-
@fanis75 said in Hyundai i30 2017:
@iceman7 said in Hyundai i30 2017:
Δεν είναι δύσκολο το εσωτερικό του αυτοκινήτου να παραμένει καθαρό. Απλά απαιτεί σεβασμό και προσπάθεια από όλους ακόμα και στις διακοπές.
Τα πόδια με τις αμμους τινάζονται πριν μπεις.
Τα πατάκια είναι λαστιχένια και τινάζονται κάθε βράδυ
Τα καθίσματα είναι καλυμμένα με πετσέτες απορροφητικές ή ειδικά πετσετοκαθισματα.
Οι κύριες να βάζουν τα αντιηλιακα τους όταν κατεβαίνουν και να κανουν ντους πριν ξαναμπούν ή να φοράνε t-shirt όχι μαγιό και ξωπλατα.
Παράθυρα ανοιχτά δεν χρειάζονται. Κλιματισμός σε ανακύκλωση σε μέρη με χωματα
εννοείται πόδια στη θέση τους και όχι πάνω στα καθίσματα. .Εαν τα κάνω όλα αυτά, εκτός του ότι θα χωρίσω, θα με κοροϊδεύουν όλοι και τα τρελαθώ, προτιμώ να πάρω το ΚΤΕΛ!! Το αμάξι είναι εργαλείο δουλειάς, το καλοκαίρι το έσκισα με άμμους, αλάτια, αντιηλιακά, χωματόδρομο με ανοιχτά παράθυρα κλπ. Δεν ασχολούμαι καν με τέτοια στις διακοπές, απλά περνάω καλά. Και εννοείται καφές, φαγητό κλπ. κανονικά μέσα στο αμάξι!!
Δεν έμεινε και τίποτα,μόνο τη θάλασσα μέσα στο αμάξι δεν έβαλες!Αστειευομαι ούτε εγώ μπορώ ,αν τα δοκιμάσω οκά αυτά ειδικά με παιδιά η μωρά θα τα φάω σε ψυχοφάρμακα!Τυχεροι αυτοι που έχουν την υπομονη και την επιμονή!
-
@cirus said in Hyundai i30 2017:
@georgemit said in Hyundai i30 2017:
Θα γράψω 2 λόγια για το αυτοκίνητο καθώς είναι η πρώτη φορά που το οδηγώ τόσες μέρες συνεχόμενες και το χαίρομαι πραγματικά.
Να θυμίσω ότι το πήρα 12/22, το οδηγούσα μια φορά τη βδομάδα ή σε κάποιο ταξίδι και το ένιωθα ξένο. Άσε που ήμουν με το ξεσκονοπανο όλη μέρα.
Τώρα στις διακοπές το οδηγω, το σκονιζω, τα παιδιά το γεμίζουν άμμο αλλά το χαιρόμαστε.Τα θετικά του:
Πολύ καλή ποιότητα κύλισης πάρα τα 18αρια. Δε κοπανάει καθόλου αν και είσαι με το άγχος της λακκούβας.
Καλό κράτημα και τιμόνι, σου εμπνέει εμπιστοσύνη, σταθερό και ευθυβολο στην ε.ο.
Μέσα δε τρίζει τίποτα, τα πάντα λειτουργούν κανονικά, κανένα σύστημα ή οθόνη δε μου έχει κάνει κορδελακια.
Πολύ οικονομικό για τα άλογα του, όταν το έκλεισα το υπολόγιζα στα 9 άρια και έχω μέση κάτω από 6.
Αποδοτικο υβριδικό σύστημα, πραγματικά κάνει δουλειά, έχει πλάκα να εκμεταλλευεσαι τη φορά σου και να πηγαίνεις σβηστός με 120. Start stop με ανεπαίσθητη λειτουργία.
Καλή αίσθηση επιλογέα και κλιμάκωση κιβωτίου.
