-
Νέο Deepal S05 520 Lite: Η πιο προσιτή ηλεκτρική επιλογή της Changan με αυτονομία 520 χλμ!
ένα μοντέλο που στοχεύει να κάνει την ηλεκτροκίνηση, πιο προσιτή σε ευρύτερο κοινό, με τιμή στη Κίνα στα €14.120
-
520 Km CLTC, άρα καμιά 420 Km WLTP, οπότε καμιά 350 Km πραματική αυτονομία!
Θα ήταν επίσης καλό να σημείωναν και τις διαφορές που έχει με την κανονική (μη Lite) έκδοση, ώστε να δούμε τι έκοψαν ώστε να ρίξουν την τιμή.
-
@axel12p said in Deepal forum (Changan group):
520 Km CLTC, άρα καμιά 420 Km WLTP, οπότε καμιά 350 Km πραματική αυτονομία!
Θα ήταν επίσης καλό να σημείωναν και τις διαφορές που έχει με την κανονική (μη Lite) έκδοση, ώστε να δούμε τι έκοψαν ώστε να ρίξουν την τιμή.
Επιγραμματικά
Μικρότερη μπαταρία
Υφασμάτινο σαλόνι
Υποδεέστερο Infotainment
Βασικό ADAS
Εννοείται μεταλλική οροφή

-
Τέτοια βγάζουν και οι Ευρωπαίοι!

-
@axel12p said in Deepal forum (Changan group):
Τέτοια βγάζουν και οι Ευρωπαίοι!

Ακριβώς

Ο σκοπός είναι να έχουμε και τα vegan δέρματα και τις πανοραμικές μας

Κάνα 30αρι θα βγαίνει Ελλάδα, αν το φέρουν. (Με επιδότηση και bonus), όσο ένα Geely ex5
-
Δοκιμάζουμε το ηλεκτρικό Deepal S07

Αξίζει να σημειωθεί εδώ ότι το ηλεκτρικό κύκλωμα του νέου Deepal S07 υποστηρίζει φόρτιση AC με μέγιστη ισχύ έως 11 kW (περίπου 8 ώρες για πλήρη φόρτιση) και έως 100 kW σε DC – τιμή που σίγουρα χρειάζεται αναθεώρηση με δεδομένες τις απαιτήσεις επαναφόρτισης στο ταξίδι και τις επιδόσεις του ανταγωνισμού στο συγκεκριμένο τομέα. Σε αυτό το σενάριο φόρτισης, το γέμισμα της μπαταρίας από το 30% στο 80% της μέγιστης χωρητικότητάς της ολοκληρώνεται σε 35 λεπτά της ώρας ή αλλιώς σε 48 λεπτά για το 10-80%.
https://www.4troxoi.gr/dokimes/dokimazoyme-to-ilektriko-deepal-s07/
-
Deepal L06: Νέο ηλεκτρικό sedan με 670 χλμ. αυτονομία και επαναστατική ανάρτηση
-
H @CHANGAN.Greece συγκαταλέγεται ανάμεσα στα κινεζικά brand που εστιάζουν στην ποιότητα και το υψηλό τεχνολογικό υπόβαθρο. Στην ελληνική αγορά κάνει το ντεμπούτο της με το αμιγώς ηλεκτρικό #Deepal S07. Ένα μεγάλο σε διαστάσεις D-SUV, το οποίο μάλιστα σηματοδοτεί τη νέα εποχή της κινεζικής αυτοκινητοβιομηχανίας, που στοχεύει ξεκάθαρα στο να προσελκύσει το ευρωπαϊκό κοινό
-
-
Βλέπω κάτι ωραία βιντεάκια για το S05.
Το έχει δει κανείς από κοντά ; -
Παρών.
Χθες πήγα βόλτα ως συνοδηγός, με φίλο που ενδιαφέρεται και το πήρε για td. Ήταν το πισωκίνητο, με τον καλό εξοπλισμό (HUD, ηλιοροφή με ηλεκτρικό σκιάδιο, αεριζόμενα καθίσματα, κλπ κλπ). Πολύ καλή ηχομόνωση, περνούσε άνετα από κάθε λογής λακκούβα, δεν ακουγόταν ο παραμικρός τριγμός (οκ, ήταν του κουτιού), πολύ καλές επιδόσεις, δυνατό regen, μαλακά καθίσματα με καλή πλευρική στήριξη. Εντυπωσιακό, για τα χρήματα που ζητάει.
-
Το deepal είναι η cupra των Κινέζων ας πούμε;
-
@savas89 said in Deepal forum (Changan group):
Το deepal είναι η cupra των Κινέζων ας πούμε;
Ούτε αυτοί γνωρίζουν τι είναι

