟΚΙΜΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΜΟΝΤΕΛΟΥ ΤΗΣ OPEL ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΧΡΙΣΤΗΚΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2009 ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΚΑΙ ΠΑΡ'ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΤΙΤΛΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΟΜΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ INSIGNIA ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΕΝΤΥΠΟΣΙΑΣΤΗΚΑ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗ ΕΠΙΛΟΓΗ. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΡΑΚΙΝΗΤΗ 2ΛΙΤΡΗ ΕΚΔΩΣΗ ΤΩΝ 220PS. ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΑΝ ΛΑΒΟΥΜΕ ΥΠΟΨΗ ΤΙΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΕΣ ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΙ, ΤΗΝ ΦΡΕΚΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΞΑΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ? ΕΛΠΙΖΩ ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ(?) ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΝΕΟΤΕΡΟ.Ειναι παρα πολυ ωραιο αμαξι,αν καλυπτει τις αναγκες σου go for it....εγω θα κοιτουσα και το passat cc ...γραφε με μικρα αν θελεις!
-
Α!Και μην παρασυρεστε απο τα αυτοκινητα της χρονιας και αλλα τετοια...σαν τα καλλιστεια ειναι...οποια παρει τους πιο πολλους βγαινει μονο που στην περιπτωση των αυτοκινητων απλα τα σκανε...ειναι διακριση για καποιους οι οποιοι δν ασχολουνται με το αυτοκινητο και απλα θελουν εναν παραπανω λογο για την αγορα του.Να κοιτας να σου αρεσει εσενα και οχι στα περιοδικα και στους δημοσιογραφους!
Φιλικα! -
Κοιτούσα και γω το Passat CC, μου αρέσει εξωτερικά ίσως λίγο περισσότερο από το Insignia. Έχει όμως διαφορά στην τιμή. Με το κλειδί στο χέρι, χωρίς έξτρα:
Passat CC 2,0/200 35.480
Insignia 2,0/220 sport AWD 32.800Αν υπολογίσω ότι το Insignia sport έχει std cruise control, 18αρες, τιμόνι, flexride, εσωτερικό φωτισμό, 6 χρόνια εγγύηση κ.λπ., το αντίστοιχο Passat φτάνει 38.300, δηλαδή + 5.500 χωρίς την 4κίνηση & με 4 χρόνια εγγύηση. Μεγάλη διαφορά.
Σε επίπεδο τιμής το Insignia είναι τόσο οικονομικό που συγκρίνεται με το Passat CC 1,8/160 (29.230+ τα std του Insignia=32.100), όμως σαν κινητήρας/κρατήματα είναι άλλα αυτοκίνητα (στα χαρτιά, ακόμα δεν έχω κάνει test drive στο Opel).
Εδώ που τα λέμε, δεν νομίζω να υπάρξει διαθέσιμο Insignia 2,0 για test drive, κανένα 1600αρι θα φέρουν ή στην καλύτερη το 1800/140.
Soc
-
soch όταν λες κανά 1600, φαντάζομαι οτι ξεχνάς το 1,6Τ 180 άλογα. εμένα δεν θα με χάλαγε αυτό το 1600αρι για Test drive.
όσον αφορά το Insignia ξέρουμε τι παίζει σε επίπεδο αυτόματου κιβωτίου?
-
Με αυτόματο κιβώτιο (6αρι) τα ακόλουθα μοντέλα:
Βενζίνη 2.0/220, 2.8/260
Πετρέλαιο 2.0/130, 2.0/160Δεν ξεχνώ το 1.6/180, όμως
α. θάρθει κατά το Πάσχα 2009
β. τσέκαρε διαφορές: 1.8/160 έχει ροπή 230(2200-5500) & 0-100: 8,9sec ενώ 2.0/220 έχει ροπή 350 (!!) (2000-4000) & 0-100: 7,6sec. Στα 1500+ κιλά αμάξωμα, έχουν διαφορές!Soc
-
Εγώ άρχισα να ψήνομαι για το Insignia πριν βγει αυτοκίνητο της χρονιάς. Ο τίτλος αυτός ήρθε να με επιβεβαιώσει! Διάβασα για το 2λιτρο οτι έχει διπλή φτερωτή στην τουρμπίνα, δηλαδή είναι διαφορετική κατασκευαστικά από του 1600? Εκτός του ότι είναι πιο μεγάλη. Μήπως γνωρίζει κάποιος στα πόσα Bar δουλεύει? Πάντως τα 35+kg που γράφουν είναι εντυπωσιακό νούμερο, αν ισχύει, μόνο με πετρελαιοκινητήρα συγκρίνεναι! Αξίζει πάντως και η τετρακίνηση. Εμένα με τραβάει και το value for money, πολύ τίμια η Οpel! 2,0 T 220ps AWD Sport 31.400 €.Τώρα δίνει και δώρο 1600ευρώ navigation και ήχο. Ποιο μοντέλο κατασκευαστή μποεί να το χτυπήσει?
-
Δεχνει εξαιρετικό .
Βέβαια θα περιμένω να το οδηγήσω.
ο ανταγωνισμός έχει φάει τα ψωμακια του και κάποια απο αυτά είναι έτοιμα για f/l.
Opel Insignia