-
Acc έχει;
-
@lap said in Hyundai i20 2020:
Acc έχει;
Εχει μονο το αυτοματο. Το χειροκινητο απο οτι μου ειπαν εχει αυτοματη προσαρμογη στα ορια ταχυτητας αλλα να σου πω δεν το εχω ψαξει καν πως μπαινει.
-
@cynic9 said in Hyundai i20 2020:
Γεια χαρά και Καλή Χρονιά σε όλους με υγεία πάνω απ' όλα!
Με ενδιαφέρει πολύ η αγορά του Hyundai i20 και αν μπορείτε λίγο να με διαφωτίσετε σε κάποιες λεπτομέρειες πριν πάω να το δω και από κοντά φυσικά.
Καταρχάς με ενδιαφέρει η premium έκδοση με τον 1000αρι κινητήρα και τα 100 άλογα. Θα ήθελα να ρωτήσω στην συγκεκριμένη έκδοση, τα πίσω φώτα έχουν αυτό το σχήμα "z" που διαφημίζουν ή είναι κάτι έξτρα; Δε το έχω καταλάβει αυτό.
Επίσης σύστημα πλοήγησης με χάρτες υπάρχει στο εξοπλισμό της premium έκδοσης; Μπροστινά και πίσω φώτα ομίχλης επίσης είναι διαθέσιμα;
Και τέλος, τα τέλη κυκλοφορίας είναι μηδενικά για πάντα;
Αυτά τα ολίγα προς το παρών...
Ευχαριστώ προκαταβολικά!!!
-
@silve992 said in Hyundai i20 2020:
Γεια χαρά και Καλή Χρονιά σε όλους με υγεία πάνω απ' όλα!
Με ενδιαφέρει πολύ η αγορά του Hyundai i20 και αν μπορείτε λίγο να με διαφωτίσετε σε κάποιες λεπτομέρειες πριν πάω να το δω και από κοντά φυσικά.
Καταρχάς με ενδιαφέρει η premium έκδοση με τον 1000αρι κινητήρα και τα 100 άλογα. Θα ήθελα να ρωτήσω στην συγκεκριμένη έκδοση, τα πίσω φώτα έχουν αυτό το σχήμα "z" που διαφημίζουν ή είναι κάτι έξτρα; Δε το έχω καταλάβει αυτό.
Επίσης σύστημα πλοήγησης με χάρτες υπάρχει στο εξοπλισμό της premium έκδοσης; Μπροστινά και πίσω φώτα ομίχλης επίσης είναι διαθέσιμα;
Και τέλος, τα τέλη κυκλοφορίας είναι μηδενικά για πάντα;
Αυτά τα ολίγα προς το παρών...
Ευχαριστώ προκαταβολικά!!!
Καλημέρα, το εργοστασιακό σύστημα πλοήγησης είναι έξτρα σε όλες τις εκδόσεις και πάει πακέτο με την μεγαλύτερη οθόνη με κόστος αν θυμάμαι καλά 1500€. Δεν το χρειάζεσαι όμως γιατί έχει ασύρματη σύνδεση με το κινητό (Android auto, car play) και δουλεύει άψογα.
Στην premium δεν έχει προβολεις ομίχλης, έχει φώτα ημέρας χαμηλά τα οποία είναι led. Πίσω έχει.
Τα τέλη δεν θα είναι μηδενικά για πάντα, εξαρτάται από τα όρια ρύπων που θα ορίσει το κράτος. Προς το παρόν είναι μηδενικά.
Για τα πίσω φώτα δεν έχω καταλάβει τι εννοείς, θα προσπαθήσω το βράδυ να βγάλω φώτο να τα δεις. -
Καταρχάς ευχαριστώ πολύ για τις κατατοπιστικότατες διευκρινήσεις!
Για τα πίσω φώτα εννοώ όπως φαίνονται σε αυτή τη φωτογραφία που παραθέτω. Το λέει η εταιρία ότι μοιάζει με το γράμμα Z. Επίσης στα μπροστινά δείχνει ότι έχει μια λεπτή γραμμή led στο επάνω σημείο. Είναι κάτι έξτρα αυτό;
-
Αα τώρα κατάλαβα. Τα μπροστά φώτα όπως στην φώτο είναι μια πάνω έκδοση από την premium, την distinctive. Στην premium δεν έχει την led γραμμή.
Στα πίσω τώρα μόνο στην έκδοση n line είναι έτσι.
Μπορείς όμως στην παραγγελία του premium να ζητήσεις μπρος πίσω led φωτιστικά αλλά να ξέρεις ότι έχει επιπλέον καθυστέρηση 4-5 μήνες.Ότι θες τώρα που τα έχω φρέσκα
-
Η οθόνη μέσα στο ταμπλό; Μπορείς να βάλεις την μεγάλη;
-
Η οθόνη μέσα στο ταμπλό; Μπορείς να βάλεις την μεγάλη;
Ναι μπορείς, είναι πακέτο με εργοστασιακό navigator και αν θυμάμαι καλά 2 επιπλέον ηχεία.
Τα led προσωπικα ήθελα να τα βάλω έξτρα αλλά σε καμία περίπτωση δεν παίζει να περιμενα 8-9 μήνες για να έρθει. Θα βάλω εγώ αργότερα after market.
-
Τιμουλα θυμάσαι;
Πες τιμή κάπως κυνικά
-
Τιμουλα θυμάσαι;
Τον Αύγουστο ήταν γύρω στα 1500€, τώρα δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι.
