-
@paraskevas013 said in Ford Puma 2019:
@groover1972 said in Ford Puma 2019:
Λοιπόν επέκταση για 3 επιπλέον χρόνια πριν λήξει η 2ετια 600e και 5 επιπλέον 900! Καλά πήγε αυτό, απίστευτες τιμές που αν το γνώριζα πιθανόν να μην προχωρούσα στην αγορά ενός οχήματος με 2 εταιρικά χρόνια! Τι να πω
στη θέση σου (εννοείται πριν την αγορά θα το είχα διευκρινίσει πρώτα) θα έκανα αγορά 5 χρόνια επέκταση εγγύησης. με διευκρίνηση το τι καλύπτει όμως. Ford είναι, θα χρειαστεί δυστυχώς.
εχω παρει γνωμες και ειναι μοιρασμενες,,αλλοι λενε να το κανω αλλοι μου λενε δεν αξιζει πολλα λεφτα,γιατι παιζεις με τις πιθανοτητες αν θα βγαλει ζημια σοβαρη που μπορει και να μην καλυπτετε απο την εγγυηση και να σε πεταξουν εκτος!
οπως επισης και το κοστος ανταλλακτικων- σερβις που στις αντιπροσωπειες ειναι τσιμπημενες σε σχεση με τα εξωτερικα συνεργεια ! τελος ιουλιου ληγει η εγγυηση μεχρι μαιο ιουνιο εχω ακομα για την αποφαση!
Αν μου περισσευαν τα 900 θα το εκανα και δεν θα το σκεφτομουν,,τωρα ομως που δεν παιζει το ποσο δυσκολα τα πραματα!
Είναι πολλά τα λεφτά! Αν ήταν 400-500€ οκ, αλλά τώρα είναι σχεδόν τα διπλά..
Εγώ όσα αυτοκίνητα τα παίρνω καινούργια τα συνεχίζω για πολλά χρόνια στις αντιπροσωπείες, οπότε θα είχε νόημα, μεταχειρισμένα, τα ξεκινάω κατ' ευθείαν σε μάστορες που εμπιστεύομαι..
Έχεις ακόμη,.και βλέπεις..
-
Λοιπόν επέκταση για 3 επιπλέον χρόνια πριν λήξει η 2ετια 600e και 5 επιπλέον 900! Καλά πήγε αυτό, απίστευτες τιμές που αν το γνώριζα πιθανόν να μην προχωρούσα στην αγορά ενός οχήματος με 2 εταιρικά χρόνια! Τι να πω
στη θέση σου (εννοείται πριν την αγορά θα το είχα διευκρινίσει πρώτα) θα έκανα αγορά 5 χρόνια επέκταση εγγύησης. με διευκρίνηση το τι καλύπτει όμως. Ford είναι, θα χρειαστεί δυστυχώς.
εχω παρει γνωμες και ειναι μοιρασμενες,,αλλοι λενε να το κανω αλλοι μου λενε δεν αξιζει πολλα λεφτα,γιατι παιζεις με τις πιθανοτητες αν θα βγαλει ζημια σοβαρη που μπορει και να μην καλυπτετε απο την εγγυηση και να σε πεταξουν εκτος!
οπως επισης και το κοστος ανταλλακτικων- σερβις που στις αντιπροσωπειες ειναι τσιμπημενες σε σχεση με τα εξωτερικα συνεργεια ! τελος ιουλιου ληγει η εγγυηση μεχρι μαιο ιουνιο εχω ακομα για την αποφαση!
Αν μου περισσευαν τα 900 θα το εκανα και δεν θα το σκεφτομουν,,τωρα ομως που δεν παιζει το ποσο δυσκολα τα πραματα!
ίσως θα μπορούσες να τα δίνεις λίγα λίγα. πάντως αναλογικά με τα χρόνια κάλυψης δεν είναι πολλά. εδώ δίνουν 250 ευρώ για 1ο σέρβις μόνο αλλαγή λαδιων στην Toyota...
