-
Γρηγόρη χαίρομαι που έμεινες ικανοποιημένος!!
Το ΝΟΚΙΑ ΒΤ handsfree έχει βραχίονα
Λοιπόν...έχεις δει ένα μπλε πλαστικό πλαίσιο που έχει?? Ξεκούμπωσέ το από τη μια πλευρά...ώστε να είναι κουμπωμένο μόνο στην άλλη...και βάλε αυτό το μικρό πλαστικό πλαισιάκι (πως αλλιώς να στο πω) πίσω από το αυτί σου.
Βασικά ποτέ δεν έβαλα κάποιες επιπλέον εφαρμογές...μόνο το Route66 είχα.
Χαίρομαι που έμεινες ικανοποιημένος!
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Γρηγόρη χαίρομαι που έμεινες ικανοποιημένος!!Το ΝΟΚΙΑ ΒΤ handsfree έχει βραχίονα
Λοιπόν...έχεις δει ένα μπλε πλαστικό πλαίσιο που έχει?? Ξεκούμπωσέ το από τη μια πλευρά...ώστε να είναι κουμπωμένο μόνο στην άλλη...και βάλε αυτό το μικρό πλαστικό πλαισιάκι (πως αλλιώς να στο πω) πίσω από το αυτί σου.
Βασικά ποτέ δεν έβαλα κάποιες επιπλέον εφαρμογές...μόνο το Route66 είχα.
Χαίρομαι που έμεινες ικανοποιημένος!
Το δοκίμασα τον βραχίονά του, αλλά....πέφτει πάλι!
Φταίνε τα γυαλιά μάλλον!
Ατιμή μυωπία, ούτε ένα bluetooth δεν μας αφήνεις να χαρούμε! -
Αν κατάλαβα καλά για ποιο BT HF λέτε, το έχει και ο Πατέρας μου εδώ και ένα χρόνο περίπου και κάθεται μια χαρά στο αυτί του χωρίς το βραχίονα.
Και φοράει γυαλιά επίσης. -
@HighFidelity
Eίσαι ευχαριστημένος από την πρόσοψη;
Με πιστωτική πλήρωσες;
Είχε προσόψεις και για άλλα κινητά ΝΟΚΙΑ; -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Το δοκίμασα τον βραχίονά του, αλλά....πέφτει πάλι!
Φταίνε τα γυαλιά μάλλον!
**Ατιμή μυωπία, ούτε ένα bluetooth δεν μας αφήνεις να χαρούμε! **...βάλε φακούς!
Λογικά τώρα με τη νέα πρόσοψη Γρηγόρη έγινε πιο στιβαρό το πίσω πορτάκι για τη κάμερα ε?
Για δώσε λίγο feedback για τη 'κινέζικη' πρόσοψη.
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
@HighFidelity
Eίσαι ευχαριστημένος από την πρόσοψη;
Με πιστωτική πλήρωσες;
Είχε προσόψεις και για άλλα κινητά ΝΟΚΙΑ;Εχει προσόψεις για τα πάντα! Απλά πρέπει να ψάξεις για την φθηνότερη... Η ίδια, μπορεί να έχει διαφορές σχεδόν χ3 από προμηθευτή σε προμηθευτή!
Οχι να το ...παινευτώ, αλλά βρήκα την φθηνότερη!
Φίλος που ασχολείται με κινητά μου είπε πως θα...ξεβάψει! Αλλά αυτό το έκανε και η ...original! Ρωτήστε τον Νίκο!Πάντως σε εφαρμογή κανένα πρόβλημα, κι όσο για το κάλυμμα, συνεχίζει να τρίζει, αλλά είναι αρκετά πιο σφιχτό! Το τρίξιμο είναι απόρροια της σχεδίασής του όμως...
Μοιάζει σαν καινούριο πλέον πάντως!
Το touchpad ίσως δεν είναι τόσο ποιοτικό, πάντως μικρές οι διαφορές! Δεν είναι και καμία επιστήμη πάντως, πλαστικό είναι είτε original είτε...το δικό μου!
Προσοχή στο εξής: ΝΟΚΙΑ γράφουν μόνον τα original πλαστικά! Το δικό μου γράφει απλώς Ν70. Εμένα δεν με πειράζει, πάντως έχετέ το υπόψιν σας, όσοι παραγγείλετε...Πλήρωσα με χρεωστική κάρτα μέσω PayPal (Visa Electron της Alpha Bank). Tην δέχονται παντού χωρίς πρόβλημα.
