-
Si.
-
-
Εντάξει δεν είναι και πρώτη φίρμα....
Αλλά όσοι γνωρίζουν από ηθοποιούς, μπορεί και να τον ξέρουν
-
Τι είναι τούτο
Ζηλέψανε το Yaris gr?
https://www.autotriti.gr/data/news/preview_news/Paroysiash-Ananewmeno-Ford-Puma-2024_260968.asp
-
Συλλεκτικό το St του cirus......
-
Νέα μόδα αντί για ταμπλό...βάζουν κομοδίνο τώρα
-
Διαβαζω για το νεο puma που ερχεται στα μεσα του '24.
Ηθελα να ρωτησω για τον ecoboost hybrid 1000αρη κινητηρα με τα 170hp που φοραει το ST, απο πλευρας αξιοπιστιας και μακροζωιας. Ποια η φημη του, τι προβληματα παρουσιαζει?
Σχετικα με το αυτοματο κιβωτιο της Ford, ποια η γνωμη σας οσον αφορα την αξιοπιστια του?
Ευχαριστω -
@aktg said in Ford Puma 2019:
Ηθελα να ρωτησω για τον ecoboost hybrid 1000αρη κινητηρα με τα 170hp που φοραει το ST, απο πλευρας αξιοπιστιας και μακροζωιας. Ποια η φημη του, τι προβληματα παρουσιαζει?
Σχετικα με το αυτοματο κιβωτιο της Ford, ποια η γνωμη σας οσον αφορα την αξιοπιστια του?Πολύ καινούργιο μοτέρ (κάπου 1 χρόνο) για να μπορεί να πει κάποιος. Αλλά λογικά όπως όλοι οι χιλιάρηδες Ecoboost
Το αυτόματο κιβώτιο κλασσική αξιοπιστία διπλοσύμπλεκτου. Περισσότερο αρνητικό για εμένα (στο 155αρι που έχω οδηγήσει) η λειτουργία του.
-
@fanis75 said in Ford Puma 2019:
Σχετικα με το αυτοματο κιβωτιο της Ford, ποια η γνωμη σας οσον αφορα την αξιοπιστια του?Πολύ καινούργιο μοτέρ (κάπου 1 χρόνο) για να μπορεί να πει κάποιος. Αλλά λογικά όπως όλοι οι χιλιάρηδες Ecoboost
Το αυτόματο κιβώτιο κλασσική αξιοπιστία διπλοσύμπλεκτου. Περισσότερο αρνητικό για εμένα (στο 155αρι που έχω οδηγήσει) η λειτουργία του.
ευχαριστω για την απαντηση. Μπορεις να μου πεις τοτε γενικα για τους χιλιαρηδες ecoboost?
-
ευχαριστω για την απαντηση. Μπορεις να μου πεις τοτε γενικα για τους χιλιαρηδες ecoboost?
Υπάρχει η φήμη/ανάκληση στην Αμερική για τον εμβαπτισμένο ιμάντα της αντλίας λαδιού που χαλάει πολύ πριν την προγραμματισμένη αλλαγή.
Κατά τα άλλα μια χαρά.
-
@antonakis said in Ford Puma 2019:
Υπάρχει η φήμη/ανάκληση στην Αμερική για τον εμβαπτισμένο ιμάντα της αντλίας λαδιού που χαλάει πολύ πριν την προγραμματισμένη αλλαγή.
Κατά τα άλλα μια χαρά.
Δεν ισχύει αυτο στα Puma. Είναι στην προηγούμενη γενια των ecoboost. fiesta mk7,5 και focus mk3
Στα puma μπήκε καδένα δεν έχει εμβαπτισμένο ιμάντα οπως και στα επόμενα fiesta mk8, mk 8,5 και focus mk4
-
Facelift του puma.
εξω αλλαζουν ελάχιστα. Μετακόμιση του σηματος στην μασκα οπως στα υπολοιπα μοντέλα, και νεα φωτιστικά με επιλογη matrix led πλεον, κατα τα άλλα είναι ιδιο
Μεσα όμως αλλάζουν πολλά, νέα σχεδίαση που δεν θυμίζει πια fiesta. Νεο τιμόνι, νεες μεγαλύτερες οθόνες με Sync 4, επιτέλους αποκτάει ενα τεμπέλη της ανθρωπιας συρόμενο και πίσω usb και 12V
Αν εξαιρέσεις το τιμόνι που το καινούργιο μου φαίνεται χειρότερο από το προηγούμενο και τον κλιματισμό που πλέον δεν εχει φυσικά κουμπια ολα τα άλλα είναι ωραία και καλύτερα από το pro facelift.
Γενικά μια ανανέωση εσωτερικού με απειροελάχιστες αλλαγες στο εξωτερικό
Το μεγαλο ΚΑΚΟ είναι ότι καταργειται το ΚΑΛΟ ST με τον 1,5 dragon με τα 200 αλογα και πλέον θα βγαινει μόνο με τον χιλιάρη με τα 170 και το αυτόματο
-
Το επισης κακο ειναι και αυτη η ηλιθια τηλεοραση που μπηκε μεσα,οπως και στο Φοκους.
Ενα μεγαλο Χ απο εμενα.
Τα κουβαδακια μου και σ αλλη παραλια. -
Το εσωτερικό του tourneo του νέου μου φαίνεται ομορφότερο.
-
Μέσα είναι χάλια, σαν τα κομμοδινα του Γιάρις τζι αρ, όλο τετράγωνα και αηδίες. Το τωρινό μου αρέσει πολύ περισσότερο. Εκτός εαν δεν είναι έτσι τελικά το εσωτερικό και το σουλουπώσουν στην κανονική παραγωγή.
-
Μπα χλωμο....ειναι το τελικο σχεδιο.Μπηκα στο ford.de.
-
Εντωμεταξυ αυτό είναι το van της κατηγορίας
Βγάλε άκρη με τους σχεδιαστές.
-
@antonakis said in Ford Puma 2019:
Εντωμεταξυ αυτό είναι το van της κατηγορίας
Βγάλε άκρη με τους σχεδιαστές.
Ε όχι! Με έστειλες.
-
Ω ρε μια οθονάρα. Ωραία είναι. Σαν φορητός υπολογιστής.
Εσωτερικά είναι ok.
Εξωτερικά πάντα είχα θέμα με την σχεδίασή του, αλλά Ok. αυτά είναι υποκειμενικά κριτήρια. -
Και τιμονι με δυο ακτινες;
Με βλεπω πισω στην vw.Πιο καλα να πεφτουν οι ταπετσαριες απ το να βλεπω αυτο το χαλι.
Κατσε δω και τα Καπτουρ/Μιλανο.
Ford Puma 2019