-
@dublin said in Peugeot 3008 2016:
Άσχετο, αλλά σχετικό με το χρόνο, έβαλα σήμερα πρώτο δίσκο Ξύλινα Σπαθιά γιατί κάνω στα μικρά (πλύση εγκεφάλου) μουσικά
Διονυσίου, Καζαντζίδης, Βαμβακάρης κλπ, αν θες να μεγαλώσεις σωστά παιδιά!!!
-
@realzeus said in Peugeot 3008 2016:
@dublin said in Peugeot 3008 2016:
Άσχετο, αλλά σχετικό με το χρόνο, έβαλα σήμερα πρώτο δίσκο Ξύλινα Σπαθιά γιατί κάνω στα μικρά (πλύση εγκεφάλου) μουσικά
Διονυσίου, Καζαντζίδης, Βαμβακάρης κλπ, αν θες να μεγαλώσεις σωστά παιδιά!!!
.. και αυτά θα παίξουν αργότερα.. είναι 5-6 ακόμη!
@spiros75 είχαμε το χειμώνα Vinyl night
Παίρναμε απ' έξω ότι ήθελαν delivery και έπαιζαν τα βινύλια (Dark side of the moon, Bowie, Beatles, τα κλασσικά που ακούγονται σε αυτές τις ηλικίες!) Καθώς καταναλώναμε!
-
@criuser said in Peugeot 3008 2016:
Ο άγγλος έρριξε το τσάι στα πόδια του και στην κονσόλα και προσπαθεί να μας πει παραμύθια...
Τα ίδια μας λέει και ο γάτος για τον καθαριστήρα, που δουλεύει μια χαρά στο δικό μου..
Του το έδειξα σε βίντεο και τι μου είπε ο αθεόφοβος...
Εσένα θα σου έχουν βάλει την παλιά έκδοση...
Οχι γατούλη, εμένα μου έχουν βάλει την κανονική για αυτούς που αγαπάνε την εταιρεία...
Οι άλλοι πληρώνουν το τίμημα...
εχεις πλουσια φαντασια για να καλυψεις τις πομπες των χρεπιων
περι υαλοκαθαριστηρων, υπαρχει η απαντηση που πηρες απο καποιον ευγενικουλη που εχει κανει 3 χρονια πιανο αλλα δεν ειναι ωρολογοποιοςκαταναλωση 1.5 d manual.
σε εο
με ταξιδι χαλαρο στα 130 κοντερ
τι θα φανταστεις τωρα να πεις? -
Dieselαρα!
Αυτοί για να δικαιολογήσουν το diesel πρέπει να σέρνονται στον δρόμο και να γυρίζουν τα ρολόγια προς τα πίσω για να πείσουν τους άλλους ότι έτρεχαν
Ρώτα τους καλύτερα πως αλλάζεις την ώρα στο multimedia. Με κλειστά μάτια το κάνουν.
Όπως ο άλλος με το πιο αργό αυτοκίνητο παραγωγής (χωρίς πλάκα, όντως ήταν το πιο αργό αυτοκίνητο της Ευρώπης) μας αναλύει τα δέκατα του λίτρου που κερδίζει η ντιζελαρα του. Ποια ντιζελαρα....το ντιζελακι το καημένο.
-
@lap said in Peugeot 3008 2016:
Dieselαρα!
Αυτοί για να δικαιολογήσουν το diesel πρέπει να σέρνονται στον δρόμο και να γυρίζουν τα ρολόγια προς τα πίσω για να πείσουν τους άλλους ότι έτρεχαν
Ρώτα τους καλύτερα πως αλλάζεις την ώρα στο multimedia. Με κλειστά μάτια το κάνουν.
το παραπανω ομως ειναι ειλικρινες....
και με βαση ολα τα δεδομενα οπως τη μεση ταχυτητα
6.6 δηλαδη μια χαμηλη καταναλωση σε λογικα πλαισια και οχι οι αρκουδες που γραφονται εδω για 5.2 ή 4.3 με 237 μοτ -
Ε μα τι λέω και εγώ; Έχω κάνει αρκετά ταξίδια με τον 1,6hdi στα 120 hp. Ένα τσικ πιο πολύ έγραφε από τον 1,5hdi, με δύο άτομα μέσα και κλιματισμό.
