-
-
@williamg said in Γελοιογραφία & Χιούμορ :
@fanis75 said in Γελοιογραφία & Χιούμορ :
σοβαρά τώρα; Είχανε πάρει και μπράβο;
Ναι δεν το διάβασες? Είχαν βραβευτεί από τον υφιπουργό!! αχαχαχα....τώρα συνειδητοποιείς σε τι χώρα ζεις!?!?!
η προϊσταμένη της ΔOY Χαλκίδας βραβεύτηκε «για το σημαντικό έργο που επιτελείται στην εν λόγω Υπηρεσία».
Πραγματικά δεν ξέρω τι να πω...
Ότι αν τα χαλάσουν στη μοιρασιά, το μαχαίρι φτάνει στο κόκκαλο.
-
σοβαρά τώρα; Είχανε πάρει και μπράβο;
τετοιο μπραβο εννοουν μαλλον. για τις δουλειες
-
Μ' αρέσει που τάχα έχουμε ξεσκιστεί στην "σοβαρότητα" για να μην τρομάξουμε/προσελκύσουμε επενδύσεις (πχ τους Α/Α τους έχουνε πηδήξει με την δικαιολογία οτι τους βλέπουν οι επενδυτες σαν ούγκανους και φεύγουν) και μετά γίνεται αυτό. Οι κρατικοί υπάλληλοι που ανετα μπορούν να γαμησουν τη ζωή οποιουδήποτε επιχειρηματία, οι οποίοι έτσι κι αλλιώς είναι προβληματικοί (ποιός επιχειρηματιας δεν τρεμει το λάθος ή το "εχω ξυπνήσει στραβά" του εφοριακού;) οι υπαλληλοι λοιπόν αυτης της υπηρεσίας βγαίνει ότι απειλουσαν και χρηματίζοταν και ηταν σαπιοι ως το κοκαλο. Πώς δηλαδή θα φανεί αυτό σε οποιονδήποτε έχει δυο τρεις νευρώνες σε λειτουργία και σκέφτεται να ερθει να επενδύσει τα λεφτάκια του στην Ελλάδα;
Ενταξει. Είμαστε για το πέος.
-
Tώρα το κατάλαβες!?! Δεκαετίες είμαστε έτσι....
-
@fanis75 said in Γελοιογραφία & Χιούμορ :
Tώρα το κατάλαβες!?! Δεκαετίες είμαστε έτσι....
Ειμαι ρομαντικός. (Πολιτκώς ορθή λέξη αντί για το μαλ...).
-
Μ' αρέσει που τάχα έχουμε ξεσκιστεί στην "σοβαρότητα" για να μην τρομάξουμε/προσελκύσουμε επενδύσεις (πχ τους Α/Α τους έχουνε πηδήξει με την δικαιολογία οτι τους βλέπουν οι επενδυτες σαν ούγκανους και φεύγουν) και μετά γίνεται αυτό. Οι κρατικοί υπάλληλοι που ανετα μπορούν να γαμησουν τη ζωή οποιουδήποτε επιχειρηματία, οι οποίοι έτσι κι αλλιώς είναι προβληματικοί (ποιός επιχειρηματιας δεν τρεμει το λάθος ή το "εχω ξυπνήσει στραβά" του εφοριακού;) οι υπαλληλοι λοιπόν αυτης της υπηρεσίας βγαίνει ότι απειλουσαν και χρηματίζοταν και ηταν σαπιοι ως το κοκαλο. Πώς δηλαδή θα φανεί αυτό σε οποιονδήποτε έχει δυο τρεις νευρώνες σε λειτουργία και σκέφτεται να ερθει να επενδύσει τα λεφτάκια του στην Ελλάδα;
Πρωτον δεν διαβαζουν ειδησεις , γνωριζουν τι συμβαινει και οι εκβιασμοι των εφοριακων ειναι το λιγοτερο μπροστα στους εκβιασμους των πολιτικων (μιλαμε για χοντρο χρημα) ακομα και στις προσληψεις .
Σε σχεση με την εφορια το μεγαλυτερο εμποδιο ειναι η αλλαγη φορολογικου νομου καθε χρονο , ενιοτε και 2 φορες τον χρονο και μαλιστα με αναδρομικη ισχυ .
Στις μπανανιες δεν τους απασχολει δωροδοκια , αυτο ειναι δεδομενο , τους απασχολει η σταθεροτητα (εχουν μια αλλεργια στο κιντερ εκπληξη) γι αυτο προτιμουσαν παλιοτερα δικτατορικα καθεστωτα .
Το πλεονεκτημα δε των πολυεθνικων ειναι η ΕΕ, δεν εχει χασει μεριδιο αγορας καμμια πολυεθνικη στην ελλαδα επειδη εφυγε , ισα ισα πουλαει με καπελλο μιζενς πχ .
