-
Ο χρήστης gns έγραψε:
ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΙΑ ΜΟΥ ΣΤΟΥΣ Κ.Κ. ΜΕΛΕΤΟΠΟΥΛΟ (EL-EM) , ΜΑΡΚΟΥΙΖΟ (ΙΑΒΕΡΗ), ΠΕΡΑΤΙΝΟ ΚΑΙ ΠΑΠΠΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΑΦΙΕΡΩΣΑΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΣΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΤΗΣ ΕΛΠΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 4/2 ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ.ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΣΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟΥΣ, ΠΟΥ ΕΥΚΟΛΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΕΙΤΕ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΝΕΑΡΟΥ ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΕΙΤΕ ΤΟΥ ΑΥΘΟΡΜΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΔΡΕΝΑΛΙΝΗΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ....
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΣΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΠΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ Κ. ΜΕΛΕΤΟΠΟΥΛΟ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ. ΕΙΔΙΚΑ Ο ΕΧΕΙ ΘΕΣΕΙ ΑΥΤΟΝ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΜΑΣ, ΓΙ ΑΥΤΟ ΟΣΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΤΟ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΘΕΩΡΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΑΞΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ. ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΛΟΙΠΟΝΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΓΙΩΡΓΟΣΝΑΣΑΙ ΚΑΛΑ, ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης gns έγραψε:
ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΙΑ ΜΟΥ ΣΤΟΥΣ Κ.Κ. ΜΕΛΕΤΟΠΟΥΛΟ (EL-EM) , ΜΑΡΚΟΥΙΖΟ (ΙΑΒΕΡΗ), ΠΕΡΑΤΙΝΟ ΚΑΙ ΠΑΠΠΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΑΦΙΕΡΩΣΑΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΣΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΤΗΣ ΕΛΠΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 4/2 ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ.ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΣΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟΥΣ, ΠΟΥ ΕΥΚΟΛΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΕΙΤΕ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΝΕΑΡΟΥ ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΕΙΤΕ ΤΟΥ ΑΥΘΟΡΜΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΔΡΕΝΑΛΙΝΗΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ....
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΣΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΠΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ Κ. ΜΕΛΕΤΟΠΟΥΛΟ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ. ΕΙΔΙΚΑ Ο ΕΧΕΙ ΘΕΣΕΙ ΑΥΤΟΝ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΜΑΣ, ΓΙ ΑΥΤΟ ΟΣΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΤΟ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΘΕΩΡΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΑΞΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ. ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΛΟΙΠΟΝΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΓΙΩΡΓΟΣΝΑΣΑΙ ΚΑΛΑ, ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Σεμινάρια τέλος απο τον ΕΛ-ΕΜ ............διαβάστε στο 'περι αναστολής ποινών' ή εδω
http://www.xwmatinos.gr/xwma/modules.ph ... le&sid=625' target='_blank
-
ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ.....ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΗΣ ΕΛΠΑ-ΕΘΕΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΛ-ΕΜ ΓΙΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ.......
-
προς τους κ.κ mods :
τα κεφαλαια στο προηγουμενο κειμενο μου ειναι εν γνωση μου....
μερικες φορες χρειαζονται για να δωσουμε εμφαση....
εξαλλου εσεις οι ιδιοι λετε οτι οποιος χρησιμοποιει κεφαλαια ειναι σαν να φωναζει....
μερικες φορες χρειαζεται να φωναξουμε και λιγο παραπανω...........
χωρις παρεξηγηση..............
-
γινονται ακομα αυτα τα σεμιναρια? αν ναι,γνωριζει κανεις ποτε γινεται το επομενο εδω αθηνα?
-
φιλε φωτη για το 2009 εγιναν 2 σεμιναρια απο την ελπα σε αθηνα 02/02/2009 και θεσ/νικη 04/02/2009. λογικα δεν εχουν σκοπο για αλλα μεσα στο 2009....εκτος εαν γινει κατι μεσα στο καλοκαιρι...
πραγμα δυσκολο, λογω διακοπων και γιατι απλα δεν εχει ξαναγινει κατι τετοιο.
εδω η σχετικη ανακοινωση που ειχε βγαλει η ελπα στις 22/01/2009....http://ethea.elpa.gr/index.php?cat_id=2 ... _flag=true
ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΝΕΩΝ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΩΝ