-
@brokesmack said in Toyota Yaris Cross:
Διορθώστε με εαν κανω λαθος, αλλά νομίζω οτι τα πίσω φανάρια είναι ίδια σε όλες τις εκδόσεις
Οχι δεν είναι.
-
@kostas2310 said in Toyota Yaris Cross:
![alt text]( image url)
Και ένα τελευταίο ερώτημα από πλευράς μου. Υπάρχει κάποιος εδώ που να έχει παραλάβει την έκδοση Active PLUS Hybrid και να μπορεί να επιβεβαιώσει εάν τα πίσω φώτα λεντ του είναι όπως στις φωτογραφίες παραπάνω?
Ευχαριστώ και πάλι!
Ειναι led στην active plus!!!!
-
@manos-kri said in Toyota Yaris Cross:
![alt text]( image url)
Και ένα τελευταίο ερώτημα από πλευράς μου. Υπάρχει κάποιος εδώ που να έχει παραλάβει την έκδοση Active PLUS Hybrid και να μπορεί να επιβεβαιώσει εάν τα πίσω φώτα λεντ του είναι όπως στις φωτογραφίες παραπάνω?
Ευχαριστώ και πάλι!
Ναι το ξερω οτι ειναι led. Και η active led πισω φωτα γραφει οτι εχει αλλα σιγουρα εχουν καποια διαφορα. Το ερώτημα μου ηταν αν εχει ακριβως τα ιδια με τις φώτο που εβαλα. Απ οτι μου ειπαν 2 ιδιοκτητες active plus, εχει πισω λεντ φωτα ιδια με των φωτογραφιών που ανέβασα χτες
-
@manos-kri said in Toyota Yaris Cross:
![alt text]( image url)
Ευχαριστώ και πάλι!
Ναι το ξερω οτι ειναι led. Και η active led πισω φωτα γραφει οτι εχει αλλα σιγουρα εχουν καποια διαφορα. Το ερώτημα μου ηταν αν εχει ακριβως τα ιδια με τις φώτο που εβαλα. Απ οτι μου ειπαν 2 ιδιοκτητες active plus, εχει πισω λεντ φωτα ιδια με των φωτογραφιών που ανέβασα χτες
Ναι είναι τα ίδια με τις φώτο.. σορρυ που δεν το είπα κατευθειαν μετά που απάντησα το σκεφτηκα
-
Ναι το ξερω οτι ειναι led. Και η active led πισω φωτα γραφει οτι εχει αλλα σιγουρα εχουν καποια διαφορα.
Δεν ξέρω τις αισθητικές διαφορές, δεν έχω καταφέρει να δω τις 2 εκδόσεις διπλα-δίπλα.
Αλλά απο τα χαρακτηριστικά φαίνονται οι παρακάτω διαφορές:
Οπότε το Active+ εχει ίδια με το Style, αλλά το "σκέτο" Active, εχει διαφορετικά.
-
Σημερινή επίσκεψη σε εμπορία...παράδοση Σεπτέμβριος 2023 (!!!!) πλέον.
-
@fanis75 said in Toyota Yaris Cross:
-
Αχχααχχα. Αυτό ήταν που μειώνονταν οι χρόνοι...
-
Αποφασισα να παω σε υβριδικο λογω ανωριμοτητας των ηλεκτρικων.....αλλα ετσι οπως το παει η toyota, μεχρι να μου παραδοσει cross (αρχικη εκτιμηση Νεομβρης 22' θυμιζω που οπως φαινεται μπορει να παει και πισω) θα εχουν ωριμασει και τα ηλεκτρικα
-
@osfp said in Toyota Yaris Cross:
Αποφασισα να παω σε υβριδικο λογω ανωριμοτητας των ηλεκτρικων.....αλλα ετσι οπως το παει η toyota, μεχρι να μου παραδοσει cross (αρχικη εκτιμηση Νεομβρης 22' θυμιζω που οπως φαινεται μπορει να παει και πισω) θα εχουν ωριμασει και τα ηλεκτρικα
Εαν έχεις ήδη παραγγείλει με εκτιμώμενη ημερομηνία 11/2022 - εαν δεν αλλάξει κάτι λόγω πολέμου - θα παραλάβεις τον Σεπτέμβριο ίσως και νωρίτερα.
