-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Φίλος ( δουλεύει σε εργοστάσιο της MB στη Γερμανία) έχει μια SLK 200K εδώ και 2 χρόνια,απροβλημάτιστα εντελώς.
Ο πατέρας μου έχει το C200K '06 ( 50000χλμ μέχρι τώρα) και δεν έχει επίσης κανένα πρόβλημα.
Εκτός απο ένα φανάρι βεβαίως (αλλά είναι απο 'εξωτερική' επέμβαση...Γνωρίζει κανείς τιμές btw ?
αποτελουν την εξαιρεση του κανονα....
200ΚΟΜΡ απο 1998 μεχρι τα μισα του 2006 = 50/50 πιθανοτητες να βγει σκατα και να σ αφηνει με το ετσι θελω.Αυτό είναι σίγουρο??Γιατί απο τα forum κλπα βλέπω οτι τα Mercedes απο το 2004 και μετά,πάνε καλά.
Πανε καλυτερα....
Το S350 που αγορασαμε το 12/06 μας αφησε 2 φορες στο δρομο....
Την μια μαληστα ημουν μονος μου και μ εσπρωχνε Ζητας εξω απο το Χιλτον.
Το μονο Μερκ για το οποιο δεν εχω ακουσει κατι κακο ειναι το C-Class....Πρέπει να ήταν νταβραντισμένος ο Ζητάς,έχει πολλά κιλά το μούλικο
Τι να πώ,εύχομαι η Merc να ξαναβρεί την παλιά της αξιοπιστία.
-
Ο χρήστης georgetz έγραψε:
Φίλος ( δουλεύει σε εργοστάσιο της MB στη Γερμανία) έχει μια SLK 200K εδώ και 2 χρόνια,απροβλημάτιστα εντελώς.
Ο πατέρας μου έχει το C200K '06 ( 50000χλμ μέχρι τώρα) και δεν έχει επίσης κανένα πρόβλημα.
Εκτός απο ένα φανάρι βεβαίως (αλλά είναι απο 'εξωτερική' επέμβαση...Γνωρίζει κανείς τιμές btw ?
αποτελουν την εξαιρεση του κανονα....
200ΚΟΜΡ απο 1998 μεχρι τα μισα του 2006 = 50/50 πιθανοτητες να βγει σκατα και να σ αφηνει με το ετσι θελω.Αυτό είναι σίγουρο??Γιατί απο τα forum κλπα βλέπω οτι τα Mercedes απο το 2004 και μετά,πάνε καλά.
To 2003 στο facelift της c έλυσαν αρκετά προβλήματα...το ίδιο και στα αυτοκίνητα που είχαν κοινά εξαρτήματα!
-
Ο χρήστης iliasp έγραψε:
To 2003 στο facelift της c έλυσαν αρκετά προβλήματα...το ίδιο και στα αυτοκίνητα που είχαν κοινά εξαρτήματα!
Οπως και το 2006 στο facelift της Ε ελυσαν αρκετα προβληματα....
Το κακο ειναι οτι δεν τα ελυσαν ΟΛΑ....
Δεν ειπα οτι δεν τα λυνουν σιγα σιγα.... απλα ειναι παρα πολλα τα προβληματα που πρεπει να λυσουν!!! -
Παιδια ο φιλος μου εχει την 350.Βγηκαν εκτος λειτουργειας ABS ,ESP, το κιβωτιο τα επαιξε,ενω δε δουλευε ουτε καν το κοντερ.Ειναι η 3η φορα που παρουσιαζει τα ιδια.Αλλη μια φορα εμεινε απο κιβωτιο .Στο οποιο και αλλαξαν τη κεντρικη μοναδα.
-
Tα πρώτα 7G είχαν ζητήματα με τα ηλεκτρονικά τους από όσο γνωρίζω.
-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Παιδια ο φιλος μου εχει την 350.Βγηκαν εκτος λειτουργειας ABS ,ESP, το κιβωτιο τα επαιξε,ενω δε δουλευε ουτε καν το κοντερ.Ειναι η 3η φορα που παρουσιαζει τα ιδια.Αλλη μια φορα εμεινε απο κιβωτιο .Στο οποιο και αλλαξαν τη κεντρικη μοναδα.350 τι και του ποτε;;;;;
ABS ,ESP εκτος συμαινει πως μαλλον ειναι μοντελο με SBC το οποιο τα φτυσε.
