-

-
@a-d-p said in FIAT FORUM:
Και αυτό θα είναι το C-HR της FIAT
Να το γράφουμε σωστά, παρακαλώ...

C-HR, ήτοι Coupe High Rider.
Πόσο μπροστά ήταν αυτό το σχέδιο, το '16 που πρωτοεμφανιστηκε στο μοντέλο παραγωγής, και πόσο επίκαιρο παραμένει... -
-
Καλησπέρα παιδιά είμαι καινούριος στο Forum . Είμαι στα 18 μου και θέλω να αναστήσω ένα Bravo του '97 που κάθεται καμιά δεκαπεντάρα χρόνια . Άμα θέλετε πείτε μου μία άποψη όσοι έχετε οδηγήσει το μοντέλο , απ'όσο ξέρω πριν αφεθεί είχε ένα πρόβλημα με το σύστημα ψύξης . Αξίζει να το κάνω; Νομίζω ότι για πρώτο αμάξι είναι ότι πρέπει ( +ότι θα εξοικειωθώ με τα μηχανικά) και δεν νομίζω ότι είναι πολύπλοκο εγκεφαλικά .
-
Ειχα το 1.6 16v για μερικά χρόνια, έχω γυρίσει τη μισή Ευρώπη με αυτό. Μια χαρά αυτοκίνητο ήταν δεν είχε βγάλει κάτι ιδιιαιιτερο. Ωραίο κράτημα και τιμόνι θυμάμαι..
-
Εχω μία αίσθηση, ότι το Γκράντε Πάντα, θα είναι το νέο καρ οφ δε γίαρ...
Θα δούμε το μεσημέρι.
-
@kostis20 said in FIAT FORUM:
Ειχα το 1.6 16v για μερικά χρόνια, έχω γυρίσει τη μισή Ευρώπη με αυτό. Μια χαρά αυτοκίνητο ήταν δεν είχε βγάλει κάτι ιδιιαιιτερο. Ωραίο κράτημα και τιμόνι θυμάμαι..
Ναι έχω ακούσει καλά σχετικά λόγια για το σουλούπι του και ότι για έναν νέο οδηγό είναι ότι πρέπει για αυτό που χρειάζεται . Τώρα αν κάνω κάνα προτζεκτ στο μέλλον ( hgt ) θα δείξει , για την ώρα φοράει τον απλό 1.4 12v
-
@criuser said in FIAT FORUM:
Θα δούμε το μεσημέρι.
To πέτυχες!!

Ούτε καν στην τοπ 3άδα.

-
@fanis75 said in FIAT FORUM:
Θα δούμε το μεσημέρι.
To πέτυχες!!

Ούτε καν στην τοπ 3άδα.

Ηταν για να τσιμπίσετε για κουβέντα...

-
-
Μένοντας σε τουριστικό μέρος, έχω δει από κοντά ουκ ολίγες φορές το Grande Panda. Είναι διαφορετικό συγκριτικά με τις φωτογραφίες, μου αρέσουν αρκετά οι ομοιότητες με το αρχικό μοντέλο, νομίζω ότι ο σχεδιασμός του είναι αρκετά έξυπνος. Είναι αρκετά ψηλό, ειδικά συγκριτικά με το απλό Panda και γενικά, θεωρώ ότι είναι από τα αμάξια που ξεχωρίζουν οπτικά, συγκριτικά με την πλειοψηφία των αυτοκινήτων εκεί έξω.
Σα να βρίσκουν και πάλι τη φόρμα τους οι Ιταλοί και αυτό, κάθε άλλο παρά κακό είναι....
-
Aυτήν την εικόνα δεν την σχολιάσαμε...

Ειδικά εκείνο το πρασινάκι βανάκι...

-
Ξέχασες να βάλεις τα πίξελ και δεν βλέπω και πολλά αλλά τί είναι εκείνο δίπλα στο ami ???
-
@jousis said in FIAT FORUM:
Ξέχασες να βάλεις τα πίξελ και δεν βλέπω και πολλά αλλά τί είναι εκείνο δίπλα στο ami ???
Fiat...κατρουλίνο (Quattrolino)....

FIAT FORUM