-
Κατ' αρχήν γεια σε όλους τους συνφορουμίτες.
Ήθελα να ρωτήσω για το Hyundai Getz. Σκέφτομαι να το αγοράσω, και ήθελα να ρωτήσω για το Δωρεάν σέρβις εφ' όρου ζωής που προσφέρει.
Ισχύει ή πρόκειται για καμιά απάτη?
Αξίζει η προσφορά του δωρεάν σερβις, ή τα 800 ευρώ που κοστίζει είναι στην ουσία το κόστος του 'Δωρεάν σέρβις', οπότε το πληρώνει ουσιαστικά ο πελάτης? -
Ήθελα να ρωτήσω για το Hyundai Getz. Σκέφτομαι να το αγοράσω, και ήθελα να ρωτήσω για το Δωρεάν σέρβις εφ' όρου ζωής που προσφέρει.
Αξίζει η προσφορά του δωρεάν σερβις, ή τα 800 ευρώ που κοστίζει είναι στην ουσία το κόστος του 'Δωρεάν σέρβις', οπότε το πληρώνει ουσιαστικά ο πελάτης? -
υπαρχουν μερικα θεματα για το δωρεαν σερβις αν ψαξεις και την αυτοκινηση.
νομιζω γενικο συμπερασμα ειναι οτι αξιζει αν κανεις πολλα χιλιομετρα και το κρατησεις αρκετα χρονια -
Για το service για πάντα δες εδώ...
http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=21003
Για το αυτοκίνητο θα βρείς πολλά στην αναζήτηση
-
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
Αυτό που φοβάμαι για το δωρεάν σέρβις, είναι μην τυχόν σε υποχρεώνουν να κάνεις και
πρόσθετες επισκευές (που κανονικά δε θα σου έλεγαν να κάνεις, για να στα πάρουν από κει).
Και αν δεν δεχτείς να χάνεις πλέον το δωρεάν σέρβις.
Ή να χρειάζεται όντως κάποια πρόσθετη επισκευή, αλλά να στη χρεώνουν υπερβολικά
(τουλάχιστον κατά τη γνώμη σου), και αν δε δεχτείς να την επισκευάσεις σε αυτούς και
πας σε άλλον, να χάνεις το δωρεάν σέρβις.Έχει κάποιος εμπειρία από τα δωρεάν σέρβις να μας την καταθέσει? (είτε ΚΙΑ είτε Huyndai)
-
Τα ψεματα τελειωσαν.
Μετα απο 18 χρονια με ενα Dacia 1300, 16 χρονια με ενα Civic 1500, ο πατερας μου θελει να κανει στον εαυτο του ενα μικρο δωρακι. Ακουει στο ονομα ...Getz 1400.
Ειναι μικρο αλλα και ταξιδιαρικο. Το θελει για μικρες αποδρασεις εκτος πολεως αλλα και για εντος. Το μονο προβλημα ειναι δεν μπορει να αποφασισει ακομα αν το παρει αυτοματο ή οχι. Ξερει κανεις για την αξιοπιστια του συγκεκριμενου μοτερ σε αυτοματο; Θα πρεπει να ειναι λογικα καινουργιος κινητηρας αφου δεν θυμαμαι να ειχε η Χιουνταϊ 1400αρι αυτοματο. -
Στα πόσα βγαίνει περίπου αυτό;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Στα πόσα βγαίνει περίπου αυτό;Τιμη εννοεις; 13145 ευρω για αυτοματο με το κλειδι στο χερι, χωρις το δωρεαν σερβις.
14145 με το σερβις.
Το αυτοματο κιβωτιο χρεωνεται 1200 ευρω εξτρα. -
Αν και δεν ξέρω από αξιοπιστία για το συγκεκριμένο κιβώτιο, εγώ θα πρότεινα αυτόματο δαγκωτό. Γιατί να ταλαιπωρείται άδικα ο πατέρας σου;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Αν και δεν ξέρω από αξιοπιστία για το συγκεκριμένο κιβώτιο, εγώ θα πρότεινα αυτόματο δαγκωτό. Γιατί να ταλαιπωρείται άδικα ο πατέρας σου;Κι εγω αυτο του λεω. Το Ηρακλειο ειναι μια πολη για γερα νευρα ειδικα στο κεντρο. Γιατι να μην το παρει αυτοματο;
-
Σκέφτομαι το 1.1 για 2ο αυτοκίνητο, καθώς η οικογένεια μεγαλώνει και θα υπάρχει και ενας μικρούλης σύντομα ανάμεσά μας.
Το αυτοκίνητο είναι το δεύτερο της οικογένειας, θα χρησιμοποιείται απο τη γυναίκα μου για αστικές μετακινήσεις και για να πηγαίνει στη δουλειά. Ολες οι 'παιδικές' μεταφορές θα γίνονται με αυτό (καθώς το άλλο είναι 3θυρο)
Το έχει χρησιμοποιείσαι κανείς με τέτοιο τρόπο;Κοιτάω και την περίπτωση μεταχειρισμένου αλλά δεν υπάρχει προσφορά..
Επίσης είμαι ανοικτός και σε άλλες προτάσεις (δοκιμασμένες όμως) με το ίδιο σκεπτικό
-
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
Σκέφτομαι το 1.1 για 2ο αυτοκίνητο, καθώς η οικογένεια μεγαλώνει και θα υπάρχει και ενας μικρούλης σύντομα ανάμεσά μας.
Το αυτοκίνητο είναι το δεύτερο της οικογένειας, θα χρησιμοποιείται απο τη γυναίκα μου για αστικές μετακινήσεις και για να πηγαίνει στη δουλειά. Ολες οι 'παιδικές' μεταφορές θα γίνονται με αυτό (καθώς το άλλο είναι 3θυρο)
Το έχει χρησιμοποιείσαι κανείς με τέτοιο τρόπο;Κοιτάω και την περίπτωση μεταχειρισμένου αλλά δεν υπάρχει προσφορά..
Επίσης είμαι ανοικτός και σε άλλες προτάσεις (δοκιμασμένες όμως) με το ίδιο σκεπτικό
To 1.1; Ουουου το δευτερο σπιτι μου.
Μια χαρα ειναι για μεσα στην πολη. Δεν εχω ακουσει και ουτε εχει πεσει στην αντιληψη μου να παρουσιαζει καποιο σοβαρο προβλημα. -
Δεν το πιστευω οτι το γκετζοθρεντ εχει μονο τοσες λιγες αναρτησεις.
Λοιπον αναστασις.
Και ερώτησις.
Πήγα ξανά μέσα σε 1 χρονο για φλαντζα καπακιού ρε γαμωτο. Συνολικα σε 4 χρονια εχω παει 3 φορες. Χανει λαδια απο εκει που βιδωνουν οι βιδες. Τι στο καλό;
Γκετζ 1400 του 2004.
Hyundai Getz