Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης
    1. Home
    2. Περί αυτοκίνησης
    3. Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης
    • 1
    • 2
    • 1034
    • 1035
    • 1036
    • 1037
    • 1038
    • 1041
    • 1042
    • 1036 / 1042
    Περί αυτοκίνησης
    172
    20833
    674679
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • C
      criuser last edited by

Εφ΄ όσον έχεις να φορτίσεις, εφ΄ όσον αντέχεις την διαδικασία στα ταξίδια, εφ΄ όσον το πάρεις με λήζινγκ ώστε να μην έχεις το άγχος της μεταπώλησης.

Τι ποσοστό του πληθυσμού έχει και τις τρείς προδιαγραφές ?

Αριστερά στην Ελλάδα 1917 - 2023
      πόσο κάνει βρε παιδιά ένας φορτιστής τελικά...
      Εμαθα...

R 1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • L
        lap @criuser last edited by

@criuser said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:

πες ένα

Δυο

ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΞΥΓΟΝΟ

1 Reply Last reply Reply Quote 0
        • R
          red_monster @criuser last edited by

@criuser said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:

Εφ΄ όσον έχεις να φορτίσεις, εφ΄ όσον αντέχεις την διαδικασία στα ταξίδια, εφ΄ όσον το πάρεις με λήζινγκ ώστε να μην έχεις το άγχος της μεταπώλησης.

Τι ποσοστό του πληθυσμού έχει και τις τρείς προδιαγραφές ?

Προσωπικά δεν το πήρα λιζινγκ, ηταν αδιανόητα ασύμφορο, δεν εχω κανενα απο τα πάρα πολλά οχήματα με λιζινγκ.
          Καταλαβαινω το αγχος σου, απλά δεν το συμμερίζομαι

1 Reply Last reply Reply Quote 1
          • L
            lap last edited by lap

Μπορεί οι boomers ως καταστροφείς του κόσμου, των κοινωνιών και των οικονομιών, ωσάν το οικοσύστημα των ανθρώπων παρήγαγε τον καταλύτη του, να μη θεωρούν βασικό το οικολογικό πρόβλημα αλλά η πραγματικότητα έρχεται και μας ξυπνάει!

Η Ελλάδα και οι μεσογειακές χώρες ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΝΕΡΟ τα επόμενα έτη!

Θα γίνουν υποδομές για να καλύψουν τη ζήτηση για πόσιμο νερό!

Η αγροτική παραγωγή;;;!

ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΞΥΓΟΝΟ

• C
              criuser last edited by

Στάγδην...

Αριστερά στην Ελλάδα 1917 - 2023
              πόσο κάνει βρε παιδιά ένας φορτιστής τελικά...
              Εμαθα...

• L
                lap last edited by

Χιούμορ!

ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΞΥΓΟΝΟ

• R
                  red_monster last edited by

Τι λέει ο Καρταλκ για την εμπειρία του με το ιδιόκτητο ηλεκτρικό σε δημοσίευση του στο φατσοβιβλιο ;

«Μας έκανε καλό χουνέρι η Tesla στην επιστροφή της 28ης. Έχω φύγει από τον νομό Καρδίτσας, το ταξίδι πάει μπόμπα, είμαι μόνιμα με 130 στο κοντέρ και προσπερνώ τους εννιά στους δέκα χρήστες του δρόμου.
                  Μπαίνω στην Αταλάντη, προγραμματισμένη στάση επτά λεπτών, ούτε κατούρημα δεν προλαβαίνεις. Θα βρω όμως άδειο φορτιστή Tesla ή θα χρειαστεί να περιμένω; Είναι η πρώτη φορά που ταξιδεύω σε μεγάλη επιστροφή κι έχω λίγη αγωνία.

Α, για δες, είναι άδειοι κι οι τέσσερις, τι τύχη! Γιατί είναι όλοι εκτός λειτουργίας! Ωραία μέρα βρήκαν να χαλάσουν! Τι κάνουμε τώρα; Με φτάνει να επιστρέψω; Ο υπολογιστής λέει ότι θέλω 2% ακόμα.
                  Δοκιμάζω να φορτίσω στους υπόλοιπους φορτιστές της NRG. Χάνω ένα τέταρτο προσπαθώντας να εκκινήσω την εφαρμογή (όπου ήδη έχω λογαριασμό και συνδεδεμένη πιστωτική), δε γίνεται με τίποτα. Φεύγω για επόμενο ΣΕΑ, μη χάσω κι άλλο χρόνο, με την ελπίδα να βρω άλλον πάροχο.