Η αποστολή χρειάστηκε περίπου 10 μέρες πάντως, δεν το θεωρώ πολύ, αφού και το radioΜΡ3 του αυτοκινήτου από το PixMania έκανε κάπου τόσο και ήρθε από την Γαλλία.
Προσοχή στο feedback του χρήστη που θα ψωνίσετε πάντα!
Αυτά! -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Εντυπώσεις μετά από μια βδομάδα:
1.Οποιος παίρνει ακόμη ΝΟΚΙΑ της σειράς Ν επειδή έχουν...εύκολο μενού , δεν ξέρει τι του γίνεται!
2.Το SymbianOS είναι πολύ καλό, αλλά ακόμη με παιδεύει σε κάποια στοιχεία του. Είναι πάντως φανερά λειτουργικό που φτιάχτηκε πρώτα για κινητό και μετά για εφαρμογές, σε αντίθεση με τα WinMobile, που ουσιαστικά ενσωμάτωσαν σε ένα λειτουργικό για PDA και λειτουργίες κινητού...Σαφώς καλύτερο το Symbian...
3.Αργό λειτουργικό, τουλάχιστον στο Ν70. Δεν είναι ενοχλητικό πάντως. ΜΗΝ βάζετε περίεργα Themes! Το δοκίμασα και το πέταξα μετά από μία μέρα το Animated...
4.Συμπαθητική κάμερα και με πολλές ρυθμίσεις. Νομίζω πάντως πως τα SE έχουν καλύτερη.
5.Σε ευκολία χρήσης, απείρως καλύτερο το Κ750! Αν κάποιος θέλει κινητό και μουσική, η SE είναι μονόδρομος!
6.Στην αρχή με φόβισε με την διάρκεια της μπαταρίας του, αλλά μετά από 2 φορτίσεις στο τέρμα, κρατάει μια χαρά.
7.Συνεργάζεται άψογα με το bluetooth της ΝΟΚΙΑ που μου χάρισε ο Nίκος (thanx mate!). Παρατήρηση: μην αγοράζετε ακουστικά bluetooth που στηρίζονται μόνον στο μέρος που μπαίνει μέσα στο αυτί. Καλό είναι να έχουν και ένα βραχίονα για να μην πέφτουν! Εμένα με βολεύει κυρίως γιατί το χρησιμοποιώ στην εταιρεία και είναι πιο εύκολο να το βάλω-βγάλω, επιπλέον, φοράω και...γυαλιά!Δύσκολο να βάλεις ΚΑΙ το βραχίονα! Δημιουργείται ....συνωστισμός στο αυτί!
8.Γενική παρατήρηση: πολύ ευχαριστημένος από την αγορά μου!Το πήρα σήμερα δώρο στον εαυτό μου, για να δούμε τί θα δούμε
ΥΓ:Καλά και άγια τα SE και οι μπαταρίες τους , αλλά κάτι με χαλάει με δαύτα
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Ξέρω 2 περιπτώσεις που ο ένας το δίνει 300 και ο άλλος 320Ε.
Μάλιστα ο 1 νομίζω το έχει λιγότερο από μήνα.
Αν είσαι μέλος στο myphone.gr μπορείς να μπεις και να δεις.
Αν δεν είσαι αν θες μπορώ να επικοινωνήσω εγώ μαζί τους και να σου δώσω κάποιο κινητό να τους πάρεις.ωχ δεν το σκέφτηκα...εγώ κοίταγα στο emarket.
βρήκα ένα και από γνωστό μου στο myphone στα 290. Μια χαρά. Το χτυπάω χαλαρά. -
Λοιπόν...μόλις ανακάλυψα κάτι στο Ν95 μου!!!!
Το συνέδεσα με το AUX input της BMW από το headphone output του Ν95 (από 'καρφί' σε 'καρφί') ώστε να παίξει μουσική. Με πήρε κάποιος τηλέφωνο...και με μεγάλη μου έκπληξη τον άκουγα από τα ηχεία του αυτοκινήτου μου
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Λοιπόν...μόλις ανακάλυψα κάτι στο Ν95 μου!!!!Το συνέδεσα με το AUX input της BMW από το headphone output του Ν95 (από 'καρφί' σε 'καρφί') ώστε να παίξει μουσική. Με πήρε κάποιος τηλέφωνο...και με μεγάλη μου έκπληξη τον άκουγα από τα ηχεία του αυτοκινήτου μου
Θες να σε παρουμε τηλ να σου κανουμε αφιερωση;;;;;;
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Λοιπόν...μόλις ανακάλυψα κάτι στο Ν95 μου!!!!
