-
45 λεπτά, θέλει πολύ χρόνο για να το δεις.
Δεν ξέρω που καταλήγει, αλλά το 3 αιρκρος είναι μεγάλο, βαρύ, με κακή αεροδυναμική, οπότε τα λίγα άλογα βγάζουν ουσιαστικά ένα αμάξι πόλης, που με την μεγαλύτερη μπαταρία και τα 400 χλμ αυτονομία μπορεί να πάει και περιαστικά.
Το βασικό που μπορεί να πουλήσει, είναι χώρους, καλή τιμή και ότι είναι ευρωπαϊκό.
-
@criuser said in Citroen C3 Aircross 2024:
45 λεπτά, θέλει πολύ χρόνο για να το δεις.
Δεν ξέρω που καταλήγει, αλλά το 3 αιρκρος είναι μεγάλο, βαρύ, με κακή αεροδυναμική, οπότε τα λίγα άλογα βγάζουν ουσιαστικά ένα αμάξι πόλης, που με την μεγαλύτερη μπαταρία και τα 400 χλμ αυτονομία μπορεί να πάει και περιαστικά.
Το βασικό που μπορεί να πουλήσει, είναι χώρους, καλή τιμή και ότι είναι ευρωπαϊκό.
Καταλήγει ότι είναι ένα εξαιρετικό αυτοκίνητο και μάλιστα σε πολλούς τομείς και ένα από τα καλύτερα καθημερινά οικογενειακά EV που μπορεί να αγοράσει κανείς ανεξάρτητου τιμής.
Κάτσε δες το. -
@piliourits said in Citroen C3 Aircross 2024
Νομίζω συνολικά τα αυτοκίνητα είναι συγκρίσιμα και στο εξωτερικό μέγεθος.
Για τα γόνατα των πίσω (από εμένα) έχει πολύ περισσότερο χώρο το Σιτροεν, αν και θέλει μάλλον μεγαλύτερη δρασκελια στο μπες βγες. Στο πλάτος μία η άλλη.
Στο εσωτερικό ύψος, νομίζω και τα δύο είναι χορταστικά, ίσως ο διμετρος ο κρουζερ να βολεύεται καλύτερα ακόμη στο Σιτροεν. Στο πορτμπαγκάζ, χωρίς να το δω πολύ, δίνω πόντους ευκολίας στο κορολα κρος 1.8 με το συρόμενο κάλυμμα. Το Σιτροεν μου φάνηκε κοντά στη χωρητικότητα, αλλά με σκληρή εταζερα που δύσκολα υπερβαινεις στο ύψος και χοντρά πλαστικά πλαίσια για το διαχωριστικό δάπεδο.Τώρα πώς το κατάφερε αυτό η Toyota με σχεδόν 10cm μεγαλύτερο μήκος ( 4.490 vs 4.395) είναι απορίας άξιο..Κάτι πρέπει να κάνουν για την καλύτερη εκμετάλλευση των εσωτερικών χώρων...
-
Εγώ περιμένω ένα συγκριτικό του 3 Αιρκρος 145 με το Κορόλα Κρος με τα 140.
Θα είχε πολύ ενδιαφέρον.
-
@araxnis said in Citroen C3 Aircross 2024:
Για τα γόνατα των πίσω (από εμένα) έχει πολύ περισσότερο χώρο το Σιτροεν, αν και θέλει μάλλον μεγαλύτερη δρασκελια στο μπες βγες. Στο πλάτος μία η άλλη.
Στο εσωτερικό ύψος, νομίζω και τα δύο είναι χορταστικά, ίσως ο διμετρος ο κρουζερ να βολεύεται καλύτερα ακόμη στο Σιτροεν. Στο πορτμπαγκάζ, χωρίς να το δω πολύ, δίνω πόντους ευκολίας στο κορολα κρος 1.8 με το συρόμενο κάλυμμα. Το Σιτροεν μου φάνηκε κοντά στη χωρητικότητα, αλλά με σκληρή εταζερα που δύσκολα υπερβαινεις στο ύψος και χοντρά πλαστικά πλαίσια για το διαχωριστικό δάπεδο.Τώρα πώς το κατάφερε αυτό η Toyota με σχεδόν 10cm μεγαλύτερο μήκος ( 4.490 vs 4.395) είναι απορίας άξιο..Κάτι πρέπει να κάνουν για την καλύτερη εκμετάλλευση των εσωτερικών χώρων...