-
Ότι θες τώρα που τα έχω φρέσκα
Τα φώτα led εμπρός και πίσω μπορώ να τα ζητήσω αν επιλέξω και μικρότερη έκδοση; Πχ την exclusive;
Εννοώ ότι υπάρχουν τέτοιες προσαρμογές η είναι fix κάποια πράγματα;
-
Aν ισχύει ό,τι και στο ι30 μπορείς.
Στο ι30 βέβαια τα μπροστινά led πάνε πακέτο με τα πίσω.
500 μου είχαν πει για τοποθέτηση στη distinctive και παράδοση στους 4 με 5 μήνες. -
Τα φώτα νομίζω μπορείς σε όποια έκδοση διαλέξεις αν και προσωπική γνώμη να πας από premium και πάνω. Την οθόνη δεν ξέρω γιατί δεν με ενδιέφερε οπότε δεν ασχολήθηκα.
Και όταν το κάνεις τεστ drive να βάλεις το sport mode Είναι απολαυστικό, τώρα στις γιορτές το έδωσα και εγώ λίγο που ξεπέρασα τα 3000 χλμ.
Edit : Ετσι ειναι τα πισω φωτα τα απλα.
-
-
To Fiesta ST είναι γνωστό ότι είναι tail happy.
-
Τα φώτα νομίζω μπορείς σε όποια έκδοση διαλέξεις αν και προσωπική γνώμη να πας από premium και πάνω. Την οθόνη δεν ξέρω γιατί δεν με ενδιέφερε οπότε δεν ασχολήθηκα.
Καλησπέρα και πάλι!
Επανέρχομαι μετά από δοκιμή του i20! Η δοκιμή έγινε στην έκδοση exclusive, σε 1200αρι κινητήρα. Οι πρώτες μου εντυπώσεις είναι θετικές και στην οδήγηση μου φάνηκε το αυτοκίνητο πολύ οικείο και ήταν σαν να το οδηγώ καιρό τώρα.
Στην έκθεση υπήρχε και η nLine έκδοση με πιο sport στιλ η οποία μου άρεσε μπορώ να πω πολύ. Κυρίως έχει κάποια έξτρα στην εμφάνιση, τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό, ενώ μικρές νομίζω είναι οι διαφορές στον εξοπλισμό με τις εκδόσεις από premium και πάνω.
Αυτό που με ξένισε όμως στην έκδοση που οδήγησα είναι ότι πριν μπω στο αυτοκίνητο, ρίχνοντας μια ματιά στο εξωτερικό, η μπροστινή μάσκα, το πλαστικό του (στο εσωτερικό πλαστικό που είναι μαύρο) μου φάνηκε πολύ "φτηνό" υλικό και άσχημο σε αντίθεση με την έκδοση nLine.
Η μάσκα στην έκδοση premium που και με ενδιαφέρει γνωρίζει κάποιος αν είναι βελτιωμένη; Στην nLine σίγουρα αλλάζει, έχει κάτι σαν καρό τετραγωνάκια για παράδειγμα. Ξέχασα να το ρωτήσω αυτό όταν ήμουν εκεί.
-
Η μάσκα είναι διαφορετική ανάλογα με τον κινητήρα, στο 1200 είναι αβαφο πλαστικό ενώ στα 1000αρια έχει άλλο πατερν και είναι βαμμένη (στο premium και πάνω 1000%). Θα σου πρότεινα να πας στο 1000αρι, είναι απολαυστικό στην οδήγηση.
Καλά η Nline έκδοση είναι φοβερή σε εμφάνιση, όταν το παρήγγειλα δεν είχε έρθει ακόμα Ελλάδα αλλιώς θα έπαιρνα αυτή. -
Η μάσκα είναι διαφορετική ανάλογα με τον κινητήρα, στο 1200 είναι αβαφο πλαστικό ενώ στα 1000αρια έχει άλλο πατερν και είναι βαμμένη (στο premium και πάνω 1000%). Θα σου πρότεινα να πας στο 1000αρι, είναι απολαυστικό στην οδήγηση.
Καλά η Nline έκδοση είναι φοβερή σε εμφάνιση, όταν το παρήγγειλα δεν είχε έρθει ακόμα Ελλάδα αλλιώς θα έπαιρνα αυτή.Για την μάσκα ακόμα και στην distinctive έκδοση δηλαδή αν είναι ο κινητήρας 1200 είναι το άβαφο πλαστικό ετσι;
Η nLine κάνει το αμάξι εντελώς διαφορετικό με τα έξτρα σπορ χαρακτηριστικά στην εμφάνιση όντως! Πολύ όμορφο για τα δικά μου γούστα και μάτια.
-
Edit:
Θέλω να πιστεύω όμως ότι στην nLine είτε 1200αρι είτε 1000αρι κινητήρα έχει την μάσκα αυτής της έκδοσης σωστά; -
@silve992 said in Hyundai i20 2020:
Καλά η Nline έκδοση είναι φοβερή σε εμφάνιση, όταν το παρήγγειλα δεν είχε έρθει ακόμα Ελλάδα αλλιώς θα έπαιρνα αυτή.Για την μάσκα ακόμα και στην distinctive έκδοση δηλαδή αν είναι ο κινητήρας 1200 είναι το άβαφο πλαστικό ετσι;
Η nLine κάνει το αμάξι εντελώς διαφορετικό με τα έξτρα σπορ χαρακτηριστικά στην εμφάνιση όντως! Πολύ όμορφο για τα δικά μου γούστα και μάτια.
Στην distinctive και στο 1200 βαμμενη μαυρη ειναι αλλα οχι αυτο το ωραιο το γυαλιστερο που βλεπεις στα 1000αρια.
Αυτη εδω ειναι η μασκα ( 1200, premium).
Hyundai i20 2020