Το συνέδεσα με το AUX input της BMW από το headphone output του Ν95 (από 'καρφί' σε 'καρφί') ώστε να παίξει μουσική. Με πήρε κάποιος τηλέφωνο...και με μεγάλη μου έκπληξη τον άκουγα από τα ηχεία του αυτοκινήτου μου
Θες να σε παρουμε τηλ να σου κανουμε αφιερωση;;;;;;
-
ποιά η άποψή σας για τα μηλόφωνα; (Αpple)
θέλω να πάρω ένα στην γυναίκα μου, το έχει ερωτευθεί.
-
κάτι άσχετο.. αξίζει το SE k850i;;Αν όχι ποιό σε αυτή την τάξη τιμής;;;
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
ποιά η άποψή σας για τα μηλόφωνα; (Αpple)θέλω να πάρω ένα στην γυναίκα μου, το έχει ερωτευθεί.
Πρωτον πανακριβο. Δεν ξερω ποσο το εχουν στην Ελλαδα αλλα τοπικα ειναι εξωφρενικο.
Δευτερον δεν ειναι 3G τηλεφωνο. Λενε οτι το 2008 θα βγαλουν 3G αλλα κανενας δεν το εχει επιβεβαιωσει.
Τριτον ολοι οσοι το εχουν δοκιμασει λενε οτι εχει ωραιο 'interface' αλλα ειναι μεσο ορο τηλεφωνο.
Ο φιλος μου στην δουλεια το πηρε για Χριστουγιεννιατοκο δωρο και το διαδυκτιο δεν ειναι και τοσο γρηγορο. Το πληκτρολογιο καμμια φορα δεν ειναι αρκετα ευαισθητο. τρωει τις μπαταριες κτλ κτλ..Παρε κανενα απο την Nokia, LG.
Περιμενε αλλο ενα χρονο να ηρεμισουν τα πραγματα και να φτειαξουν οτι λειπει η δεν δουλευει καλα.Νικος
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
κάτι άσχετο.. αξίζει το SE k850i;;Αν όχι ποιό σε αυτή την τάξη τιμής;;;θες 5 mp καμερα? εγω το περιμενα μπας και αλλαξει το 750 αλλα το βρισκω ακριβο...
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
ποιά η άποψή σας για τα μηλόφωνα; (Αpple)θέλω να πάρω ένα στην γυναίκα μου, το έχει ερωτευθεί.
Ειναι υπεροχο!
Οταν το χει αγορασει καποιος που μπορεις να χλευασεις ανετα!
Εχει πολυ ομωρφο interface με καποια χαζα και κουλα τρικ.... αλλα τιποτ αλλο!Αλλα.....
Αφου προκειται για γυναικα.....
Δεν καταλαβαινω γιατι το ρωτας...
Τι θα της πεις;;; 'Ρωτησα κατι φιλους κ ειπαν οτι ειναι μαπα';;; Μουρμουρα και μουτρα μεχρι του χρονου τετοια εποχη!
Ασε που για την χριση που το θελει, δεν θα καταλαβει οτι ειναι μαπα....
SMS και τηλεφωνο -οχι MMS- εχει...
Ατζεντα εχει....
Ευκολο στη χριση ειναι....
Θα της μαθεις να περναει τα mp3's απο τον Η/Υ και καθαρισες....
Απλα να της πεις οτι δεν στελνει τιποτα με BT δεν λαμβανει τιποτα με ΒΤ! -
Ο χρήστης Spike έγραψε:
παρτης το LG Prada,ή το samsung Armani
σιγα μη καταλαβει τη διαφορα
-
Ή το viewty ή πώς στο καλό το λένε.
-
Μπα το viwety δεν ειναι fashion phone
strictly from a marketing point of view...
εναλλακτικα υπαρχει και το levi's
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
κάτι άσχετο.. αξίζει το SE k850i;;Αν όχι ποιό σε αυτή την τάξη τιμής;;;
θες 5 mp καμερα? εγω το περιμενα μπας και αλλαξει το 750 αλλα το βρισκω ακριβο...
το κ750 θέλω και εγώ να διαδεχθεί...αλλάζω κινητό ανά 2 χρόνια και ήρθε η ώρα του...
:: Περί κινητών τηλεφώνων :: [#3]