Το κατάφερε τοποθετώντας ένα ταμπλό από άλλο αυτοκίνητο (το χαμηλο κορολα), λάθος σχεδίαση, που κλέβει κι αχρηστεύει σχεδόν μισό μέτρο καμπίνας μπροστά, και επίσης, για να φιλοξενηθεί η μπαταρία κάτω απ το πίσω κάθισμα, αυτό έχει αυξημένες διαστάσεις στη στενή του πλευρά, παρέχοντας άνεση και πλήρη στήριξη στους μηρούς, αλλά μειώνοντας τον χώρο που μένει για τα γόνατα.
Και τα μπροστινά καθίσματα σύρονται αχρείαστα πίσω, λόγω του λάθους ταμπλό. -
@piliourits said in Citroen C3 Aircross 2024:
Το κατάφερε τοποθετώντας ένα ταμπλό από άλλο αυτοκίνητο (το χαμηλο κορολα), λάθος σχεδίαση, που κλέβει κι αχρηστεύει σχεδόν μισό μέτρο καμπίνας μπροστά, και επίσης, για να φιλοξενηθεί η μπαταρία κάτω απ το πίσω κάθισμα, αυτό έχει αυξημένες διαστάσεις στη στενή του πλευρά, παρέχοντας άνεση και πλήρη στήριξη στους μηρούς, αλλά μειώνοντας τον χώρο που μένει για τα γόνατα.
Και τα μπροστινά καθίσματα σύρονται αχρείαστα πίσω, λόγω του λάθους ταμπλό.Εννοείς ότι το πίσω κάθισμα έχει μεγάλη βάση (εκεί που καθόμαστε);;
Η προεξοχή του ταμπλό στη μεριά του συνοδηγού είναι όντως μεγάλο φάουλ.
-
@a-d-p said in Citroen C3 Aircross 2024:
@piliourits said in Citroen C3 Aircross 2024:
Και τα μπροστινά καθίσματα σύρονται αχρείαστα πίσω, λόγω του λάθους ταμπλό.Εννοείς ότι το πίσω κάθισμα έχει μεγάλη βάση (εκεί που καθόμαστε);;
Η προεξοχή του ταμπλό στη μεριά του συνοδηγού είναι όντως μεγάλο φάουλ.
Τολμάω να πω ότι αυτό είναι το ένα και μοναδικό σημαντικό λάθος του ΨΨ, κι ότι όσο το χρησιμοποιώ, τόσο πιο πολύ μ αρέσει.
Όχι ότι και το 2020 ερκρος είναι κακό, άριστο ήταν για τα λεφτά του σε όλους τους τομείς (μόνο τα φώτα του θέλανε επέμβαση) αλλά οι ανακλήσεις κι επεμβάσεις στερούν εμπιστοσύνη.
Εύχομαι πραγματικά το νέο ψευτουβριδικο να αποδειχθεί καλό σε βάθος χρόνου. -
Η αναμέτρηση είναι πιο αμφίροπη από ποτέ. Το Citroën C3 Aircross φέρνει φρέσκια πνοή στην κατηγορία, με σύγχρονη τεχνολογία, άνεση και ευχάριστη οδήγηση. Όμως το Dacia Jogger παραμένει ο αδιαμφισβήτητος νικητής στην ουσία: είναι πιο ευρύχωρο, πιο ευέλικτο και πιο πρακτικό για οικογένειες, που θέλουν επταθέσιο χωρίς συμβιβασμούς. Η Citroën μπορεί να υπερέχει σε εκλεπτυσμό και σχεδίαση, αλλά το Jogger αποδεικνύει ότι η απλότητα και η χρηστικότητα, εξακολουθούν να είναι αξεπέραστες αρετές
-
Το αιρκρος βγήκε 7θέσιο για τους φτωχούς πολύτεκνους, που προτιμούν να στριμώχνονται παρά να βλέπουν το τζόγκερ..

-
Όμορφο είναι το jogger! Λαϊκό πρακτικό αυτοκίνητο
-
multipla lover...

-
-
Σωστή ηλικία παρουσιαστή για το συγκεκριμένο οχημα
-
@dg79 said in Citroen C3 Aircross 2024:
Σωστή ηλικία παρουσιαστή για το συγκεκριμένο οχημα
Τί είναι Corolla;

-
Πολύ παπατζα και μηδέν πληροφόρηση σε αυτου του τύπου τα βίντεο...
Citroen C3 Aircross 2024