-
Μακάρι οι αγοραστές να αγόραζαν μόνο με βάση τις μεταφορικές τους ανάγκες. Στην συντριπτική πλειοψηφία όμως αγοράζουν έχοντας στο μυαλό και άλλους λόγους.
Αν αγόραζαν όλοι με βάση τις μεταφορικές ανάγκες τους τότε τα οχήματα θα ήταν πολύ λιγότερα και πολύ μικρότερα.Εγώ π.χ. είμαι ένας πολύ κακός αγοραστής , αφού δεν αγοράζω με βάση τις μεταφορικές μου ανάγκες. Αν αγόραζα με βάση τις ανάγκες που έχω για αυτοκίνητο θα ήμουν με ένα μίνι αυτοκινητάκι και μια χαρά όλα. Όταν όμως μπλέκουν και άλλοι παράγοντες το αυτοκινητάκι γίνεται μικρομεσαίο χάτσμπακ και τελικά μπούρδες όλα.
Συμπέρασμα: Η κοινωνία που ζούμε είναι ζούγκλα...και ο καθένας κάνει ότι θέλει.
διαφωνώ. αν ήταν έτσι ούτε πολλά μοντέλα θα υπήρχαν ούτε τίποτα.
μαρέσει η διαφορετικότητα και ότι περνουμε πράγματα που δεν χρειαζόμαστε απλά και μόνο γιατι μας αρέσουν. Ειμαι υπερμαχός αυτού. Αλλιώς είναι ολα ΒΑΡΕΤΑ....
-
Εγώ έχω t cross για δεύτερο, αλλά και τρεις περιπτώσεις που ξέρω έχουν για δεύτερο αυτοκίνητο t roc και t cross style και για πρώτο jaguar f pace, audi allroad και porsche macan. Όπως καταλαβαίνετε υπάρχει κοινό. Εξ ου οι πωλήσεις στις λίστες κάπως δικαιολογουνται.
Φίλος που έψαχνε για πρώτο από peugeot 206 έλεγε για kona, του λέω ρε δες t roc.....
Όχι χαλάνε η απάντηση του κλπ. Τώρα ψάχνει για το προηγούμενο qasqai..... περί ορέξεως κολοκυθόπιτα -
Μακάρι οι αγοραστές να αγόραζαν μόνο με βάση τις μεταφορικές τους ανάγκες. Στην συντριπτική πλειοψηφία όμως αγοράζουν έχοντας στο μυαλό και άλλους λόγους.
Αν αγόραζαν όλοι με βάση τις μεταφορικές ανάγκες τους τότε τα οχήματα θα ήταν πολύ λιγότερα και πολύ μικρότερα.Εγώ π.χ. είμαι ένας πολύ κακός αγοραστής , αφού δεν αγοράζω με βάση τις μεταφορικές μου ανάγκες. Αν αγόραζα με βάση τις ανάγκες που έχω για αυτοκίνητο θα ήμουν με ένα μίνι αυτοκινητάκι και μια χαρά όλα. Όταν όμως μπλέκουν και άλλοι παράγοντες το αυτοκινητάκι γίνεται μικρομεσαίο χάτσμπακ και τελικά μπούρδες όλα.
Συμπέρασμα: Η κοινωνία που ζούμε είναι ζούγκλα...και ο καθένας κάνει ότι θέλει.
διαφωνώ. αν ήταν έτσι ούτε πολλά μοντέλα θα υπήρχαν ούτε τίποτα.
μαρέσει η διαφορετικότητα και ότι περνουμε πράγματα που δεν χρειαζόμαστε απλά και μόνο γιατι μας αρέσουν. Ειμαι υπερμαχός αυτού. Αλλιώς είναι ολα ΒΑΡΕΤΑ....
Καλύτερα να διαφωνείς, γιατί αν καταντήσεις σαν εμένα... άστα-βράστα... και χέσε τα μαζί...
υ.γ. αυτά για σήμερα. Τώρα ύπνος γιατί αύριο γαλέρα...
-
ημίμετρο είναι να αγοράζεις υβριδικό.
Θα ήθελες να μας αναφέρεις τι ακριβώς εννοείς;
Iσως εννοεί Mild hybrid
Ναι παιδια συγγνωμη που δεν το ανεφερα ξεκαθαρα. Εννοω τα mild hybrid που εχουν και καπως λογικους για την εποχη χρονους αναμονης. Γιατι τα πραγματικα hybrid ειναι ακριβα για μενα και το yaris cross προυποθετει να εχεις αυτοκινητο και να σε καλυπτει μεχρι να ερθει μιας και μιλαμε για ενα χρονο αναμονη το λιγοτερο.
Επισης για να μη παρεξηγηθω, παντα θα υπαρχουν οι εχοντες αλλα δεν ειναι ο κανονας.
