-
Σωστά....
-
Αυτος το εφτιαξε τωρα ετσι και ειναι πολυ καινουριο, γυρω στο '86. Αν προσεξατε ειναι το τζαμακι πισω ειναι ταχυδρομικη εκδοση (La Poste), απο εκει το πηρε ο Nicholas (συνωνοματος Νικο!).
Δε θυμαμαι να εχω δει 4L Michelin τωρα που το λες... ωστοσο τι εμποδιζε τον Γαλλο λαστιχα-αντιπροσωπο Micelin να αγορασει 4L για το μαγαζι του?Ο Bibendum ομως καθεται αναπαυτικοτατα στην υπερυψωμενη οροφη!
-
Αν κανεις σας θελει, το μπλε Κατρελ βαν που σας ελεγα τα Χριστουγεννα ειναι ακομα διαθεσιμο . .
-
Βαλε καμια φωτογραφια ντε...
-
Ναι, ναι! Βάλε φωτογραφία
-
Σε πολυ λιγες μερες
-
-
Ο χρήστης Stoukerman έγραψε:
http://keos-racing.skyrock.com/' target='_blankEνδιαφερουσες Στελιο μου , αλλα δεν παιζουν για οριτζιναλ , ουτε ομολογκαριζμενα , για το δικο σου
Τα ψαλιδακια ... θα ηταν η χαρα του Μπαμπινου , παντως
-
http://www.rally24.com/rally-cars-for-s ... -1031.html
παρε κοσμε
-
-
'Σκάβει' το ταλιράκι...
O Mignotet έφτιαχνε μοτέρ καί τη δεκαετία του 70? Ήταν αυτός που στο μοτέρ του Dauphine είχε φτιάξει ανάποδο εκκεντροφόρο ώστε να έχει 4 αυλούς εισαγωγής (και 2 εξαγωγής) για να του βάλει 2 διπλά καρμπυρατέρ
-
Καλοοοο ε Σεπτ μου ?
Τον εχουν ψηλα τα Γαλοπουλα ...
-
Renault 5 Turbo 1ης γενιας πωλειται ..
-
ονομα τηλεφωνο διευθυνση αφμ οροφο
-
Ο χρήστης Stoukerman έγραψε:
ονομα τηλεφωνο διευθυνση αφμ οροφοΜην φας , θαχουμε .... οχι γλαρο αλλα το μπλε το γνωστο ........
-
ελα Μαστορα σουχω και ρεγγες καπνιστες για πρωινο
-
Θεσσαλονικη, Κ Τουμπα ειναι , κοντα στο σπιτι μου . Λεπτομερειες πολυ συντομα .
APR Αμφιβαλλεις οτι το βρηκα?
-
-
Ο χρήστης GeoKy έγραψε:
Θεσσαλονικη, Κ Τουμπα ειναι , κοντα στο σπιτι μου . Λεπτομερειες πολυ συντομα .APR Αμφιβαλλεις οτι το βρηκα?
Εισαι σιγουρος οτι δεν ειναι φουσκωτο 5αρι, με το μοτερ , μπροστα , που εφτιαχναν μια εποχη .......... ειχε παρει το ματι μου ενα τετοιο επανω .....
Χρωμα ? εαν ειναι κοκκινο ....... παιζει ... το μπλε το εχει δει ειμαι περιεργος αν υπαρχει αλλο ........
Περιμενουμε geoky -
Ο χρήστης APR έγραψε:
Θεσσαλονικη, Κ Τουμπα ειναι , κοντα στο σπιτι μου . Λεπτομερειες πολυ συντομα .
APR Αμφιβαλλεις οτι το βρηκα?
Εισαι σιγουρος οτι δεν ειναι φουσκωτο 5αρι, με το μοτερ , μπροστα , που εφτιαχναν μια εποχη ..........
οι αρβανιτογκικοτζοεντνικ ακηδες
μαρτυριαρης που ειμαι εεε? διαβαζει ο γιωργος αραγε?
Classic Renault