-
Αν και το παλιό 2008 είναι παρόμοιο αμάξι με το Κρόσλαντ και το Αιρκρός, έχει πολύ μικρότερους χώρους...
-
Καλησπέρα παιδιά
γνωρίζει κάποιος κάτοχος peugeot 208 eat8 100 αν βγάζει κάρτα ελεύθερης πρόσβασης στο δακτύλιο?
-
Έβγαινε ποτέ 306 rallye;
Πάντως εδώ στην Ελλάδα δεν είχε έρθει.Edit: Κυκλοφόρησε Αγγλία τουλάχιστον, με τον 2.0 167 του Gti-6 και ήταν πιο γρήγορο καθώς ήταν ελαφρύτερο. Δεν είχε air-con, ηλεκτρικά παράθυρα και είχε ελλιπή ηχομόνωση.
Α Μ Α Ξ Α Ρ Α! -
@georgemit said in PEUGEOT FORUM:
Έβγαινε ποτέ 306 rallye;
Πάντως εδώ στην Ελλάδα δεν είχε έρθει.Ναι έβγαλε στην Αγγλία και Ευρώπη νομίζω.
Εδώ το λέγαμε 306 Gti Race χωρίς ηλεκτρικές ευκολίες και ABS.
https://www.4troxoi.gr/4tlibrary/article.php?year=1999&month=1&issue=47&cat=Δοκιμές&number=431
-
Αυτά είναι. Old school, μόνο χέρια...
-
Αμαξαρα!
-
Από παλιά μ@λ@κες οι Γάλλοι, ούτε μια ποτηροθήκη. Τουλάχιστον τώρα έχουν 2 άχρηστες... Κορωπί ζαμέ
-
@georgemit said in PEUGEOT FORUM:
Έβγαινε ποτέ 306 rallye;
Πάντως εδώ στην Ελλάδα δεν είχε έρθει.Edit: Κυκλοφόρησε Αγγλία τουλάχιστον, με τον 2.0 167 του Gti-6 και ήταν πιο γρήγορο καθώς ήταν ελαφρύτερο. Δεν είχε air-con, ηλεκτρικά παράθυρα και είχε ελλιπή ηχομόνωση.
Α Μ Α Ξ Α Ρ Α!Ε Γαλλικό χωρίς air-con , ηλεκτρικά παράθυρα είναι το τέλειο όχημα. Ολα τα ηλεκτρικα που εκαναν fail τα έβγαλαν , αμα εβγαζαν και τις λάμπες και την ηλεκτρική μίζα ακόμα καλύτερα.
ΚΟΥΚΛΙ πάντως και αμαξάρα ναι
-
@yem said in PEUGEOT FORUM:
Από παλιά μ@λ@κες οι Γάλλοι, ούτε μια ποτηροθήκη. Τουλάχιστον τώρα έχουν 2 άχρηστες... Κορωπί ζαμέ
Aετέ!!!!!!
-
This post is deleted! -
@georgekn said in PEUGEOT FORUM:
@cirus said in PEUGEOT FORUM:
Ε Γαλλικό χωρίς air-con , ηλεκτρικά παράθυρα είναι το τέλειο όχημα. Ολα τα ηλεκτρικα που εκαναν fail τα έβγαλαν , αμα εβγαζαν και τις λάμπες και την ηλεκτρική μίζα ακόμα καλύτερα.
Μη το λες ένα 1.4 3θυρο του 99 που έμεινε στα χέρια με 235.000χλμ λειτουργούν όλα a/c κλειδαριές παράθυρα airbags υδραυλικό τιμόνι...
Ακμαίο...το λυπάμαι να πάει στη πρέσα...
Μόνο το βερνίκι άρχισε να σκάει... γιατί το γκαράζ μου δεν χωράει τρίτο αυτοκίνητο...κουκλί το έχεις!!!
Μιλάω για την πλειοψηφία όχι για το δικό σου. Συνηθες να βγάζουν ηλεκτρικα προβλήματα οι Γάλλοι.
-
Δύο κολλητοί το είχαν, και οι δύο ήταν μέλη του φόρουμ. Ο ένας σε Rallye 16V (αυτός που έβαλα τις προάλλες το βίντεο με το τωρινό του S2000), ο άλλος σε GTi (ίδιο αυτοκίνητο με περισσότερο εξοπλισμό). Ωραίο παιχνίδι για πριν 25 χρόνια, αλλά όχι για σήμερα (όταν φτάσαμε πια τα mid 40s).
Θυμάμαι σε παλιά ΕΔ του Ράλλυ Χαλκιδικής, μετά από ταβέρνα και κρασάκια (καλοί μαλάκες κι εμείς τότε), να γυρνάμε από Ολυμπιάδα σε Στρατώνι και να οδηγώ εγώ το GTi, λίγο πιο γρήγορα από ότι θα έπρεπε. Μπαίνω σε μια στροφή με... πολλά, και από δίπλα φωνάζει ο ιδιοκτήτης (rallycards τότε το nickname του στο φόρουμ): "ΤΕΡΜΑ ΓΚΑΖΙ, ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΙΣ ΜΑΛΑΚΑ!!!". Το κάρφωσα κι εγώ (όχι τέρμα, μισό το πάτησα) και το γαμήδι το 106 βγήκε ευθεία (χωρίς ανάποδο) για την επόμενη ισιάδα. Αν είχα αφήσει, δεν θα μας έβρισκαν... θα είχε κάνει 1000 περιστροφές.