Και φυσικά μέσα στην πόλη, 10 άρια!!!
Και στο φανάρι τράκα τρουκα τράκα τρουκα.
-
@gatoz said in Peugeot 3008 2016:
Dieselαρα!
6.6 δηλαδη μια χαμηλη καταναλωση σε λογικα πλαισια και οχι οι αρκουδες που γραφονται εδω για 5.2 ή 4.3 με 237 μοτΑν θέλω να δω καταναλώσεις υπάρχουν site που μπορείς να δείς τι ακριβώς καταναλώνει το αυτοκίνητο. Πέραν αυτού ο καθένας έχει το δικό του τρόπο που κινείται. Άλλος στροφάρει κόκκινα, για να φρενάρει στο επόμενο φανάρι, άλλος δίνει να σε προσπεράσει και μόλις το κάνει σταματάει για καφέ. Εγω με δίλιτρο ντίζελ τέτοια κατανάλωση έχω σε εθνική με 130-140 (στα μισά γκάζια) 1800 κιλά αυτοκίνητο με πολλά extra πάνω (οχι ατμοσφαιρικό φωτισμο με ledοταινία στριφτό καλώδιο και μονωτική). Με 1.6 diesel μεικτά είμαι στο 5,5 με διάφορα αυτοκίνητα. Δες μήπως κάνει αναγέννηση και την κόβει οπότε ξαναξεκινάει το ιδιο πράγμα. Αν είχαμε 7 λίτρα με 1.5 ντίζελ θα τα είχαμε δώσει.
-
@racefun1971 said in Peugeot 3008 2016:
@gatoz said in Peugeot 3008 2016:
Dieselαρα!
6.6 δηλαδη μια χαμηλη καταναλωση σε λογικα πλαισια και οχι οι αρκουδες που γραφονται εδω για 5.2 ή 4.3 με 237 μοτΑν θέλω να δω καταναλώσεις υπάρχουν site που μπορείς να δείς τι ακριβώς καταναλώνει το αυτοκίνητο. Πέραν αυτού ο καθένας έχει το δικό του τρόπο που κινείται. Άλλος στροφάρει κόκκινα, για να φρενάρει στο επόμενο φανάρι, άλλος δίνει να σε προσπεράσει και μόλις το κάνει σταματάει για καφέ. Εγω με δίλιτρο ντίζελ τέτοια κατανάλωση έχω σε εθνική με 130-140 (στα μισά γκάζια) 1800 κιλά αυτοκίνητο με πολλά extra πάνω (οχι ατμοσφαιρικό φωτισμο με ledοταινία στριφτό καλώδιο και μονωτική). Με 1.6 diesel μεικτά είμαι στο 5,5 με διάφορα αυτοκίνητα. Δες μήπως κάνει αναγέννηση και την κόβει οπότε ξαναξεκινάει το ιδιο πράγμα. Αν είχαμε 7 λίτρα με 1.5 ντίζελ θα τα είχαμε δώσει.
νομιζω ειναι ξεκαθαρη η εικονα και μιλαει απο μονη της
εκει ειναι οι καταναλωσεις που εχω και εγω στα οικογενειακα ντηζελ (clio και 1.5 corsa), εκει ειναι η καταναλωση των βιταρα, εκει ειναι η καταναλωση καθε ντηζελ που ειχα ή πληρωνω εγω τα πετρελαια τους = αρκετα αυτοκινητα
με διλιτρο xc60 που ειχα και σας ειχα δωσει και τις info, ημουν στα 8.5 με 9το ξαναλεω βεβαια, καλη ειναι η καταναλωση αυτη αλλα σε καμμια περιπτωση δεν ειναι η ισχυριζομενη που για να την κανεις οδηγας σκεφτομενος ακριβως το να κανεις χαμηλη καταναλωση
-
Και εγώ βλέπω τις καταναλώσεις στα site και απλά λένε π@@@ς
Οι καταναλώσεις είναι αυτές στα ταξίδια. -
Και εγώ βλέπω τις καταναλώσεις στα site και απλά λένε π@@@ς
Οι καταναλώσεις είναι αυτές στα ταξίδια.Ποιό ντίζελ έχεις;
-
Όχι εγώ, αλλά στο περιβάλλον μου όπου το οδηγώ κάποιες φορές και ταξιδεύω 1,6 hdi120 hp c suv stellantis
Τρακτέρ....
-
Λογικό είναι ρε παιδιά.. οι νόμοι της φυσικής είναι νόμοι.. αν ένα c suv είχε 4 και 5 μέση τότε το δικό μου supermini έπρεπε να έχει 2λ/100..
-
Τα 82 km/h και τα 1260km τι δείχνουν;
-
@gtsartsal said in Peugeot 3008 2016:
Τα 82 km/h και τα 1260km τι δείχνουν;
Οτι δεν επεσε κατω απο 82 και οτι μπορει ακομα να κανει 1260 χαχαχα
-
Σοβαρα τωρα 82 ειναι η μεση ταχυτητα και 1260 η αποσταση που διανυθηκε απο τον τελευταιο μηδενισμο του τριπ
-
Σίγουρα δεν είναι βενζίνα;;;;;;;
-
καλά κατάλαβα αλλά πως προκύπτει η ταχύτητα των 130 χλμ.
-
@alexandros-k said in Peugeot 3008 2016:
Σοβαρα τωρα 82 ειναι η μεση ταχυτητα και 1260 η αποσταση που διανυθηκε απο τον τελευταιο μηδενισμο του τριπ
ρε σεις ο ανθρωπος ξεκινησε απο αθηνα και πηγε κιλκις λιγο εξω απο την πολη για δουλεια και γυρισε. ειχε και epass. λογικοτατη μεση ταχυτητα για τετοια αποσταση. λιγο να κοψεις καπου, ενα κατουρημα, ενας καφες, ενα βενζιναδικο και εαν εχεις 130 στο κρουζ η μεση ειναι 80 κατι
αυτα που ο γατος φτυνει ειναι τα 'με 120 καίω 3.7 λιτρα'
ή 'παω με μεση 120'
ψεμα ασυστολο
για να πας με μεση 120 πρεπει να εχεις η τη μιτσουμπαρα απο τα γιαννενα ή το γκέικο με τα 300. και παλι μην σε πιασει κοψιμο -
Διόδια, καθώς και έξοδος από Αθήνα, και επανείσοδος. Αυτά ρίχνουν τον μέσο όρο.
Βλέπω πάντως ότι το σήριαλ των κσταναλώσεων καλά κρατεί. -
Προφανώς το 3008 ΠΡΕΠΕΙ να χει μεγαλύτερη κατανάλωση απ το δικό μου 1.5 που έχει το "μισό" μέγεθος.
Το μόνο πράγμα που πρέπει να κοιταζετε για την κατανάλωση, ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΣΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΚΑΤΟΧΗΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ, ΠΟΣΑ ΘΑ ΞΟΔΕΨΕΤΕ...
Στη συγκεκριμένη φωτογραφία που ανεβάσατε, παίζει ρόλο απ το φορτίο που κουβάλαγε και την υψομετρική διαφορά, μέχρι τον άνεμο και το στυλ οδήγησης, γιατί 82χαω μέση δεν είναι και χαμηλή ταχύτητα, σωστα τα λέει ο γάτος.
Και η μόνη σύγκριση που είναι ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΗ, το 3008 βενζίνη τούρμπο θα έκαιγε λιγότερο;
Προφανώς θα ήταν 2 λίτρα πάνω.Όπως και οποιοδήποτε άλλο τούρμπο βενζίνη σε τέτοιο μέγεθος αυτοκίνητο.
Τα δύο που αναφέρετε, κατανάλωση και "θόρυβος" είναι πραγματικά ανύπαρκτα "προβλήματα" για τον 1.5 HDi
Αλλά, εντελως χαζά ζητήματα να ανησυχείς, έχουν τα γαλλικά...
Peugeot 3008 2016