Το κεφαλαιο που θα επενδυεται παντα στην ελλαδα θα ειναι υπηρεσιες και αρπαχτες αντε και πλυντηριο εγκληματος . Αυτά. -
Πέρα απ το ότι είστε σεξιστες και καθόλου τζεντερ νέουτραλ, αμφισβιτείτε δηλαδή και το ΕΠΙΤΕΛΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΡΊΣΤΩΝ που έστησε ο Μητσοτάκης ή τις επενδύσεις που πέφτουν βροχή;
-
οι ελεγχοι εδω και χρονια γινονται με κριτηριο οχι την παραβατικοτητα αλλα την εισπραξιμοτητα.
δηλαδη αδιαφορια εαν κλεβεις, που αν κλεβεις δεν παρουσιαζεις εσοδα για φορολογηση, και ενδιαφερον εαν μπορουν απλα να σου παρουν λεφτα οσο νομοταγης και εαν εισαι.
ξεκιναει απο τα κατα τοπους τσιρακια, εχω ακουσει απιθανα κοστολογια μεταθεσεως σε 'θεσης ευθυνης', και φτανει προφανως στην κεφαλη, εκει πανε οι μεγαλες εισπραξεις.
τα εσοδα σε καθε επιπεδο αυξανονται γεωμετρικα. και εκθετικα. ταυτοχρονα. -
-
-
-
αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι που ειχαν προσβαση στις καταθεσεις . καπου διαβασα οτι ειπαν μεταξυ τους οτι αυτος εχει καταθεσεις 75000 αρα μπορουμε να του την πεσουμε . μπορουν να εχουν προσβαση οι δου σε τραπεζικους λογαριασμου; Φανη;
ειμαστε βεβαια καραοφτοπικ. -
-
@otso said in Γελοιογραφία & Χιούμορ :
αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι που ειχαν προσβαση στις καταθεσεις . καπου διαβασα οτι ειπαν μεταξυ τους οτι αυτος εχει καταθεσεις 75000 αρα μπορουμε να του την πεσουμε . μπορουν να εχουν προσβαση οι δου σε τραπεζικους λογαριασμου; Φανη;
ειμαστε βεβαια καραοφτοπικ.θα περιμενα να εχουν συγκεκριμενα τμηματα ελέγχου ποθεν έσχες κτλ ή για δεσμευση χρημάτων αν χρωστάς (αλλα αυτό μετα απο εντολη στην τραπεζα)
στις δηλωσεις η τραπεζες στέλνουν τοκους μονο και οχι ποσα.
-
Ωρε, που έχουν εξαφανιστεί όλοι οι θερμοί χρυσαυγιτες και οι συμπαθουντες;
-
@k-m said in Γελοιογραφία & Χιούμορ :
ειμαστε βεβαια καραοφτοπικ.θα περιμενα να εχουν συγκεκριμενα τμηματα ελέγχου ποθεν έσχες κτλ ή για δεσμευση χρημάτων αν χρωστάς (αλλα αυτό μετα απο εντολη στην τραπεζα)
στις δηλωσεις η τραπεζες στέλνουν τοκους μονο και οχι ποσα.
Κάνει σε κανέναν εντύπωση πια αν ένας επιχειρηματίας είναι τέρμα μαφία; Ποιός άλλος μπορεί να επιβιώσει σ αυτό το μπουρδέλο με τέτοια καθίκια με κρατική εξουσία;
Οι σταύλοι του Αυγέα είναι αυτή η χώρα ρε πστ μ
-
μπορουν να εχουν προσβαση οι δου σε τραπεζικους λογαριασμου; Φανη;
Δεν γράφω όλη την διαδικασία και τις υποπεριπτώσεις, αλλά συνοπτικά ναι μπορούν.
-
-
ειμαστε βεβαια καραοφτοπικ.Αν αμφισβητήσεις το τεκμήριο, πρέπει να συμπληρώσεις ερωτηματολόγιο με πλήρη στοιχεία περιουσίας (περιουσιολογιο). Αυτό το κάνει ακόμα χειρότερο σε τέτοιες περιπτωσεις διεφθαρμένων εκβιαστων.
https://www.enikos.gr/economy/amfisvitisi-tekmirion-trapezikoi-logariasmoi-thyrides-kai-kryptonomismata-sto-mikroskopio-ton-elegkton/2162555/Και από ότι φαίνεται είχαν πρόσβαση όχι μόνο στα ποσά κίνησης των λογαριασμών, αλλά και στα στοιχεία της κάθε κίνησης, αφού ήξερε η άλλη ότι χάλασε θύμα 500€ σε ξενοδοχείο στο Σικάγο για μια μέρα.
Η τρόικα ήθελε να κλείσει τις εφορίες, κάτι είχαν δει προφανώς.
Γελοιογραφία & Χιούμορ