-
-
-
Άρα θα το δίνουν 2,500 ευρώ πάνω από το mg3. ....Άρα 25.500 το πλούσιο υβριδικο...
Ε ρε γλέντια
Πολύ καλο εσωτερικό, 450 λίτρα πορτμπαγκάζ, χώροι, αυτόνομη οδήγηση με κάμερες, 18 άρες ζάντες, αυτόματο κιβώτιο, 195 αλογα και 150.000 χλμ εγγύηση.
Πήρε ένας το σημερινό στην γειτονιά μου σε μπλε. Μιλαμε είναι φοβερό το μπλε του.
Ίσως το καλύτερο χρώμα της mg. Κι εγώ βλέπω τακτικά ένα zs μπλε στον Εύοσμο
-
Άσχετο, δεν έχει βλέπω κεραία!
-
Τι ανάρτηση έχει; Μέγεθος ελαστικών;
Στα 26κ δεν έχει αντίπαλο, θα έχει και phev?
-
Λογικά ημιάκαμπτος πίσω. Όχι δεν νομίζω να βγει σε phev
Ελαστικά ξέρουμε μονάχα το 18 ιντσών
-
Εντωμεταξύ οι φωτογραφίες που δημοσίευσαν είναι χειρότερες από αυτές του μουλαριού ώστε να καταλάβουμε το εσωτερικό του.
-
αμα εχει 25.5Κ υβριδικό με 450 λτ αποσκευες κινητηρα 200 αλογα αυτοματο χωρις φορο στα κυβικα με αυτη την εμφανιση και ποιοτητα μεσα εξω θα κοψει κωλους...αντε μετα παρε με τα ιδια λεφτα yc...
To πλούσιο YC το δίνουν 30+Κ €
τογιοτα ειναι αφου...το παιρνεις ...και ξενιαζεις για πολλα χρονια ...το πολυ πολυ να χρειαστει να μαθεις λιγη ηλεκτροκολληση για καμια λαμαρινα που δεν κολλησαν...
-
-
Δεν ξέρω για εσάς αλλά σε ανοιχτό χρώμα και υπό γωνιές είναι 90% ιδιο με τη BMW X1. Ακόμα και το a pillar έχει την ίδια κλίση με την X1
-
-
ιδιο αλλα στα μισα τουλαχιστον λεφτα και σαφως γρηγοροτερο και με καλυτερη εγγυηση..
-
Τι αηδία αυτά τα MG
-
Εντωμεταξύ οι φωτογραφίες που δημοσίευσαν είναι χειρότερες από αυτές του μουλαριού ώστε να καταλάβουμε το εσωτερικό του.
αυτο δεν ειναι το ταμπλο του νεου μοντελου...
Αυτο είναι
ρε συ το νεο εχει ενιαια πλακα στενομακρυ για οθονη , εκτος αν στην βασικη δεν την εχει...
-
@red_monster said in MG ZS:
Τι αηδία αυτά τα MG
αυτα ειναι για τον λαο ...οχι για την ολιγαρχια εκει μερκ ειναι ο ελαχιστος κοινος παρανομαστης
-
αυτο δεν ειναι το ταμπλο του νεου μοντελου...
Αυτο είναι
ρε συ το νεο εχει ενιαια πλακα στενομακρυ για οθονη , εκτος αν στην βασικη δεν την εχει...
https://www.4troxoi.gr/wp-content/uploads/2024/08/MG-ZS-Hybrid_03-scaled.jpg
Αυτό είναι ρε συ απλά στην Ευρώπη θα είναι μαύρο αυτό το κομμάτι. Το ίδιο έκαναν και στο MG3
Δες φωτογραφία....σαν να έχεις hangover
-
@red_monster said in MG ZS:
Τι αηδία αυτά τα MG
αυτα ειναι για τον λαο ...οχι για την ολιγαρχια εκει μερκ ειναι ο ελαχιστος κοινος παρανομαστης
Πλήρωνα παραπάνω λεφτά στην όποια κατηγορία για να μην οδηγάω "μερκ", τα σιχαίνομαι
-
aυτο στο κοκκινο κυκλο που εχω τι είναι?
-
O λεβιες του κιβωτίου. Στο μουλάρι λογικά είναι η βασική έκδοση χωρίς νικελ
-
Κουκλάκι ζωγραφιστό
MG ZS