-
@katafractos17 said in Peugeot 3008 2016:
@civil357 said in Peugeot 3008 2016:
@criuser said in Peugeot 3008 2016:
Είναι τιμές προ φόρων.
Το λέει.Οσο για τις ανακλήσεις, τώρα που θα πάρω και εγώ, θα σας προσέξουμε λίγο παραπάνω τους πεζάκηδες...
Γιατί όπως ξέρετε η Σιτροέν είναι η Ψυχή της Εταιρείας και τώρα και η Αλφα.
Μάλλον απλά λάθος είναι ρε συ ταξιδευτή γιατί γράφει Ανώτατη Λιανική Τιμή* από........... και μετά επεξηγεί : * " Η Ανώτατη Λιανική Τιμή περιλαμβάνει Τέλος Ταξινόμησης και Φ.Π.Α. Από την Ανώτατη Λιανική Τιμή της διαμόρφωσης του PEUGEOT σας ΔΕΝ έχουν αφαιρεθεί οι εκπτώσεις βάσει του προωθητικού προγράμματος που είναι σε ισχύ."
Οπότε ή έχει κυκλοφορήσει το ολοκαίνουργιο 3008 και δεν έχουμε πάρει χαμπάρι ( οχι βέβαια) ή έχει γίνει λάθος!
Αυτό.
Μάλλον μας διαβάζουν όμως, γιατί το διόρθωσαν.
Τους πήρα τηλέφωνο...
-
@gatoz said in Peugeot 3008 2016:
σημερα, βραδυατικα, με ενημερωσανε περι του ξεχασμενου μου φεβ.
λοιπον δεν εχουν πρακτικα ιδεα.
θα παει λεει καποιος 'επιθεωρητης' στις 3 ή 4 γεναρη να δει τι μπορει να κανει, ισως να αλλαχτει και το αυτοκινητο, οπως και ολα με το ιδιο προβλημα. βασικα ουτε οι ιδιοι ξερουν τι μαλακια τους δερνει.Και εσύ το έχεις leasing και παίρνεις αντικατάστασης όσο είναι συνεργείο. Έχουν τύχει της ίδιας αντιμετώπισης και ιδιώτες άραγε;
-
Τελικά έχει καλές τιμές το 3008 τώρα.
-
Τελικά έχει καλές τιμές το 3008 τώρα.
Αφού αλλάζει, αυτό έλειπε....στην τελυταία του πνοή είναι, ξεστοκάρουν και τέλος!
-
Το 24 και βλέπουμε έτσι που έχουν γίνει...
Αλλά δεν θα έχει ντίζελ.
Μούφα υβριδικό, 48 βόλτ θα έχει και φεβ...
Ισως και καινούργιους προγραμματιστές...
Που θα τους εξετάσει ο γάτος...
-
Δεν είναι mufa είναι mild. Και μάλιστα είναι εξελιγμένου τύπου συγκριτικά με τα πιο απλά mild hybrid
-
Μούφα που γλυτώνεις τάχα μισό λίτρο στο μποτιλιάρισμα και το πληρώνεις στην μπαταρία όταν την αλλάζεις.
-
1+ λίτρο μη πω 2 λίτρα σε αυτό διότι είναι πάνω στο κιβώτιο και δεν έχει απώλειες ενώ είναι δυνατό και η μπαταρία κραταει πολλά έτη και χιλιόμετρα.
Το ίδιο θα σου πουν και για το adblue
-
Εβαλα τις εγγυήσεις για την μπαταρία, που κάνει 6-8000.
-
Δεν νομίζω να κάνει τόσο. Εδώ στα full hybrid κοστίζει πλέον 3-4Κ
Κάπου στα 1000 με 1500 να κοστίζει σε σημερινές τιμές.Σε εμένα που είναι μικρότερο και πιο απλό κοστίζει 600-700 ευρω
-
Το 24 και βλέπουμε έτσι που έχουν γίνει...
Αλλά δεν θα έχει ντίζελ.
Μούφα υβριδικό, 48 βόλτ θα έχει και φεβ...
Ισως και καινούργιους προγραμματιστές...
Που θα τους εξετάσει ο γάτος...
Fake hybrid τα mild, και τώρα έχει πολύ πέραση και το fake electric - για τα PHEV διαβάζω..τα έχουν βάλει πολύ στην μπούκα οι νομοθέτες γιατί λένε ότι τα περισσότερα χιλιόμετρα τα κάνουν αφορτιστα.
-
@lap said in Peugeot 3008 2016:
Κάπου στα 1000 με 1500 να κοστίζει σε σημερινές τιμές.Σε εμένα που είναι μικρότερο και πιο απλό κοστίζει 600-700 ευρω
6000 πλήρωσαν για μία μπαταρία φεβ 308 που το ξέχασαν αφόρτιστο για 6 μήνες.
-
Για phev ρε συ η οποία είναι 15 φορές μεγαλύτερη από του mild.
Ρε σεις σοβαρευτείτε λίγο.
