-
-
Το Space Grey είναι αυτό το χρώμα ή κάποιο άλλο συγγενικό γιατί κάνει πολλές αντανακλάσεις και δεν φαίνεται καλά? Το space grey μου αρέσει πολύ αλλά δεν το έχω πετύχει στο δρόμο ποτέ.
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
H 316i βγαίνει (δυστυχώς) και σε Coupe.Όταν πρωτοείδα το coupe σε alpine white με Μ-pack από μακριά νόμισα ότι ήταν η Μ3. Μπαίνοντας στην αντιπροσωπεία συνειδητοποιώ ότι ήταν 316 . Ε, αυτό ήταν, ερωτεύτηκα το σχήμα. The rest is history...
-
Τώρα με το facelift βγήκε και η Ε91 (station) σε 316...
-
παντως η ανανεωμενη 3αρα εχει μεγαλυτερα μετατροχια μπρος κ πισω , αυτο μπορω να πω με χαλασε καπως ως κατοχο της Ε92 .
-
Σε καταλαβαίνω αλλά σκέφτομαι αν το πετύχαν με τον εύκολο ή τον δύσκολο τρόπο. Ο εύκολος σημαίνει απλά αλλαγή του offset της ζάντας και υποθέτω ότι αυτό είναι πιο πιθανό να έγινε (που έτσι κι αλλιώς το πετυχαίνεις αλλάζοντας ζάντες, αν και μπορεί να έχει συνδυαστεί και με άλλες αλλαγές). Θεωρώ απίθανο η αύξηση να οφείλεται σε αύξηση ημιαξονίων κλπ...
-
Αμφιβάλλω, μάλλον παίξανε με οφφσετ... Να αλλάξανε ψαλίδια, στηρίξεις κτλ δύσκολο...
-
-
Απο αλλο forum.
-
δε ξερω αλλα στα facelift οι αισθητικες αλλαγες καταπινονται αλλα οι μηχανικες κ κυριως στο στησιμο δε...και ειδικα απο τη bmw κατι τετοιο δε μαρεσε,
παντως δε θυμαμαι να εχει αλλαξει ποτε κατι στο στο στησιμο με την ανανεωση καποιου μοντελου αλλη φορα ,
κ γω αυτο μαλλον πιστευω οτι απλα παιξανε με το οφσετ.
καλο ειναι το καλο να γινεται καλυτερο αλλα κατι τετοια μπορει να απογοητευσουν καποιους παλιους αγοραστες κ αυτο εγινε ηδη μια φορα οταν μεσα σε λιγοτερο απο χρονο η 325 αλλαξε μοτερ με οτι αυτο συνεπαγεται στην μεταπωληση του
-
Τι μηχανικές αλλαγές έχουν κάνει και τι στο στήσιμο?
-
Ο χρήστης jimded έγραψε:
παντως δε θυμαμαι να εχει αλλαξει ποτε κατι στο στο στησιμο με την ανανεωση καποιου μοντελου αλλη φορα
Έχει αλλάξει δύο ή τρείς φορές νομίζω.
-
Ο χρήστης pad έγραψε:
παντως δε θυμαμαι να εχει αλλαξει ποτε κατι στο στο στησιμο με την ανανεωση καποιου μοντελου αλλη φορα
Οι σπορ εκδόσεις παραμένουν όμως σφιχτές και με σπορ στήσιμο...οι comfort είναι λογικό να είναι...comfort.
-
Οι συνολικές πωλήσεις της μάρκας πάνε σχεδόν στο δι@όλο (όπως σχεδόν όλων των αυτοκινητοβιομηχανιών) αλλά στο Μ Division πουλάνε τα οχήματα σαν ζεστά κουλούρια και έχουν χεστε* στο τάληρο λέμε ! Μέχρι και τον Αύγουστο είχαν πουλήσει πιο πολλά οχήματα απ' ότι πέρυσι όλη τη χρονιά. Εντάξει παίζει η νέα Μ3 που πουλάει καλά τελικά ρόλο αλλά και πάλι είναι εντυπωασιακό, και τρέχουν άλλοι 4 μήνες !
http://www.autospies.com/news/BMW-M-Gmb ... 008-35675/' target='_blank' target='_blank
Κακία: κατά τ' άλλα 'δεν έχω λεφτά για ν' αναπτύξω τη CSL και μια μικρή, μπουχουχου ουα ουα ουα αλλά για τα
Χ6Μ-Χ5Μ ( -
Να ναι καλα η Μ3 που πουλαει ετσι, να δωσει χρημα μπας και δουμε μια ωρα αρχιτερα τα Μ θηρια...
ναι για τα πολυαναμενομενα Χ6 και Χ5 Μ μιλαω !
Την ωρα που το Χ6 Μ θα εχει φτασει, τα υπολοιπα πισωκινητα Μ θα περιμενουν ποτε το ESP θα σταματησει να λειτουργει για να ξεκινησει επιτελους το οχημα...
Τελος παντων... Παντα υπαρχουν εξαιρεσεις στη ζωη, και στην καθολικη αποδοχη που τυγχανει το Χ6, θα υπαρχουν παντα φωνες κυριως απο αντιδραση στα παντα για να εκφερουν μια αντιθετη αποψη στηριζομενη σε ρομαντισμους, και παραδοσεις του παρελθοντος !
Διαβασε κανενας τη δοκιμη που ειχαν οι 4Τ με την Μ3 με το αυτοματο κιβωτιο ? Ψαχνω το περιοδικο και εχει εξαφανιστει κυριολεκτικα.. Τι λεει ? Ποσα κιλα ξυλο τρωει το cayman ???
Ειδα κατι εκκινησεις στο youtube με το νεο Μ3 και το αυτοματο του που πραγματικα ειναι ΟΛΑ τα λεφτα ! -
Ο χρήστης MANGO έγραψε:
Τελος παντων... Παντα υπαρχουν εξαιρεσεις στη ζωη, και στην καθολικη αποδοχη που τυγχανει το Χ6, θα υπαρχουν παντα φωνες κυριως απο αντιδραση στα παντα για να εκφερουν μια αντιθετη αποψη στηριζομενη σε ρομαντισμους, και παραδοσεις του παρελθοντος !
Λοιπόν αγαπητέ, εσύ, ή μας κάνεις πλάκα ή δεν ξέρεις ελληνικά.
-
-edit-
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Οι σπορ εκδόσεις παραμένουν όμως σφιχτές και με σπορ στήσιμο...οι comfort είναι λογικό να είναι...comfort.
Ναι παραμένουν σφιχτές,αλλά και εκεί έχουν γίνει αλλαγές σε ίδιο μοντέλο.
-
Εγώ πάντως παιδιά διαφωνώ μαζί σας και συντάσσομαι με το φίλο mango.
Υπάρχει όντως ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΑΠΟΔΟΧΉ, ειδικά από τους ανήκοντες στην επόμενη κατηγορία :
καθώς επίσης και στην επόμενη
Φυσικά αστειεύομαι και για αποφυγή παρεξηγήσεων παρακαλώ τους κατόχους SUV να εξαντλήσουν το χιούμορ τους!
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Λοιπόν αγαπητέ, εσύ, ή μας κάνεις πλάκα ή δεν ξέρεις ελληνικά.
Όταν λέμε καθολική...είναι κάτι σαν το ορθόδοξη ή προτεσταντική;
BMW FORUM