Έλα όμως που τα Tesla είναι τουλάχιστον τα μισά από τα ηλεκτρικά που ταξιδεύουν. Κι όταν δεν μπορούν να φορτίσουν στους superchargers, πάνε παντού και στουμπώνουν το σύμπαν. Όλα πιασμένα λοιπόν, βρίσκω έναν άδειο φορτιστή αλλά για δες, έχει χαρτί ότι είναι εκτός λειτουργίας.

Ξαναβγαίνω στον δρόμο και πάω με 90. Καθώς κινούμαι κάτω από το όριο, βγαίνει ειδοποίηση ότι αν δεν ξεπεράσω τα 100, θα με φτάσει για τον προορισμό μου. Οπότε αποφασίζω να συνεχίσω στο ίδιο μοτίβο και να μην ψαχτώ για περαιτέρω φόρτιση. Κι όντως, έτσι έγινε. Αν πέρασες ένα ανθρακί Model Y στη δεξιά, ελπίζω να έριξες ένα βλέμμα συμπόνοιας.

Συμπεράσματα:

1. Με τα ηλεκτρικά ΔΕ βαριέσαι ποτέ. Ακόμα κι όταν νομίζεις ότι όλα πάνε βάσει προγράμματος, μπορεί να έρθουν όλα τούμπα. Γιατί έτσι.

2. Είναι απίστευτο πόσοι ΔΕΝ μπορούν να κάνουν έναν στοιχειώδη προγραμματισμό με ΘΕΡΜΙΚΑ μοντέλα. Δε δικαιολογείται αλλιώς το ότι γινόταν της Πόπης στο πρατήριο στην Αταλάντη. Ρε παλικάρια, πληρώνετε τη βενζίνη και το πετρέλαιο με γερό καπέλο, γιατί δεν προνοείτε να φουλάρετε προηγουμένως; Πώς θα πάρουν ηλεκτρικό αυτοί οι άνθρωποι, που δεν μπορούν να κάνουν στοιχειώδη προγραμματισμό;

3. Είναι απίστευτο πόσους προσπερνάς όταν κινείσαι με 90! Και δεν ήταν κανένας ηλεκτρικός, για να σε προλάβω. Κάποιοι πρέπει να πήγαιναν κάτω από 70.

4. Και πόσοι περιμένουν υπομονετικά να πληρώσουν στα διόδια χωρίς e-pass.

5. Τα σχόλια κλειδώθηκαν, γιατί σκοπός της δημοσίευσης δεν ήταν να βγάλει το άχτι του ο κάθε κομπλεξικός EV hater, αλλά για να προβληθεί μια στιγμή ηλεκτρικής καθημερινότητας.»

mesastou cirus George 0 3 Replies Last reply Reply Quote 6
                  • katafractos17
                    katafractos17 last edited by

alt text

• W
                      w202-amg last edited by

Το e-pass ευκολία μεν αλλά στα διόδια έξω από Γιάννενα προς Μέτσοβο δεν πιάνει 1 στα 2 αυτοκίνητα. Μέχρι πρόσφατα δεν ξέρω αν κατέβασαν πιο χαμηλά τον Δέκτη.......Είχα και το παράτησα .Βαρέθηκα να κάνω όπισθεν. Για Αθήνα όταν πάω ,περνάω από αυτά που είναι χωρίς άνθρωπο με την κάρτα μου.
                      υ.γ. Τρομερά επικίνδυνο να κολλήσεις στη λωρίδα e-pass και ακόμη πιο επικίνδυνο το χάος που προκαλείται από πίσω.
                      Οπουδήποτε αλλού δουλεύουν σωστά νομίζω.

• C
                        civil357 last edited by

@w202-amg said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:

Τρομερά επικίνδυνο να κολλήσεις στη λωρίδα e-pass και ακόμη πιο επικίνδυνο το χάος που προκαλείται από πίσω.

Έχεις δίκιο και θα έπρεπε σε διόδια με κίνηση και ώρες αιχμής, να υπάρχει άνθρωπος να "βοηθά" την κατάσταση.

