-
@nontaskatsaras said in Επιλογή Ελαστικών & Ζαντών!!! Ζητείται βοήθεια.... [#3]:
Όλα εξαρτώνται από το τι διαδρομές κάνεις, τι οδήγηση και τι αυτοκίνητο. Όταν πχ έχω να πάρω το 206 για να κάνω καθημερινές διαδρομές των 4-5 χλμ ανά 3-4 ώρες λόγω εργασίας, προφανώς χρειάζομαι κάτι σαν τη συμπεριφορά των Conti, δεν προλαβαίνει να ζεσταθεί το λάστιχο.
Οπως τα λες, το σημαντικοτερο ειναι να κανεις τη σωστη επιλογη βαση των αναγκων σου, εκει ακομα και με ενα μετριο αλλα καταλληλο λαστιχο τα παραπονα σου θα ειναι μηδενικα εως ελαχιστα.
-
Ως αρχή, έλεγα ότι αποκλείεται να βάλω 4 εποχών και κινέζικο λάστιχο. Τελικά τα έκανα και τα 2 ταυτόχρονα. 13 Αυγούστου το πρωί (το απόγευμα έφευγα για διακοπές) βρίσκω σκισμένο (μη επισκευάσιμο) ένα λάστιχο. Ο γείτονας λαστιχάς (25 χρόνια πηγαίνω) προτείνει 4 εποχών σε απίστευτη τιμή, ίσως και χαμηλότερη των αντίστοιχων θερινών στην όχι και τόσο εύκολη διάσταση 225/55/17. Λίγο η περιέργεια, πολύ η τιμή, συν το ότι θα τα είχα μέχρι να φύγω, τα έβαλα- Prinx Quattura 4S
Μέχρι τώρα (10Κ) ευχαριστημένος και στον καύσωνα και στη βροχή, χιόνι δεν πάτησα ακόμα. Το μόνο πρόβλημα: γλιστράει στο πρώτο ψιλόβροχο (με είχε προειδοποιήσει ο λαστιχάς), κι είδα το VDC να δουλεύει μετά από χρόνια (με τα πολύ καλά Yokohama advan fleva, δεν είχα γλιστρήσει ποτέ, ούτε μετά από 50Κ χιλιόμετρα). Θα δούμε αντοχή στον χρόνο και αλλαγή συμπεριφοράς
-
@fanis75 said in Επιλογή Ελαστικών & Ζαντών!!! Ζητείται βοήθεια.... [#3]:
@chrisk6 said in Επιλογή Ελαστικών & Ζαντών!!! Ζητείται βοήθεια.... [#3]:
Μιας και που μιλαμε για ελαστικα, που αγοραζετε/τοποθετειτε εσεις?
Πάω στον ΓΚΟΥΣΚΟ, στα Κ. Πατήσια, επειδή ειναι φίλος μου. Παλιά πήγαινα Δημητρακόπουλο και πιο παλιά στον Σπέγγο.
Εγγύηση, εχω πάει 3 φορές
-
Τσούπρος στο Γαλάτσι, δυνατός.
Επιλογή Ελαστικών & Ζαντών!!! Ζητείται βοήθεια.... [#3]