-
ίσως θα μπορούσες να τα δίνεις λίγα λίγα. πάντως αναλογικά με τα χρόνια κάλυψης δεν είναι πολλά. εδώ δίνουν 250 ευρώ για 1ο σέρβις μόνο αλλαγή λαδιων στην Toyota...
Ναι, αλλά στην Toyota έχουν 6 χρόνια ΔΩΡΕΑΝ εγγύηση για το αυτοκίνητο και 11 χρόνια ΔΩΡΕΑΝ εγγύηση για την υβριδική μπαταρία.
Και η Toyota επιτρέπει στους ιδιοκτητες να ρυθμίσουν το κόστος του service. Εξάλλου η Toyota είναι η μόνη εταιρεία με online υπολογισμό κόστους service.
Αν θέλουν λάδια 0-20, μπορούν να κάνουν το 1ο service και με 150 ευρώ (χωρίς τυχόν έκπτωση).
Αν θέλουν λάδια 0-16, που τα προτείνει ο κατασκευαστής, παρότι η Toyota Hellas δέχεται να γίνει αλλαγή και με τα φτηνοτερα 0-20 χωρίς να θέτει θέμα εγγύησης, ειναι αναμενομενο να πληρώσουν λίγο παραπάνω, γυρω στα 190 ευρώ με έκπτωση πλήρωσα εγώ για 1o service (και να τα γλιτώσουν μετά από την κατανάλωση καυσίμου).
Και για να επανέλθουμε on topic, προτείνω στον φίλο να κάνει την επέκταση εγγύησης, εφόσον θέλει να κρατήσει το αυτοκίνητο για καιρό.
Στη BMW που είχα στο παρελθόν, είχα κάνει επέκταση +2 χρόνια, από τη βασική διετή εργοστασιακή εγγύηση που ειχε, και σώθηκα με τα θεματακια που μου έβγαλε μετά τη διετία. -
@bill_hsd said in Ford Puma 2019:
Ναι, αλλά στην Toyota έχουν 6 χρόνια ΔΩΡΕΑΝ
και στην FORD είχαν 8 ΔΩΡΕΑΝ (τώρα 5 νομιζω) απλά ο φίλος πήρε εταιρικό γιαυτο έχει μόνο 2.
-
@cirus said in Ford Puma 2019:
και στην FORD είχαν 8 ΔΩΡΕΑΝ (τώρα 5 νομιζω) απλά ο φίλος πήρε εταιρικό γιαυτο έχει μόνο 2.
Είχαν...
Το διάβασα τι έχει συμβεί με τον φίλο και λυπάμαι.
Μια που το ανέφερες, και για να λέμε και τίποτα χρήσιμο, εξ όσων γνωρίζω και τα εταιρικά/leasing Toyota έχουν περιορισμένη εγγυηση (3 αντί για 6 χρόνια και 5 αντί για 11 χρόνια για το υβριδικό σύστημα) ΧΩΡΙΣ δυνατότητα επέκτασης, ακόμα κι αν το εταιρικό/leasing είναι ακόμη στην αρχική εγγυηση.
Οι όποιες εγγυήσεις έχει καθε αυτοκίνητο ελέγχονται από το σχετικό αυτοκόλλητο στο Toyota book service.
Οπότε ΠΡΙΝ την αγορά οποιουδήποτε μεταχειρισμένου, επιβεβαιώνουμε τις εγγυήσεις του.
Προσέχουμε, για να έχουμε... -
@cirus said in Ford Puma 2019:
Είχαν...
Το διάβασα τι έχει συμβεί με τον φίλο και λυπάμαι.
Μια που το ανέφερες, και για να λέμε και τίποτα χρήσιμο, εξ όσων γνωρίζω και τα εταιρικά/leasing Toyota έχουν περιορισμένη εγγυηση (3 αντί για 6 χρόνια και 5 αντί για 11 χρόνια για το υβριδικό σύστημα) ΧΩΡΙΣ δυνατότητα επέκτασης, ακόμα κι αν το εταιρικό/leasing είναι ακόμη στην αρχική εγγυηση.
Οι όποιες εγγυήσεις έχει καθε αυτοκίνητο ελέγχονται από το σχετικό αυτοκόλλητο στο Toyota book service.
Οπότε ΠΡΙΝ την αγορά οποιουδήποτε μεταχειρισμένου, επιβεβαιώνουμε τις εγγυήσεις του.
Προσέχουμε, για να έχουμε...Ειχαν είπα. τωρα έχουν 5
συμφωνώ πρέπει να προσέχουμε και εγω δεν το ήξερα αυτό για τα εταιρικά. Αν δεν το έλεγε ο φίλος θα συνέχιζα να πιστευω ότι έχουν την ίδια.
-
Ρε παιδιά αυτό με τα 8 χρόνια, όταν δίνεις 100κ χιλιόμετρα, ποιος κάνει 12,5κ χλμ τον χρόνο; Κάνουν κάποιοι αλλά με μ.ο. στα 15κ τον χρόνο το 8 χρόνια είναι 6,6. Όχι ότι δεν είναι πολλά αλλά δεν αρκεί στην συγκεκριμένη περίπτωση να λέμε σκέτο 8; Ναι;
-
@hountalas said in Ford Puma 2019:
Ρε παιδιά αυτό με τα 8 χρόνια, όταν δίνεις 100κ χιλιόμετρα, ποιος κάνει 12,5κ χλμ τον χρόνο; Κάνουν κάποιοι αλλά με μ.ο. στα 15κ τον χρόνο το 8 χρόνια είναι 6,6. Όχι ότι δεν είναι πολλά αλλά δεν αρκεί στην συγκεκριμένη περίπτωση να λέμε σκέτο 8; Ναι;
Μια χαρά κάνει ο απλός κόσμος λίγα χλμ
Στο γιαρις έχω 88 χιλιάδες σε 7 χρονια. Και έχει σπάσει το οικογενειακό ρεκόρ που το κατείχε το κορολλα με 75 χιλιάδες σε 11 χρονια.
Η Χ1 κάνει 6-7 χιλιάδες το χρόνο.
Το ραβ το έδωσα με 45 στα 7 χρονια.
Αν δεν έχεις να πας σε χωριά ή δεν δουλεύεις με επαρχία μια χαρά κανεις ακόμα και κάτω από 10 χιλιάδες ετησιως. -
Ναι, αλλά στην Toyota έχουν 6 χρόνια ΔΩΡΕΑΝ εγγύηση για το αυτοκίνητο και 11 χρόνια ΔΩΡΕΑΝ εγγύηση για την υβριδική μπαταρία.
Και η Toyota επιτρέπει στους ιδιοκτητες να ρυθμίσουν το κόστος του service. Εξάλλου η Toyota είναι η μόνη εταιρεία με online υπολογισμό κόστους service.
Αν θέλουν λάδια 0-20, μπορούν να κάνουν το 1ο service και με 150 ευρώ (χωρίς τυχόν έκπτωση).
Αν θέλουν λάδια 0-16, που τα προτείνει ο κατασκευαστής, παρότι η Toyota Hellas δέχεται να γίνει αλλαγή και με τα φτηνοτερα 0-20 χωρίς να θέτει θέμα εγγύησης, ειναι αναμενομενο να πληρώσουν λίγο παραπάνω, γυρω στα 190 ευρώ με έκπτωση πλήρωσα εγώ για 1o service (και να τα γλιτώσουν μετά από την κατανάλωση καυσίμου).
Και για να επανέλθουμε on topic, προτείνω στον φίλο να κάνει την επέκταση εγγύησης, εφόσον θέλει να κρατήσει το αυτοκίνητο για καιρό.
