-
Ο χρήστης [img έγραψε:
http://fc06.deviantart.com/fs9/f/2006/342/1/e/Lil___Chicken_Smiley_by_Wyandotte.gif[/img:3uqww3sv]':3uqww3sv]Πασκοοο Κοοο κοοο κοοοο
-
-
Eιπε ο γαιδαρος τον πετεινο κεφαλα..
pasxos: Ελα μλκ θα παμε για καφε;
Vasgti: Δε μπορω ρε μλκ,γεννησε η κατσικα του γειτονα και εχω πλυνει το αμαξι (ενω στην πραγματικοτητα 1ον:μαγειρευει να φαει γιατι δεν εχει γκομενα και 20ν το γκολφ ειναι στο συνεργειο 3 μερες τωρα..)Υγ: Γελασε κανας λεμές απο κατω;
-
Όχι ξεκαρδίστικε κάποιος (όχι λεμές) πριν περιμένοντας τι μ@λ@κί@ θα γράψεις.
-
Α να τη κι η χαμουροκοτα.Οποτε σου λεμε να ρθεις κοντα,δε μπορω,τσουζουν τα ματια μου,ποναει το κορδονι μου κλπ δικιολογιες...τεσπα,το αλατι σου κι εσυ.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
ποναει το κορδονι μουΠού τα βρίσκεις ρε πστ...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Α να τη κι η χαμουροκοτα.Οποτε σου λεμε να ρθεις κοντα,δε μπορω,τσουζουν τα ματια μου,ποναει το κορδονι μου κλπ δικιολογιες...τεσπα,το αλατι σου κι εσυ.Εσύ τι δικαιολογία θα βρεις για την Πέμπτη άραγε;
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Α να τη κι η χαμουροκοτα.Οποτε σου λεμε να ρθεις κοντα,δε μπορω,τσουζουν τα ματια μου,ποναει το κορδονι μου κλπ δικιολογιες...τεσπα,το αλατι σου κι εσυ.
Εσύ τι δικαιολογία θα βρεις για την Πέμπτη άραγε;
Ειπαμε δινω 2 μαθηματα παρασκευη,τα παραπονα σου στον κυριο κουκ που κανονιζει ακυρες μερες και ωρες... Εσυ μωρη χαμουρα πως θα πας αφου εχεις το γκολφ συνεργειο;
-
Δεν κόβουμε λίγο τις 'προσφωνήσεις'?
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
ποναει το κορδονι μου
Πού τα βρίσκεις ρε πστ...
Tον Πασχο τον ποναι οντως το κορδονι του....αυτο απο το εσωρουχο
-
Φάτε και για μενα ρε...
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
ποναει το κορδονι μου
Πού τα βρίσκεις ρε πστ...
Συνήθως (κατά 101% ) τα αντιγράφει από άλλους.
-
Θα θελες...μη με κανεις να μετρησω ποσες ατακες μου εχουν κλεψει εδω μεσα... ο κυριακος αμα ειναι καλο παιδι θα του πω κι αλλα.Εσυ το αλατι σου..
-
Πέμπτη το forecast λέει λίγο βροχή πάντως.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Εσύ τι δικαιολογία θα βρεις για την Πέμπτη άραγε;
Ειπαμε δινω 2 μαθηματα παρασκευη,τα παραπονα σου στον κυριο κουκ που κανονιζει ακυρες μερες και ωρες... Εσυ μωρη χαμουρα πως θα πας αφου εχεις το γκολφ συνεργειο;
Μετάφραση:
Κάτσε για ξεκάρφωμα να πω πως έχει εκείνος πρόβλημα, για να μην αποκαλυφθεί πως έχω το Bravo στο συνεργείο και γίνω πάλι ρεζίλι.
Μην σκοτώνεσαι τόσο στο διάβασμα.
-
Με τα σημερινά δεδομένα, τελειώνω στις 9:30. Να ξεκινήσω από το Ελληνικό, ή θα τα έχετε φάει όλα;
-
Ξεκίνα. Θα έχω κλείσει τραπέζι σε σημείο με παράθυρα.
-
-
Να θυμισω οτι συζηταμε γι ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ!!
με προβληματιζει ο καιρος και αν θα μπορω να κυκλοφορισω με το αμαξι μου! -
Κι εγώ το ίδιο φοβόμουν, Τριαντάφυλλε, αλλά μην ανησυχείς. Ευτυχώς τελικά θα έχει κρύο και ίσως λίγη βροχή!! Ό,τι πρέπει δηλαδή!!
ΤΡΙΓΩΝΟ XXV - Ταξίδι στο κέντρο της μπριζόλας! (25/9 20:00)