-
Βεβαίως! Πολύ σωστή απόφαση!!!!
Πω πω θα δούμε τρελή κόντρα Αλόνσο με Χάμιλτον ε?
-
Ο χρήστης St.Devote έγραψε:
νομιζω οτι ειναι φανερο απο το βιντεο οτι ο οδηγός της πισω ΜcLaren ειναι ο μονος που καταλαβαινει οτι υπαρχουν στην πιστα μονοθεσια σε γρηγορο γυροΜηπως καποιος στα Box της ΜcLaren επρεπε να τους ειδοποιησει ?
It is understood that the stewards took a particularly dim view of the fact that both McLaren runners were warned by radio that other drivers were still on flying laps behind them!
-
Oι ferrari εδειξαν στα δοκιμαστικα αρκετα ταχυτετρες απο τις αλλες ομαδες, δεν ξερω αν παιζει καποια διαφορετικη στρατηγικη ...θα δουμε αυριο.Η williams παντως απογοητευσε.
-
Γιατι Ο Ισπανος δεν εβαλε καθολου πιο μαλακα λαστιχα στο q3??Νομιζω πως φετος η τακτικη του θα ειναι να τα δινει ολα στο q2 να περναει,και μετα στο q3 θα φορτωνει σαν τανκερ και θα ειναι εκει στο 2+ sec πισω!!Παντως οντως δεν ειναι μονοθεσιο αυτο που οδηγει..Και λογικα ο Χαμιλτον θα τον καταπιει ευκολα αυριο!!Αν βρεξει παντως θα εχουμε σουπερ ντουπερ αγωνα!!!
-
Αν εχουμε βροχη αυριο ( που οπως δειχνουν ολα θα εχουμε..), θα εκμηδενιστουν ολα και ουσιαστικα δε παιζει και πολυ ρολο απο που θα ξεκιναει ο καθενας. Αν τελικα ομως δε δουμε βροχη τοτε τα Ferrari εχουν μεγαλο πλεονεκτημα για τον αυριανο αγωνα.
-
Το είδα πριν στον Alpha. Οι οδηγοί της McLaren έριξαν ύπνο εκεί - βαθύ.
-
Ο χρήστης Lord_Rutherford έγραψε:
Το είδα πριν στον Alpha. Οι οδηγοί της McLaren έριξαν ύπνο εκεί - βαθύ.Εν μερει φταινε και αυτοι, αλλα οπως φαινεται το μεγαλυτερο μεριδιο ευθυνης φερουν οι ανθρωποι του pitwall, που δεν τους προειδοποιησαν καν ή τους το ειπαν τελευταια στιγμη..
-
Σαφώς. Κοιμήθηκαν αφού τελείωσαν και κανείς δεν τους είπε τίποτα.
Έπρεπε πάντως να είναι σε όλο το γύρο απο τη μη αγωνιστική γραμμή για κάθε ενδεχόμενο.
-
Και επειδή κάποιοι ή δεν ξέρουν αγγλικά ή κάνουν ότι δεν το βλέπουν, το ξαναpostarw.
It is understood that the stewards took a particularly dim view of the fact that both McLaren runners were warned by radio that other drivers were still on flying laps behind them!
-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Και επειδή κάποιοι ή δεν ξέρουν αγγλικά ή κάνουν ότι δεν το βλέπουν, το ξαναpostarw.It is understood that the stewards took a particularly dim view of the fact that both McLaren runners were warned by radio that other drivers were still on flying laps behind them!
Μηπως μπορεις να μας πεις και το ακριβες σημειο της πιστας που ενημερωθηκαν..??
