-
@red_monster said in MG3 Hybrid+ 2024:
@w202-amg said in MG3 Hybrid+ 2024:
@w202-amg said in MG3 Hybrid+ 2024:
@lap said in MG3 Hybrid+ 2024:
Πάντως και η w202 μερσεντές που αγαπάς σύμφωνα με τα crash tests είναι πολύ χειρότερη από ενα μικρό σύγχρονο αυτοκίνητο όσον αφορά την παθητική ασφάλεια
Πολλά έχουν ειπωθεί για τα crash test της εποχής εκείνης, δοκιμάστηκαν αυτοκίνητα που σχεδιαστηκαν πολυ πριν την εισαγωγη των συγκεκριμένων τεστ. Για το αποτέλεσμα δε ευθύνονται συντριπτικά τα διπλά ψαλίδια που χρησιμοποιούσε η μερκ τα οποία κατάφερε να διαχειριστεί εν τέλει μετά απο 30 χρόνια τώρα δηλαδή.
Ωστόσο δεν αντιλέγω σαφώς τα νέα αυτοκίνητα είναι πιο ασφαλή για αυτό και δεν χρησιμοποιώ καθημερινά τη w202,ειδάλλως δεν την αλλαζα με τίποτα.
υ.γ. lap δεν το έχω στοκ το σασι, γεμάτο μπάρες είναι παντού,μόνο το πάνω μέρος του cage λείπει. Ακόμη και έτσι τα διπλά ψαλίδια σε 40% κάνουν μεγάλη ζημιά και κυρίως γιατί δεν υπάρχει αποσπώμενο υποπλαίσιο.Όλη αυτή η ζώνη που οριοθετούν είναι ακαμπτη οπότε υπάρχει κορεσμός προς την α κολόνα.Δεν κατάλαβα ούτε λέξη
Ξαναδιάβασε το , αν όσα λέω τα κάνεις προβολή θα τα καταλάβεις .....
Πάλι δεν μπορώ να καταλάβω τι εννοείς. Μιλάς λυρικά; Με ποιητική αδεία ;
Προφανώς το θέμα το έχεις εσύ. Επίσης έλεος με την ειρωνεία και το υφάκι get a life......δεν σου απευθυνόμουν, μην το διαβάζεις , τόσο απλό.
Ξέρω σου χάλασε την αισθητική...... -
GIF με πρόεδρο Εδεσσαϊκού !
-
GIF με πρόεδρο Εδεσσαϊκού !
Ορισμένοι έχουμε και άλλα πράγματα να κάνουμε στην καθημερινότητα μας πέραν του πληκτρολογείου και του ξυσίματος εν μέσω αμπελοσοφιών.
-
Έχουμε γκωσει από τσεους εταιριών εκατομυρίων, λυπήσου μας
-
-
Παρ΄ όλα αυτά πήρε 4 αστέρια γιατί έχει ACC στάνταρ και τις άλλες γελοιότητες του γιούρο σκράπ...

-
Εμένα μου έκανε εντύπωση τα 5 αστέρια του BYD surf χωρίς μεσαίο αερόσακο, εκτός εάν έχει και δεν το έδειξαν στο βίντεο.
-
Εγώ αδυνατώ να καταλάβω την λογική των τεστ αυτόν δηλαδή δίνουμε αστεράκια για ασφάλεια των πεζών ή για το πως ένα βοηθητικό σύστημα μπορεί να σε σώσει εφόσον κίνησε σε συγκεκριμένες ταχύτητες… Κανονικά θα έπρεπε να αξιολογεί μόνο την προστασία που σου προσφέρει ένα όχημα σε περίπτωση που γίνει ένα ατύχημα!
-
Εμένα μου έκανε εντύπωση τα 5 αστέρια του BYD surf χωρίς μεσαίο αερόσακο, εκτός εάν έχει και δεν το έδειξαν στο βίντεο.
υπαρχει περιπτωση να συμβαινει αυτο επειδη το surf ειναι 4θεσιο και οχι 5θεσιο; Μηπως δεν θεωρουν τον μεσαιο αεροσακο "αναγκαιο";
-
Μα το κ ει και το είναι η βαθμολογία που ανακοινώνει.
Επίσης μέτρα και την παθητική για πεζούς αλλά και την ενεργητική με τα ηλεκτρονικά συστήματα. Συνολικού ασφάλεια δηλαδή
-
Χαχαχα δεν ξέρω τι να διορθώσω από το τ9. Ότι κτλ κατάλαβες

