-
@criuser said in TESLA FORUM:
@dettol said in TESLA FORUM:
Οταν οι Γάλλοι αναζητούν βοήθεια από τους γερμανούς, έχουν σφίξει πολύ τα γάλατα μάλλον

Που ζητάνε οι Γάλλοι βοήθεια από τους Γερμανούς ?
Το άρθρο το γράφουν και δικά μας σάιτ.
Αλλωστε οι Γερμανοί στέλνουν τώρα την παραγωγή των αυτοκινήτων τους στην Κίνα.
Το άρθρο το διάβασες, ή μόνο τον τίτλο;
Το άρθρο βασίζεται στο γερμανικό tuv report 2026 -
@dg79 said in TESLA FORUM:
Το άρθρο το διάβασες, ή μόνο τον τίτλο;
Μαντεψε. Σου δινω μια ευκαιρια και δεν υπαρχει κανενα επαθλο διοτι ειναι σιγουρακι

-
Εγώ το διάβασα και απάντησα στον απολυμαντικό που ελλείψει επιχειρήματος πέταξε την μπάλλα έξω από το γήπεδο.

Που φαίνεται ότι οι Γάλλοι ζήτησαν βοήθεια από τους Γερμανούς, επειδή ένα γαλλικό σάιτ δημοσίευση μία γερμανική είδηση ?
-
Εγώ το διάβασα και απάντησα στον απολυμαντικό που ελλείψει επιχειρήματος πέταξε την μπάλλα έξω από το γήπεδο.

ειναι ενοχλητικο οταν συμβαινει αυτο σε μια συζητηση ε;

-
Τίποτα δεν με ενοχλεί εμένα, γιατί πάντα μιλάω με επιχειρήματα.
Οπότε φέρνω άλλη μπάλα στο γήπεδο για να συνεχιστεί το παιχνίδι...

-
Οταν οι Γάλλοι αναζητούν βοήθεια από τους γερμανούς, έχουν σφίξει πολύ τα γάλατα μάλλον

@criuser
"Οι Γερμανοί είναι φίλοι μας " ;;;

-

Που φαίνεται ότι οι Γάλλοι ζήτησαν βοήθεια από τους Γερμανούς, επειδή ένα γαλλικό σάιτ δημοσίευση μία γερμανική είδηση ?
Βασικά δεν ενοχλεί τι κάνει ένα γαλλικό σάιτ, αλλά εσύ που όταν σε συμφέρει είναι καλοί και έγκυροι οι Γερμανοί του dieselgate

.
Τον κατάλαβες τώρα
-
Ενοχλεί και το γαλλικό "αυτοκινητιστικό" site όταν γράφει μπούρδες ότι φταίνε τα κιλά
και κάποιοι τις αναπαράγουν χωρίς να διαβάσουν.ΥΓ Αν ρίξετε και μια ματιά στο link, βγάζει όλα τα γερμανικά χωρίς ζημιές.
Deutsch gut, nicht-deutsch nicht gut εν ολίγοις, εξαιρετικά αξιόπιστη έρευνα. -
@a-d-p said in TESLA FORUM:

Βασικά δεν ενοχλεί τι κάνει ένα γαλλικό σάιτ, αλλά εσύ που όταν σε συμφέρει είναι καλοί και έγκυροι οι Γερμανοί του dieselgate

.
Τον κατάλαβες τώρα
Εγώ ανέβασα μία είδηση χωρίς κανένα σχόλιο.
Ούτε μετάφραση, ούτε περίληψη, αλλά οι κατηγορίες σας είναι έωλες...

-
Να κάνεις κόμμα με τον bekiaris
-

.
Τον κατάλαβες τώρα

Εεε, ναι , αφού είμαστε γαλλόφωνο φόρουμ....

-

.
Τον κατάλαβες τώρα

Εεε, ναι , αφού είμαστε γαλλόφωνο φόρουμ....

πως θα βγουμε στην καλη κοινωνια του ekali club χωρις γαλλικα, πιανο και land rover;;;;;
-
Όταν γράφoυν ανακρίβειες για ένα από τα πιο μοσχοπουλημένα αυτοκίνητα της τελευταίας 5ετίας, πρέπει να έχουν τρελό κόμπλεξ.
Cumulative Sales: The Model Y passed the 3 million sales mark in Q2 2024, and estimates suggest it may surpass 4 million by Q1 2025.
Μιλάνε οι πουθενάδες στην ηλεκτροκίνηση Γάλλοι και οι χθεσινοί οι Γερμανοί. Παπούτσι απ τον τόπο σου κι ας είναι μπαλωμένο σου λένε.
-
Tesla: Πτώση 50% στις ευρωπαϊκές πωλήσεις τον Οκτώβριο
https://www.4troxoi.gr/epikairotita/kosmos/tesla-ptosi-50-stis-eyropaikes-poliseis-ton-oktovrio/
-
παγκόσμιες πωλήσεις