Τρομερα ευκολοδηγητο, πολύ μαλακά χειριστήρια.Τα αρνητικά του:
Χώρος αποσκευών οριακος για 4μελη οικογένεια. Αναγκαστικά έβγαλα εταζερα, είχα όμως τις καρέκλες της θάλασσας και ομπρέλα.
Σε αγχώνει στις παραλίες λόγω ύψους, θέλει προσοχή.
Επίσης τα φώτα αν και led είναι απλά ικανοποιητικά, δε κάνουν και τη νύχτα μέρα. Σε λευκό οδόστρωμα είναι πολύ καλά, σε σκούρο θέλεις το κάτι παραπάνω.Γενικά 8 μήνες μετά αισθάνομαι πολύ χαρούμενος με την επιλογή μου, πιστεύω ότι θα το χαρώ μέχρι το επόμενο τουτού μου που ίσως είναι ηλεκτρικό, 99% όμως θα είναι πάλι χουάι - ντάι.
Είναι αμαξάρα και σε πολύ καλή τιμή. Τοτε που ήταν να το πάρεις σου είπα να πας για το fastback που έχει πολύ καλύτερο χώρο αποσκευών. Είναι φυσικά μακρύτερο.
Στην χειρότερη βάζεις από πάνω μπαγκαζιέρα αν δεν σου είναι αρκετός ο χώρος
Να το χαίρεσαι, βάλτο στην σκόνη και στην άμμο και παντου και περάστε ομορφα. Τα αμάξια είναι να μας υπηρετούν. Οταν γυρίσεις κάντο μπανάκι και spa και θα γίνει κουκλί ξανά
Το fastback μου αρέσει όχι περισσότερο όμως από το hatch. Δεν άρεσε καθόλου στη γυναίκα.
Έχει σίγουρα μεγαλύτερο πορτμπαγκάζ αλλά το επιπλέον μήκος θα μου δημιουργούσε πρόβλημα στο γκαράζ της πολυκατοικίας.
Χριστούγεννα και τώρα το καλοκαίρι που κάναμε μεγάλα ταξίδια μας χώρεσε βγάζοντας εταζερα. Ένα τσαντάκι μόνο βάλαμε στο πίσω κάθισμα με τα παιδιά.
Το spa έχει ήδη προγραμματιστεί -
@antonmone said in Hyundai i30 2017:
Δεν έμεινε και τίποτα,μόνο τη θάλασσα μέσα στο αμάξι δεν έβαλες!Αστειευομαι ούτε εγώ μπορώ ,αν τα δοκιμάσω οκά αυτά ειδικά με παιδιά η μωρά θα τα φάω σε ψυχοφάρμακα!Τυχεροι αυτοι που έχουν την υπομονη και την επιμονή!
Χαχαχαχα!!
Πριν πολλά πολλά χρόνια οι κολλητοί μου (ακόμα το θυμούνται) με κορόιδευαν γιατί σε κάθε στάση για τσιγάρο (όταν κάναμε ταξίδια) έβγαζα ΖΑΙΝΟ και μικροϊνες από το πορτ μπαγκάζ και καθάριζα μυγάκια και σκόνες στο αμάξι - τέτοιος ψυχαναγκασμός!! Πλέον πλύσιμο οποτε, όπου ναναναι και πολύ είναι!!
-
Χαχαχαχα!!
Πριν πολλά πολλά χρόνια οι κολλητοί μου (ακόμα το θυμούνται) με κορόιδευαν γιατί σε κάθε στάση για τσιγάρο (όταν κάναμε ταξίδια) έβγαζα ΖΑΙΝΟ και μικροϊνες από το πορτ μπαγκάζ και καθάριζα μυγάκια και σκόνες στο αμάξι - τέτοιος ψυχαναγκασμός!! Πλέον πλύσιμο οποτε, όπου ναναναι και πολύ είναι!!
