-
Να τους δώσεις την ευχή σου....
-
'Είναι απλά μια φίλη του', λέμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.
-
Ηλία να μην ασχοληθείς καθόλου `Αστο να κυλήσει μόνο του να δεις πώς θα αντιδράσει και πώς θα καταλήξει
-
6,5 χρόνων είναι, είπαμε, εντάξει; Πρώτη Δημοτικού.
-
Από μικρός στα βάσανα...
-
Ηλία, καμαρώνουμε τώραααααα!
Σε σωστό δρόμο βρίσκεται ο άντρας!Σωστά τον μεγαλώνεις ρε μπαγάσα!
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Είναι άρρωστος. Έχει πυρετό και πονόλαιμο. Κι εγώ ο βλάκας κάθομαι εδώ και γράφω, αλλά αυτό σας λέω κ φεύγω:
Το μεσημέρι πήγα στο κρεβάτι του. Σήκωσε το κεφαλάκι του κ το έβαλε πάνω στα πόδια μου. Έκαιγε! Με κοίταξε μ' εκείνο το βλέμμα που έχουν όταν δεν είναι καλά - πονεμένο αλλά και χαδιάρικο - (όσοι έχουν παιδιά καταλαβαίνουν) και μου είπε: 'Φύγε μπαμπά, ξέρω ότι πρέπει να πας στη δουλειά, άκουσα που σου το έλεγαν στο τηλέφωνο. Εντάξει θα είμαι εγώ.'
Έλιωσα.Κι απο μενα
Περαστικα.
Κι εμενα η κορακλα εχει βουλωμενο λαιμουδακι και βυχει συνεχια με αποτελεσμα μολις κοιμηθει να ξυπνει μετα απο λιγα λεπτα απο το βηχα. Χθες το βραδυ καθομουν διπλα στο κρεβατι της και μολις την επερνε ο υπνος ασχολιομουν με το playstation 4. Αυτη μολις ξυπνουσε και δεν με εβλεπε διπλα της αρχιζε να φωναζει δυνατα:
'ΜΠΑΜΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ'
'ΕΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΜες την τεχνολογία βλέπω...
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Έπεσε από την τσάντα του σπόρου χθες βράδυ, όταν την ετοίμαζε.Αυτός βέβαια δηλώνει ότι 'είναι απλά μια φίλη του', αλλά τα μεγαλύτερα τον δουλεύουν.
Τι να κάνω, πέστε μου.ΥΓ. Προσέξατε ότι η πιτσιρίκα υπέγραψε κανονικά; Είναι απίθανα τα μικρά. Απίθανα.
Να μάθεις τα περιουσιακά στοιχεία του συμπέθερου και εάν είναι ικανοποιητική τότε την ευχή σου....Ακόμη και έαν είναι και φίλη του για την ώρα.Ποτέ δεν ξέρεις.
-
Ο μπόμπιρας είναι γυιός του ποδοσφαιριστή της Παναχαικής Ζάγιατς.
http://www.youtube.com/watch?v=gvWI9bVGQiI
Προσέξτε πως προσπαθεί να φωνάξει ΠΑ-ΝΑ-ΧΑ-Ι-ΚΗ!!!!
ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ
ΣΒΗΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ
ΛΙΩΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ
ΛΙΠΟΘΥΜΑΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ
Σε 5-6 χρόνια στα τσικό της Παναχαικής -
Έπεσε από την τσάντα του σπόρου χθες βράδυ, όταν την ετοίμαζε.Αυτός βέβαια δηλώνει ότι 'είναι απλά μια φίλη του', αλλά τα μεγαλύτερα τον δουλεύουν.
Τι να κάνω, πέστε μου.ΥΓ. Προσέξατε ότι η πιτσιρίκα υπέγραψε κανονικά; Είναι απίθανα τα μικρά. Απίθανα.
Kλασικα....κατω των 10-12 ασχολιομασταν με μπαλα κλπ....οταν καποια γουσταρε καποιο φιλο τον κραζαμε
Βεβαια...μαλλον απο ζηλεια το καναμε...ή οχι και ειμασταν απλα τοσο βλαμμενα?
-
ililias Επιθετική πολιτική ασκεί ο σπόρος για να έχει θαυμάστριες.
Προτείνω 5 φορές την μέρα να του βάζεις να ακούει το 'no woman no cry' -
Ηλια ασε τον Αντωνη να κανει παιχνιδι .
Να επεμβεις αμα σου πει τιποτα για τα βυζια της δασκαλας. -
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Ηλια ασε τον Αντωνη να κανει παιχνιδι .
Να επεμβεις αμα σου πει τιποτα για τα βυζια της δασκαλας.Και μόνο άν ελεγξεις την εγκυρότητα της πληροφορίας...
-
http://www.cretetv.gr/news/newsf.php?goid=31344
Τί να πει κανεις;
Τί αλλο θα δουνε τα ματακια μας σε αυτο το κοσμο;Να τον βαλουν σε ενα κελί και να του κανουν τα ιδια που εκανε στο παιδι του.
'Πατερας' σου λεει μετα. -
*«Το κλάμα», όπως είπε χαρακτηριστικά κάτοικος της γειτονιάς, «ακουγόταν σχεδόν καθημερινά, αλλά η γειτονιά δεν είχαμε πάρει χαμπάρι -και φταίμε κι εμείς σε ένα μεγάλο ποσοστό - το τι κρυβόταν με πρωταγωνιστή τον πατέρα, που δούλευε μεν, αλλά έτρωγε τα λεφτά στα ποτά και στα ναρκωτικά». *
Υποκριτές...
Το ακούγαμε να κλαίει κάθε μέρα, αλλά που να ξέρουμε γιατί...
Και τώρα θα σταυρώσουμε το ζώον και θα πάμε για ύπνο ήσυχοι...
Τι ανατριχιαστική περιγραφή, ο 'δημοσιογράφος'! Ίδιο κοράκι, να κατασπαράξει ό, τι έμεινε από τις σάρκες του μικρού. Κι εγώ, ο αναγνώστης, να θέλω να μάθω όλες τις λεπτομέρειες, τι του έκανε (ακριβώς, όμως), με τι (ακριβώς, όμως), κάθε πότε (ακριβώς, όμως), από πότε (ακριβώς, όμως), μέχρι πότε (ακριβώς, όμως).
Ά στο γέρο διάλο άθλιο, υποκριτικό, απαίσιο συνονθύλευμα κακών ψυχών που ονομάζεται 'κοινωνία του 21ου αιώνα'...Edit
10 χρονών, γμτ. Δεν πήγε ποτέ σχολείο, μια βόλτα στο χωριό του;
Δάσκαλος, συγχωριανός, δεν το είδε ποτέ κανένας χτυπημένο, μαζεμένο, μοναχικό, κουρέλι;
10 χρονών, ρε πούστη μου. Πως θα μεγαλώσει, τι θα καταλάβει αυτό το παιδί από τη ζωή; Αγάπη, ποιός θα του εξηγήσει τι σημαίνει;
Ποιό κινητό να πάρω, με τα 250 ευρώ αναβάθμιση; -
-
νταξει....στην ελλαδα τα παντα συμβαινουν και ολοι ηταν 'ψαγμενοι' απο πριν....
ελπιζω ο πονος αυτου του τυπου και της κ@ριολας της μανας του ναναι τεραστιος απο δω και περα !!!!
-
Επ! τώρα το είδα αυτό! να πεις στα μεγαλύτερα να μην τον δουλεύουν και να τον αφήσουν ήσυχο! Ακόμη και από αυτή την ηλικία τα πιτσιρίκια δικαιούνται να έχουν μυστικά! Ο δικός μας δεν μας είχε πει τίποτε για την συμμαθήτρια που του αρέσει και σε σχετικές νύξεις μας κάνει πολύ επιτυχημένα τον αδιάφορο! Δεν μπορεί όμως να φανταστεί ότι η γιαγιά, στην οποία τα λέει όλα χαρτί και καλαμάρι, τον δίνει ασύστολα!
BTW δεν πιστεύω να είναι αυτός που έχεις τάξει στην κόρη μου ε;
-
Ελα ρε....κριμα που τον δινει η γιαγια
Το κακομοιρακι την εμπιστευεται και τις λεει το μεγαλο του μυστικο
-
Οι Γερμανοί είναι φίλοι μας.
FORUM Γονεων και Κηδεμονων...