τραίνο πάει 3ο τρίμηνο
-
παγκόσμιες πωλήσεις
τραίνο πάει 3ο τρίμηνο
επειδή θα κοπεί η φοροαπαλλαγή στις ΗΠΑ, έτρεξαν να προλάβουν. το τέταρτο τρίμηνο δεν αναμένεται να είναι καλό. Συνολικά αναμένεται πτώση περίπου στο 7% των πωλήσεων φέτος.
Tesla's global vehicle deliveries are expected to decline 7% this year, according to Visible Alpha, after a 1% drop in 2024. That is despite record third-quarter deliveries, which were juiced by American car buyers racing to beat the September 30 expiration of an EV tax credit.
και φυσικά, όλα φαίνονται στο πακέτο του musk, ο στόχος για 1.2 μύρια πωλήσεις τον χρόνο, επιβεβαιώνει, οτι δεν υπάρχει και μεγάλη προσδοκία.
-
@bekiaris said in TESLA FORUM:
Tesla's global vehicle deliveries are expected to decline 7% this year, according to Visible Alpha, after a 1% drop in 2024. That is despite record third-quarter deliveries, which were juiced by American car buyers racing to beat the September 30 expiration of an EV tax credit.
Musk’s new pay package, however, does not require a big surge in sales growth. The CEO can unlock a multibillion-dollar award if Tesla averages 1.2 million vehicles annually over the next decade, along with share appreciation. That is about a half-million fewer than the company sold in 2024.Μισή είδηση έβαλες όμως. Η υπόλοιπη μισή:
Tesla could benefit as several legacy automakers dial back EV models and factory investments, including General Motors (GM.N), Ford (F.N), and Honda (7267.T). Also, the recent launch of new, cheaper variants of the Model Y and Model 3, priced around $5,000 lower, could help bolster its market share, analysts have said.
Οι πωλήσεις ξεπέρασαν τα 1,2 εκ ήδη από το τρίτο τρίμηνο. Και 7% ετήσια πτώση να έχει, αυτό σημαίνει ένα εξίσου καλό 4ο τρίμηνο κοντά στις 450Κ πωλήσεις. Η πτώση στα πρώτα δύο τρίμηνα ήταν λόγω αλλαγής του model y.
-
Εδω ειναι που γραφουμε για πωλησεις -μετοχες;
-
@bekiaris said in TESLA FORUM:
παγκόσμιες πωλήσεις
τραίνο πάει 3ο τρίμηνο
επειδή θα κοπεί η φοροαπαλλαγή στις ΗΠΑ, έτρεξαν να προλάβουν. το τέταρτο τρίμηνο δεν αναμένεται να είναι καλό. Συνολικά αναμένεται πτώση περίπου στο 7% των πωλήσεων φέτος.
και φυσικά, όλα φαίνονται στο πακέτο του musk, ο στόχος για 1.2 μύρια πωλήσεις τον χρόνο, επιβεβαιώνει, οτι δεν υπάρχει και μεγάλη προσδοκία.
καταλαβαινω να παρακολουθεις τα οικονομικα καποιων μικρων ή εστω αγνωστων εταιρειων, ωστε να πειστεις οτι θα υπαρχουν μετα απο 5-10 χρονια. Αλλα να καθεσαι και να ψειριζεις τις πωλησεις του τριμηνου, ε δεν εχει νοημα. Μαλλον πιο σωστα, εχει νοημα αν ασχολεισαι με την μετοχη της και θες να δεις αν θα αγορασεις/πουλησεις κτλπ, οχι ομως για το αν θα υπαρχει η εταιρεια ή οχι
Και σορρυ κιολας, αλλα ακομα και αν σε ενδιαφερει επενδυτικα το θεμα, δεν ειναι αυτος ο χωρος να το συζηταμε.
Λυπαμαι, αλλα δεν δεχομαι το επιχειρημα "ναι αλλα αν πεσουν οι πωλησεις μπορει να μην παει καλα οικονομικα και να κλεισει". ΙΣΩΣ να συνεβαινε κατι τετοιο, αν ειχαν μηδενισει οι πωλησεις, οπως πχ εγινε με την fisker ocean.Τα εγραψα οσο πιο ευγενικα και επεξηγηματικα μπορω, μια τελευταια φορα και δεν θα ξανακανω αναφορα σε αυτο το θεμα.
-
Τα εγραψα οσο πιο ευγενικα και επεξηγηματικα μπορω, μια τελευταια φορα και δεν θα ξανακανω αναφορα σε αυτο το θεμα.
- ειναι ένα δημόσιο φορουμ το οποίο έχει κανόνες, εφόσον κάποιους τους σέβεται, το τι γράφει, οπως έχω ξαναπεί, αν δεν απασχολεί τον άλλον, απλά δεν τον σχολιάζει. Με την ίδια λογική μπορεί να πω εγώ η ο καθένας, οτι μην γράφεις για αυτό, γιατι δεν με ενδιαφέρει...αλλά προφανώς δεν πάει έτσι
- έχω ξαναπεί οτι υπάρχουν moderator που μπορουν να αναφερθούν τα θέματα αυτά και ναι, μην ξανακάνεις αναφορά σε αυτό γιατί δεν έχει απλά νόημα
- για την ιστορία, δες ποιος ξεκίνησε την κουβέντα για τις πωλήσεις, οποτε κακώς αναφέρεσαι σε εμένα.
TESLA FORUM