-
Ο χρήστης Dark_Side έγραψε:
Σήμερα το πρωί στην Αττική Οδό Citroen XM S/W μες γερμανικές πινακίδες, δεν θυμάμαι να έχω ξαναδεί στην Ελλάδα.υπάρχει ΧΜ στέισον?
-
Δεν το χω δει ποτέ να πω την αλήθεια. Εδώ η ΧΜ η απλή ανήκει σχεδόν στο καρσπότινγκ...
Α είδα και ένα rx7 fd και φτιάχτηκα ας ήταν και μαύρο
-
Πάρκαρε για λίγο καιρό στους ηλεκτρολόγους μηχανικούς Πάτρας (στο parking) μία μαύρη ΧΜ 3.0lt ολόιδια με ένος φίλου μου.Μέχρι και ίδια γράμματα είχαν μπροστά.Έφτασα στο σημείο να τον πάρω τηλέφωνο να δω αν είναι αυτός στη σχολή μου.Λέω κι εγώ δεν μπορεί...Ίδιο εξωτερικά αμάξι, ίδιο χρώμα, ίδιος κυβισμός και να είναι και σπάνιο αμάξι και να μην είναι αυτός.Έλα όμως που ήταν...
Πατάει στο δρόμο πάρα πολύ όμορφα...κάποιες φορές τη ζηλεύω όπως κινείται στο δρόμο τόσο...smooth λες και είσαι σε δρόμο αεροδρομίου
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Σήμερα το πρωί στην Αττική Οδό Citroen XM S/W μες γερμανικές πινακίδες, δεν θυμάμαι να έχω ξαναδεί στην Ελλάδα.
υπάρχει ΧΜ στέισον?
κριμα (για εμάς) που δε βγήκε η φώτο εν ώρα δράσης
(δλδ ενώ καταβροχθίζει τρομερές ανωμαλίες με χαρακτηριστική άνεση κι η κάμερα του άλλου αυτοκινητου που ακολουθεί να ηταν σε πλήρη τρικυμία... να μας γλύτωνε από αυτο το βαρβαρο θέαμα τουλαχιστον )
ρε παιδιά ειναι πανάσχημη
-
Εγώ το βρίσκω πολύ όμορφο
Έχω δει και στην Ελλάδα κάποια XM station, ελάχιστα όμως και αν θυμάμαι καλά με ξένες πινακίδες.
-
Στο χωριό που μετακομίσαμε υπάρχει ΧΜ V6 station.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Στο χωριό που μετακομίσαμε υπάρχει ΧΜ V6 station.μετακομίσατε ή μεταναστεύσατε
-
Kαλά το είπες. Εξάλλου, είμαστε δακτυλοδεικτούμενοι.
-
Μόλις είδα ένα κατακόκκινο Θεσσαλονικιώτικο Yaris TS!
-
-
Ο χρήστης Nick-K έγραψε:
Μόλις είδα ένα κατακόκκινο Θεσσαλονικιώτικο Yaris TS! -
Βασίλη στο 'κόκκινο' κόλλησες ε?
-
ειμαστε πολυ μερακληδες εδω στη θεσσαλονικη...
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Εγώ το βρίσκω πολύ όμορφοΈχω δει και στην Ελλάδα κάποια XM station, ελάχιστα όμως και αν θυμάμαι καλά με ξένες πινακίδες.
Kαι εμενα μου αρεσει!!Εχω δεικαιμια τριαξονικη!Την ειχα ποσταρει παλιοτερα...
-
Το μεσημέρι πέτυχα στην ΕΤ3 Caterham 7 (ή κάτι τέτοιο) σε κόκκινο. Φάση έχει και το θεωρώ κλάσεις ανώτερο σε σχέση με κάτι Smart Roadster που κυκλοφορούν.
-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Το μεσημέρι πέτυχα στην ΕΤ3 Caterham 7 (ή κάτι τέτοιο) σε κόκκινο. Φάση έχει και το θεωρώ κλάσεις ανώτερο σε σχέση με κάτι Smart Roadster που κυκλοφορούν.Κλάσεις ανώτερο ώς οδηγικό εργαλείο όντως. Εάν το δείς υπο άλλες προϋποθέσεις (άνεση, χρηστικότητα) το smart είναι κλάσεις ανώτερο.
Χτές το βράδυπέτυχα δίπλα μου, Κηφισίας και Αλεξάνδρας 1η σειρά στα φανάρια πανέμορφο πορτοκαλί Lotus Exige S2 240Cup . Και με το που ανάβει πράσινο, ακούω ένα αεροπλάνο, αλλά τελικά ήταν μια Aston DB9 η οποία ήταν και αυτή πρώτη σειρά αλλά τέρμα δεξία και έφυγε με τέρμα γκάζι γιατί νόμιζε ότι βάζαμε κόντρες με το Exige και ήθελε να την παίξουμε και αυτή.
-
Κοκκινη F599 στη Βουλιαγμενης.
-
-
άλλη μία αμερικανία αγνώστου ταυτότητος. Είναι κάτι σαν ρετρό μάσλ κάρ αλλά το σκοτάδι ήταν τόσο βαθύ που όυτε μάρκα δεν είδα. Ξέρει κανείς τι είναι?
[img=http://img232.imageshack.us/img232/3537/p1020058hd4.th.jpg]
[img=http://img83.imageshack.us/img83/2594/p1020057ia9.th.jpg]
[img=http://img20.imageshack.us/img20/9376/p1020056zc4.th.jpg] -
Dodge Challenger
Carspotting [#5]