Στη BMW που είχα στο παρελθόν, είχα κάνει επέκταση +2 χρόνια, από τη βασική διετή εργοστασιακή εγγύηση που ειχε, και σώθηκα με τα θεματακια που μου έβγαλε μετά τη διετία.αυτό με το τι φθηνότερο μπορείς να κάνεις στα σέρβις της Toyota, να το φωνάξεις στους ΑΓΟΡΑΣΤΕΣ, που το έγραψαν στο νήμα σας, αγαπητέ και πλήρωσαν 250. εγώ τα ξέρω.
-
Ακόμη και τα κερατιατικα στην Toyota λες και έχεις BMW πλεονέκτημα με κάποιον μαγικό τρόπο! Καλή φάση!
Το Auris πάντως είχε αρχίσει και ζητούσε κάτι τρελά ποσά εκεί κοντά στα 100.000χλμ, ένας ακόμη λόγος που έφυγε σουμπιτο.. πάντως δεν ένιωθα καμία υπεροχή όταν τα εσκαγα, αλλά ούτε και οποτεδήποτε άλλοτε..
-
@dublin said in Ford Puma 2019:
Ακόμη και τα κερατιατικα στην Toyota λες και έχεις BMW πλεονέκτημα με κάποιον μαγικό τρόπο! Καλή φάση!
Το Auris πάντως είχε αρχίσει και ζητούσε κάτι τρελά ποσά εκεί κοντά στα 100.000χλμ, ένας ακόμη λόγος που έφυγε σουμπιτο.. πάντως δεν ένιωθα καμία υπεροχή όταν τα εσκαγα, αλλά ούτε και οποτεδήποτε άλλοτε..
τι ζητουσε περα απο τα τυπικα;
-
@hountalas said in Ford Puma 2019:
Αν θες παίρνεις την επέκταση όπως εγω και αντι για 100000 είναι στα 160000. Το έκανα για 420 ευρώ ή κάπου εκει δεν θυμάμαι ακριβώς το ποσό
ο μέσος όρος πάντως των περισσοτέρων είναι 10000 τον χρονο και κάτω οπότε τους καλύπτει
-
Επιτέλους είναι εδώ!
Πρώτες εντυπώσεις θετικές! Είναι πανέμορφο, δεν χορταίνω να το κοιτάω και σβέλτο (155) αν και δεν το πίεσα, μιας και κάναμε τα πρώτα 150KM μέσα στο ΣΚ!
Εντυπωσιακά σταθερό στην Αττική Οδό. Πολλά ηλεκτρονικά που θέλει χρόνο να τα συνηθίσεις, στο παρκάρισμα που «βαράνε» όλα, νομίζεις πως προσγειώνεις αεροπλάνο. Το σύστημα με τους καθρέπτες και τα νεκρά σημεία όλα τα λεφτά. Δεν δοκιμάσαμε αυτόματο παρκάρισμα ακόμη αλλά θα έρθει η στιγμή του.
-
Καλορίζικο! Καλά χιλιόμετρα, με υγεία!
-
ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ, ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ
ειναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ αντικειμενικότατα!!!!!
Το αυτόματο παρκαρισμα πιο πολύ για εφέ είναι και για πολύ νεους οδηγούς που δεν ξέρουν να παρκάρουν. Εσυ θα παρκάρεις πολύ πιο γρήγορα
Δοκίμασε το σαν εμένα για τον χαβαλέ αλλά μετά δεν θα το ξαναχρησιμοποιήσεις
-
Καλοταξιδο κ απροβληματιστο.
-
Πολύ ωραίο χρώμα.
-
ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ και να το χαρείς με Υγεία. Το χρώμα από τα καλύτερα για το Puma και είμαι σίγουρος ότι θα το ευχαριστηθείς με τα 155 άλογα!
-
Καλορίζικο και καλοτάξιδο!
-
Καλοτάξιδο να είναι με πολλά ασφαλή χιλιόμετρα!
Ford Puma 2019