Έχω μία υποψία ότι τα "μηχανάκια" δουλεύουν καλύτερα στην οδό που το έβγαλες. Π.χ. το μηχανάκι της Ιόνιας δουλεύει άριστα με τα διόδια της Ιόνιας και δυσκολεύεται με αυτά του Πάτρα-Αθήνα ( έχω κολλήσει ).
                        Εγνατία δεν μου έχει κολλήσει ποτέ , αν και σε αυτό που γράφεις ίσως μία φορά δυσκολεύτηκε , να κολλήσω δεν κόλλησα.

Ή απλά οι μηχανισμοί των διοδίων του Πάτρα - Αθήνα είναι χειρότερης τεχνολογίας από της Ιόνιας. Δε μπορώ να εξηγήσω αλλιώς τόσο διαφορετική συμπεριφορά.

R 1 Reply Last reply Reply Quote 0
                        • R
                          red_monster @civil357 last edited by red_monster

@civil357 said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:

@w202-amg said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:

Τρομερά επικίνδυνο να κολλήσεις στη λωρίδα e-pass και ακόμη πιο επικίνδυνο το χάος που προκαλείται από πίσω.

Έχεις δίκιο και θα έπρεπε σε διόδια με κίνηση και ώρες αιχμής, να υπάρχει άνθρωπος να "βοηθά" την κατάσταση.

Έχω μία υποψία ότι τα "μηχανάκια" δουλεύουν καλύτερα στην οδό που το έβγαλες. Π.χ. το μηχανάκι της Ιόνιας δουλεύει άριστα με τα διόδια της Ιόνιας και δυσκολεύεται με αυτά του Πάτρα-Αθήνα ( έχω κολλήσει ).
                          Εγνατία δεν μου έχει κολλήσει ποτέ , αν και σε αυτό που γράφεις ίσως μία φορά δυσκολεύτηκε , να κολλήσω δεν κόλλησα.

Ή απλά οι μηχανισμοί των διοδίων του Πάτρα - Αθήνα είναι χειρότερης τεχνολογίας από της Ιόνιας. Δε μπορώ να εξηγήσω αλλιώς τόσο διαφορετική συμπεριφορά.

Χρησιμοποιώ κατ' ελάχιστον 6 φορές τη μέρα το epass της Ολυμπίας (σε πάνω από 3 διαφορετικά οχήματα) στην Αθηνών Κορίνθου & Αττική Οδό και δεν είχα ποτέ πρόβλημα

1 Reply Last reply Reply Quote 2
                          • C
                            civil357 last edited by

@red_monster said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:

Χρησιμοποιώ κατ' ελάχιστον 6 φορές τη μέρα το epass της Ολυμπίας (σε πάνω από 3 διαφορετικά οχήματα) στην Αθηνών Κορίνθου & Αττική Οδό και δεν είχα ποτέ πρόβλημα

Έχω της Ιόνιας, ανεβοκατεβαίνω αυθημερόν , 2 με 3 φορές το μήνα Αθήνα και μία τουλάχιστον προς Θεσσαλονίκη.
                            Σίγουρα στα της Ιόνιας και της γέφυρας, με "πιάνει" πανεύκολα μόλις πατήσω την κίτρινη διαγράμμιση και δουλεύει ρολόι ( άρα δε μπορώ να το ¨κατηγορήσω") , τα της Πάτρας- Αθήνας , τα περνάω με φόβο και έχω ζήσει ευτυχώς ελάχιστες φορές (αλλά σου μένει ο φόβος μετά) , το κόλλημα.
                            Να κάνω κάτι λάθος , δε γίνεται, να φταίει το "μηχανάκι" πως να το κατηγορήσω;
                            Ίσως είναι τελικά θέμα που είμαι άλλου παρόχου. Ίσως απλά κάνω λάθος και έτυχε.

• W
                              w202-amg last edited by

Έχω 3 e pass εγνατίας, στο συγκεκριμένο διόδιο όλα έχουν θέμα με διαφορετικά αυτοκίνητα....Το καλοκαίρι όμως έφτασα Κομοτηνή και γύρισα πουθενά θέμα.
                              Φάση είχε στα Γιάννενα μια τύπισσα που κόλλησα και μου κόρναρε και μου έπαιζε τα φώτα. Κάνουμε όπισθεν, πάω δίπλα, κόλλησε η τύπισσα με νταλίκα από πίσω, στέκομαι μπροστά της κουνούσα το κεφάλι.

