-
https://www.4troxoi.gr/epikairotita/kosmos/alfa-romeo-tonale/
Τι (ποιος θα) κάνει νιάου νιάου στα καινούρια phev?
Αχ ρε cirus, όλο πίκρες θα σου δίνουν...
-
Κάθομαι πίνω το καφεδάκι μου στο αεροδρόμειο στα Χανιά. (βασικά αν ψήνεται κανείς κερνάω καφέ εδώ). Βλέπω τα F16 που σηκώνονται και αναρωτιέμαι. Αυτοί οι πιλότοι τι αμάξια οδηγούν? Έχουν πάθος με τα γρήγορα αυτοκίνητα εκτός από το ότι μπορεί να είναι και απλοί οικογενειάρχες?
-
@megane98hp said in Περί αυτοκίνησης, ανέμων & υδάτων!:
Κάθομαι πίνω το καφεδάκι μου στο αεροδρόμειο στα Χανιά. (βασικά αν ψήνεται κανείς κερνάω καφέ εδώ). Βλέπω τα F16 που σηκώνονται και αναρωτιέμαι. Αυτοί οι πιλότοι τι αμάξια οδηγούν? Έχουν πάθος με τα γρήγορα αυτοκίνητα εκτός από το ότι μπορεί να είναι και απλοί οικογενειάρχες?
σκέψου την ξενέρα μετά τι επιταχύνσεις απο τα f16 να πάς να κάνεις προσπέραση με το 120 - 150 άλογα αυτοκίνητο , αιωνιότητα θα σου φαίνεται !
-
@megane98hp said in Περί αυτοκίνησης, ανέμων & υδάτων!:
Έχω 2 γνωστούς έναν στα F16 και ένα στα Μιράζ...απλά οικογενειακά αυτοκίνητα έχουν. Δεν έχουν ανάγκη άλλη αδρεναλίνη!! Και επίσης με τόσο χαμηλους μισθούς και οικογένεια δεν τους παίρνει για κάτι περισσότερο.
-
Δυστυχώς, 2-3 φορές έχει γίνει να κινούνται με μηχανές πολλών κυβικων μεταξύ Βόλου - Αγχιάλου και να χάσουν τη ζωή τους από λάθη οδηγών αυτοκινήτων, στα οποία δεν υπάρχει χρόνος να αντιδράσουν.
-
Έτσι είναι. Εγώ δυο πιλότους που ήξερα ήταν γκαζιάριδες. Ο ένας το έκοψε μετά το δεύτερο παιδί.
-
@tgd said in Περί αυτοκίνησης, ανέμων & υδάτων!:
Έτσι είναι. Εγώ δυο πιλότους που ήξερα ήταν γκαζιάριδες. Ο ένας το έκοψε μετά το δεύτερο παιδί.
Ακραία μέθοδος αντισύλληψης είναι αυτή; δεν ήθελε 3ο;
-
@georgemit said in Περί αυτοκίνησης, ανέμων & υδάτων!:
-
Συνήθως οι στρατιωτικοί είναι γκαζιάρηδες για μια σειρά από λόγους. Ειδικά όταν βιάζονται το πρωί να μπούνε στην Μονάδα, μπορεί να πηγαίνεις με 160 και σε περνάνε σαν σταματημένο.
-
@georgemit said in Περί αυτοκίνησης, ανέμων & υδάτων!:
Τέλειο!
Τώρα έχει τέσσερα. Tο Z3 με το οποίο έκανε παντηλίκια είναι εδώ και 10 χρόνια στο γκαράζ ξεχασμένο. Αλλά δεν το πουλάει όμως. -
@realzeus said in Περί αυτοκίνησης, ανέμων & υδάτων!:
Συνήθως οι στρατιωτικοί είναι γκαζιάρηδες για μια σειρά από λόγους. Ειδικά όταν βιάζονται το πρωί να μπούνε στην Μονάδα, μπορεί να πηγαίνεις με 160 και σε περνάνε σαν σταματημένο.
Συμφωνώ! Στη Ρόδο που ήμουν Δεα όλο για ατυχήματα εποπ ακούγαμε, παιδάκια που δεν είχαν στον ήλιο μοίρα και που με το 1.000ρικο του μισθού αγόραζαν αμάξι, συνήθως σαξοραλλο και οδηγούσαν δίχως αύριο.
-
Όταν έχεις την δαμόκλειο σπάθη του Υπδκτη της Ταξχιας. να κρέμεται πάνω από το κεφάλι σου, λογικό το βρίσκω (ως έναν βαθμό). Εγώ ήμουν Ίλαρχος και ήμουν λίγο πιο χαλαρός, ως Αξκος, αλλά όταν με περνούσε ο ΕΜΘ με 200, τον καταλάβαινα. Εμένα θα με ρωτούσε ο Σχης αν μου έτυχε κάτι σήμερα, αλλά στον ΕΜΘ θα έστελνε κατευθείαν μια φυλάκιση 4-5 ημερών με την ανάλογη στέρηση ημερομισθίων...
-
Να ξυπνησετε λίγο νωρίτερα το είχατε σκεφτεί ή μπα;
-
Εύκολο να το λες, αλλά όταν μένεις 70 χλμ από το Στρατόπεδο και έχει ήδη ξυπνήσει στις 5 το πρωί, δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα, ειδικά αν βρεις ξαφνικά κίνηση... Δεν μας πέρασε ποτέ τέτοια ιδέα όμως, χαζοί είμαστε νομίζω... Χαχα,
-
-
Η ασφαλιστική.
-
-
Η δουλειά των ασφαλιστικών αυτή είναι.
-
-
@iceman7 said in Περί αυτοκίνησης, ανέμων & υδάτων!:
Γελάνε πλέον όλοι με τα χαλια της αυτοκινητοβιομηχανίας !!!
Σιγά τα χάλια...οι αυτοκινητοβιομηχανίες γελάνε με εμάς που ψωνίζουμε ακόμα!!
Περί αυτοκίνησης, ανέμων & υδάτων!