Σε καταλαβαίνω,εγώ το έπλενα κάθε Σάββατο πρωί μετά από 10ωρο ξενύχτι γιατί δούλευα βράδυ και με κορόιδευε και η γυναίκα και η γειτονιά.Τώρα πλύσιμο αν δω κροκόδειλο μόνο,δυστυχώς!
-
Χαχαχαχα!!
Σε καταλαβαίνω,εγώ το έπλενα κάθε Σάββατο πρωί μετά από 10ωρο ξενύχτι γιατί δούλευα βράδυ και με κορόιδευε και η γυναίκα και η γειτονιά.Τώρα πλύσιμο αν δω κροκόδειλο μόνο,δυστυχώς!
Με αλιγάτορα δεν γίνεται δουλίτσα?
-
Οχι είμαστε άντρες πάνω από όλα!
-
@iceman7 said in Hyundai i30 2017:
Δεν είναι δύσκολο το εσωτερικό του αυτοκινήτου να παραμένει καθαρό. Απλά απαιτεί σεβασμό και προσπάθεια από όλους ακόμα και στις διακοπές.
Τα πόδια με τις αμμους τινάζονται πριν μπεις.
Τα πατάκια είναι λαστιχένια και τινάζονται κάθε βράδυ
Τα καθίσματα είναι καλυμμένα με πετσέτες απορροφητικές ή ειδικά πετσετοκαθισματα.
Οι κύριες να βάζουν τα αντιηλιακα τους όταν κατεβαίνουν και να κανουν ντους πριν ξαναμπούν ή να φοράνε t-shirt όχι μαγιό και ξωπλατα.
Παράθυρα ανοιχτά δεν χρειάζονται. Κλιματισμός σε ανακύκλωση σε μέρη με χωματα
εννοείται πόδια στη θέση τους και όχι πάνω στα καθίσματα. .
Και τα μέσα καθαρίζουν αλλά δεν μπορεί να έχει λάδια και αλατια το κάθισμα στο οποίο θα κάτσω μεθαύριο για να πάω στο γραφείο ή να πάμε κάπου κυριλε οικογενειακως ούτε φυσικά θα κάνω βιολογικό μετά από κάθε διακοπές.
. .Το εξωτερικό αναπόφευκτο θα λερωθεί απλά να έχετε στο νου σας να καθαρίζετε τα ψοφια εντομα από τη μάσκα.
Το λέω γιατί αν βρουν την ευκαιρία να ανέβουν μυρμήγκια πάνω για να τα φάνε θα γεμίσει το αμάξι (Μου έχει τύχει και μου κατέστρεψε τις διακοπές).Διαβάζω και νομίζω πως τα έγραψα εγώ τα παραπάνω σχόλια! Ευτυχώς έχω πολλά χρόνια που ξεπαίδιασα, αλλά τα κουσούρια κουσούρια....άσε που οι γιοί γίνανε σαν και μένα, ευτυχώς....
-
Είδα αυτό εδώ που μιλάει για προσφορές στο I30. Δεν γνωρίζω αν είναι καλές ή όχι αλλά το ανεβάζω μιας και έρχεται το fl όποτε πλ πιθανό να υπάρχει κάποια καλή ευκαιρία.
-
@vdx said in Hyundai i30 2017:
Είδα αυτό εδώ που μιλάει για προσφορές στο I30. Δεν γνωρίζω αν είναι καλές ή όχι αλλά το ανεβάζω μιας και έρχεται το fl όποτε πλ πιθανό να υπάρχει κάποια καλή ευκαιρία.