• Chrisk6
                                Chrisk6 last edited by Chrisk6

Το συγκεκριμενο προς Μετσοβο εχει θεμα και οσο το θυμαμαι εκανε λαδιες.
                                Ασχετως με ποιο epass κανεις διελευση.
                                Τωρα για ΑΘηνα-Γιαννενα που το κανω συχνα δεν εχω κανενα θεμα.
                                Και το εκανα παλαιοτερα και με τα 2. Πλεον εχω μονο της Αττικης.
                                Η διαφορα ειναι πως στην Ιονια το διαβαζει πιο γρηγορα και δεν χρειαζεται να φτασεις πολυ κοντα. Κατι που δεν συμβαινει στης Ολυμπιας οδου.
                                Κανενα κολλημα παντως τα τελευταια χρονια που το γυρισαμε σε ενα epass.

• mesastou
                                  mesastou @red_monster last edited by

Τι λέει ο Καρταλκ για την εμπειρία του με το ιδιόκτητο ηλεκτρικό σε δημοσίευση του στο φατσοβιβλιο ;

«Μας έκανε καλό χουνέρι η Tesla στην επιστροφή της 28ης. Έχω φύγει από τον νομό Καρδίτσας, το ταξίδι πάει μπόμπα, είμαι μόνιμα με 130 στο κοντέρ και προσπερνώ τους εννιά στους δέκα χρήστες του δρόμου.
                                  Μπαίνω στην Αταλάντη, προγραμματισμένη στάση επτά λεπτών, ούτε κατούρημα δεν προλαβαίνεις. Θα βρω όμως άδειο φορτιστή Tesla ή θα χρειαστεί να περιμένω; Είναι η πρώτη φορά που ταξιδεύω σε μεγάλη επιστροφή κι έχω λίγη αγωνία.

Α, για δες, είναι άδειοι κι οι τέσσερις, τι τύχη! Γιατί είναι όλοι εκτός λειτουργίας! Ωραία μέρα βρήκαν να χαλάσουν! Τι κάνουμε τώρα; Με φτάνει να επιστρέψω; Ο υπολογιστής λέει ότι θέλω 2% ακόμα.
                                  Δοκιμάζω να φορτίσω στους υπόλοιπους φορτιστές της NRG. Χάνω ένα τέταρτο προσπαθώντας να εκκινήσω την εφαρμογή (όπου ήδη έχω λογαριασμό και συνδεδεμένη πιστωτική), δε γίνεται με τίποτα. Φεύγω για επόμενο ΣΕΑ, μη χάσω κι άλλο χρόνο, με την ελπίδα να βρω άλλον πάροχο.

Έλα όμως που τα Tesla είναι τουλάχιστον τα μισά από τα ηλεκτρικά που ταξιδεύουν. Κι όταν δεν μπορούν να φορτίσουν στους superchargers, πάνε παντού και στουμπώνουν το σύμπαν. Όλα πιασμένα λοιπόν, βρίσκω έναν άδειο φορτιστή αλλά για δες, έχει χαρτί ότι είναι εκτός λειτουργίας.

Ξαναβγαίνω στον δρόμο και πάω με 90. Καθώς κινούμαι κάτω από το όριο, βγαίνει ειδοποίηση ότι αν δεν ξεπεράσω τα 100, θα με φτάσει για τον προορισμό μου. Οπότε αποφασίζω να συνεχίσω στο ίδιο μοτίβο και να μην ψαχτώ για περαιτέρω φόρτιση. Κι όντως, έτσι έγινε. Αν πέρασες ένα ανθρακί Model Y στη δεξιά, ελπίζω να έριξες ένα βλέμμα συμπόνοιας.

Συμπεράσματα:

1. Με τα ηλεκτρικά ΔΕ βαριέσαι ποτέ. Ακόμα κι όταν νομίζεις ότι όλα πάνε βάσει προγράμματος, μπορεί να έρθουν όλα τούμπα. Γιατί έτσι.