-
Το εκανα τεστ drive πριν ενα μηνα, απο τους πρωτους, μολις ειχε ερθει.
Πολυ αθορυβο με παρα πολυ καλους χωρους... ειδικα το το frunk ειναι τεραστιο.
Στα 4.6 μετρα για οικογενιακο ηλεκτρικο ειναι απο τα καλυτερα που εχω οδηγησει.
Οποιος θελει οικογενιακο ηλεκτρικο πρεπει να το δει οπωσδηποτεΓια το S05 λεω
-
@angel-21 said in Deepal forum (Changan group):
Στα 4,30-40 θα ήταν τέλειο !
4,60 πάλι μαούνα είναι -
Τα περισσότερα C-SUV κάπου εκεί είναι πλέον. Το Sportage λίγο πάνω από 4.5 μέτρα, το Kuga πάνω από 4.65 μέτρα.
-
@scotch said in Deepal forum (Changan group):
Παρών.
Χθες πήγα βόλτα ως συνοδηγός, με φίλο που ενδιαφέρεται και το πήρε για td. Ήταν το πισωκίνητο, με τον καλό εξοπλισμό (HUD, ηλιοροφή με ηλεκτρικό σκιάδιο, αεριζόμενα καθίσματα, κλπ κλπ). Πολύ καλή ηχομόνωση, περνούσε άνετα από κάθε λογής λακκούβα, δεν ακουγόταν ο παραμικρός τριγμός (οκ, ήταν του κουτιού), πολύ καλές επιδόσεις, δυνατό regen, μαλακά καθίσματα με καλή πλευρική στήριξη. Εντυπωσιακό, για τα χρήματα που ζητάει.
Που έχουν αντιπροσωπεία? Ξέρω ότι ειναι της Autohellas (Velmar), αλλα δεν ξέρω που ειναι το κατάστημα.
-
@fanis75 said in Deepal forum (Changan group):
Παρών.
Που έχουν αντιπροσωπεία? Ξέρω ότι ειναι της Autohellas (Velmar), αλλα δεν ξέρω που ειναι το κατάστημα.
Στην Ελλάδα η Changan εκπροσωπείται από τον Όμιλο Βασιλάκη και θα ξεκινήσει αρχές Οκτωβρίου. Το πρώτο σημείο πώλησης θα είναι στο Χαλάνδρι, Κηφισίας 292 και μέχρι το τέλος του έτους θα υπάρχουν συνολικά έξι Εκθέσεις σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο Κρήτης και Λάρισα.
-
@fanis75 said in Deepal forum (Changan group):
Παρών.
Στην κηφισιας απο πας προς κηφησια λιγο πριν στην καπποδιστρειου..
-
@iceman7 said in Deepal forum (Changan group):
@angel-21 said in Deepal forum (Changan group):
Στα 4,30-40 θα ήταν τέλειο !
4,60 πάλι μαούνα είναιΣτα 4.4 υπαρχει το smart 3, με ακομα καλυτερη οδικη συμπεριφορα, αλλα δυστυχως πρεπει να πας στην 66αρα μπαταρια γιατι η 47αρα ειναι πολυ μικρη. Δεν θα μπορεις να πας ταξιδι...
Βεβαια σε χωρους εχει σχετικα μικρο πορτπαγκαζ, 370 λιτρα. Τα πισω καθισματα ειναι πολυ ανετα...
Το deepal ειναι μια κατηγορια πανω σε χωρους
Deepal forum (Changan group)