-
Iσως εννοεί Mild hybrid
Ναι παιδια συγγνωμη που δεν το ανεφερα ξεκαθαρα. Εννοω τα mild hybrid που εχουν και καπως λογικους για την εποχη χρονους αναμονης. Γιατι τα πραγματικα hybrid ειναι ακριβα για μενα και το yaris cross προυποθετει να εχεις αυτοκινητο και να σε καλυπτει μεχρι να ερθει μιας και μιλαμε για ενα χρονο αναμονη το λιγοτερο.
Επισης για να μη παρεξηγηθω, παντα θα υπαρχουν οι εχοντες αλλα δεν ειναι ο κανονας.
Λόγω ανατιμήσεων υπάρχουν και θα υπάρξουν ακυρώσεις. Αν έχεις επαφές του στυλ αν ακυρωθεί κάτι πάρτε με άμεσα κάτι μπορεί να βρεθεί. Εμένα με πήραν το Πάσχα ακυρώθηκε ένα golf etsi 1.5 τι λες? Του είπα απλά από το τηλέφωνο δεσμευσε το. Σε 10 μέρες το παρέλαβα. Το έψαξα στο Internet 2 ώρες και αυτό ήταν.
-
Εγώ έχω t cross για δεύτερο, αλλά και τρεις περιπτώσεις που ξέρω έχουν για δεύτερο αυτοκίνητο t roc και t cross style και για πρώτο jaguar f pace, audi allroad και porsche macan. Όπως καταλαβαίνετε υπάρχει κοινό. Εξ ου οι πωλήσεις στις λίστες κάπως δικαιολογουνται.
Φίλος που έψαχνε για πρώτο από peugeot 206 έλεγε για kona, του λέω ρε δες t roc.....
Όχι χαλάνε η απάντηση του κλπ. Τώρα ψάχνει για το προηγούμενο qasqai..... περί ορέξεως κολοκυθόπιταΝαι αλλά μιλάμε για χιλιάδες πωλήσεις εσύ αναφέρεις 3-4 άντε να βάλω 100 τέτοιους με τέτοια πρώτα αυτοκίνητα.
Δεν ειναι δεύτερο αυτοκίνητο το t roc. Μη λέμε υπερβολές. Απλά μερικοί έχετε την άνεση και αγοράζετε δύο πρώτα αυτοκίνητα, είτε σας τα δίνουν με leasing.
Δεύτερο αυτοκίνητο είναι ενα μικρό Σουζούκι, Τογιότα, smart, polo κτλ
-
Iσως εννοεί Mild hybrid
Λόγω ανατιμήσεων υπάρχουν και θα υπάρξουν ακυρώσεις. Αν έχεις επαφές του στυλ αν ακυρωθεί κάτι πάρτε με άμεσα κάτι μπορεί να βρεθεί. Εμένα με πήραν το Πάσχα ακυρώθηκε ένα golf etsi 1.5 τι λες? Του είπα απλά από το τηλέφωνο δεσμευσε το. Σε 10 μέρες το παρέλαβα. Το έψαξα στο Internet 2 ώρες και αυτό ήταν.
Πολυ καλη επιλογη εκανες!
Χμ ναι ισως απλα δε μπορεις να βασιστεις σε αυτη τη περιπτωση νομιζω. Συν οτι φανταζομαι οι επιλογες θα αυξανονται οσο ανεβαζεις και το budget που στη δικη μου περιπτωση ηταν χαμηλα στα 20k.
-
Η πλειοψηφία που έχουν T-roc, το έχουν για πρωτο. Το μέγεθος του είναι για πρώτο, δεν είναι αυτοκίνητο πόλης, με μικρό μέγεθος κτλ. Επίσης το κόστος αγοράς του είναι για πρώτο!!!
Εμεις έχουμε ένα getz σαν δεύτερο. Τέλειο για δεύτερο. Ιδανικά θα ήθελα ένα Yaris αλλά δεν μας παίρνει οικονομικά. Με ενοίκιο, παιδιά κτλ τα έξοδα είναι πολλά!
Αν κάποιος έχει εταιρικό leasing, συγγνώμη ρε παιδιά κιόλας αλλά δεν είναι δικό του αυτοκίνητο... Ας το έχει και για τρίτο... -
Iσως εννοεί Mild hybrid
Εγώ δεν έχω καταλάβει πόσα vw έχεις....;
-
Άλλο το leasing άλλο το πληρωνω εγώ από τις αποταμιεύσεις μου.
Συν σπίτια, παιδιά, ταξίδια, μόρφωση κτλ
-
Αυτό που καθορίζει το πρώτο αυτοκίνητο του καθενός και αν θα έχει και δεύτερο ή τρίτο, είναι η οικονομική του κατάσταση.