2. Είναι απίστευτο πόσοι ΔΕΝ μπορούν να κάνουν έναν στοιχειώδη προγραμματισμό με ΘΕΡΜΙΚΑ μοντέλα. Δε δικαιολογείται αλλιώς το ότι γινόταν της Πόπης στο πρατήριο στην Αταλάντη. Ρε παλικάρια, πληρώνετε τη βενζίνη και το πετρέλαιο με γερό καπέλο, γιατί δεν προνοείτε να φουλάρετε προηγουμένως; Πώς θα πάρουν ηλεκτρικό αυτοί οι άνθρωποι, που δεν μπορούν να κάνουν στοιχειώδη προγραμματισμό;

3. Είναι απίστευτο πόσους προσπερνάς όταν κινείσαι με 90! Και δεν ήταν κανένας ηλεκτρικός, για να σε προλάβω. Κάποιοι πρέπει να πήγαιναν κάτω από 70.

5. Τα σχόλια κλειδώθηκαν, γιατί σκοπός της δημοσίευσης δεν ήταν να βγάλει το άχτι του ο κάθε κομπλεξικός EV hater, αλλά για να προβληθεί μια στιγμή ηλεκτρικής καθημερινότητας.»

ξέχασε την βασική αρχή που λέει πως δεν φορτίζουμε σε ακτίνα 200χλμ από την Αθήνα 3ήμερο. Θα έπρεπε να κάνει μια φόρτιση Λαμία ή πιο μακρία και θα έβγαινε άνετα μέχρι Αθήνα.

R 1 Reply Last reply Reply Quote 2
                                  • mesastou
                                    mesastou @mesastou last edited by

This post is deleted!
                                    mesastou 1 Reply Last reply Reply Quote 0
                                    • mesastou
                                      mesastou @mesastou last edited by

@mesastou said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:

@mesastou said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:

μια μικρή παρένθεση : έχει κανείς εμπειρία από φορτίσεις σε Γαλλία; Έκανα κάτι δοκιμές με το ABRP και μου δίνει ως εφαρμογές IZVIA & ENGIE Vianeo μόνο. Χρειάζομαι κάτι άλλο; (θα προσγειωθω Nantes airport όπου θα παραλάβω ηλεκτρικό που έχω ζητήσει (κατηγορίας 208) και θα κινηθώ Anger & San Malo).

Ρώτησα την ΤΝ και μου έγραψε :

The most useful apps for charging your BEV in France, especially around Angers, are:

EasyCharging

• Offers access to thousands of EV charging stations across France, including around Angers (easycharging.app).[1]

Miio

• Covers over 285,000 charging stations across Portugal, Spain, and France, providing a comprehensive solution for European travel (miio.com).[2]

Chargemap

• Known for its extensive network and real-time station availability, especially useful for planning routes and charging stops in France, including Angers (chargefinder.com).[3]

Additional options:

• Story Angers Power Dot offers this station specifically in Angers (chargefinder.com).[4]
                                      • For faster charging on highways, Tesla Superchargers like the one at Angers Espace Anjou are available if you use a Tesla or compatible charger (chargefinder.com).[5]

Most chargers around Angers

• The area boasts about 90 charging points, including various operators like Allego, Freshmile, and Shell Recharge (electromaps.com).[3]

Conclusion

The easyCharging and Miio apps seem to be the most comprehensive for general use, while Chargemap is highly respected for navigation in France, especially around Angers. For the highest charger density, local networks like Allego and Story Angers also provide abundant options (,, ).[6][4][3]

θα ήθελα όμως και λίγο ανθρώπινη νοημοσύνη παρακαλώ ...

• cirus
                                        cirus @red_monster last edited by cirus

Συμπεράσματα:

θα σχολιασω τα σχολια του αγαπητου Καρταλκ μιας και διαβασα το ενδιαφέρον κείμενο

1. Συμφωνω δυστηχως, ακομα αυτο συμβαινει
                                        2. Και να φουλαρεις κάποια εχουν μικρο ρεζερβουαρ ή οι κατοχοι ειμαστε γκαζιαρηδες και καιμε παραπάνω ή και τα 2 ή πολλα ακόμη. Δεν υπάρχει και μεγαλος λογος να κάνεις planning με βενζινη ομως οποτε διαφωνω. Αυτο το πως θα παρουν ηλεκτρικο ειναι σωστο σαν διαπιστωση και ειναι ενας από τους λόγους που υπαρχουν τοσοι πολλοι που δεν τα θελουν. Δεν προκειται να τους αλλαξουμε, οποτε ο μονος τροπος να αλλαξουν ειναι να φτιαχτουν οι υποδομες στην χωρα μας που ειναι από κακες εως μετριοτατες
                                        3. Ειλικρινα με ξεπερναει πως μπορεις να κανεις ταξιδι με 70-90 (με οποιωδηπωτε αμαξι, δεν εχει να κάνει αν ειναι βενζινη ή ηλεκτρικο) αλλα το πιστευω οτι συμβαινει
                                        4. Αυτο και αν με ξεπερναει από την στιγμη που το κομιστρο ειναι ιδιο!!! αλλα μαρεσει κιολας γιατι ειμαι σχεδον πάντα πρωτος στα αυτοματα, συνεχιστε ετσι να περιμενετε στο ταμειο
                                        5. λογικο το βρισκω. ολοι τα κομπλεξ τους βγαζουν στο φειςμπούκιο