-
Υπόλογη πάλι η Μακ Λάρεν
Στο εδώλιο του κατηγορουμένου πέρσι για τη spy story σε βάρος της Φεράρι (την υπόθεση κατασκοπίας που παραδέχτηκε και που πλήρωσε με πρόστιμο 100 εκατ. δολαρίων, συν μηδενισμό από το παγκόσμιο πρωτάθλημα κατασκευαστών), η Μακ Λάρεν κινδυνεύει, εμμέσως πλην σαφώς, να βρεθεί και πάλι υπόλογη, λίγες μόλις ημέρες μετά την αυλαία του παγκόσμιου πρωταθλήματος της Φόρμουλα 1 που άνοιξε την Κυριακή στη Μελβούρνη.Οι μηχανικοί της Μακ Λάρεν τρέχουν πάλι και δεν φθάνουν
Ενα γκραν-πρι στο οποίο Μακ Λάρεν και Λιούις Χάμιλτον ναι με θριάμβευσαν, αφού όμως πρώτα θεατές και τηλεθεατές έγιναν μάρτυρες ενός ανώμαλου, περίεργου, αλλά και ασυνήθιστου φαινομένου 14 αλλεπάλληλων εγκαταλείψεων· κι οι 14 λόγω κατάρρευσης των κινητήρων.Συμφωνία
Για την ώρα, ουδείς, ούτε φυσικά η Φεράρι που είδε τη μηχανή του Μάσα να σβήνει στον 38ο γύρο και του Ραϊκόνεν να κάνει «μπαμ» στον 54ο, ένα διπλό νοκ-άουτ που είχε να συμβεί 11 ολόκληρα χρόνια ή 178 συνεχόμενα γκραν-πρι, θέλησε ούτε καν να τολμήσει να σκεφτεί την περίπτωση του όποιου «σαμποτάζ». Παρ' όλα αυτά στα paddock των εταιρειών και λίγα μόλις 24ωρα πριν από το επόμενο ραντεβού του Σεπάνγκ, στη Μαλαισία, όλοι συμφώνησαν ότι η FIA ίσως θα πρέπει να επανεξετάσει την ECU, τη συσκευή που επέβαλε φέτος σε όλα τα μονοθέσια, αλλά κατασκευής Μακ Λάρεν...Πρόκειται για τη μοναδική, ηλεκτρονική βοήθεια με την οποία έχει εξοπλιστεί, σε αντίθεση με τα προηγούμενα χρόνια, ένα αυτοκίνητο της Φόρμουλα 1, στην ουσία μία μονάδα ελέγχου του κινητήρα, του κιβωτίου, του διαφορικού, του συμπλέκτη κι όλων των σχετικών εξαρτημάτων και που η FIA επέβαλε σχεδόν δικτατορικά σε όλες τους αγωνιζόμενους, αλλά με τη διαφορά ότι δεν είναι δική της πατέντα, αλλά της Μακ Λάρεν σε συνεργασία με την Electronic Systems Microsoft.
Οσον αφορά τους κινητήρες V8 της «κόκκινης», κι οι δύο επέστρεψαν στο Μαρανέλο για επανεξέταση κι ίσως οι μηχανικοί να μην προλάβουν εγκαίρως για τη Μαλαισία να διαγνώσουν τον λόγο που έπαψαν ξαφνικά να λειτουργούν, αλλά μόλις βγει το πόρισμα και στην περίπτωση που την ευθύνη θα φέρει η ειδική συσκευή, τότε δεν αποκλείεται να ζητήσει από τη FIA, τόσο η ίδια όσο όμως και τα υπόλοιπα, οικονομικά μιλώντας, μικρότερα αυτόκινητα, την άμεση κατάργησή της.
Πηγή: http://www.enet.gr/online/online_text/c=115,id=41268240
-
Ο χρήστης Fanis F1 έγραψε:
Και επειδή κάποιοι ή δεν ξέρουν αγγλικά ή κάνουν ότι δεν το βλέπουν, το ξαναpostarw.
It is understood that the stewards took a particularly dim view of the fact that both McLaren runners were warned by radio that other drivers were still on flying laps behind them!
Μηπως μπορεις να μας πεις και το ακριβες σημειο της πιστας που ενημερωθηκαν..??
... behind them ... αρα πριν απο την στροφη 4
-
Ναι χαιρω πολυ Αντωνη..
Τεσπα σημασια εχει οτι εγινε εγινε, ας δουμε τι θα γινει αυριο στον αγωνα.
-
Ο Martin Whitmarsh δήλωσε σχετικά με την τιμωρία των οδηγών της ομάδας του: «Αποδεχόμαστε την απόφαση των αγωνοδικών, αλλά θέλω να προσθέσω ότι ούτε ο Lewis ούτε ο Heikki σκοπίμως εμπόδισαν κάποιον από τους αντιπάλους τους. Ήταν ένα ατυχές περιστατικό, τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο. Εμείς ανυπομονούμε για τον αυριανό αγώνα».
http://www.msfree.gr/details.php?id=991
Μακαρι να βρεξει να δουμε να γινεται του αναποδου το καγκελο
-
νταξει τα σχολιακια για την ECU ειναι γτπ , τοσες δοκιμες δεν ειχαν πει τιποτα.
οσον αφορα την τιμωρια.... το τσιρκο συνεχιζεται... και το θεμα δεν ειναι οτι δικαιως τιμωρηθηκαν οι μακ , ειναι γιατι δεν τιμωρουνται ολοι οι αλλοι που το κανουν αυτο. ή τιμωρουνται μονο αυτοι που τυχαινει να τους καρφωσει καποιος 'ρουφιανος' , η διατησια ειναι κακιστη , ποσο μαλλον οταν τους βοηθουν τα ρεπλαη.
-
απίστευτοι πάντως λές κ έτρεχαν μόνοι τους!
-
Να μια ωραια φωτο με καποιον 'αργο' στην αγωνιστικη γραμμη!!

Παντως νομιζω κατι αναλογο εκανε και ο κιμι στην Αυστραλια..Στον Κουμπιτσα
-
Οντως ο Kimi στα quals στην Αυστραλια εμποδισε τον Kubica που ηταν σε γρηγορο γυρο..
Εκει γιατι δεν εγινε τπτ αραγε?
-
Ιδου και η συγκεκριμενη φαση!

-
Q1??? χαχαχαχα γελάει ο κόσμος...
Eπίσημο thread: GP Mαλαισίας-Sepang 2008