Όλα τα υπόλοιπα είναι πράσινα δαμάσκηνα και ψιλές ελιές. -
Δεν το βλέπω έτσι. Το δεύτερο αυτοκίνητο είναι αυτοκίνητο που κινείται σε πόλη και στενά. Είναι κάπως υπερβολικό να κινείσαι στην πόλη με 4,30-4,40μ αυτοκίνητο και να έχεις κατανάλωση 10 λίτρα. Ούτε να κινηθείς άνετα μπορείς, ούτε να νιώσεις την ανωτερότητα του κινητήρα μπορείς, ούτε τίποτα.
Ειναι σαν να λέμε πως για μια Χ απόσταση από τον καναπέ σου μπορείς να δεις άνετα τηλεόραση μέχρι ας πούμε 55 ιντσες. Αν αγοράσεις 85" ιντσες τηλεόραση επειδή μπορείς τότε είσαι υπερβολικός.
-
Υπάρχουν μικρά αυτοκίνητα που κοστίζουν περισσότερο από ότι ένα T-Roc.
Επίσης, μια χαρά κινείσαι στην πόλη με 4:30μ αυτοκίνητο, εκτός αν θες να κινηθείς σε κάνα Ψυρή, Θησείο, κτλ.
Πόλη όμως δεν είναι μόνο αυτές οι περιοχές ή το κέντρο γενικά. -
@gtsartsal said in VW T-Roc:
Iσως εννοεί Mild hybrid
Εγώ δεν έχω καταλάβει πόσα vw έχεις....;
Τώρα 2. T cross και golf. Απο skoda και audi.
-
Ε ναι, ένα 208gt eat8 ειναι ένα λογικό μικρό πόλης για κάποιον που έχει οικονομική άνεση.
-
@katafractos17 said in VW T-Roc:
Επίσης, μια χαρά κινείσαι στην πόλη με 4:30μ αυτοκίνητο, εκτός αν θες να κινηθείς σε κάνα Ψυρή, Θησείο, κτλ.
Πόλη όμως δεν είναι μόνο αυτές οι περιοχές ή το κέντρο γενικά.Για να πείτε το t roc δεύτερο πρέπει το πρώτο να είναι ανώτερο από το t roc. Ειδάλλως μενετε μακρυά και απλά έχετε αγοράσει δύο ισάξια αυτοκίνητα που παίζουν τον ρόλο του πρώτου αναλόγως του ποιο είναι διαθέσιμο.
Για να έχεις 4,30μ ως δεύτερο το πρώτο σου πρέπει να είναι ένα D suv. Ειδάλλως δεν είναι δεύτερο το t roc.Πόσοι στην Ελλάδα έχουν D suv ή E suv
-
@katafractos17 said in VW T-Roc:
Πόλη όμως δεν είναι μόνο αυτές οι περιοχές ή το κέντρο γενικά.Για να πείτε το t roc δεύτερο πρέπει το πρώτο να είναι ανώτερο από το t roc. Ειδάλλως μενετε μακρυά και απλά έχετε αγοράσει δύο ισάξια αυτοκίνητα που παίζουν τον ρόλο του πρώτου αναλόγως του ποιο είναι διαθέσιμο.
Για να έχεις 4,30μ ως δεύτερο το πρώτο σου πρέπει να είναι ένα D suv. Ειδάλλως δεν είναι δεύτερο το t roc.Πόσοι στην Ελλάδα έχουν D suv ή E suv
Συγνώμη αλλά δεν καταλαβαίνω σε τι ακριβώς μου απαντάς.
Έχεις ένα μοτίβο στο μυαλό σου, το οποίο δεν είναι απαραίτητο ότι το έχουν όλοι
-
Είναι η κοινη λογική. Όταν η συντριπτική πλειοψηφία στον πλανήτη αυτόν αγοράζει ως δεύτερο όχημα για τις καθημερινές δουλειές ένα που είναι μικρότερο, αδύναμο από το κύριο το οποίο το έχει για ταξίδια και οικογενειακές εξορμήσεις τότε ναι εκφράζω την κοινή λογική.
Όταν μια αντίληψη είναι κοινή στο 95% του πληθυσμού θεωρείται κοινή λογική.Προφανώς δεν συμφωνείς με την κοινή λογική. Δικαίωμα σου και καλά κανεις.
Το πρώτο σου αυτοκίνητο ποιο είναι και ποιο το δεύτερο;
-
Διαβάζω για τον νέο κινητήρα TSI evo2 ότι είναι σχεδιασμένος για λειτουργία με καύσιμα που περιέχουν συστατικά τα οποία παράγονται από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.
Αυτό τι σημαίνει πρακτικά πέρα από το όφελος για το περιβάλλον?
Θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν και πιο φθηνά καύσιμα?
Θα μπορεί να μπει και lpg στον συγκεκριμένο κινητήρα? -
Σε ακόμη πιο ακριβά καύσιμα θα ποντάριζα εγώ...
VW T-Roc