Cirus the virus

• George 0
                                          George 0 @red_monster last edited by

@red_monster said in [Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης]

1. Είναι απίστευτο πόσοι ΔΕΝ μπορούν να κάνουν έναν στοιχειώδη προγραμματισμό με ΘΕΡΜΙΚΑ μοντέλα. Δε δικαιολογείται αλλιώς το ότι γινόταν της Πόπης στο πρατήριο στην Αταλάντη. Ρε παλικάρια, πληρώνετε τη βενζίνη και το πετρέλαιο με γερό καπέλο, γιατί δεν προνοείτε να φουλάρετε προηγουμένως; Πώς θα πάρουν ηλεκτρικό αυτοί οι άνθρωποι, που δεν μπορούν να κάνουν στοιχειώδη προγραμματισμό;

Σορυ αλλα εκτιμω την ειλικρίνεια για το αγχος που τον επιασε επειδη ηταν εκτος λειτουργιας οι φορτιστες αλλα μην κανουμε το ψαρι κρεας. Πληρωνουμε με καπελο τη βενζινη? Ποιος εκτος απο τον ιδιο εχει πλεον αγχος σε ενα απλο ταξιδι στην εθνικη? Πως καταλαβε οτι δεν προνοησαν να φουλαρουν? Και μετα κλειδωνει τα σχολια για τους haters, οταν ξεκαθαρα ειναι ο ιδιος?

We declare our right on this earth to be a human being, to be respected as a human being, to be given the rights of a human being in this society, on this earth, in this day

R 1 Reply Last reply Reply Quote 2
                                          • R
                                            red_monster @George 0 last edited by red_monster

@george-0 said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:

@red_monster said in [Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης]

1. Είναι απίστευτο πόσοι ΔΕΝ μπορούν να κάνουν έναν στοιχειώδη προγραμματισμό με ΘΕΡΜΙΚΑ μοντέλα. Δε δικαιολογείται αλλιώς το ότι γινόταν της Πόπης στο πρατήριο στην Αταλάντη. Ρε παλικάρια, πληρώνετε τη βενζίνη και το πετρέλαιο με γερό καπέλο, γιατί δεν προνοείτε να φουλάρετε προηγουμένως; Πώς θα πάρουν ηλεκτρικό αυτοί οι άνθρωποι, που δεν μπορούν να κάνουν στοιχειώδη προγραμματισμό;

Σορυ αλλα εκτιμω την ειλικρίνεια για το αγχος που τον επιασε επειδη ηταν εκτος λειτουργιας οι φορτιστες αλλα μην κανουμε το ψαρι κρεας. Πληρωνουμε με καπελο τη βενζινη? Ποιος εκτος απο τον ιδιο εχει πλεον αγχος σε ενα απλο ταξιδι στην εθνικη? Πως καταλαβε οτι δεν προνοησαν να φουλαρουν? Και μετα κλειδωνει τα σχολια για τους haters, οταν ξεκαθαρα ειναι ο ιδιος?

Άντε και δεν το προγραμμάτισες και έβαλες σε ΣΕΑ, εκδρομή πας, δεν το κάνεις κάθε μέρα !
                                            Και μιλάμε για πόσο, για 6 € διαφορά ;

Ή αλήθεια είναι ότι η ευκολία των υδρογονανθράκων είναι μεγάλο θέμα και είναι λογικό πολλους να τους απωθεί αυτό (και διακαώς) από την ηλεκτροκίνηση

1 Reply Last reply Reply Quote 5
                                            • First post
                                              Last post
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 1034
                                            • 1035
                                            • 1036
                                            • 1037
                                            • 1038
                                            • 1041
                                            • 1042