-
Για κλείσιμο πρέπει να πάει η γιούρο σκραπ.
Ασχολείται με συστήματα που όλα τα αμάξια έχουν τρόπο να τα απενργοποιήσεις και μάλιστα το θεωρούν σωστό αυτό οι γελοίοι οι δημοσιογράφοι...
Η μεγάλη πλάκα θα γίνει με το αλκοτέστ και αν θα μπορείς να το απενεργοποιείς...

-
Εδώ το νεότερο και αναβαθμισμένο μοντέλο με μεσαίο αερόσακο.
Λογικά έχει και τις έξτρα ενισχύσεις στο b pillar.
-
Πάντως ο project manager απαράδεκτος.
Φέρνει ένα αυτοκίνητο.
Μετά κάνει ένα μεγάλο update στο λογισμικό του για να μην ξεμένει από δύναμη.
Μετά φέρνουν αυτοκίνητα με τηλεσκοπική ρύθμιση στο τιμόνι και 60/40 πίσω κάθισμα.
Τώρα φέρνουν αναβάθμιση στην δομή του αμαξώματος και μεσαίο αερόσακο.
Δηλαδή η ολική ποιότητα και η έρευνα marketing ήταν άγνωστες έννοιες κατά την εξέλιξη του.
Εχει ζημιώσει όλους όσους εμπιστεύτηκαν την εταιρία μέσα σε 12 μήνες με δύο μεγάλες αναβαθμίσεις.
Κάποιος πρέπει να απολυθεί.
-
Δηλαδή η ολική ποιότητα και η έρευνα marketing ήταν άγνωστες έννοιες κατά την εξέλιξη του.
Οι πρώτοι αγοραστές πάντα πληρώνουν το τίμημα του early adopter....
Ενθυμούμαι φίλο που αγόραζε μόνο facelift εκδόσεις, ποτέ την 1η κυκλοφορία. Σοφός. -
@antonakis said in MG3 Hybrid+ 2024:
Ενθυμούμαι φίλο που αγόραζε μόνο facelift εκδόσεις, ποτέ την 1η κυκλοφορία. Σοφός.Και ο @iceman7 των facelift είναι
-
@a-d-p said in MG3 Hybrid+ 2024:
Ενθυμούμαι φίλο που αγόραζε μόνο facelift εκδόσεις, ποτέ την 1η κυκλοφορία. Σοφός.Και ο @iceman7 των facelift είναι
Μόνο facelift παιδιά.
Οποτε πήρα πρωτη γενιά σιχτίρισα ! -
@iceman7 said in MG3 Hybrid+ 2024:
@a-d-p said in MG3 Hybrid+ 2024:
Μόνο facelift παιδιά.
Οποτε πήρα πρωτη γενιά σιχτίρισα !Κι εγώ facelift αγοράζω συνήθως, αλλά όχι δογματικά.
Golf, grand Vitara, Astra h και τώρα T-ROC ήταν τα facelift.
Μόνο baleno και c1 πήρα μόλις βγήκαν, δεν είχα θέμα.
Moto guzzi Stelvio που πήρα το πρώτο που βγήκε από το εργοστάσιο, μαρτύρησα.... έχω χάσει την μπάλα με τις ανακλήσεις. Όποιος πήρε το facelift γλύτωσε αρκετά προβλήματα.
MG3 Hybrid+ 2024