Αν δεν εχει SBC, μαλλον παει για εγκεφαλο ABS.
Tι σαζμαν φοραει;;;;
Αν ειναι 7αρη και ειναι απο τα πρωτα, να τους πιεσει -μεσω της νομικης οδου- για αντικατασταση με καινουριο σαζμαν.
Το κοντερ -αν δεν εχει παρει το αμαξι απο αντιπροσωπεια, αλλα απο μαντρα, ΙΣΩΣ να εχει αλλιωθει η ενδειξη των χιλιομετρων.
Κατα τα αλλα, ισως να εχει σπροξει λαδια το μοτερ απο την μαγνιτικη των εκκεντροφορων, να χουν κατεβει μεσω της καλωδιοσης στους εγκεφαλους και να χουν πιδηξει ολα τα ηλεκτρονικα... Οπως ειχα παθει στο Ε200ΚΟΜΡ-211 που ειχα -
Οσοι το σκεφτεστε για SLR...βιαστείτε!
Σταματά η παραγωγή το 2009.http://www.worldcarfans.com/9080402.010/mercedes-ends-slr-production-in-2009
-
Στα 7G Tronic δεν έχω διαβάσει ποτέ για αντικατάσταση!
Τα πρώτα δεν ήταν προβληματικά, απλά ήθελαν αναβάθμιση του software και μετά πηγαίναν κανονικότατα!Έπρεπε να το πάρει χειροκίνητο το 350:)
-
Ο χρήστης iliasp έγραψε:
Στα 7G Tronic δεν έχω διαβάσει ποτέ για αντικατάσταση!
Τα πρώτα δεν ήταν προβληματικά, απλά ήθελαν αναβάθμιση του software και μετά πηγαίναν κανονικότατα!Έπρεπε να το πάρει χειροκίνητο το 350:)
Μπα... μη το λες.... Ηταν μερικα που λογο λαθος software εκαναν ζημια στα μιχανηκα μερη και μετα ηταν για πεταμα.
Mercedes χωρις αυτοματο σαζμαν ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Mercedes -
Την SLK την 350 εχει(2006).Δεν εβγαινε με SBC, η SL και η S,αλλα νομιζω ουτε χειροκινητη.Το 7G θεωρειται απο τα πιο καλα κιβωτια παντως.
Παρα πολλα προβληματα για τοσο ακριβο αυτοκινητο....Καθε λιγο στο συνεργειο ειναι. -
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Την SLK την 350 εχει(2006).Δεν εβγαινε με SBC, η SL και η S,αλλα νομιζω ουτε χειροκινητη.Το 7G θεωρειται απο τα πιο καλα κιβωτια παντως.
Παρα πολλα προβληματα για τοσο ακριβο αυτοκινητο....Καθε λιγο στο συνεργειο ειναι.Κατι μας ειπες τωρα.....
Οταν τα λέγα εγω, με κοιταζαν σαν τρελο....
ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ!!!Το SBC καταργιθηκε το 2006, αφου σχεδον ολες οι μοναδες που τοποθετιθηκαν, εβγαλαν βλαβη.
Το 7G ειναι παρα πολυ καλο σαζμαν. Αλλα! Οταν βγηκε, βγηκε με λαθος χαρτογραφιση και εκανε βλακειες. Αν το αναβαθμηζαν εγκαιρα, δεν ειχε προβλημα, αλλιως το σαζμαν στο χερι.
Ο φιλος σου να παει στην Αραγκ και να κανει ενα συμβολαιο νομικης προστασειας.... Θα του χρειαστει με το μπουρδελο που μπλεξε
-
Φτου Φτουυ με ηλεκτρονικά δεν είχα ποτέ πρόβλημα...
Όσα προβλήματα ακούω/διαβάζω για ηλεκτρονικά είναι ιστορίες χωρίς τέλος...Σε ML350 με 7G Tronic πάντως οι αλλαγές ήταν κάτι παραπάνω από βελούδινες και αστραπιαίες...