-
Εαν έχεις ήδη παραγγείλει με εκτιμώμενη ημερομηνία 11/2022 - εαν δεν αλλάξει κάτι λόγω πολέμου - θα παραλάβεις τον Σεπτέμβριο ίσως και νωρίτερα.
Εγώ παρήγγειλα 4/12 με παράδοση 12/22. Ισχυει και για μένα αυτο που λες ;
-
@tgk said in Toyota Yaris Cross:
Εγώ παρήγγειλα 4/12 με παράδοση 12/22. Ισχυει και για μένα αυτο που λες ;
Αυτό δε μπορεί να στο εγγυηθεί κανείς, το δικό μου ήταν παραγγελία Αυγούστου με παράδοση τον Απρίλιο αλλά μου ήρθε πιο νωρίς, ίσως παίζει ρόλο και η έκδοση.
-
Καλησπέρα σε όλους . Αρχικά να πω ότι περιμένω το απλό Yaris hybrid και οχι το cross. Επειδή διάβασα πολλα εδω μέσα όσον αφορά τους χρόνους παράδοσης έχω να πω το εξής: σε επικοινωνία με τον αντιπρόσωπο για να ρωτήσω για ημερομηνία παράδοσης μου ανέφερε ότι η Toyota τους έχει ενημερώσει ότι ο χρόνος παράδοσης που δίνει το σύστημα τους είναι αφερέγγυος . Γ αυτο το λόγο στην αρχή κάθε μήνα οι αντιπρόσωποι ενημερώνονται με e mail για το ποια αυτοκίνητα θα παραλάβουν μέσα στο τρέχοντα μήνα το οποίο είναι και δεσμευτικό .
Και τώρα στο ερώτημα μου: Κατά την παραλαβή του αυτοκινήτου μέχρι ποσα χιλιόμετρα θεωρείτε ότι είναι ενταξει να έχει διανύσει το αμαξι . Και αν υπάρχει κάποιο όριο πανω από το οποίο δε θα παραλάμβανατε το αμαξι. Ευχαριστώ -
15-25 χιλιόμετρα είσαι μια χαρά.
-
-
Χτες επικοινώνησα και απο Μαιο με πήγε παράδοση Απρίλιο (παραγγελία Σεπτέμβριος 21). Για νέες παραγγελίες έχει παράδοση 14 μήνες πλεον!
-
Χτες επικοινώνησα και απο Μαιο με πήγε παράδοση Απρίλιο (παραγγελία Σεπτέμβριος 21). Για νέες παραγγελίες έχει παράδοση 14 μήνες πλεον!
Ο κάθε έμπορος ό,τι θέλει λέει!! Εμένα μου είπαν 18 μήνες πλέον...αχαχα!!
-
Ο κάθε έμπορος ό,τι θέλει λέει!! Εμένα μου είπαν 18 μήνες πλέον...αχαχα!!
Έχουν τρελαθέι και αυτοί, όπως εμείς!! Ίσως εχει να κανει και με την έκδοση πάντως.
-
Έχουν τρελαθέι και αυτοί, όπως εμείς!! Ίσως εχει να κανει και με την έκδοση πάντως.
Ίσως...εμένα μου είπαν 18 μήνες για: Active, Active+ & Style. Πιο πάνω δεν ρώτησα...
Στην Αγγλία πάντως το σύστημα δίνει 6 μήνες μόνο....!! -
μιλάς για Μάιο του 22 και σε πήγαν για Απρίλιο του 22 ?
Toyota Yaris Cross