Δε θα έλεγα ότι είναι τιμές που θα έπρεπε να πανηγυρίζει κανείς. Το αντίθετο. Το 2019 που πήρα το δικό μου, όλα τα i30 ήταν κάτω των 20000 ευρώ, με το χαμηλότερο λίγο πάνω από τις 15000. Το δικό μου, που κόστιζε 16.500 είχε σχεδόν όλα τα χαρακτηριστικά που βλέπω στα τωρινά, και αν και υστερούσε σε δευτερεύοντα θέματα (αλογόνου φώτα πορείας, ίσως μια ίντσα χαμηλότερη η οθόνη και αναλογικός πίνακας οργάνων) είχε όλα τα υπόλοιπα όπως είναι τώρα, και με ένα επιπλέον προνόμιο, τους πολλαπλούς συνδέσμους. Μπορεί σε σχέση με τις άλλες εταιρείες να είναι πιο συμφέρουσα αγορά, αλλά δεν υποστρηρίζει την πολύ καλή αναλογία ποιότητας/τιμής που αποτελούσε παλιότερα.
-
Αφενός σιγά τις προσφορές αφετέρου με αναμονή στον Θεό άσε καλύτερα.
-
το 1,5 160ps με 22590 ειναι το απολυτο VFM της ελληνικης αγορας
-
Ισχύει! Το άρθρο είναι πληρωμένη διαφήμιση, δεν υπάρχει κάποια προσφορά.
Ζάχολη πάνω από Δερβένι Κορινθίας, αν δεν έχετε πάει να πάτε.
Και μια κατανάλωση της περιόδου των διακοπώνε, μετά από σχεδόν 1.100 χλμ με 4 ή 5 άτομα, αποσκευές και κλιματισμό.
-
Επειδή δεν θυμάμαι, το 160αρι έχεις?
-
@kkostask said in Hyundai i30 2017:
Επειδή δεν θυμάμαι, το 160αρι έχεις?
Νομίζω το αναφέρει και στην υπογραφή του.
-
Ω ρε στραβομάρα….σόρρυ, τώρα πίνω καφέ….
-
@elteo said in Hyundai i30 2017:
Αφενός σιγά τις προσφορές αφετέρου με αναμονή στον Θεό άσε καλύτερα.
Νομίζω ότι 1.5 στα 22 δεν είναι άσχημα αλλά δεν το έχω ψάξει πλ όποτε πάσο μιας και πρόκειται για άρθρο διαφήμιση.
-
Παρά τις τελευταίες αυξήσεις καλά είναι, βέβαια το '21 αν δε κάνω λάθος είχε κάτω από 20k.
-
Ισχύει! Το άρθρο είναι πληρωμένη διαφήμιση, δεν υπάρχει κάποια προσφορά.
Ζάχολη πάνω από Δερβένι Κορινθίας, αν δεν έχετε πάει να πάτε.
Και μια κατανάλωση της περιόδου των διακοπώνε, μετά από σχεδόν 1.100 χλμ με 4 ή 5 άτομα, αποσκευές και κλιματισμό.
Μια χαρά κατανάλωση. Από περιέργεια, μέσα στη πόλη πόσο γράφει;
-
Να σου πω την αλήθεια έχω κάνει ελάχιστα χλμ στην πόλη και εννοώ την Αθήνα γιατί οι υπόλοιπες επαρχιακές δε πιάνονται για πόλεις. Γύρω στο 7 με 7,5 θα έλεγα.
Βέβαια αν έμενα μόνιμα Αθήνα θα είχα πάρει κάτι άλλο, δε νομίζω πως είναι το ιδανικό αυτοκίνητο για πόλη. -
Να σου πω την αλήθεια έχω κάνει ελάχιστα χλμ στην πόλη και εννοώ την Αθήνα γιατί οι υπόλοιπες επαρχιακές δε πιάνονται για πόλεις. Γύρω στο 7 με 7,5 θα έλεγα.
Βέβαια αν έμενα μόνιμα Αθήνα θα είχα πάρει κάτι άλλο, δε νομίζω πως είναι το ιδανικό αυτοκίνητο για πόλη.Τέτοιες αμαξαρες πνίγονται μέσα στην πόλη!
(Με τη χρήση που κάνω εγώ, θα ήταν μάλλον στο 9+)
Hyundai i30 2017