-
Καλά φοβερό αυτό το cartoon με τον Σούμι εναντίον Κούλθαρντ
Ειδικά εκεί με τη γιαγιά που τερματίζει
-
http://en.f1-live.com/f1/en/headlines/n ... 1611.shtml
τέρμα τα λαμπάκια στην Φερράρι ... (καιρός ήταν)
-
Αναμενόμενο...
-
Ντάξει... αυτό παραπάει:
Lewis Hamilton
“I genuinely try and reduce the amount of driving I do away from the racetrack. I always use GPS to plan my route and save fuel. And I’m often away for so long that it’s always useful to check my car’s tyre pressures before I head out on a long journey – for safety as well as economy’s sake. At home, I like to use public transport so I don’t get stuck in traffic jams. I also do a lot of cycling, so it certainly feels like I’m playing my part in helping conserve the environment.”Από τα πιό κορυφαία που έχει πει.
(Mετάφρασις των έντονων γραμμάτων: 'Στο σπίτι (εννοώντας εκεί που μένει μόνιμα, Αγγλία ή όπου αλλού τελοσπάντων) μου αρέσει να χρησιμοποιώ τα μέσα μαζικής μεταφοράς έτσι ώστε να μην κολλάω στην κίνηση')
-
Ο χρήστης Phaethon έγραψε:
Ντάξει... αυτό παραπάει:Lewis Hamilton
“(...) it certainly feels like I’m playing my part in helping conserve the environment.”Τι καλο παιδι...
Ουστ ρε, γαμω τους image makers μου γαμω...
Χιλιες φορες ο αμιλητος Κιμι, παρα αυτες οι politically correct μαλακιες... -
Eντάξει, θα μπορούσε να είναι χειρότερα. Τουλάχιστον δεν είπε 'I am the best at conserving the environment'.
-
Αυτη η πολιτική ορθότητα μου τη δίνει τόσο, μα ΤΟΣΟ πολύ στα νεύρα.....
-
'and her tortoise, Gunther...'
-
Εχει ενα ενοχλητικο ελαττωμα - μιλαει πολυ
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Eντάξει, θα μπορούσε να είναι χειρότερα. Τουλάχιστον δεν είπε 'I am the best at conserving the environment'. -
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Eντάξει, θα μπορούσε να είναι χειρότερα. Τουλάχιστον δεν είπε 'I am the best at conserving the environment'.
PC και πράσινα άλογα, ή μάλλον λάστιχα!

'and her tortoise, Gunther...'
Η ίδια εκπομπή έχει και άλλα καλά:
Schumacher paddle car
Arabian Grand Prix
(προσέξτε και τις λεπτομέρειες) -
Καλά εγώ κόλλησα με αυτά για τους Becham...
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Καλά εγώ κόλλησα με αυτά για τους Becham...Κι αυτά με την εθνική αγγλίας στο μουντιάλ είναι άπαιχτα! Τελικά μερικά εγγλεζάκια αυτοσαρκάζονται όμορφα
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Αυτη η πολιτική ορθότητα μου τη δίνει τόσο, μα ΤΟΣΟ πολύ στα νεύρα.....Ναι ρε παιδιά, όταν λέει όμως ότι είναι καλός σαν το Senna, αυτό δεν είναι πολιτικά ορθό! Παίζει και στα δύο στρατόπεδα!
-
Έχει σοβαρό πρόβλημα ο κύριος...τι να πω...τι άλλο να πω πλέον...
-
http://f1.gpupdate.net/en/news/2008/10/ ... ine-plans/' target='_blank
-
Χαζομάρες...σιγά μη το δεχθούν οι ομάδες.
Άσε τον 'παππού' να λέει...
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Χαζομάρες...σιγά μη το δεχθούν οι ομάδες.Άσε τον 'παππού' να λέει...
μακαρι αλλα ετσι λεγαμε και για τους v8 ,το παγωμα της εξελιξης ,τον κοφτη στις στροφες κτλ.
-
Εγώ προτείνω τα πάντα να είναι ομολογκαρισμένα.
Σασί, κινητήρες, λάστιχα, καύσιμα, κιβώτια, φρένα κτλ ΟΛΑ ίδια. Οι ομάδες απλά θα βάφουν τα μονοθέσια.
Και τα πάντα θα διαρκούν για ολόκληρη τη σεζόν. Δεν επιτρέπεται να αλλάξει τίποτα. Τα ίδια λάστιχα πχ για 18 αγώνες. Μιλάμε για δραματική μείωση του κόστους! Όχι ημίμετρα
ΥΓ: Όποιος εγκαταλείπει για οποινδήποτε λόγο, θα εκτελείται στην Τιεν Αν Μεν.
-
Ο χρήστης madox έγραψε:
Χαζομάρες...σιγά μη το δεχθούν οι ομάδες.
Άσε τον 'παππού' να λέει...
μακαρι αλλα ετσι λεγαμε και για τους v8 ,το παγωμα της εξελιξης ,τον κοφτη στις στροφες κτλ.
Πω πω αν γίνει κι αυτό πάει την έχουν καταστρέψει την f1.
Αλήθεια από πότε σκέφτεται να τα εφαρμώσει όλα αυτά ξέρουμε;
Διάφορα Νέα - Οκτωβριος 2008