-
κουκλί το έχεις!!!
Μιλάω για την πλειοψηφία όχι για το δικό σου. Συνηθες να βγάζουν ηλεκτρικα προβλήματα οι Γάλλοι.
Καλά και εγώ τους κράζω τους Γάλλους ειδικά με αυτές τις χαζομάρες που κάνουν με δοχεία αντμπλου καδένες και λοιπά...
Αλλά έχουν βγάλει και αυτοκίνητα "σταθμούς" στην αυτοκίνηση...και κάποιες φορές μπορεί και...κατά τύχη... αρκετά αξιόπιστα.
-
@yem said in PEUGEOT FORUM:
Και οι Ιταλοί...
-
Σωστά, και τα δύο καθημερινά αυτοκίνητα... Μάπα και οι φεραρι τότε.
-
Καλά εγώ ειρωνικά το είπα αλλά δεν πειράζει. Το ότι δεν είναι καθημερινό βέβαια δεν έχει να λέει κάτι.
-
@georgekn said in PEUGEOT FORUM:
Ε Γαλλικό χωρίς air-con , ηλεκτρικά παράθυρα είναι το τέλειο όχημα. Ολα τα ηλεκτρικα που εκαναν fail τα έβγαλαν , αμα εβγαζαν και τις λάμπες και την ηλεκτρική μίζα ακόμα καλύτερα.
Μη το λες ένα 1.4 3θυρο του 99 που έμεινε στα χέρια μου με 235.000χλμ λειτουργούν όλα a/c κλειδαριές παράθυρα airbags υδραυλικό τιμόνι...
Ακμαίο...το λυπάμαι να πάει στη πρέσα...
Μόνο το βερνίκι άρχισε να σκάει... γιατί το γκαράζ μου δεν χωράει τρίτο αυτοκίνητο...Του πατέρα μου είναι το σεντάν.
Τόσα χρόνια, το μόνο σοβαρό που έβγαλε είναι πρόβλημα στις κλειδαριές πριν τρία χρόνια. -
Και εμένα η 25χρονη ΧΑΝΤΙΑ, μια χαρά είναι, όλα δουλεύουν ρολόι και χρώμα αστέρι και φώτα καθαρά. Το δέρμα στο κάθισμα του οδηγού θέλει μια συντήρηση γιατί δεν έχει συντηρηθεί ποτέ. Τα υπόλοιπα σαν καινούργια...
-
@criuser said in PEUGEOT FORUM:
Και εμένα η 25χρονη ΧΑΝΤΙΑ, μια χαρά είναι, όλα δουλεύουν ρολόι και χρώμα αστέρι και φώτα καθαρά. Το δέρμα στο κάθισμα του οδηγού θέλει μια συντήρηση γιατί δεν έχει συντηρηθεί ποτέ. Τα υπόλοιπα σαν καινούργια...
χρεπι ειναι. ειδικα για τα ελαχιστοτατα χιλιομετρα της και τα αμεριστα χαδια της.
μην διασπειρεις ψεμματα.
#gallika_rimadia
#ola -
@realzeus said in PEUGEOT FORUM:
Δύο κολλητοί το είχαν, και οι δύο ήταν μέλη του φόρουμ. Ο ένας σε Rallye 16V (αυτός που έβαλα τις προάλλες το βίντεο με το τωρινό του S2000), ο άλλος σε GTi (ίδιο αυτοκίνητο με περισσότερο εξοπλισμό). Ωραίο παιχνίδι για πριν 25 χρόνια, αλλά όχι για σήμερα (όταν φτάσαμε πια τα mid 40s).
Θυμάμαι σε παλιά ΕΔ του Ράλλυ Χαλκιδικής, μετά από ταβέρνα και κρασάκια (καλοί μαλάκες κι εμείς τότε), να γυρνάμε από Ολυμπιάδα σε Στρατώνι και να οδηγώ εγώ το GTi, λίγο πιο γρήγορα από ότι θα έπρεπε. Μπαίνω σε μια στροφή με... πολλά, και από δίπλα φωνάζει ο ιδιοκτήτης (rallycards τότε το nickname του στο φόρουμ): "ΤΕΡΜΑ ΓΚΑΖΙ, ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΙΣ ΜΑΛΑΚΑ!!!". Το κάρφωσα κι εγώ (όχι τέρμα, μισό το πάτησα) και το γαμήδι το 106 βγήκε ευθεία (χωρίς ανάποδο) για την επόμενη ισιάδα. Αν είχα αφήσει, δεν θα μας έβρισκαν... θα είχε κάνει 1000 περιστροφές.
Μπερδεψες τα 106 με τα 306, Αλεξ
Για το 306 μιλανε .
PEUGEOT FORUM