Φθηνη είναι για τόσο μεγάλη μπαταρία.
@dublin. Δεν είναι fake, μάλιστα είναι ανώτερο mild hybrid και ξεκινά το όχημα από στάση με ηλεκτρισμό. Ενώ μπορεί σε χαμηλό φορτίο να κινήσει το όχημα και στον αυτοκινητόδρομο. Το μοτέρ είναι πάνω στο κιβώτιο. Δηλαδή σαν διάταξη θυμίζει πολύ τα full hybrid, απλώς εχει μικρότερο μοτέρ και μπαταρία
Αντί να μας τα λες εσύ που ξέρεις την psa στα λέμε εμείς (που την ξέρουμε καλύτερα )
Χίλιες φορές mild hybrid, με αθόρυβη εκκίνηση παρά τρακτέρ να μολύνει τον ντουνιά
-
Χίλιες φορές mild hybrid, με αθόρυβη εκκίνηση παρά τρακτέρ να μολύνει τον ντουνιά
ε, ναι
ασε που οδηγας σαν τιμονιερης ρυμουλκου -
Τα πλήρωσε γιατί έφταιγε και να πρόσεχε. Όταν φτάσει στο πραγματικό χρόνο ζωής της η μπαταρία αυτή θα ανακυκλώθεί και ο χρήστης θα μπορεί να πάρει σε καλή τιμή ανακυκλωμένη μπαταρία. Οποτε τα νούμερα αυτά δεν παίζουν.
Γενικά τα plugin δεν αξίζουν την επένδυση κατά την γνώμη γιατί θα είναι τα πρώτα που θα σφαγούν φορολογικά και επιπλέον επειδή είναι μεταβατική τεχνολογία θα βγάλουν αρκετά θέματα καθώς το μεγαλύτερο μέρος των πόρων θα πάνε στα αμιγώς ηλεκτρικά.
-
@george1977 said in Peugeot 3008 2016:
Τα πλήρωσε γιατί έφταιγε και να πρόσεχε.
Ο έμπορος τα πλήρωσε....αυτός το είχε στην έκθεση και του άδειασε η μπαταρία....κλάμα....χαχαχα!!!
-
Το diesel grandland από τον @dimsabas σε κίνηση μέσα στην πόλη και με μποτιλιάρισμα.
https://cartalk.gr/opel-grandland-1-5-diesel-130-at8/
Εδώ ένα full hybrid θα ήταν στα 3 λιτρα. Μόλις ανοίξει ο δρόμος και φύγουν από το μπατιλιαρισμα πάλι το υβριδικό θα γράφει μικρότερη κατανάλωση. Μόνο σε μεγάλες ταχύτητες αυτοκινητόδρομου θα χάνει γύρω στο 5-10% από το diesel.
Όσοι δοκιμάσετε τα υβριδικά ( full και νέας γενιάς mild) σε καθημερινή χρηση δεν θα ξαναγυρίσετε πίσω.
Για αυτό αναφέρω πως τέλειωσε το diesel. Θα συνεχίσει φυσικά να πωλείται ως καύσιμο για δεκαετίες, αλλά ως επιλογή πια θα φτάσει να είναι η τελευταία σε λογικη για τη μέση χρήση όπως 50:50 πόλη και αυτοκινητόδρομο.
-
Αστείο το πόστ Λαπ.
Θα σου βάλω και εγώ διαδρομή στο Πήλιο με κατανάλωση 1.7 .Εγώ που κινούμαι τώρα μέσα στην πόλη με 23 χαω έχω 6,3 για 1500 χλμ περίπου, γιατί έχω καιρό να κάνω ταξίδι από το τέλος του Νοέμβρη.
-
@fanis75 said in Peugeot 3008 2016:
@george1977 said in Peugeot 3008 2016:
Τα πλήρωσε γιατί έφταιγε και να πρόσεχε.
Ο έμπορος τα πλήρωσε....αυτός το είχε στην έκθεση και του άδειασε η μπαταρία....κλάμα....χαχαχα!!!
Είναι και έμπορος τρομάρα του.
Θα έπρεπε να γνωρίζει τι πρέπει να κάνει κάποιος όταν πρόκειται να αφήσει το αυτοκίνητο τόσο πολύ καιρό καιρό σε ακινησία και χωρίς να φορτίζει, καθότι ο κατασκευαστής δίνει οδηγίες για τέτοιες περιπτώσεις. -
Αστείο το πόστ Λαπ.
Θα σου βάλω και εγώ διαδρομή στο Πήλιο με κατανάλωση 1.7 .Εγώ που κινούμαι τώρα μέσα στην πόλη με 23 χαω έχω 6,3 για 1500 χλμ περίπου, γιατί έχω καιρό να κάνω ταξίδι από το τέλος του Νοέμβρη.
σκοτωνεις παιδια με το μαζουτ. μολυνεις με βρωμιες.
και δεν βαζεις και στο κοστος το αντμπλου και τις επισκευες εξαιτιας του.
#mazout_chrepia
Peugeot 3008 2016