-
To αφεντικό μας έχει το ML350 V6 4Matic (6 μήνες το έχει). Όλο προβλήματα έχει!! Ξεκίνησε με τον κλιματισμό και τώρα του έβγαλε σασμάν.
Ακόμη να το πάρει πίσω.
-
παιδια δεν ξερω αν τελικα η c-class ειναι η πιο απροβληματιστη αλλα εγω πηρα μια πικρα οταν μου εστειλαν επιστολη οτι χρειαζομαι αναβαθμισεις.Μιλαμε για την καινουργια την c200.
-
Ο χρήστης delear05 έγραψε:
παιδια δεν ξερω αν τελικα η c-class ειναι η πιο απροβληματιστη αλλα εγω πηρα μια πικρα οταν μου εστειλαν επιστολη οτι χρειαζομαι αναβαθμισεις.Μιλαμε για την καινουργια την c200.Για την W204?
Από τη μιά μου ακούγεται λογικό μιας και μόλις έκανε ντεμπούτο από την άλλη εάν την είχα στην κατοχή μου και γινόντουσαν ανακλήσεις θα με πείραζε...Για τι είδους ανακλήσεις μιλάμε? Γράφει η επιστολή?
-
Ο χρήστης delear05 έγραψε:
παιδια δεν ξερω αν τελικα η c-class ειναι η πιο απροβληματιστη αλλα εγω πηρα μια πικρα οταν μου εστειλαν επιστολη οτι χρειαζομαι αναβαθμισεις.Μιλαμε για την καινουργια την c200.Συμβαινουν αυτα.
Σφου δεν σ εχει αφησει πουθενα ακομα εισαι μια χαρα:) -
Άλλο ανάκληση, άλλο αναβαθμίσεις ρε παίδες...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Άλλο ανάκληση, άλλο αναβαθμίσεις ρε παίδες...Και μενα μου ελεγαν 'αναβαθμησεις' τις 4 -απο τις 5- καμμενες μοναδες SBC....
Μεχρι που τους το διευκρινησα εγω οτι ξερω οτι το αλλαζουν και δεν το αναβαθμιζουν...
Oι δε του Λαϊνοπουλου πηγαν να μου πουλησουν την πεμπτη μοναδα, γιατι τα φρενα που ειχα δεν ηταν τα εργοστασειακα -φαρδια πλατια ελεγε AMG πανω.... λες να τα πηρα απο Punto GT- και εφταιγαν αυτα που καθε 5 μηνες αλλαζα SBC.
Πρωτα του δειξα οτι εχω blueprint της E200Komp και της E55AMG που αναφερει οτι το κυκλωμα φρενων και στα δυο μοντελα ειναι ΙΔΙΟ και μετα τηλ στη ΜΒΗ να τους ενημερωσουν οτι εχει ερθει οδιγια να αντικαθηστουν ΟΛΑ τα συμβεβλημενα συνεργεια τις μοναδες SBC ακομα και μετα το περας της εγγυεισης του αυτοκινητου ΔΩΡΕΑΝ.Ανακληση ειναι ενδω-εταιρικος ορος και στον πελατι λενε αναβαθμιση για να ακουγεται ωραια. Καταραμενο μαρκετιγκ... Σου πουλανε ενα καρο προβληματα και σε πειθουν μετα οτι ειναι ΟΚ.
-
Μήπως η ποιότητα αλλοιώθηκε λόγω παράγωγής εκτός ελέγχου των γερμανών;Η Ε νομίζω κατασκευάζεται στην Τουρκία και άρα το όποιο λειτουργικό έξοδο(του εργοστασίου) που σώζεται μεταφράζεται σε ποιότητα χαμηλότερη.
-
Ο χρήστης Njo έγραψε:
Μήπως η ποιότητα αλλοιώθηκε λόγω παράγωγής εκτός ελέγχου των γερμανών;Η Ε νομίζω κατασκευάζεται στην Τουρκία και άρα το όποιο λειτουργικό έξοδο(του εργοστασίου) που σώζεται μεταφράζεται σε ποιότητα χαμηλότερη.Τα χαμηλότερα λειτουργικά έξοδα οφείλονται στα χαμηλότερα ημερομίσθια, όχι σε εκπτώσεις στην ποιότητα.
MERCEDES-BENZ FORUM