-
spike σα πολυ μου φαινεται η τιμη...
roze οταν μπει ο μεγας λαστιχοφαγος αντρεας θα σε πει αλλα αυτο το 250 της γεφυροπετρας δε με γεμιζει το ματι...
-
αυτή η διάσταση παίζει από 700 εώς και 800 ευρώ ...δυστυχώς...
υπάρχουν κ ακριβότερα από 198 όπως κάτι Pirelli στα 213. -
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
μέγας εγκάθετος του forum ισχυρίζεται ότι θα χάσω πολύ σε επιδόσεις αν ανέβω διάσταση....
ισχύει;Το 185-60 είναι το περιβόητο ανέβασμα;
Πολύ αμφιβάλλω αν θα καταλάβεις διαφορά. -
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
μέγας εγκάθετος του forum ισχυρίζεται ότι θα χάσω πολύ σε επιδόσεις αν ανέβω διάσταση....
ισχύει;'Πολύ' αποκλείεται να χάσεις. Ίσως χάσεις ελάχιστα σε τελική.
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
spike σα πολυ μου φαινεται η τιμη...roze οταν μπει ο μεγας λαστιχοφαγος αντρεας θα σε πει αλλα αυτο το 250 της γεφυροπετρας δε με γεμιζει το ματι...
συμφωνω.Εξαλτο κι'άπο μενα.
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
αυτή η διάσταση παίζει από 700 εώς και 800 ευρώ ...δυστυχώς...
υπάρχουν κ ακριβότερα από 198 όπως κάτι Pirelli στα 213.πλακα κανουν? ειναι πιο ακριβα απο 225/45?
-
oh yes!
-
ακυρο οι ψαραδες...
-
ε;
-
παιδιά έχω λαλήσει, δεν πάει άλλο.
έχω βάλει ζάντα 17αρα στο 307 μου. Πριν 1000 χλμ τις τσεκάρω οκ. Ετρεμε το τιμόνι αλλά μου λέει άσε το να πατήσει.
πάω σήμερα εκεί που τις έβαλα τίποτα. Με στέλνει σε άλλον.
Κάνουμε ζυγοστάθμιση σε Alu1 (ο άλλος είχε κάνει σε static) κάνουμε ευθυγράμμιση. Τίποτα!!
Οταν το είχα με τις 16άρες είχα παρατηρήσει ότι φρενάροντας στην ΑΟ ας πούμε από 100-80χλμ έτρεμε το τιμόνι. Μάλλον μιλάμε για στραβωμένους δίσκους;
Επηρεάζουν αυτοί την ζάντα και την ζυγοστάθμιση εν γένει;
Δεν αντέχω άλλο, έχω κάνει τα πάντα. Το αμάξι έχει τσεκαριστεί από κάτω.
-
Tα bump stop σε τι κατάσταση είναι? Σε μένα το τρέμουλο οφειλόταν σε κομμένο bump stop και διορθώθηκε όταν αλλάχτηκαν τα αμορτισέρ και εντοπίστηκε το πρόβλημα. Γενικά έχεις ελέγξει όλους τους ελαστικούς συνδέσμους την ανάρτησης? Βέβαια αν το τιμόνι τρέμει στο τιμόνι στα έντονα φρεναρίσματα το πλέον πιθανό είναι να έχεις στραβωμένους δίσκους.
@ροζέ
http://www.bridgestone.eu/bfe/v/index.j ... 01a10aRCRD
Αυτό δεν νομίζω να είναι καλύτερο απο τα Energy που φοράς, βέβαια το Exalto δεν θα σου βγάλει πολλά χιλιόμετρα. Για την αλλαγή διάστασης -
δεν ξέρω θα το πάω αύριο στο μάστορα να δει δίσκους και λοιπά.
μπορεί να επηρεάζει ο στραβωμένος δίσκος εκτός από το φρενάρισμα και στην ευθεία; Μετά τα 110...το κάνει.
