-
αυτη τη φαση με το αλκοολ ποτε δε τη καταλαβα...
-
Ουτ' εγω
Αλλα συμφωνω με τον skye επι της αρχης, στη θεωρια 'περι καληνυχτακηδων' -
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
:lol: αυτη τη φαση με το αλκοολ ποτε δε τη καταλαβα...Κερνα πρωτα ρε ματζίρη,και μετα θα καταλάβεις.
-
Τι σημαίνει καληνυχτακιας ρε παιδια;;;
+άπειρο για το αλκοόλ....
Ακόμα και αν δεν έχει κατάληξη το κρεββάτι περνάς σίγουρα καλύτερα... -
Βάλε και το ότι: 'there's no such thing as ugly women, just men who are not drunk enough yet'.
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
:lol: αυτη τη φαση με το αλκοολ ποτε δε τη καταλαβα...
Κερνα πρωτα ρε ματζίρη,και μετα θα καταλάβεις.
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Τι σημαίνει καληνυχτακιας ρε παιδια;;;είδος σερνικού, που τις κερνάει , τις κυκλοφορεί, πιθανό και κάτι παραπάνω εάν παίζει ψιλοκαψούρα και όταν έρθει η ώρα να τους δείξει τη συλλογή με τις πεταλούδες που έχει σπίτι του, αρκείται σε ένα 'καληνύχτα' ...'και καλή τύχη μαλάκα' συμπληρώνει η γκόμενα
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
'Αννα συμφωνώ με όλο αυτό, πού υπάρχουν κι άλλες σαν κι εσένα? 'Οσες ξέρω είναι προκατηλειμμένες και δε μπορεί να χωρέσει καν το μυαλό τους ότι κάποιος φίλος τους μπορεί να τις βλέπει ερωτικά..Μην το παραπαίζεις κι εσύ φιλαράκι. Δείχνε ότι γουστάρεις, κολακεύονται και βλέπουν διαφορετικά την κατάσταση αρκεί να δείχνεις πως ενδιαφέρεσαι και τις κυνηγάς (ερωτικά).
(Αλλά μη γίνεις και καληνυχτάκιας ) -
όχι καληνυχτάκιας λέμε
άλλωστε υποθετικά ρωτάω -
όχι καληνυχτάκιας λέμε
άλλωστε υποθετικά ρωτάωΤην επόμενη φορά, σκάσε μ ενα μπουκέτο τριαντάφυλλα, κι άσε αυτά να βγάλουν το φίδι απ την τρύπα.
(Και πες καληνύχτα)
Την μεθεπόμενη κάνε πρόταση για ένα κυριλέ φαγάδικο(ρώτα Ασίμωφ για πληροφορίες )
(Και πες καληνύχτα)
Την μεθεμεθεπόμενη βγάλτην για ποτό.
(Ε, τώρα αν πεις καληνύχτα είσαι καληνυχτακιας ) -
Εγώ ξέρω ότι αυτή φοβόταν ότι θέλω να μείνουμε κολλητοί, εγώ φοβόμουν ότι αυτή δεν με γούσταρε, τελικά δεν έγινε τπτ δυστυχώς και κατόπιν εορτής μάθαμε ο καθένας μας τα πραγματικά συναισθήματα του άλλου (που ήταν το εντελώς αντίθετο του τι νομίζαμε). Σκατά, και του χρόνου.
-
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
όχι καληνυχτάκιας λέμε
άλλωστε υποθετικά ρωτάωΤην επόμενη φορά, σκάσε μ ενα μπουκέτο τριαντάφυλλα, κι άσε αυτά να βγάλουν το φίδι απ την τρύπα.
(Και πες καληνύχτα)
Την μεθεπόμενη κάνε πρόταση για ένα κυριλέ φαγάδικο(ρώτα Ασίμωφ για πληροφορίες )
(Και πες καληνύχτα)
Την μεθεμεθεπόμενη βγάλτην για ποτό.
(Ε, τώρα αν πεις καληνύχτα είσαι καληνυχτακιας )Ρε συ,καλυνήχτα θα πει πάλι.
Μόνη της θα τον αρπάξειΚαι θα είναι και μάγκας από πάνω
-
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
Την μεθεπόμενη κάνε πρόταση για ένα κυριλέ φαγάδικο(ρώτα Ασίμωφ για πληροφορίες )Οχι εμενα, τον Κουκο
-
καλά όταν εμφανιστεί τέτοια περίπτωση θα ρωτήσω
κρίμα Ντίνο δε μιλάμε εμείς, δε μιλάνε κι αυτές κ δεν γίνεται τπτ τελικά
-
καλά όταν εμφανιστεί τέτοια περίπτωση θα ρωτήσωκρίμα Ντίνο δε μιλάμε εμείς, δε μιλάνε κι αυτές κ δεν γίνεται τπτ τελικά
+pasxos
Μπορούμε βέβαια να μιλήσουμε εμείς να της ρίξουμε και ενα άκυρο για ΧΥ λόγο και μετά να μας κυνηγάνε αυτές -
Φοβαται ο Γιαννης το θεριο και το θεριο τον Γιαννη!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Φοβαται ο Γιαννης το θεριο και το θεριο τον Γιαννη!+xsara σε αυτό
-
-
A+
-
Love situations...