-
Στην ευθεία όχι, μόνο στο φρενάρισμα.
-
υπάρχει περίπτωση να φταίει το ελαστικό;
-
Γεια σας παιδια!Μεσα στο 3ημερο λοιπον ειναι να βαλουμε λαστιχα στο αμαξι μας (Ford mondeo 1.8 - για οικογενειακη χρηση 90%) διαστασεων 205/55/16, και ειμαστε αναλογα σε 2 μαρκες...Τα Toyo Proxes CF 1 (H) που τα βρηκα με 400ευρω ή τα Michellen Pilot HP (Η) με 470ευρω.Τι λετε λοιπον??
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
παιδιά έχω λαλήσει, δεν πάει άλλο.έχω βάλει ζάντα 17αρα στο 307 μου. Πριν 1000 χλμ τις τσεκάρω οκ. Ετρεμε το τιμόνι αλλά μου λέει άσε το να πατήσει.
Κάνουμε ζυγοστάθμιση σε Alu1 (ο άλλος είχε κάνει σε static) κάνουμε ευθυγράμμιση. Τίποτα!!
Είχα πάθει το ίδιο όταν μου είχαν βάλει ζάντες με καρέ 100 σε αμάξι με καρέ 98, χρησιμοποιώντας μπουλόνια μεταβλητού καρέ, ενώ οι ζάντες δεν ήταν σχεδιασμένες για να δέχονται τέτοιου είδους μπολόνια. Για τσέκαρε κι αυτό...
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
ισχύει;Το 185-60 είναι το περιβόητο ανέβασμα;
Πολύ αμφιβάλλω αν θα καταλάβεις διαφορά.Εμείς από 175/65 που πήγαμε σε 185/60 ήταν αισθητή η διαφορά. Το αυτοκίνητο πλέον πατάει καλύτερα, στρίβει και φρενάρει με ρυθμούς F1 πραγματικά. Από εκεί που σπίνιαρε μέχρι και την 5η, τώρα είναι σταθερό σαν TGV και έχει κερδίσει και καμιά δεκαριά χιλιόμετρα τελική. Το χαμήλωμα βέβαια είναι καλό οπτικά (έχει γίνει σαύρα με τη διαφορά των μερικών μm), αλλά από άνεση κλάφ'τα Χαράλαμπε. Σαν αγροτικό πάει.
V@sili, προφανώς μας δουλεύεις για τη διάσταση.
-
Sorry που χαλάω τη ροή του θέματος, αλλά θέλω να παινέψω το πόσο καλά φρενάρουν τα exalto, ακόμα και κρύα (παγωμένα δλδ, όχι απλά κρύα) !
Υποψιάζομαι πως αν είχα τίποτα potenza σήμερα θα χα σφάξει στεγνά ένα φανάρι (άναψε ξαφνικά το άτιμο ) -
Ο χρήστης harlek έγραψε:
παιδιά έχω λαλήσει, δεν πάει άλλο.
έχω βάλει ζάντα 17αρα στο 307 μου. Πριν 1000 χλμ τις τσεκάρω οκ. Ετρεμε το τιμόνι αλλά μου λέει άσε το να πατήσει.
Είχα πάθει το ίδιο όταν μου είχαν βάλει ζάντες με καρέ 100 σε αμάξι με καρέ 98, χρησιμοποιώντας μπουλόνια μεταβλητού καρέ, ενώ οι ζάντες δεν ήταν σχεδιασμένες για να δέχονται τέτοιου είδους μπολόνια. Για τσέκαρε κι αυτό...
όχι το καρέ είναι σωστό 100%.
-
where in hell τρεχεις μεσα στο κεφαλοχωρι ρε?
3 δρομοι ολο και ολο ειναι και με το ζορι χωρανε ενα 'τριδυμο'...spike κανε με τρελο οτι εχεις 17αρα ζαντα σε 307...εκει φορας το 205?
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια....